24 φορές νύφη

Linda Wolfe

H 68χρονη Linda Wolfe, από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, κατέχει τον τίτλο της γυναίκας που έχει παντρευτεί πιο πολλές φορές σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας παντρευτεί ήδη 23 φορές και επομένως έχει κερδίσει μία θέση στο Βιβλίο Γκίνες. Παρόλ’αυτα η γηραιά γυναίκα δηλώνει πως νιώθει πολύ μόνη τα τελευταία 10 χρόνια που είναι αδέσμευτη και πως θέλει να ξαναπαντρευτεί για 24η φορά. H Linda, πλέον μένει σε ένα γηροκομείο και όπως εκμυστηρεύεται δεν απάτησε ποτέ κανέναν της σύζυγο, αλλά δήλωσε: “Οι άντρες με κυνηγούσαν. Προσπάθησα να καταλάβω το γιατί αλλά δεν έβγαλα άκρη”.

Ο πρώτος της γάμος έγινε από έρωτα με τον Τζορτζ Σκοτ, το 1957 όταν ήταν μόλις 16 χρονών με διάρκεια 7 χρόνων και ο τελευταίος το 1996 για λόγους δημοσιότητας με τον Γκλιν Γουλφ, ο οποίος συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτάκια, ενώ θεωρείται ο άντρας με τους περισσότερους γάμους στο ενεργητικό του, που φτάνουν τους 29. Ένα χρόνο βέβαια μετά το γάμο τους, ο Γουλφ πέθανε σε ηλικία 88 ετών. Ο λόγος που έκανε τόσους πολλούς γάμους είναι η “εξάρτησή της στον ρομαντισμό του γάμου”. Linda WolfeΟι 7 από τους γάμους της θεωρούνται οι μακροβιότεροι και διήρκεσαν επτά χρόνια, ενώ ο συντομότερος με τον Φρεντ Τσάντγουικ μόλις 36 ώρες.

Πέρα από τους παραπάνω είχε παντρευτεί έναν κατάδικο, έναν επιδιορθωτή μηχανημάτων αυτόματων πωλήσεων, έναν ιερέα, μπάρμεν, υδραυλικούς και μουσικούς. Επίσης, δύο από τους συζύγους της αποδείχτηκαν στην πορεία ομοφυλόφιλοι, δύο την απάτησαν, ενώ ένας “αδίστακτος” σύζυγος, όπως δήλωσε, έφτασε μέχρι το σημείο να βάλει λουκέτο στο ψυγείο.

Τέλος, η Λίντα δηλώνει πως ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ ήταν ο Τζακ Γκούρλεϊ στον οποίον γυρνούσε συνέχεια και τον είχε παντρευτεί 3 φορές, ενώ ο πιο περίεργος γάμος της έγινε στο Σωφρονιστικό Ίδρυμα της Ιντιάνα, όπου παντρεύτηκε τον μονόφθαλμο κατάδικο Τομ Στάντζμαν.