Η μπανιέρα για την απόλυτη νιρβάνα

Μπανιέρα Νirvana Βathtub

Γυρίζετε από τη δουλειά σας μέσα στην κούραση και το μόνο που σκέφτεστε είναι να κάνετε ένα όσο το δυνατόν πιο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μπάνιο; Η νέα μπανιέρα Νirvana Βathtub είναι εδώ για να σας προσφέρει την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση, επιτυγχάνοντας και οικονομία στην κατανάλωση νερού. Η συγκεκριμένη πρωτότυπη μπανιέρα έχει ειδικό ενσωματωμένο φωτισμό 360 “αστεριών”  τύπου LΕD, ο οποίος θα σας κάνει χρωματοθεραπεία, προσφέροντας μια εμπειρία χαλάρωσης που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από εκείνη ενός κανονικού spa.

Προσπαθώντας η τεχνολογία να εξελιχθεί και να γίνει όλο και πιο φιλική για το περιβάλλον, μας παρουσίαζει αυτή την πρωτοποριακή μπανιέρα που χωράει 60% λιγότερο νερό από τις συμβατικές μπανιέρες, αλλά με τις ίδιες περίπου ανέσεις. Το όλο μυστικό, όπως δηλώνει η ταϊλανδική Βathroom Design, οφείλεται στον ρηχό και παράλληλα εργονομικό σχεδιασμό της.

Επιπλέον, έχει ειδικούς αισθητήρες κίνησης, οι οποίοι προσφέρουν στο χρήστη με μια απλή κίνηση του χεριού του την ικανότητα να ρυθμίσει τη θερμοκρασία και τη ροή του νερού, καθώς και την ισχύ του φωτεινού εφέ.

Όπως, ήταν αναμενόμενο αυτή η “διαστημική” μπανιέρα κατάφερε να πάρει το γερμανικό βραβείο σχεδιασμού Red Dot 2009, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχει γίνει λόγος για το πότε, που και πόσο θα πωλείται.