Το πιο βρώμικο σπίτι στην Βρετανία

Ο Chris Dowling είναι ο άτυχος ιδιοκτήτης του πιο βρώμικου σπιτιού στην Βρετανία. Όταν επισκέφτηκε το διαμέρισμα, το οποίο μόλις είχε ξενοικιαστεί, το θέαμα που αντίκρισε ήταν αποκρουστικό. Όλο το σπίτι ήταν γεμάτο με απορρίμματα και χάρτινα κουτιά από burger. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, γιατί όταν αποφάσισε να ανοίξει το δρόμο από τα σκουπίδια και να προχωρήσει πιο μέσα στο διαμέρισμα, ένα δεύτερο σοκ τον περίμενε. Στο μπάνιο υπήρχε ένας σωρός από αποτσίγαρα στην άκρη του νιπτήρα, τα οποία έμοιαζαν να είναι αρκετά καλά κολλημένα εκεί.

Ζαλισμένος από την κατάσταση του στούντιο του αξίας £100,000, ο κ. Dowling κάλεσε τους επαγγελματικούς καθαριστές και τους διακοσμητές για να το φτιάξουν. Αυτοί μετατόπισαν το βουνό των χαρτοκιβωτίων και πέταξαν τα σκουπίδια σε ένα μεγάλο φορτηγό.

Ο ενοικιαστής είχε συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια περίπου δύο ετών, περισσότερα από 1.000 σκουπίδια από χαρτικά  και άλλα προϊόντα. Ο Κ. Dowling, που έχει 46 σπίτια, είπε: «Ο μισθωτής κάπνιζε χωρίς άνοιγμα των παραθύρων και υπήρξαν λεκέδες νικοτίνης που στάζουν από τους τοίχους. Μυρίζει σαν ένα γιγαντιαίο τασάκι. Υπήρχαν McDonalds και KFC παντού. Δεν μπορούσα να περάσω για να φτάσω στην κουζίνα, ενώ πολλά από αυτά ήταν συσσωρευμένα γύρω από το κρεβάτι. Δεν μπορούσα να δω κανένα σημείο. Εδώ και 15 έτη τρεξίματος για τα σπίτια μου δεν έχω ξανασυναντήσει τίποτα παρόμοιο ποτέ αν και έχω δει πολλά.”

Ο Κ. Dowling είχε νοικιάσει το σπίτι στο Slough, σ’έναν εργένη το Δεκέμβριο του 2005 μέσω ενός πράκτορα. Αφού έγιναν οι ικανοποιητικοί πιστωτικοί έλεγχοι, το διαμέρισμα νοικιάστηκε. Δεν υπήρχε ποτέ κανένα πρόβλημα με την πληρωμή των £450 ανά μήνα, αφού ο ενοικιαστής πάντα φρόντιζε να είναι εγκαίρως κατατεθειμένη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.