Τα Φιλαράκια στην μεγάλη οθόνη;

Friends

Ποιος δεν ξέρει τη δημοφιλή σειρά φιλαράκια που έχει κάνει πάταγο σε Αμερική, Αγγλία και σε όλο τον κόσμο; Όλοι αγαπήσαμε αυτά τα 6 φιλαράκια που μοιράζονται τα πάντα και μας κάνουν να γελάμε! Και όλοι μας στεναχωρηθήκαμε όταν τελείωσε αυτή η όμορφη παρέα, πριν από 4 χρόνια.

Φήμες ακούγονται πως μετά την μεγάλη επιτυχία του Sx and the City στους κινηματογράφους, που έσπασε τα ταμεία, αναζωπυρώθηκε για ακόμη μια φορά η φήμη πως τα Φιλαράκια δεν τελείωσαν εδώ, αλλά αναμένεται να βγει μια ταινία το φθινόπωρο του 2009! Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο Matthew Perry, ο Matt LeBlanc, η Lisa Kudrow και ο David Schwimmer, συζητούν έντονα το ενδεχόμενο να γυρίσουν μια ταινία υποδυόμενοι και πάλι τους ρόλους που τους έκαναν ακόμα πιο διάσημους σε όλο τον κόσμο!

Παρόλα αυτά η φήμη αυτή, όπως έχει γίνει πολλές ακόμη φορές στο παρελθόν ξεφούσκωσε όταν η Warner Bros διέψευσε στο BBC τα δημοσιεύματα. Το ίδιο έκαναν και οι ηθοποιοί με την σειρά τους.

Τελικά το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει αυτή η περιβόητη ταινία παραμένει μυστήριο. Ο καιρός θα το δείξει! Προς το παρόν οι φήμες διαψεύτηκαν και αναμένουμε καινούργιες ανακοινώσεις τόσο των πρωταγωνιστών, όσο και τον εταιριών!