Υπάρχουν ή όχι βρυκόλακες;

Βρικόλακες

Θεωρείτε ότι οι βρικόλακες είναι λογοτεχνικό κατασκεύασμα και δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα; Διαβάστε στο παρακάτω αφιέρωμα, όλα όσα θέλατε να μάθετε για το θρύλο των βαμπίρ, μαζί με πιθανές εξηγήσεις και ιστορίες αληθινών… βρικολάκων!

Οι θρύλοι που αφορούν τους βρικόλακες είναι τόσο παλιοί όσο η ίδια η ανθρωπότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες, η Μεσοποτάμιοι, οι Εβραίοι και οι Ρωμαίοι έχουν δεκάδες ιστορίες στη μυθολογία τους όπου εμφανίζονται δαίμονες και κακά πνεύματα, και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτά τα τα διαβολικά πλάσματα είναι οι πρόγονοι των βρικολάκων, όπως τους έχουμε στο μυαλό μας σήμερα- κυρίως λόγω του βιβλίου του Στόκερ “Κόμης Δράκουλας”.

Ο όρος “βρικόλακας”, με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε σήμερα, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στις αρχές του 18ου αιώνα από δοξασίες αλλά και αληθινές μαρτυρίες από κατοίκους των Βαλκανίων και της Δυτικής Ευρώπης.

Εκείνα τα χρόνια, η πεποίθηση ότι τα βαμπίρ υπάρχουν, προκάλεσε μαζική υστερία στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να κατηγορούνται για βαμπιρισμό και να θανατώνονται με παλούκια στην καρδιά τους -ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις έναν “αθάνατο” βρικόλακα, σύμφωνα με τις πιο δημοφιλείς πεποιθήσεις.

Πρόσφατα μάλιστα, ιταλοί ερευνητές ανακάλυψαν τα λείψανα γυναίκας βαμπίρ που είχε ταφεί με ένα τούβλο στο στόμα της για να μην επιτεθεί στα θύματα της πανώλης που σάρωσε την πόλη τον 16ο αιώνα.

Όμως, εκείνη την εποχή, οι βρικόλακες ήταν διαφορετικοί στην εμφάνιση σε σχέση με τους βρικόλακες που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Για την ακρίβεια, πριν τον 19ο αιώνα, οι βρικόλακες δεν ήταν χλωμοί και αδύνατοι, αλλά κόκκινοι, διαβολικοί και φορούσαν λεπτεπίλεπτα σάβανα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις βρικόλακας γινόταν κάποιος που είχε αυτοκτονήσει ή τον είχε δαγκώσει κάποιο ζώο, ενώ πολλές φορές βρικόλακες θεωρούνταν οι μάγισσες και οι δαιμονισμένοι.

Βαμπιρικές δοξασίες στην Ελλάδα

Βρικόλακες

Όπως και οι σλαβικές χώρες, έτσι και στη χώρα μας κυκλοφορούν πολλές δοξασίες και δεισιδαιμονίες σχετικά με τους “απέθαντους”. Όμως η ελληνική παράδοση δεν παρουσιάζει τους βρικόλακες όπως τους ξέρουμε μέσα από τις ταινίες, αφού τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδει ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά των ζόμπι.

Σύμφωνα με την ελληνική φολκλορική παράδοση, βρικόλακας είναι αυτός ο οποίος ξαναζωντανεύει και έχει συνήθως κακές προθέσεις. Η ίδια η λέξη “βρικόλακας” προέρχεται από τις λέξεις “βούρκος” και “λάκος”, που παραπέμπει στην σήψη του νεκρού σώματος, για αυτό και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, τους αποκαλούν και “βουρκόλακες”.

Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον στις ελληνικές δοξασίες είναι ότι σε κάθε περιοχή της Ελλάδας έχουν διαφορετική άποψη για τη μορφή, για το πότε εμφανίζεται ένας βρικόλακας και για το ποιοί… βρικολακιάζουν.

Πότε γίνεσαι βρικόλακας;

Στην Μυτιλήνη πιστεύουν ότι βρικολακιάζουν όσοι έχουν κάνει μεγάλα εγκλήματα, οι αυτόχειρες και όσοι δεν πηγαίνουν ποτέ στην εκκλησία.

Στην Σκύρο και σε μερικές περιοχές της Θράκης βρικολακιάζουν οι άταφοι και άψαλτοι.

