Lost Season 5 τον Ιανουάριο του 2009

Η διάσημη αμερικάνικη σειρά Lost ή Αγνοούμενοι, όπως έχει επικρατήσει να είναι η ελληνική μετάφραση, που καθήλωσε όλο τον κόσμο επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2009 με τον 5ο και προτελευταίο κύκλο της. Ο 5ος κύκλος, όπως και ο 6ος θα αποτελούνται από 17 ώρες προβολής. Όσον αφορά τώρα το πως θα εξελιχθεί η πλοκή στους δύο αυτούς κύκλους, ξεχάστε τα “flashbacks” και τα “flashforwards” που μπορεί να σας μπέρδευαν. Οι δημιουργοί μας πληροφόρησαν ότι δε θα στηριχθούν τόσο σε αυτήν την τεχνική πλέον…

Στον κύκλο αυτό θα δούμε και άτομα τα οποία δεν πιστεύαμε πως θα ξαναδούμε, ο λόγος για τους Rousseau (την μαχητική Γαλλίδα), Jin και Locke, οι οποίοι στον προηγούμενο κύκλο φαίνεται πως πέθαναν, αλλά παρόλ’αυτά οι σεναριογράφοι της σειράς θέλουν να μην τους ξεγράψουν τελείως και έτσι δημιουργούν ιστορίες που σαν κεντρικά πρόσωπα έχουν αυτούς, χωρίς όμως να προβούν σε “flashbacks”. Όπως δηλώνει ο Cuse, σεναριογράφος της σειράς: “Θα παραμείνουν στη σειρά με κάποιο τρόπο. Δεν έχετε δει το τέλος τους ακόμη. Ξέρετε, ο θάνατος είναι μια σχετική έννοια. Έχετε πολλά να δείτε για αυτούς τους χαρακτήρες στη συνέχεια”.

Από την άλλη μεριά ο Daniel, ο γνωστός μας επιστήμονας με το μπλοκάκι του, τον οποίο είδαμε τελευταία φορά στο πλοίο να φεύγει πριν από την εξαφάνιση του νησιού, θα επιστρέψει, χωρίς τους άτυχους συνταξιδιώτες του, και θα μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το παρελθόν και το παρόν. Επίσης πολύ περισσότερα θα μάθουμε και από τον Richard (ο αγέραστος τύπος), ίσως επιτέλους και την ηλικία του. Όσον αφορά τους Sawyer, Kate και Jack οι δημιουργοί δεν μας αποκάλυψαν ποιον θα διαλέξει τελικά η Kate, αλλά σίγουρα θα ξανασυναντηθεί με τον Sawyer.

Τέλος, στον κύκλο αυτό θα έχουμε και δύο νέα πρόσωπα την Ilanna και τον Casear . Η Ilanna θα είναι μια Ευρωπαία γύρω στα 30, η οποία φαίνεται πάρα πολύ έξυπνη, αλλά είναι και πολύ επικίνδυνη, όπως θα φανεί. Ο Casear είναι ένας επικίνδυνος, έξυπνος άντρας γύρω στα 35 με 45. Αν και οι προθέσεις του δεν είναι σαφείς, το σίγουρο είναι ότι είναι τόσο ικανός στο να γοητεύει κόσμο, όσο και στο να τον σκοτώνει.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα βίντεο:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.