Εικονικό σεξ με πρωτοποριακή συσκευή

RealTouch

Στην φετινή ετήσια έκθεση AVN Entertainment παρουσιάστηκε μια νέα, πρωτοποριακή συσκευή που υπόσχεται να προσφέρει στον χρήστη αληθινή αίσθηση του σεξ με την βοήθεια της τεχνολογίας. Η συσκευή RealTouch που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από πρώην μηχανικό της NASA, προσομοιάζει τη σεξουαλική επαφή με τη χρήση διαφόρων εξαρτημάτων.

Η βασική συσκευή είναι κατασκευασμένη από υλικό παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα μπιμπερό και έχει δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή μέσω USB, ενώ με την βοήθεια μιας ειδικής υπηρεσίας ερωτικών ταινιών καταφέρνει να προσομοιάσει τις κινήσεις και πράξεις της εκάστοτε παρτενέρ/πρωταγωνίστριας, ώστε ο χρήστης να έχει την αίσθηση του πρωταγωνιστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την παρτενέρ που επιθυμεί μέσα μια γκάμα διάσημων πρωταγωνιστριών της ροζ βιομηχανίας.

Στέλεχος της εταιρείας που αναπτύσσει την συγκεκριμένη συσκευή, εξηγεί: “Βλέπεις τα όσα εκτυλίσσονται στην οθόνη και η συσκευή λαμβάνει σήμα των όσων διαδραματίζονται». Το μηχάνημα, που κυριολεκτικά θα… λύσει τα χέρια σε μερικούς, κοστίζει περίπου 150 δολάρια ενώ είναι συμβατό και με το διαδικτυακό θέατρο της RealTouch, το οποίο έχει κόστος ένα δολάριο το λεπτό.

Otherside.gr Games