Εγκαίνια Electro World Γλυφάδας (Photos & Videos)

Εγκαίνια Electro World Γλυφάδας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί τα μεγάλα εγκαίνια της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών «ELECTRO WORLD» στα νότια προάστια, στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από πολύ νωρίς και λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί το κατάστημα άνοιξε τις πύλες του.  Άξιο αναφοράς πως εκείνη την ώρα περίπου δύο χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά για να εκμεταλλευτούν κάποια από τις μεγάλες, είναι αλήθεια, προσφορές του καταστήματος.

Εγκαίνια Electro World Γλυφάδας

Η οργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη μιας και δεν παρατηρήθηκαν παρά ελάχιστες μουρμούρες κατά την αναμονή. Η εταιρία, όση ώρα ο κόσμος ήταν στην αναμονή, φρόντισε να μοιράζει μπουκαλάκια με νερό και διαφημιστικά καπέλα ενώ στο εσωτερικό του καταστήματος όμορφες παρουσίες προσέφεραν διάφορα γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Το κατάστημα αποτελείται από τρία επίπεδα, το υπόγειο, το ισόγειο και έναν όροφο. Οι υπάλληλοι ήταν ευγενέστατοι ενώ τα πολλά ταμεία που λειτουργούσαν βοηθούσαν στην όσο γινόταν πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Μοναδική παραφωνία λίγοι άνθρωποι οι οποίοι όπως φαίνεται ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές των προϊόντων ώστε να τα πουλήσουν οι ίδιοι αργότερα σε ακριβότερες τιμές.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.