Αντιμετωπίστε την οικονομική κρίση με Sex!

Η οικονομική κρίση έχει αρχίσει να επηρεάζει την καθημερινότητα μας και όπως είναι λογικό ψάχνουμε τρόπους να μειώσουμε το κόστος ζωής και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να περνάμε καλά. Στροφή στους παραδοσιακούς και φυσικά οικονομικούς τρόπους διασκέδασης λοιπόν αφού σύμφωνα με έρευνα του YouGov στην οποία ρωτήθηκαν 2.144 Βρετανοί μέσω Internet, πάνω από το 33% των ανθρώπων στον ελεύθερο τους χρόνο προτιμούν το σεξ σαν ασχολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό αυτό υπερβαίνει και τις 3 ακόλουθες προτιμήσεις μαζί, δηλαδή το κουτσομπολιό με φίλους (18%), τις βόλτες στις βιτρίνες των καταστημάτων για χάζεμα (9%) ή την επίσκεψη σ’ένα μουσείο (6%).

Όσο αφορά τις απόψεις των δύο φύλων όπως ήταν λογικό οι άνδρες προτιμούν περισσότερο το σεξ ενώ οι γυναίκες το κουτσομπολιό με φίλες, ενώ η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι Σκωτσέζοι προτιμούν το σεξ σε ποσοστό 43%  ενώ το ποσοστό των Λονδρέζων που προτιμά την συγκεκριμένη ασχολία στον ελεύθερο του χρόνο αντιστοιχεί στο 35%.

Να λοιπόν και ένα θετικό της οικονομικής κρίσης, που δείχνει να φέρνει τους άνθρωπους πιο κοντά… Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να δούμε αντίστοιχη έρευνα και στην Ελλάδα.

Otherside.gr Games