Βελτιώσεις που κάνουν διαφορά

Otherside.gr Big Logo

Σχεδόν 5 μήνες μετά την έναρξη του Otherside.gr και καθώς σημειώνει συνεχή και γρήγορη άνοδο σε επισκεψιμότητα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις που εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα σκοπό έχουν να κάνουν το site ακόμα πιο λειτουργικό και ευχάριστο για τον επισκέπτη.

Στα πλαίσια των αλλαγών αυτών και εκτός από τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό που υπάρχει από το περασμένο Σάββατο, οι εικόνες στα άρθρα έγιναν πιο μεγάλες σύμφωνα με τους κανόνες της τυπογραφίας, βελτιώθηκε το design της φόρμας αποστολής σχολίων καθώς και το styling των avatars και έγινε διαμόρφωση του κάτω μέρους των posts όπου αναφέρονται τα σχετικά άρθρα, οι κατηγορίες κλπ, για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, στο μενού δεξιά υπάρχει μία εφαρμογή με τρεις καρτέλες, όπου μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή 5 τυχαία άρθρα, τα 5 τελευταία άρθρα και τα 5 τελευταία σχόλια. Ακριβώς από κάτω, προστέθηκε μία λειτουργία που παρουσιάζει επιλεγμένα άρθρα με την μορφή Slideshow στα οποία μπορείτε να κάνετε κλικ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο. Πέρα από τις ορατές αλλαγές, έχουν γίνει και οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στην “υποδομή” του Otherside.gr αφού πλέον τρέχει σε WordPress 2.7. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Lexx από το Webz.gr και την o-some designs για την πολύτιμη συμβολή του.

Τέλος, ξαναφτιάξαμε από την αρχή (και θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες) την σελίδα “Σχετικά” μέσα από την οποία μπορείτε πλέον να μας γνωρίσετε καλύτερα. Επιπλέον, καλωσορίζουμε και επίσημα ένα νέο μέλος στην ομάδα των αρθρογράφων μας, τον Rlb, ο οποίος ήδη έχει προλάβει να δώσει μερικά εντυπωσιακά δείγματα γραφής.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.