MSN 9.0 Final & Windows Live Wave 3 (Download Links)

MSN 9.0 Final

Μέσα στη γενική αναστάτωση που ακολούθησε η κυκλοφορία της beta έκδοσης των Windows 7, η Microsoft κυκλοφόρησε παράλληλα και τη τελική έκδοση του Windows Live Wave 3.0 που περιλαμβάνει τις περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές Windows Live για συνεργασία με τις αντίστοιχες διαδικτυακές υπηρεσίες της εταιρείας.

Στη τελική έκδοση των Windows Live Essentials μπορείτε να βρείτε τις εξής εφαρμογές…

* Windows Live Messenger 9.0: Η τελική έκδοση της νέας έκδοσης του γνωστού προγράμματος ανταλλαγής άμεσων γραπτών μηνυμάτων και όχι μόνο μεταξύ φίλων. Η νέα έκδοση μπορεί να “τρέχει” παράλληλα σε 2 υπολογιστές ενώ ενδιαφέρουσα είναι η νέα λειτουργία πιο δυναμικών avatar και smilies. Τα Avatars εκτός από στατικές εικόνες πλέον μπορούν να εμφανίζουν κινούμενη εικόνα και μικρής διάρκειας video. Μάλιστα με τη βοήθεια μιας webcam, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή μικρής εικόνας που θα αντικαταστήσει με προσωπικές σας εκφράσεις, τρία από τα πιο δημοφιλή smilies.
* Windows Live Mail: Για όσους δε χρειάζονται τις εξελιγμένες λειτουργίες του Outlook, το Windows Live Mail εντυπωσιάζει με το λυτό του περιβάλλον και τις δυνατότητες του οι οποίες υπερκαλύπτουν τον μέσο χρήστη. Περιλαμβάνει υποστήριξη για λογαριασμούς email από Gmail, Yahoo και Hotmail ενώ περιλαμβάνει και ημερολόγιο.
* Windows Live Photo Gallery: Αναλαμβάνει τη μεταφορά των φωτογραφιών σας από τη φωτογραφική μηχανή στον υπολογιστή καθώς και την οργάνωση τους. Δε λείπουν οι δυνατότητες επεξεργασίας ενώ σε συνδυασμό με την υπηρεσία Windows Live Skydrive είναι δυνατό το ανέβασμα φωτογραφιών εντελώς δωρεάν για τα πρώτα 25gb και η εμφάνιση τους από οποιοδήποτε μέρος υπάρχει πρόσβαση στο Internet.
* Windows Live Writer: Για την όσο πιο εύκολη δημιουργία εντυπωσιακών άρθρων και αυτόματο ανέβασμα τους στις πιο δημοφιλή υπηρεσίες blog όπως το Windows Live, WordPress, Blogger, Live Journal και Typepad.
* Windows Live Movie Maker: Αν και παραμένει σε δοκιμαστικό στάδιο, το νέο Movie Maker με νέο περιβάλλον εργασίας κάνει πιο εύκολη τη δημιουργία ταινιών και video clips. To ανέβασμα του τελικού αποτελέσματος σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία είναι εύκολη υπόθεση ενώ ισχύει και εδώ η συνεργασία με το Windows Live Skydrive για δωρεάν αποθήκευση έως 25gb.

[via]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.