Το νησί της αγάπης

Το νησί της αγάπης

Στο γραφικό κανάλι του Πάσμαν, της Κροατίας, υπάρχει εδώ και αιώνες ένα μικρό νησί σε σχήμα καρδιάς, το οποίο έχει κλέψει τις καρδιές των ερωτευμένων σε όλο τον κόσμο. Όλοι θέλουν να πάρουν το ταίρι τους και να πάνε ένα ρομαντικό ταξιδάκι σε αυτό το παράξενο σε σχήμα νησί της Αγάπης, που ονομάζεται Γκαλέσνιγιακ.

Το νησί της αγάπης

Το νησί ανακαλύφθηκε το 1807 από τους χαρτογράφους του Ναπολέοντα, οι οποίοι το αποτύπωσαν με μεγάλη ακρίβεια για στρατιωτικούς σκοπούς και ξαναήρθε στο φως το 2008 με τη βοήθεια του Google Earth.

Σήμερα το νησί της αγάπης ανήκει σε έναν Κροάτη, τον Βλάντο Γιούρεσκο, ο οποίος μίλησε γι’ αυτό στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και δήλωσε πως: “Πρόκειται για μία επανάσταση που άλλαξε άρδην την καθημερινότητά μας. Ξαφνικά όλος ο κόσμος έψαχνε πληροφορίες για το νησί. Είναι μία μοναδική εμπειρία για εμάς. Προς το παρόν το νησί δεν διαθέτει καταλύματα ή άλλες υποδομές, παρ’ όλα αυτά η εταιρεία που έχουμε συστήσει προσφέρει τουριστικά πακέτα ξενάγησης ή ολιγόωρης παραμονής στο νησί για όσους το επιθυμούν”.

Τέλος, ο τυχερός ιδιοκτήτης του Γκαλέσνιγιακ κάνει συνεχώς προσεκτικά σχέδια για την περαιτέρω προβολή και προώθηση του νησιού ως τουριστικού προορισμού.

Otherside.gr Games

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.