Δωρεάν τηλεοπτική μετάδοση Champions League

Από την επόμενη σεζόν δεν θα χρειάζεται συνδρομή στο πακέτο της Nova για παρακολούθηση του Champions League καθώς τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του αλλάζουν εν μέρει χέρια αφού τα πακέτα και των δύο ημερών περνούν σε ελεύθερα κανάλια.

Συγκεκριμένα το MEGA αγόρασε και θα μεταδίδει για 3 χρόνια το πακέτο παιχνιδιών του Champions League της Τρίτης, το οποίο μέχρι και φέτος ήταν στην κατοχή της συνδρομητικής NOVA. Σε αυτό περιλαμβάνονται μία ζωντανή μετάδοση, μία μαγνητοσκοπημένη και τα στιγμιότυπα από τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας. Το αντίστοιχο πακέτο της Τετάρτης παρέμεινε στην ΕΡΤ, η οποία θα εξακολουθήσει να έχει και την απευθείας τηλεοπτική κάλυψη του τελικού της διοργάνωσης (από του χρόνου θα γίνεται Σάββατο αντί για Τετάρτη).

Στον χορό των γκολ μπαίνει και η ON Telecoms η οποία από του χρόνου θα έχει τα δικαιώματα των ζωντανών μεταδόσεων των υπόλοιπων 14 ματς κάθε αγωνιστικής του Champions League, τα οποία μέχρι τώρα είχε η Nova που φαίνεται να βγαίνει εντελώς από τον “χάρτη” όσο αφορά τα τηλεοπτικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μένει να δούμε αν αυτό θα έχει αντίκτυπο στις τιμές των συνδρομών αφού το αθλητικό πακέτο Nova γίνεται πλέον πολύ πιο φτωχό χωρίς τη λάμψη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσο αφορά το τηλεοπτικό πακέτο του UEFA Europa League (όπως θα ονομάζεται από του χρόνου το Κύπελλο UEFA), αυτό αποκτήθηκε από τον ΑΝΤ1 που θα μεταδίδει δύο αγώνες, στις 20.00 και 22.00 αντίστοιχα το βράδυ της Πέμπτης, όπως και στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα ματς.

Τέλος, η ON Telecoms απέκτησε επίσης την ζωντανή κάλυψη των αγώνων του UEFA (εκτός των 2 που θα μεταδίδει ο ΑΝΤ1) συνθέτοντας έτσι ένα πλούσιο αθλητικό μπουκέτο με το οποίο λογικά θα αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς, σε αντίθεση με τη Nova που όπως είπαμε παραπάνω μοιάζει να αποδυναμώνεται σημαντικά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.