Ψαρεύει μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Ψαρεύει μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Απίστευτη κι όμως αληθινή είναι η παρακάτω ιστορία που θέλει έναν αγρότη στην Κίνα να ψαρεύει μέσα στο ίδιο του το σπίτι, κερδίζοντας μέχρι τώρα 1500 ευρώ! Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν ο κύριος Li Huiyan από την περιοχή Chongqing, θέλησε να σκάψει μια μεγάλη τρύπα για να μπορεί να ψαρεύει μέσα στο σπίτι του. Για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα προσέλαβε 30 εργάτες, οι οποίοι έσκαψαν μια τρύπα 15 μέτρων βάθους σε 6 μήνες. Η τρύπα αυτή βρισκόταν μέσα στην κουζίνα του σπιτιού.

Η ιδέα μπήκε στον αγρότη, επειδή παλαιότερα υπήρχε ένα ποτάμι στην περιοχή αυτή, το οποίο όμως εξαφανίστηκε πριν από τριάντα χρόνια όταν οι τοπικές αρχές βομβάρδισαν μέρος του βουνού για να κατασκευάσουν ένα δρόμο. Η εξαφάνιση αυτή του ποταμού έβαλε σε σκέψεις τον αγρότη, ο οποίος πίστευε πως το ποτάμι περνάει κάτω από το σπίτι του.

Οι υποψίες του έγιναν σιγουριά όμως όταν ανοίχτηκε η τρύπα. Όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος: “Το ποτάμι αυτό είχε κάποτε πολλά ψάρια. Βάζοντας ένα δίχτυ μέσα εκατοντάδες ψάρια θα πιαστούν”. Και πράγματι έτσι έγινε και από τότε που ανοίχτηκε η δίοδος προς το ποτάμι μέσω της κουζίνας του ψαρεύει αρκετά ψάρια σε κάθε ριξιά των διχτυών του.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.