Sagem DP360: Τηλέφωνο-ψηφιακή κορνίζα

Sagem DP360

Το SAGEM DP360 είναι ένα ολοκαίνουργιο προϊόν που ολοκληρώνει τη συμβατική σειρά ασύρματων τηλεφώνων, μεταφέροντάς την σε μια νέα ευχάριστη και φιλική προς το χρήστη σφαίρα. Συγκεντρώνει την τεχνολογική καινοτομία και την προσεκτικά επεξεργασμένη αισθητική χάρη στον φωτισμό ακριβίας για να δημιουργήσει ένα αληθινά πρωτότυπο προϊόν.

Ο συνδυασμός ενός DECT τηλεφώνου και μιας ψηφιακής κορνίζας υψηλών προδιαγραφών μας δίνει τη δυνατότητα αφενός να βλέπουμε τη φωτογραφία αυτού που καλεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο τηλέφωνο, και αφετέρου, όταν το ασύρματο είναι στη βάση του, να τίθεται η ψηφιακή κορνίζα σε κατάσταση παρουσίασης φωτογραφιών (slideshow).

Όταν το DECT τηλέφωνο καλεί, η φωτογραφία του καλούντος εμφανίζεται στην 7” οθόνη, μαζί με τον αριθμό του τηλεφώνου. Μια φουτουριστική πτυχή για μερικούς, και μια διευκόλυνση για άλλους, με τη δυνατότητα για άμεση παρουσίαση της εικόνας του καλούντος*. Οι επαφές μπορούν να εμφανιστούν απλά μέσω των φωτογραφιών που αποθηκεύονται με τα σχετικά ονόματα και τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς. Η σύνδεση με το τηλέφωνο DECT είναι έπειτα άμεση.

Η ψηφιακή κορνίζα έχει επίσης όλες τις κλασσικές λειτουργίες για slideshows, με τις δυναμικές επιδείξεις φωτογραφιών. Υπάρχει επιλογή για την παύση της κύλισης ή για την τοποθέτηση της σε κατάσταση αναμονής, για τη χρήση της λειτουργίας της μεγάλης οθόνης.

Επειδή συνδυάζει τη χρησιμότητα με την ευχαρίστηση, όντας και τα δύο πραγματικά καινοτόμα και διαθέσιμο σε μια πολύ ρεαλιστική τιμή, το SAGEM DP 360 είναι η τέλεια ιδέα για δώρο που απευθύνεται σε ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων, από τα παιδιά ως τους παππούδες και τις γιαγιάδες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αγαπούν τα προϊόντα με στύλ.

[via]