Φυλακισμένος απέδρασε ταχυδρομώντας τον εαυτό του

Σαν άλλος Michael Scofield, ένας τρόφιμος δραπέτευσε από μια φυλακή στη Γερμανία μέσα σε ένα τεράστιο κιβώτιο της Fedex, το οποίο περιείχε τα άπλυτα του ιδρύματος. Ο 42χρονος έμπορος ναρκωτικών Hans Lang κρύφτηκε στο δωμάτιο των πλυντηρίων, όταν όλοι οι άλλοι τρόφιμοι είχαν τελειώσει την δουλειά τους και είχαν συσσωρεύσει τα βρώμικα σεντόνια επάνω στο μεγάλο κιβώτιο. Η συσκευασία αυτή στη συνέχεια φορτώθηκε σε ένα φορτηγό το οποίο πήγαινε στο Willich κοντά στο Ντίσελντορφ.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να βγει από τις πύλες της φυλακής και στη συνέχεια περίμενε μέχρι το φορτηγό να κάνει την επόμενη στάση του. Όταν πλέον ο οδηγός έκανε την επόμενη του στάση ο τρόφιμος άνοιξε γρήγορα την πίσω πόρτα του φορτηγού και έτρεξε στα κοντινά ξύλα που βρήκε μπροστά του προκειμένου να κρυφτεί.

Το γεγονός ότι έλειπε από την φυλακή έγινε γνωστό αφότου ο οδηγός παρατήρησε ότι η κλειδαριά του φορτηγού είχε ανοιχθεί από μέσα και ανακάλυψε το άδειο κιβώτιο. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας ο οποίος τώρα τον κυνηγά είπε: «Είναι κάτι το οποίο οι άνθρωποι πιστεύουν οτί γίνεται μόνο στις ταινίες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πραγματικό».