UFO κατηγορείται για καταστροφή ανεμογεννήτριας

UFO κατηγορείται για την καταστροφή ανεμογενήτριας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Lincolnshire μια μυστηριώδης λάμψη εμφανίστηκε στο ουρανό κατά τη διάρκεια της νύχτας και λίγο πριν η γιγάντια ανεμογεννήτρια καταστραφεί. Η λάμψη αυτή έγινε αντιληπτή από πολλούς κατοίκους της περιοχής, μερικοί εκ των οποίων δήλωσαν πως έμοιαζε με γιγάντιο χταπόδι. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Ecotricity, της ενεργειακής επιχείρησης που ανήκει το αιολικό πάρκο Conisholme κοντά στο Louth, Dale Vince,  που διαθέτει τις ανεμογεννήτριες η αιτία της καταστροφής αυτής δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα.

UFO κατηγορείται για την καταστροφή ανεμογεννήτριας

Η Dorothy Willows, που ζει 1,5 μίλι από το αγρόκτημα, είπε ότι είδε ένα “αντικείμενο που πετούσε χαμηλά πέρα από τον ουρανό προς τους στροβίλους” την Κυριακή το βράδυ ενώ και ο Robert Palmer, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου ανατολικού Lindsey ήταν ένας από εκείνους που υποστήριξαν ότι έχουν δει τα φώτα. Πολύ νωρίς το επόμενο πρωί η ανεμογεννήτρια βρέθηκε κατεστραμμένη και το locals δημοσίευσε ότι στις 4 τα ξημερώματα ακούστηκε ένας δυνατός κρότος σαν βροντή. Παρόλο που δεν βρέθηκε κανένα κομμάτι της χαλασμένης ανεμογεννήτριας στην περιοχή, οι φήμες μιας πιθανής εξωγήινης σύγκρουσης διαδόθηκαν γρήγορα μεταξύ των ντόπιων. Η RAF Scampton, η κοντινή βάση που διαθέτει κόκκινες σημάνσεις, είπε ότι δεν είχε δει κανένα αεροπλάνο να πετά εκείνη την νύχτα.

UFO κατηγορείται για την καταστροφή ανεμογεννήτριας

Τελικά τι προκάλεσε αυτή τη μυστήρια καταστροφή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ οι βρετανικές αρχές έχουν ξεκινήσει ειδική έρευνα μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής Λίνκολνσαϊρ ότι ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητος προσέκρουσε πάνω σε ανεμογεννήτρια. Οι πιο πιθανές θεωρίες για τα αίτια της καταστροφής αυτής, χωρίς βέβαια να έχουν πιστοποιηθεί και επομένως ανακοινωθεί, κυμαίνονται από τη μηχανική βλάβη αεροσκάφους ή από πτώση κάποιου αντικειμένου από αεροπλάνο.

UFO κατηγορείται για την καταστροφή ανεμογενήτριας