Εγκαίνια για το Golden Hall στο Μαρούσι

Σήμερα θα εγκαινιαστεί το νέο πολυτελέστατο εμπορικό κέντρο Golden Hall που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Το Golden Hall είναι το νέο εμπορικό κέντρο διεθνών προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής που ανέπτυξε η LAMDA Development στις εγκαταστάσεις του πρώην Διεθνούς Κέντρου Τύπου – IBC (International Broadcasting Center). Το κόστος επένδυσης σε τρέχουσες τιμές υπολογίζεται στα €75 εκατομμύρια, ενώ το Golden Hall θα φιλοξενήσει τα πιο γνωστά διεθνή και ελληνικά σήματα από το χώρο της μόδας στα 131 καταστήματα που διαθέτει.

Το κέντρο αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, τα οποία αναλογούν σε περίπου 40.000 τ.μ. διαθέσιμου προς χρήση χώρου (GLΑ). Διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων 1.400 περίπου θέσεων σε δύο επίπεδα, καθώς και χώρο γραφείων 4.500 τ.μ. περίπου. Το κέντρο περιλαμβάνει καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ μόδας, κοσμηματοπωλεία, επιλεγμένα εστιατόρια & καφέ, βιβλιοπωλείο, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, αθλητικά είδη, καταστήματα καλλυντικών, κομμωτήριο κ.α και υπολογίζεται ότι θα δημιουργήσει περίπου 2.000 νέες θέσεις εργασίας και θα αποβεί ωφέλιμο για την τοπική κοινωνία μέσω των εσόδων από δημοτικούς φόρους.

H LAMDA Development έχει υπογράψει σύμβαση μακροχρόνιας (40 χρόνια) μίσθωσης του χώρου με την εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα, η οποία δύναται να ανανεωθεί κατόπιν έγγραφης συμφωνίας των μερών, για χρονικό διάστημα έως και 6 χρόνια. Στο υπόλοιπο τμήμα του κτιρίου πρόκειται να δημιουργηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού το Μουσείο Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων και το Διεθνές Μουσείο Κλασσικού Αθλητισμού, καθιστώντας το χώρο ένα ολοκληρωμένο πολιτιστικό, εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα.

Ακριβείς οδηγίες και χάρτης για να μεταβείτε εύκολα στο Golden Hall, εδώ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.