Τουαλέτα άρχισε να εκτοξεύει χαλάζι!

Ο Martin Bierbauer από την Αυστρία καθόταν αμέριμνος στην τουαλέτα όταν άκουσε ένα παράξενο θόρυβο μέσα από τις σωληνώσεις και στην συνέχεια άρχισε να πετάγονται μπάλες χαλαζιού σε μέγεθος μπάλας του γκολφ από την λεκάνη της τουαλέτας!

“Μια χιονοστιβάδα από πάγο σύντομα γέμισε την τουαλέτα και όλο το διαμέρισμα. Βγήκα από το σπίτι και έτρεξα στις σκάλες όμως η χιονοστιβάδα με ακολουθούσε, το ίδιο και τους άλλους κατοίκους” δήλωσε σοκαρισμένος ακόμη ο άνθρωπος. Μια άλλη κάτοικος, η Silvia Streit δήλωσε “έπιασα μια σανίδα και την έβαλα πάνω στην τουαλέτα, όμως η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που στο τέλος βρέθηκα να κάθομαι πάνω στην σανίδα καθώς η χιονοστιβάδα γέμισε το σπίτι και κατευθύνθηκε στις σκάλες”.

Ο άστατος καιρός στην Αυστρία δημιούργησε μεγάλα προβλήματα όταν από τους 35 βαθμούς Κελσίου έπεσε κοντά στο μηδέν μέσα σε λίγες μέρες προκαλώντας χαλαζόπτωση σε όλη την χώρα. Όπως αποδείχθηκε, το χαλάζι παγιδεύτηκε στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας και η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που βρήκε διέξοδο στις τουαλέτες των σπιτιών.

Φαίνεται ότι ούτε στην τουαλέτα δεν είναι πια κανείς ασφαλής…