Football Manager 2009 Demo

Επιτέλους έφτασε το FM 2009 Demo και μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα για να δοκιμάσετε κι εσείς τη νέα 3D μηχανή αγώνα! Η Sports Interactive όπως κάθε χρόνο κυκλοφόρησε 2 εκδόσεις, την Strawberry & Vanilla με την δυνατότητα να παίξετε 6 μήνες (μισή σεζόν) ενώ τα saves του demo θα είναι συμβατά με την τελική έκδοση του παιχνιδιού. Διαβάστε στη συνέχεια τι περιέχει η κάθε έκδοση και διαθέσιμα links για να κατεβάσετε το demo του Football Manager 2009.

FM 2009 Demo Vanilla Edition
Η έκδοση “Vanilla” αποτελεί την βασική έκδοση του demo που περιλαμβάνει μόνο τα πρωταθλήματα Αγγλίας – Σκωτίας και την αγγλική γλώσσα, με μειωμένο μέγεθος του download (175MB) για αργές συνδέσεις.
Download Links: News of the world (PC & MAC)

FM 2009 Demo Strawberry Edition
Η έκδοση “Strawberry” είναι η πλούσια έκδοση του demo (1GB) η οποία περιέχει φωτογραφίες παικτών, εμβλήματα ομάδων και quickstarts για 10 από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (England, Scotland, France, Spain, Portugal, Italy, Norway, Denmark, Sweden, Brazil, Argentina & Indonesia) ενώ είναι διαθέσιμη σε πολλές από τις γλώσσες που υπάρχουν στο παιχνίδι.
Download Links: STEAM (PC) | Torrent (PC) | Torrent (MAC) | GameShadow (PC & MAC)

Δείτε Επίσης:
Ανακοίνωση Football Manager 2009
Τα νέα χαρακτηριστικά του FM2009
Απαιτήσεις συστήματος
FM 2009 Trailer

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.