Prison Break Season 4 Preview

Το Prison Break, μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της Αμερικής που καθήλωσε όλο τον κόσμο, επιστρέφει και πάλι με τον 4ο κύκλο την 1η Σεπτεμβρίου 2008 στο αμερικάνικο κανάλι FOX και λίγες ώρες αργότερα στο Internet.

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς ξεκινάει μετά την επιτυχημένη απόδραση από την φυλακή Sona του Παναμά, που πραγματοποιήθηκε από τον Μάικλ και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στο τέλος της τρίτης σεζόν. Τα δύο αδέλφια Michael Scofield and Lincoln Burrows συνεχίζουν το ψάξιμο των ανθρώπων που τους κατέστρεψαν τις ζωές, της εταιρείας δηλαδή και των αόρατων ανθρώπων που ευθύνονται, τόσο για όσα έχουν περάσει οι δύο πρωταγωνιστές, όσο και για το θάνατο της αγαπημένης του Michael Scofield, Sara Tancredi η οποία όμως μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη.

Σημαντικό στοιχείο αυτού του κύκλου αποτελεί η επιστροφή της γιατρού Σάρα, η οποία τελικά δεν αποκεφαλίστηκε, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί στον τρίτο κύκλο με την αποστολή του δέματος με το υποτιθέμενο κεφάλι της στον Λίνκολν, και τελικά είναι ακόμα ζωντανή όπως αρκετοί υποψιαζόμασταν. Ο Μάικλ μαθαίνοντας πως η αγαπημένη του ζει φέρνει τα πάνω κάτω προκειμένου να την βρει. Αντιλαμβάνεται επίσης πως ο μόνος τρόπος για να είναι ελεύθερος και ήσυχος τόσο αυτός όσο και ο αδερφός του είναι να σώσουν την Σάρα και να καταστρέψουν την εταιρεία που τους κυνηγάει.

Με την βοήθεια ενός κυβερνητικού εκπροσώπου συγκεντρώνεται μια ομάδα συμμάχων με γνωστά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου των  Mahone, Sucre και Bellick για να τους βοηθήσουν στο φαινομενικά αδύνατο έργο τους. Δυστυχώς όμως στην ομάδα αυτή πρέπει να συμπεριλάβουν κλασσικά και τον T-Bag, του οποίου οι άγνωστες προθέσεις θα αποτελέσουν ζωτικής σημασίας στοιχεία για να φέρουν εις πέρας την πιο δύσκολη πρόκληση που έχουν αντιμετωπίσει. Σύντομα θα καταλάβουν πως ακόμα πιο δύσκολο από το να αποδράσουν είναι το να διαρρήξουν.

Για να γίνει όμως όλα αυτό θα πρέπει ο Μάικλ να βοηθήσει τον Fernado Sucre (Amaury Nolasco) αυτή τη φορά να απόδρασει, αφού βρέθηκε στη φυλακή στην προσπάθεια του να βοηθήσει τον Michael να αποδράσει από τη φυλακή Sona στον 3ο κύκλο. Έτσι ο Μichael επιστρέφει για να δώσει μια χείρα βοηθείας στον φίλο του, αφού έτσι και αλλιώς του χρωστάει.

Τα επεισόδια που μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί, θα προβληθούν από το κανάλι FOX σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  1. 01-09-08 S04E01 – Scylla
  2. 01-09-08 S04E02 – Breaking and Entering
  3. 08-09-08 S04E03 – Shut Down
  4. 15-09-08 S04E04 – Eagles and Angels
  5. 22-09-08 S04E05 – Safe and Sound
  6. 29-09-08 S04E06 – Blow Out
  7. 06-10-08 S04E07 – Five the Hard Way
  8. 13-10-08 S04E08 – Betrayal