Στην Άνδρο πιστεύουν ότι αν βλαστημήσεις ή καταραστείς έναν νεκρό, τότε εκείνος γίνεται βρικόλακας.

Πότε εμφανίζεται ένας βρικόλακας;

Στην Μάνη υπάρχουν δύο είδη βρικολάκων: οι “ριχτοί”, αυτοί που δεν ησυχάζουν ποτέ και βγαίνουν από τον τάφο τους κάθε μέρα και οι “Σαββατιανοί”, που βγαίνουν από το μνήμα τους μόνο το Σάββατο. Και οι δύο βγάινουν μόνο τη νύχτα και για να φύγουν πρέπει να λαλήσει ο μαύρος κόκορας.

Στην Σάμο συνήθως εμφανίζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι να βγει ο ήλιος, αλλά μερικές φορές μπορεί να εμφανιστούν και το μεσημέρι, στις 12 ακριβώς, αλλά δεν μπορούν να απομακρυνθούν από τον τάφο τους.

Στην Χίο βγαίνουν μετά τα μεσάνυχτα και εξαφανίζονται μόνο όταν λαλήσει τρεις φορές ο άσπρος κόκκορας. Είναι λευκοντυμένοι -με τα σάβανά τους- αλλά έχουν και ένα αρχηγό, που είναι τριπλάσιος σε μέγεθος και κατάμαυρος κι ολόγυρά του χοροπηδούν οι άλλοι.

Στην Αμοργό πιστεύουν ότι οι βρικόλακες μπορούν να εμφανιστούν και στο φως της ημέρας.

Στην Κάλυμνο βγαίνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γιατί τους αρέσει ο παγωμένος άνεμος με τον οποίον ταξιδεύουν από σπίτι σε σπίτι.

Στην Μακεδονία βγαίνουν μόνο τις νύχτες με πανσέληνο.

Τι μορφή έχει ο… Έλληνας βρικόλακας;

Στη Χίο, είναι ντυμμένοι στα λευκά κι έχουν ένα αρχηγό, τριπλάσιο σε μέγεθος και κατάμαυρο.

Στην Σκόπελο είναι σκελετοί που περπατούν.

Στην Αλόννησο έχουν μαύρη και γυαλιστερή σάρκα, και λάμπουν στο σκοτάδι.

Στις Σπέτσες, στην Ύδρα και στα Κύθηρα, είναι κακόσχημοι καμπούρηδες με κατάμαυρα χέρια και μεγάλα νύχια.

Στην Τήνο έχουν τη μορφή του νεκρού, σαν φάντασμα δηλαδή, αλλά έχουν μακριά γένια, μακριά μαλλιά και γαμψά νύχια.

Στη Σαμοθράκη πιστεύουν ότι το σώμα των βρικολάκων είναι από φωτιά και μπορούν να γίνουν αόρατοι.

Αληθινοί βρικόλακες- δολοφόνοι

Μανουέλα και Ντάνιελ Ρούντα

Βρικόλακες

Η 23χρόνη τότε Μανουέλα γνώρισε το σύζυγό της, Ντάνιελ, μέσω μιας αγγελίας ενός γερμανικού περιοδικού. “Μαυρομάλλης βρικόλακας αναζητάει πριγκίπισσα του σκότους που να έχει απαρνηθεί τη ζωή και να μισεί τους πάντες και τα πάντα”. Λίγο καιρό αφού απάντησε στην αγγελία του, παντρεύτηκαν και οι μέρες κυλούσαν “ήρεμα”, με λατρείες στον Σατανά και αυταπάρνηση σε όλες τις αξίες της ζωής.

Μέχρι που το 2001, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Το ζευγάρι κάλεσε στο σπίτι του τον συνεργάτη και φίλο του Ντάνιελ, Φρανκ Χάγκεν, και αφού τον μαχαίρωσαν και οι δύο 66 φορές, τον χτύπησαν με τσεκούρι και αφού ξεψύχησε, ήπιαν το αίμα του σε ποτήρι και έκαναν σεξ στο φέρετρο όπου συνήθιζε να κοιμάται η Μανουέλα.

Στο δικαστήριο δήλωσαν ότι δεν θεωρούσαν πως έκαναν κάτι κακό, αφού υπακούσαν στις διαταγές του Κυρίου τους, τον Σατανά. Όσο περίεργο είναι το έγκλημα τους, άλλο τόσο περίεργο είναι το γεγονός ότι η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν μόνο 15 χρόνια σε ψυχιατρική κλινική.

