Τίτλοι τέλους για το Prison Break

Η διεθνής επιτυχημένη σειρά Prison Break του καναλιού Fox που έχει καθηλώσει πολύ κόσμο διανύει αυτή τη στιγμή τον 4ο κύκλο επεισοδίων και μόλις αυτή την εβδομάδα προβλήθηκε το 12ο επεισόδιο από τα 22 προγραμματισμένα για αυτή τη σεζόν. Η σεζόν αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη το πρώτο εκ των οποίων θα ολοκληρωθεί στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο θα συνεχιστεί την άνοιξη με 6 επεισόδια κλείνοντας με ένα τελευταίο 2ωρο επεισόδιο.

Φήμες τηλεοπτικών περιοδικών έχουν διαδώσει την είδηση πως η δημοφιλής σειρά με την προβολή του 2ωρου τελευταίου επεισοδίου της φετινής 4ης σεζόν θα φτάσει πολύ νωρίτερα στο τέλος της απ’ότι αρχικά είχε υπολογιστεί (6 σεζον), ολοκληρώνοντας έτσι την ιστορία του Michael Scofield και της παρέας του. Ωστόσο το κανάλι Fox της Αμερικής όπου προβάλλεται η σειρά δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, παρόλο που δηλώνει πως η ακροαματικότητα της φέτος έχει μειωθεί κατά πολύ.

Όσον αφορά τώρα την απόφαση για το 2ωρο τελικό επεισόδιο, το κανάλι αποφάσισε να το υλοποιήσει λόγω της μεγάλης επιτυχίας που είχε η τηλεταινία του 24 και στοχεύει να κάνει κάτι ανάλογο και για το Prison Break.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.