Σκότωσε την γυναίκα του λόγω FaceBook!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Σύζυγος σκότωσε την γυναίκα του όταν αυτή ανακοίνωσε στο FaceBook ότι είναι ελεύθερη. Ο 34χρονος Wayne Forrester καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκιση, αφού μαχαίρωσε την σύζυγο του -μητέρα 2 παιδιών- στο σπίτι τους, μπροστά στην 6χρονη κόρη τους.

Ο δολοφόνος δήλωσε πως νόμιζε πως η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση όταν είδε πως εκείνη άλλαξε το marital status της στο FaceBook σε single. Αυτός θόλωσε και ένιωσε εξευτελισμένος, με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει την άτυχη Emma Forrester με ένα κουζινομάχαιρο και ένα μπαλτά στο κεφάλι, τον λαιμό το στομάχι και τα χέρια, καθώς η κόρη τους έτρεξε να καλέσει την αστυνομία. Ο ίδιος ανέφερε αργότερα πως δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε και ήταν σαν να παρακολουθούσε κάποιον άλλο να επιτίθεται στην Emma.

Όπως αποδείχθηκε, η 34χρονη γυναίκα είχε διώξει τον σύζυγο της από το σπίτι μετά από 15 χρόνια θυελλόδους έγγαμου βίου. Εκείνος σε συχνά απειλητικά του τηλεωνήματα της έλεγε πως θα την σκοτώσει, όπως και τελικά έκανε. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην αστυνομία, η εν διαστάσει σύζυγος του έγραφε μηνύματα στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας πως παράτησε τον άνδρα της και πως θέλει να γνωρίσει άλλους άνδρες.

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο στο FaceBook, αφού δημιουργήθηκε ένα group αφιερωμένο στην Emma Forrester. Το απίστευτο όμως είναι ότι υπάρχει group και για την αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή έπραξε σωστά ο σύζυγος! Τι άλλο θα δούμε;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.