Ρίτσαρντ Τρέντον Τσέις

Βρικόλακες

Μέσα σε έναν μόνο μήνα, ο Τσέις ή αλλίως “Ο Βρικόλακας του Σακραμέντο” δολοφόνησε 6 ανθρώπους και ύστερα ήπιε το αίμα τους και έφαγε τα απομεινάρια τους.

Στο δικαστήριο που έγινε το 1979, δήλωσε πως το έκανε επειδή νόμιζε πως οι Ναζί του είχαν δώσει ένα δηλητήριο που θα μετέτρεπε το αίμα του σε… αλεύρι, και ο μόνος τρόπος να το αποφύγει ήταν να φάει το σώμα και το αίμα άλλων ανθρώπων.

Οι ένορκοι δεν πίστεψαν ότι ήταν τρελός και πως οι φόνοι δεν ήταν προμελετημένοι και τον καταδίκασαν σε θάνατο. Δεν πρόλαβε όμως να γίνει το θέλημα του δικαστηρίου.

Ο Τσέις αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του, το Δεκέμβριο του 1980, με τη βοήθεια αντικαταθλιπτικών φαρμάκων που του είχαν χορηγηθεί από γιατρό της φυλακής.

Ρόντρικ Τζάστον Φέρελ

Βρικόλακες

Ο Ροντ Φέρελ ήταν ο αρχηγός μιας γκανγκστερικής ομάδας έφηβων με το ψευδώνυμο “Η Ομάδα των Βρικολάκων”. Όμως μαζί με μερικά μέλη των “Βρικολάκων” το τράβηξαν περισσότερο από τους βανδαλισμούς που συνήθιζαν να κάνουν με τους υπόλοιπους.

Στις 25 Νοεμβρίου του 1996, ο 16χρονος Φέρελ σκότωσε τους γονείς της πρώην φιλενάδας του και πάνω στον πατέρα χάραξε το γράμμα “V” (Vampire). Ο Φέρελ δήλωνε παντού ότι στην πραγματικότητα ήταν ο βρικόλακας Βεσάγκο και ζούσε στη γη πάνω από 500 χρόνια.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε θάνατο το 1998, και για δύο χρόνια ήταν ο νεότερος θανατοποινίτης στην ιστορία της Αμερικής, μέχρι που το δικαστήριο της Φλόριντα μείωσε την ποινή του από θάνατο σε ισόβια, χωρίς τη δυνατότητα αναστολής.

Πορφυρία ή Βαμπιρισμός

Mήπως τελικά ο κόμης Δράκουλας έπασχε από γεννετική ασθένεια;

Βρικόλακες

Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται πολύ απίστευτα για να έχουν κάποια πραγματική βάση, αλλά υπάρχει μια αληθινή και πολύ σπάνια γενετική ασθένεια του αίματος που αποδίδει στον άνθρωπο που πάσχει από αυτή μερικά χαρακτηριστικά των “τυπικών” βρικολάκων.

Μήπως είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια; Μήπως οι βρικόλακες υπάρχουν στα αλήθεια;

Η μορφή

Η πορφυρία περιγράφεται ως μια έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων που επιφέρει στον ασθενή μια υπερευαισθησία στο φως του ήλιου. Επιπλέον, εκείνος που πάσχει από αυτή έχει μεγάλες παραμορφώσεις στην εμφάνισή του. Το σύστημα που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και την κατανομή των τριχών στο σώμα του λειτουργεί ανώμαλα ενώ η μύτη και τα δάχτυλα του ασθενή ατροφούν και συρρικνώνονται, σε σημείο που να μοιάζουν περισσότερο με νύχια αρπακτικού πουλιού παρά με χέρια ανθρώπου. Επίσης, παρατηρείται δυσκαμψία των χειλών και των ούλων του πάσχοντα και αναγκαστικά αφήνει να φανούν τελείως τα δόντια του.

Ο παράγοντας “σκόρδο”

Και εκτός από την εμφάνιση, υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο που παραπέμπει στα χαρακτηριστικά των βαμπίρ: η απέχθεια προς το σκόρδο. Το φυτό αυτό περιέχει μια χημική ουσία που δρα ανασταλτικά με κάποια ένζυμα του ήπατος και αν ένας άνθρωπος που πάσχει από προφυρία φάει σκόρδο, τα προβλήματα της υγείας του θα πολλαπλασιαστούν.

