Football Manager 2009

Το Football Manager, ο βασιλιάς των football manager simulations (εξομοιωτές προπονητικής ποδοσφαίρου), έρχεται στις 14 Νοεμβρίου 2008, πλήρως ανανεωμένο και πιο δυνατό από ποτέ με το Football Manager 2009 (Screenshots). Update: Το demo κυκλοφόρησε, δείτε το σχετικό άρθρο για να το κατεβάσετε.

Πέρα από ανανεωμένη βάση δεδομένων παικτών/ομάδων κλπ από πάρα πολλά πρωταθλήματα, το νέο FM θα διαθέτει εμπλουτισμένο τομέα media (συνεντεύξεις τύπου, δημοσιογράφους κλπ). Επιπλέον, υπάρχει βελτιωμένος βοηθός προπονητή που θα σας δίνει πληροφορίες κατά την διάρκεια του αγώνα για την ψυχολογία και την απόδοση των παικτών σας καθώς και για το πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τακτική του αντιπάλου ή πως ανταποκρίνεται ο αντίπαλος και πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δική σας. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ο εξ’ολοκλήρου νέος σχεδιασμός του συστήματος μεταγραφών που ομολογουμένως χρειαζόταν βελτίωση. Το καλύτερο όμως η Sports Interactive το άφησε για το τέλος…

Μετά από απαίτηση χιλιάδων φανατικών του Football Manager επί σειρά ετών, το Football Manager 2009 θα έχει για πρώτη φορά 3d απεικόνιση αγώνα!!! Παράλληλα θα μπορείτε να βλέπετε διάφορα στατιστικά και άλλα στοιχεία μέσω widgets τα οποία τοποθετείτε εσείς όπου ακριβώς θέλετε. Απ’ότι φαίνεται μάλιστα στα παρακάτω videos από την ανακοίνωση του FM2009, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και αναμένονται πολλά ξενύχτια από τους απανταχού φανατικούς. Και όσοι έχετε γυναίκα μην ανησυχείτε, η Sports Interactive φρόντισε για εσάς… Πλέον υπάρχει η δυνατότητα για γυναίκα προπονητή στο παιχνίδι οπότε βάζοντας και το έτερον ήμισυ να παίξει μπορείτε να γλυτώσετε την παντόφλα, τον χωρισμό ή ακόμη χειρότερα το ..κέρατο!

Football Manager 2009 & FMH2009 Announcement – Part 1

Football Manager 2009 & FMH2009 Announcement – Part 2

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.