Καθαρίστε το πληκτρολόγια σας με μια γλίτσα

Βαρεθήκατε να προσπαθείτε να καθαρίσετε το πληκτρολόγιο σας, το τηλεκοντρόλ και το τηλέφωνο με μια μπατονέτα και οινόπνευμα; Σας κούρασε όλη αυτή η χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία; Τώρα υπάρχει μια πολύ πιο εύκολη και γρήγορη λύση για να καθαρίσετε επιφάνειες που σας δυσκολεύουν γιατί θέλουν λεπτομερέστερο καθάρισμα και αυτή είναι το Cyber Clean. Πρόκειται για ένα υλικό σαν γλίτσα – πλαστελίνη, το οποίο απλώνετε στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και με μια κίνηση το ξεκολλάτε μαζί με κάθε είδους βρωμιά που σας ενοχλεί.

Το υλικό της είναι αντιβακτηριδιακό και διασπά κι απορροφά 80% της βρωμιάς που έρχεται σε επαφή μαζί της. Η σύνθεσή της είναι ημιστερεή και με αυτόν τον τρόπο εισχωρεί εύκολα ανάμεσα στα πλήκτρα και αφαιρείται εύκολα χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Δεν είναι υλικό μιας χρήσης και δεν είναι ανθυγιεινό, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές και να αντικατασταθεί όταν πλέον έχει χάσει την λειτουργικότητά της. Το γεγονός ότι έχει πλέον χαλάσει και χρειάζεται αντικατάσταση φαίνεται από το χρώμα της, δηλαδή αλλάζει χρώμα για να σας επισημάνει πως ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθείτε. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως είναι πλήρως βιοδιασπώμενο, ώστε να μη μολύνει το περιβάλλον.

Μπορείτε να το βρείτε στο www.firebox.com στην τιμή των 7,95 λιρών Αγγλίας ή 10,30€.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.