Ο καθρέφτης και ο σταυρός

Η απέχθεια των ανθρώπων αυτών προς τον καθρέφτη και τον σταυρό, τα οποία είναι στοιχεία της… προσωπικότητας ενός βαμπίρ, μπορεί να εξηγηθεί πολύ απλά. Εφόσον το πρόσωπο και το σώμα τους είχε παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, δεν θα ήθελαν με τίποτα να δουν το είδωλό τους στον καθρέφτη και σε περίπτωση που τους έφερναν κοντά σε έναν σταυρό, θα πίστευαν ότι είναι δαιμονισμένοι και η ψυχική τους υγεία θα διαταρασσόταν περισσότερο από τις απλές νευρικές κρίσεις που τους ταλαιπωρούσαν.

Η δίψα για αίμα

Σήμερα, σε αντίθεση με τα παλιότερα χρόνια, η πορφυρία καταπολεμάται με μετάγγιση αίματος. Πως όμως μπορούσαν να αισθανθούν υγιείς οι ασθενείς του 16ου και 17ου αιώνα όταν οι μεταγγίσεις άνηκαν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας; Με το να πίνουν ποσότητες αίματος.

Πολλές οι συμπτώσεις για να μην υπάρχει καμία συσχέτιση…Δε νομίζεις;

Πηγή: MEN24

 • Mpella

  pragmatika 8elw n zisw k egw auton ton erwta opws i Mpella k o Entouart sto New moon!einai katapliktiko k sunarpastiko! egw pisteuw oti uparxoun brikolakes alla dn noizw san ton Entouart… an tuxon uparxoun toso omorfi k sexy 8 ekana t panta gia n ton gnwrisw!pragmatika uparxi o kouklos,safineutikos,tolmiros k kalos brikolakas?

 • Vict0r

  ΞΕΚΟΛΑ ΟΥΦΟ

 • http://google lola

  e paidia den ksero ti lete eseis alla vamps iparxoun kai den to sthn tuxh alla apo empiria

 • http://google lola

  den to leo sthn tixh kai ka8olou malista

 • meegvtn

  uparxoun? an uparxun san tn edward thelo k go na gino! xaxaxaxaaxx

 • bluepanther

  lola μηπως θα μπορουσαμε να μαθουμε και εμεις την εμπειρια σου απο βαμπιρ???απλα απο περιεργεια

 • sandra

  xaxa simfono sn tn edward an yparxei ……………….

 • meegvtn

  aXx makari sandra e? =PPP

 • στελινα

  eimai brikolakas to anakalipsa prin do to new moon.einai ali8ia? yparxoyn brikolakes?

 • meegvtn

  ti ennoeis otn les ‘eisai vrikolakas’??? :/// de kserw afto anarotiemai k ego,ama uparxun

 • Γιατι οχι

  Δεν ξερω αν θπαρχουν ή οχι βρικολακες αλλα αν υπαρχουν θα ηθελα και εγω να γνορισω καποιο για να μου πει τι κανει στον ελευθερο του χρονο.

 • alexo

  Παιδιά και γω θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν…παντως φετος της αποκριες λεω να ντυθω αιμορουφιχτρα…βρυκολακινα σεξυ και με τα ολα της…δεν θα δαγκωσω αγορι μονο αν με απορριψει…χαχα!!!

 • Zaia

  gw den 3erw an yparxoun brikolakes kai basika den to nomizw alla oloi ma 8eloume na pisteuoume se kati oraio kai padotino gia auto kai egw eimais e ola sumfoni mazi sas

 • e+b

  paidia eimai kanoyrgios k 8a h8ela na akoysete thn dnwmh m h opoia einai pws uparxoyn brikolakes vampir opws 8elete pesteto k to kserw apo diafores plhrofories pou exw brei k 8a h8ela opws eipate na kapoion k an ginetai na ginw k egw……:-):-)

 • lesly

  dn 3erw an το παρatirisate alla mpikame arketa paizakia sa uti tn istoselida ara auto simainei oti endiaferei polu kosmo…hehe..alla egw pisteuw (sorry kiolas:D)oti t new moon k t allo einai mia vlakeia k misi!!!k oti o robert patinson einai psonara!!(sorry alla t n kanw etsi nomizw…:|)auta..an uparxoun vrikolakes sigoura dn einai k polu omorfoi oute exo0n kales pro9eseis,…..

