Κοριτσάκι 1ος έτους έγκυος στο αδερφάκι του

Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται είναι αλήθεια… Ένα κοριτσάκι περίπου ενός χρόνου είναι έγκυος στο αδερφάκι του και το περίεργο αυτό γεγονός συνέβη στην Σαουδική Αραβία. Οι εξετάσεις που έγιναν στο μωρό έδειξαν πως η μητέρα κυοφορούσε δίδυμα, αλλά δυστυχώς το ένα από τα δύο μεγάλωνε μέσα στην μήτρα του μικρού κοριτσιού, γι’αυτό το λόγο και η μικρή γεννήθηκε έγκυος στο αδερφάκι της. Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό όπως δηλώνουν και οι γιατροί. Από την άλλη τα media της χώρας είναι διχασμένα σχετικά με το αν το γεγονός της έκτρωσης της μικρής θα αποτελέσει φόνο ή όχι.

Παρόλα αυτά τέτοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί και στο παρελθόν όταν το 2006 ένας 36χρονος γεωργός στην Ινδία κυοφορούσε τον δίδυμο αδερφό του, όπου ο γεωργός αποφάσισε να αφαιρέσει το έμβρυο μόνο όταν άρχισε να δυσκολεύει την αναπνοή του. Οι γιατροί βέβαια νόμιζαν πως είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά του, αλλά μόλις έκαναν την εγχείρηση ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πλάσμα το οποίο είχε μαλλιά, χέρια, πόδια κλπ. Επίσης, το 2002 αφαιρέθηκε από ένα αγοράκι 6μηνών το νεκρό αδερφάκι του.

Γενικότερα ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, γνωστό με τον όρο “fetus in fetu” που συμβαίνει κάθε 500.000 εγκυμοσύνες.