29χρονος πατέρας 21 παιδιών

Desmond Hatchett

Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η ιστορία του 29χρονου Αμερικανού Desmond Hatchett, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κάνει ήδη 21 παιδιά με 11 διαφορετικές γυναίκες. Τα παιδιά έχουν ηλικία από μερικές μέρες έως 11 χρονών. Κοινώς από πολύ μικρός στα βάσανα όμως αυτή είναι μόνο η αρχή…

Ως τώρα η ιστορία φαίνεται απλά παράξενη, αν όμως την δούμε από την άλλη πλευρά του νομίσματος, που είναι η δικαιοσύνη τότε γίνεται τραγική, αφού ο τυχερός- άτυχος πατέρας είναι υποχρεωμένος να πληρώνει διατροφή για όλα του τα παιδιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που η συγκεκριμένη ιστορία δημοσιοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα η πολιτεία του Tennessee, του ζήτησε να φροντίσει για την ανάπτυξη όλων του των τέκνων, παρόλο που το εισόδημα του είναι ο βασικός κατώτατος μισθός. Για τον λόγο αυτό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να δίνει τον μισό του μισθό για τα παιδιά και να ζει με τον υπόλοιπο.

Με αυτόν τον τρόπο και αν πραγματοποιηθεί η απόφαση, κάθε τέκνο θα παίρνει μόλις 6,50 δολάρια- 4,5 ευρώ το μήνα!

Τέλος, όπως δήλωσε η δικηγόρος του: “Ο κύριος Ηatchett δεν μπορεί να συντηρήσει οικονομικά όλα αυτά τα παιδιά. Η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει”. Ο ίδιος από την άλλη στο ερώτημα πως το κατάφερε αυτό, απάντησε πως απλά συνέβη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.