 • DEeep!!!

  Egw pisteuw stous brikolakes…(akougete gelio..?)auti i..arrwstia t exigei para poli kala!!!!Tipota dn einai simptwsi!!

 • black

  lesly d xriazete n les sorry o ka9enas leei t gnomi tu. ego thelo na pistevo oti uparxun alla poios 3erei

 • isabella

  uparxoun vrukolakes alla oxi opws stis tainies.eixa diavasei kapou oti kapoioi an8rwpoi genniountai vrukolakes k apla exoun kapoies dusleitourgies ston organismo tous(p.x. exoun xamhlo aimatokrith alla einai ugeiestatoi,exoun fwtofovia,trwne to kreas elafra pshmeno me to aima ktl.einai san aploi an8rwpoi alla o organismos tous leitourgei diaforetika.omws einai vrukolakes sumfwna me thn iatrikh

 • 666

  και βεβαια υπαρχουν.μολις δειτε αυτο το μηνυμα τρεξτε γιατι….

 • vampir

  pada h8ela na ginw vrukolakas m e3itarei na pinw aima…mpouxaxa

 • molis

  kai emena mou aresoun oi brikolakes…oxi oi kakoi oi kaloi opo to twilight oi genikotera se tetoies tainies…prospa8o na ma8o plirofories gia auto to 8ema giati grafo ena biblio…!!!!!!!!

 • clara loves robert pattinson

  paidia.. den 3erw an uparxoun vrikolakes pantws 8a h8ela polu na ginw… an einai san ton edward… zhtw p kaikame 9a arxisoume oles mas na 9eloume drakoules meta einai 9eos gamwto… (asxeto) sto 9ema mas twra..9a h9ela polu PARA POLU na ginw vrukolakas kai den tous 8ewrw satanika plasmata… anti8eta einai polu glukoi kata t gnwmh mou I WANT TO BE A VAMPIE

 • clara loves robert pattinson

  ROBERTT SAYAPAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

 • Μarialena…96

  ειστε ολοι ηλι8ιοι που ασχολειστε με τετοιεσ βλακιες!!!!!!!!!ελεος!!!
  O edward ειναι κουκλοσ αλλα ειναι 4ευτικος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • λλλλλλ

  υπαρχουν βρικολακες και δεν ειναι μονο μια ασθενεια εινι κατι παραπανω ειναι καταρα

 • λλλλλλ

  ξερετε να ζητε μια αιωνιοτητα θα καταντησει να ειναι βερετο η σκοτονεις συνεχεια αν και οι βρικολακες δεν ειναι απαρετητα θεοι

 • λλλλλλ

  παιδια ξερω οτι εχετε εντιποσιαστει απο τισ ταινιες μα συμφονω με λεσλυ με τα χρονια οι βρικολακες γινονται κακοι και ασπλαχνοι ο εντουαρτ ειναι (καλος)μα αυτα ειναι ψεματα ειναι και θα ειναι παντα κακοι

 • αγγελικη

  αν υπαρχουν βρικολακες ετσι οπως λετε θα ηθελα και εγω να ημουν ….οχι πως πιστευω στο σατανα και ουτε θελω να κανω κακο αλλα να εχω τα χαρακτιριστικα τους και φυσικα τα δοντια τους.βλεπετε εγω και ο φιλος κανουμε ερευνα

 • http://maria maria marika

  poso tha ithela na ta eftiaxna me enan kouklo brikolaka ti oraia

 • Joannaki Bananaki

  εγώ πάντως βρήκα site που λέει συμπτώματα βρυκολάκων και έχω μερικά από αυτά …

 • sweet

  den 3erw oute me endiaferei an uparxoun brikolakes alla ean uparxoun 8a h8ela na sunantisw ena kai na zhsw ena megalo erwta san tou edward kai ths bellas…
  ROBERT PATTINSON-EDWARD CALLEN
  4ever

 • gwgoulini

  joannaki ginetai na mou peis poio einai auto to site??gt me endiaferei!!!pantws egw pisteuw oti uparxoun.e3ighsh dn mporw na dwsw alla uparxoun!!!

 • λλλλλλ

  γιατι θελετε τοσο να γινεται η ζωη του βρικολακα ειναι μοναχικη και δεν εχει καμια σχεση με τις ταινιες

 • sissy

  paidia kai egw pisteuw oti uparxoun!!!!!!!!!!!!!! afou eida to lukofws kai to new moon!!!!!!!!kai tha ithela na gnwrisw enan apo konta!!!!!!

