Οίκος ανοχής σπονσοράρει αθλητή

Οίκος ανοχής

Έχουμε ακούσει για χορηγούς βιομηχανίες φαγητών, παπουτσιών, αθλητικών ειδών κλπ, αλλά για χορηγό οίκο ανοχής πρώτη φορά ακούμε!

Ο Logan Campbell, αθλητής της Νέας Ζηλανδίας στο άθλημα taekwondo, θέλησε για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου να κάνει χορηγό τον οίκο ανοχής, τον οποίο ο ίδιος άνοιξε με ένα φίλο του για να μπορέσει να βρει τα χρήματα που χρειαζόταν για να μπορέσει να συμμετάσχει στην διοργάνωση, αφού και τα χρήματα που έδωσε για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου (περίπου 110.600 δολάρια) τα είχε δανειστεί από τους γονείς του.

Όπως ήταν βέβαιο, η επιλογή του για τον συγκεκριμένο χορηγό, η οποία ανακοινώθηκε δημόσια τον Ιούλιο, εξόργισε την Ολυμπιακή Επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας (NZOC), η οποία με την σειρά της απείλησε να καταθέσει μήνυση εναντίον του νεοζηλανδού αθλητή. Μετά από 3 μήνες σιωπής, όπως δήλωσε ο ίδιος,  η επιτροπή έστειλε στον Logan μια επιστολή, στην οποία του ζητάει να σταματήσει να ενώνει την επιχείρηση του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλιώς θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

Επιπλέον, ο ίδιος ο 23χρονος αθλητής δήλωσε ότι ευελπιστεί να συγκεντρώσει 200.000 δολάρια από την νέα του επιχείρηση για να επιστρέψει στους γονείς του όσα του είχαν δανείσει, έχοντας παράλληλα χρόνο για περισσότερη προπόνηση.

Υποστηρίζοντας λοιπόν την απόφασή του και κυρίως την επιχείρησή του ο Logan είπε πως η ιδιοκτησία και η λειτουργία ενός οίκου ανοχής είναι νόμιμη στη Νέα Ζηλανδία, όπου οι νόμοι που αφορούν την πορνεία είναι λιγότερο αυστηροί σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Otherside.gr Games