PES 2009 Demo (Pro Evolution Soccer)

Το Demo του PES 2009 είναι επιτέλους εδώ! Μετά από καθυστέρηση και λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι (17 Οκτωβρίου), έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το “ναρκωτικό” που θα μας κρατήσει συντροφιά για τον επόμενο ένα χρόνο. Στο demo μπορείτε να παίξετε αγώνα διάρκειας 5 λεπτών ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις Manchester United, Liverpool, Real Madrid, και Barcelona, ή τις εθνικές ομάδες Ιταλίας και Γαλλίας.

Download links:
PESfan
Rapidshare
4players.de
Filefront

Ένα στοιχείο που αναμένεται να ξεχωρίσει στο νέο Pro, πέρα από όσα αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, είναι το “Become a Legend” mode στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να δημιουργήσει ένα 17χρονο ποδοσφαιριστή και να χειρίζεται μόνο αυτόν στην πορεία του προς την παγκόσμια καταξίωση μέσα από μια πλούσια καριέρα. Βέβαια αν δε τα καταφέρετε καλά θα βρεθείτε να παλεύετε στις αλάνες των χαμηλότερων κατηγοριών και θα κινδυνεύσετε τελικά να μείνετε άνεργος. Το συγκεκριμένο mode θα υπάρχει και σε online, ενώ preview video αυτής καθώς και άλλων λειτουργιών περιέχονται στο demo.

Όσο αφορά τα Licences του παιχνιδιού, τα δικαιώματα δηλαδή που έχει η Konami όσο αφορά τις ομάδες και τα πρωταθλήματα, η εταιρεία εξασφάλισε τα δικαιώματα του UEFA Champions League για 4 χρόνια ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα, η ολλανδική Eredivisie και η γαλλική Ligue 1 θα εκπροσωπούνται στο σύνολό τους με τα ρόστερ των παικτών και τις επίσημες εμφανίσεις των ομάδων. Επίσης οι ομάδες FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, FC Porto, Liverpool και Manchester United θα παρουσιαστούν πλήρεις με ρόστερ, εμφανίσεις και εμβλήματα. Στις προσθήκες νέων ομάδων συμπεριλαμβάνονται οι ομάδες Zenit St. Petersbourg και Brondby IF, καθώς και οι εθνικές ομάδες Αγγλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας και Β. Ιρλανδίας.

Η full έκδοση του Pro Evolution Soccer 2009 θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox360 και κινητά τηλέφωνα στις 17 Οκτωβρίου ενώ θα ακολουθήσουν οι versions για PS2 (30 Οκτωβρίου), PSP (6 Νοεμβρίου) και η έκδοση για Wii που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009.

Click εδώ για ένα slideshow με 98 screenshots από το PES 2009.





PES Uefa Champions League Trailer

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.