Ρομπότ “Ιδανική Γυναίκα”

Aiko - Το ρομπότ "Τέλεια Γυναίκα"

Μετά το “ρομπότ σεφ” σας παρουσιάζουμε το ρομπότ “τέλεια γυναίκα”, όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός της. Πρόκειται για ένα ρομπότ με την μορφή 20χρονης κοπέλας το οποίο αντιδρά στην επαφή και την κίνηση, ενώ μπορεί να εκτελέσει και τις βασικές δουλειές του σπιτιού. Η Aiko είναι υπάκουο κορίτσι και έχει ταλέντο στα λογιστικά καθώς μπορεί να κάνει άμεσα οποιαδήποτε μαθηματική πράξη. Επίσης μιλάει γιαπωνέζικα και αγγλικά (13.000 προτάσεις) ενώ μπορεί να διαβάσει οποιοδήποτε κείμενο και να αναγνωρίσει πρόσωπα.

Όπως θα δείτε και στα βιντεάκια που ακολουθούν η Aiko αντιδράει ανάλογα με τον τρόπο που την αγγίζουν και αποδεικνύει πως είναι κορίτσι με αρχές, καθώς όταν ο δημιουργός της Trung Le προσπαθεί να της πιάσει το στήθος, εκείνη τον χαστουκίζει.  Ο ίδιος αναφέρει πως η Aiko διαθέτει αισθητήρες σε όλα τα σημεία του σώματος της, ακόμη και τα πιο απόκρυφα, ωστόσο διαβεβαιώνει πως δεν κοιμάται μαζί της και ότι είναι ακόμα παρθένα!

Ο Trung Le από το Οντάριο του Καναδά έχει ξοδέψει πάνω από 15.500 ευρώ ως τώρα για την δημιουργία της Aiko, αλλά δεν έχει ακόμη καταφέρει να την κάνει να περπατήσει με αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι για την ώρα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.