Η πρώτη πρεσβεία εξωγήινων

UFO

Στο Καζακστάν πιστεύουν ακράδαντα στην επικοινωνία με τους εξωγήινους και γι’αυτό το λόγο, όπως δηλώνουν και οι τοπικές αρχές, η κυβέρνησή αποφάσισε να δημιουργήσει μια πρεσβεία γι’αυτούς, δεσμεύοντας ένα αρκετά μεγάλο μέρος γης στην πόλη Αλμάτι. Το έργο αυτό θα είναι μεγαλοπρεπές και θα περιλαμβάνει διάφορες εγκαταστάσεις, μερικές εκ των οποίων θα είναι οι ξενώνες, το θέατρο, ένα κέντρο μετάφρασης και όπως είναι αναμενόμενο ένα UFOδρόμιο, για να μπορούν οι εν λόγω επισκέπτες να παρκάρουν τα οχήματά τους.

Μιας και η πρωτότυπη αυτή ιδέα είναι και η πρώτη παρόμοια ιδέα που έχει γίνει ποτέ, το Καζακστάν θα έχει μεγάλες οικονομικές απολαβές και κέρδη και θα αναδείξει το έθνος αυτό ως πολύ προοδευτικό, ενώ παράλληλα προκαλεί την απορία του αν άλλες χώρες θα ακολουθήσουν αυτήν τους την πράξη. Όπως είναι άλλωστε αναμενόμενο, η κίνηση αυτή θα προκαλέσει ενθουσιασμό στους λάτρες των εξωγήινων, με πρώτους και κύριους αυτούς της Δύσης.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός του πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην απόφαση αυτή, για την δημιουργία αυτής της πρεσβείας, το πόσο συχνά έχουν εμφανιστεί φαινόμενα σχετικά με τους εξωγήινους και τα UFO στην χώρα του Καζακστάν, με πιο πρόσφατη αυτή της πρόσκρουσης του UFO σε ένα ποτάμι της χώρας.