Halle Berry: Η πιο καυτή γυναίκα του κόσμου (Photos)

Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Esquire και με την βοήθεια του ανδρικού αναγνωστικού κοινού του περιοδικού ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου ανακηρύχθηκε η σέξι ηθοποιός Halle Berry. Όταν η ίδια πληροφορήθηκε για την έρευνα αυτή και φυσικά για τον τιμητικό τίτλο που της έδωσαν δήλωσε: “δεν είναι σίγουρη τι ακριβώς σημαίνει, αλλά όντας 42 χρόνων και αφού πρόσφατα έγινα μητέρα, μου φαίνεται καλό.” Επιπλέον δηλώνει πως της αρέσει περισσότερο το σώμα της τώρα που έγινε μητέρα.

Στην συνέχεια η τιμώμενη έδωσε στο περιοδικό τον δικό της ορισμό για το τι σημαίνει να είσαι η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου: “Το να είσαι σέξι δεν σημαίνει να φοράς σέξι ρούχα ή να κουνάς τα οπίσθια μέχρι η λεκάνη σου να πάθει δυσπλασία. Να είσαι σέξι είναι κατάσταση του μυαλού, είναι να είσαι άνετα με τον εαυτό σου. Π.χ. για μένα σέξι είναι το σπαγγέτι, ειδικά όταν σερβίρεται από τα ακροδάχτυλα ενός άνδρα. Ή το κρασί πριν το σεξ. Ναι, μ’ αρέσει και να φοράω καλά εσώρουχα. Όμως νιώθω καλύτερα όταν είμαι μ’ ένα φανελάκι και ξυπόλητη. Αν και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ωραίο ζευγάρι γόβες. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η γκαρνταρόμπα που χρειάζεσαι για σεξ: ένα φανελάκι κι ένα ζευγάρι γόβες.” Επίσης, δηλώνει ότι: “Μοιράζομαι τον τίτλο με κάθε γυναίκα, γιατί κάθε μία το αξίζει.”

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η Halle Berry ήταν η πρώτη μαύρη ηθοποιός που πήρε Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Επίσης, και δυστυχώς για τους άνδρες, είναι για 3η φορά παντρεμένη με το γαλλοκαναδό 32χρονο μοντέλο Gabriel Aubry, με τον οποίο απέκτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι. Η Halle βέβαια έχει ήδη ένα ακόμα παιδί, το οποίο υιοθέτησε και είναι το παιδί του πρώην άνδρα της.

 

Otherside.gr Games

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.