Καθυστέρηση τρένου λόγω παγιδευμένου χεριού σε τουαλέτα

Ένας Γάλλος έγινε αιτία δίωρης καθυστέρησης ενός τρένου που είχε ξεκινήσει από το Παρίσι με προορισμό το La Rochelle. Η καθυστέρηση προκλήθηκε λόγω του ότι ο άτυχος άνδρας κόλλησε το χέρι του στην τουαλέτα του τρένου προσπαθώντας να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο που είχε πέσει στη λεκάνη, κι έτσι αναγκάστηκε να κληθεί η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει καθώς το χέρι του 26χρονου είχε παγιδευτεί μέχρι τον ώμο λόγω της απότομης ρίψης νερού από το καζανάκι.

Οι πυροσβέστες έκαναν πάνω από μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο Γάλλο και να τον κατεβάσουν από το τρένο, δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και την τουαλέτα από το χέρι του με αποτέλεσμα να κατέβει στο σταθμό έχοντας την ακόμα κολλημένη πάνω του. Ένας από τους πυροσβέστες δήλωσε: “Απεγκλωβίστηκε από την τουαλέτα στην πλατφόρμα, ενώ πέρα από μερικές μελανιές και την βρώμα, δεν είχε κανένα άλλο χτύπημα.”

Έγινε βέβαια λίγο ρεζίλι αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά που λένε… Γι’αυτό μακρυά τα χέρια σας από τις τουαλέτες.