Heroes Season 3 στις 22 Σεπτεμβρίου (Trailer Inside)

Σχεδόν 9 μήνες μετά το τέλος της (κουτσουρεμένης λόγω απεργίας των σεναριογράφων) 2ης σεζόν, η δημοφιλής σειρά Heroes επιστρέφει δυναμικά με την 3η σεζόν με τίτλο “Villains”, η οποία ανοίγει με τριπλό επισόδειο στις 22 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο μέρος θα περιέχει περίληψη της ιστορίας μέχρι τώρα ενώ θα ακολουθήσει διπλό νέο επεισόδιο. Όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Tim Kring η 3η σεζόν εστιάζει κυρίως στους κακούς (κάτι που φαίνεται και από τον τίτλο της σεζόν) και το πως αυτοί συνεργάζονται με στόχο να καταστρέψουν την Γη, το αντίστροφο δηλαδή από αυτό που έκαναν οι καλοί στις προηγούμενες σεζόν με το γνωστό “Save the cheerleader, save the world”.

Official Heroes Season 3: Villains Trailer

Θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν μέχρι να ξεκινήσει η συναρπαστική 3η σεζόν και σε αυτό θα βοηθήσει το “Heroes WebSeries: Going Postal”. Πρόκειται ουσιαστικά για την 1η ιντερνετική μίνι σεζόν που αποτελείται από μια αυτοτελή ιστορία με 3 επεισόδια μικρού μήκους, στα οποία παρουσιάζεται ένας ταχυδρόμος που κατέχει μια ξεχωριστή δύναμη και για τον λόγο αυτό καταδιώκεται από μια σκοτεινή εταιρεία. Η προσπάθεια αυτή δεν φτάνει την ποιότητα της κανονικής σειράς ωστόσο θα μας ανοίξει την όρεξη για την 3η σεζόν του Heroes και αξίζει να την δείτε. Ακολουθεί το trailer του “Heroes WebSeries: Going Postal”:

Περισσότερες πληροφορίες για τα τρία επισόδεια, που ήδη κυκλοφορούν, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Heroes WebSeries: Going Postal

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.