Γαμήλια ανθοδέσμη κατέρριψε αεροπλάνο

Γαμήλια Ανθοδέσμη

Σύμφωνα με δημοσιεύμα του BBC, καθώς η τελετή του γάμου στην περιοχή Σουβερέτο κοντά στο Λιβόρνο της Ιταλίας τελείωσε, ήρθε η ώρα για το πέταγμα της ανθοδέσμης, με την διαφορά ότι η ανθοδέσμη δεν πετάχτηκε από την νύφη, αλλά από μία 44χρονη που βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο το οποίο είχε μισθωθεί από τους νεόνυμφους, προκειμένου να γίνει πιο εντυπωσιακή αυτή η παραδοσιακή στιγμή…

Δυστυχώς όμως το πέταγμα αυτό, δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν, αφού το μπουκέτο κατέληξε να σφηνώσει στον κινητήρα του αεροπλάνου, προκαλώντας του ζημιά και κάνοντας το αεροπλάνο να πάρει φωτιά και να πέσει στο ξενοδοχείο που γινόταν η δεξίωση. Έντρομοι οι καλεσμένοι και το προσωπικό βγήκαν από το κτήριο, ενώ ευτυχώς και ο πιλότος κατάφερε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, εκτός από την 44χρονη που είχε αναλάβει να πετάξει την ανθοδέσμη, η οποία υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. Η κ. Πενσιέρι, είχε πολλαπλά κατάγματα στο σώμα και τραυματισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στην περιοχή Γκροσέτο με ελικόπτερο και στη συνέχεια στην Πίζα για νοσηλεία.