Δωρεάν Microsoft Office 2010 Starter Edition

Office 2010

Μια έξυπνη κίνηση ετοιμάζεται να κάνει η Microsoft με το επερχόμενο Office 2010, προσφέροντας το πασίγνωστο software εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένα OEM συστήματα, μέσω της ειδικής έκδοσης “Starter Edition”.

Όπως καταλαβαίνετε, η Microsoft Office 2010 Starter Edition θα είναι μια “κομμένη” εκδοχή του Office 2010, αλλά εν αντιθέσει με την αντίστοιχη του Office 2007 η οποία μετά από λίγες μέρες σταματάει να λειτουργεί, αυτή θα είναι για πάντα λειτουργική και δωρεάν.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε ποια στοιχεία θα είναι αυτά που θα “κοπούν” σε σχέση με την πλήρη έκδοση, αλλά το σίγουρο είναι ότι όσοι ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν σε αυτήν, λογικά με την αγορά μιας κάρτας με τον απαραίτητο Licence Code, θα μπορούν εύκολα να “ξεκλειδώσουν” τα εξτρά χαρακτηριστικά.

Το σημαντικότερο βέβαια στην όλη υπόθεση, είναι οι ενσωματωμένες διαφημίσεις που θα περιέχει το Office 2010 Starter Edition. Κανείς δεν ξέρει κάποια συγκεκριμένη λεπτομέρεια για αυτό το λεπτό ζήτημα, αλλά αναμένεται σύντομα να μάθουμε περισσότερα.

[via]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.