 • iwanna

  egw pisteuw oti vrikolakes san ton komi drakoula den yparxoun min trelathoume.alla as elpisoume oti uparxoun toso sexy vrikolakes san ton entouart!!!axaxax

 • disaster

  eleos kai egw helw na mathw gia ta vampi htan kaloi h kakoi kai genikos thn istoria tous…..

 • elena

  Ο καθενας εχει την γνωμη του!
  Το θεμα ειναι πως στο Λυκοφως εκαναν ετσι τους βρικολακες για να μας ελκυει περισσοτερο η ταινια…(και οχι πως απαραιτητα ειναι ετσι)…
  Αν το εχετε δει σε καποιο σημειο η Bella παταει στο google:Apotampkin The cold one και μαθαινει για τους βρικολακες…ομως η σωστη λεξη ειναι Apotamkin χωρις p!Το site εκεινο φτιαχτηκε ειδικα για την ταινια…Πατησα Apotamkin και εψαξα αρκετη ωρα και ειδα καπου οτι οι βρικολακες που λενε πως ειναι παντα κρυοι,The cold one,μασκα που απεικονιζει τον ψυχρο, δηλαδη ειναι φτιαγμενοι απο νεκρα σωματα,ζωντανοι-νεκροι ενα πραγμα…Ωστοσο αυτο δεν το λεει στην ταινια!Μπορουμε αν θελουμε να πιστευουμε στους βρικολακες,αλλα μπορουμε και οχι!Γι αυτους που πιστευουν προτεινω να το ψαξετε καλυτερα και μην βασιζεστε μονο σε μια ταινια η οποια φυσικα εχει πραγματα που ουτε και η Stephene Meyer δεν γνωριζει και απλα τις βγηκαν απ΄το μυαλο…
  Γιατι αν ηταν ολα τοσο απλα τοτε που ειναι ο Harry Potter?? :P

 • elena

  Αν με “πιανετε” φυσικα!

 • http://2641996 basia

  eimai brikolakas exo aliuina dontia brikololakon kai mirizo synexia aimai den mporo na ntistauv

 • elena

  Βασια χωρις παρεξηγηση!Αλλα τι λες? 8)

 • mpempa

  uparxoun vrikolakes………

 • mpempa

  uparxoun polla atoma pou pisteuoun uparxoun kai alla pou den pisteuoun alla pragmatika uparxoun vrikolakes……kai den einai opws einai sthn tainia einai polu diaforetikoi…………..

 • mikoL

  loipon paidia…..eyw latreuw tuc vrikolakec…kai to aimaa……otan xtupaw….pada pinw t dikoo mU….kai prin 2 xronia eimun me mia filii mU pU eixe xtupicei pL……arxica na tic pine t aima pu euyene…ali9ia.,…t laxtarUca…. omwc metaa……ir9an kai tn piran na tn pane yia ramata…eutixwc i kopela dn eipe pote ti tic eixa kanei…omwc apo ekini tn hmera me apefeuyww…….padwc…..ilikrina 9elw pL na yina vrikolakac..ma dictixwc auto dn yinete na yinei..:(

 • http://safari Fire

  kali mu fili mikol aplos wow 8elw
  kai egw na ginw vrikolakas kai egw latrevo to aimai megalono ta nixia mu epitides kai skeftomai na paw na ftia3w ta dontia mu wste na miazun etc…. alla eipame na min ginume kai satanistes.. kai na skotonume an8ropous aplos 8elw poli na gnwrisw enan vrikolaka…

 • http://safari Fire

  episis ama iparxun vrikolakes pws boro na gnorisw enan???

 • souli

  egw paidia pisteuw poli stous vrikolakes….kai fisika OXI ston edward kalos dn lew alla poli fake…to exw psaksei kai ligo kai exw dei to site pou leei kai i ISABELLA kapoioi geniountai etsi….dn ginetai alliws…pantws pisteuw kai 8a i8ela poli na gnwrisw enan….kai kapote na ma8w tn ali8eia

 • λλλλλλ

  Συγνωμη παιδια αλλα λετε βλακειες!!!!!!!!!!!!!!!

 • http://grmovies.wordpress.com bluepanther

  συμφωνω με τον απο πανω,τι ειναι αυτα που λετε ολοι σας,ξυπνηστε ρε

 • λλλλλλ

  sorry einai thn apo panw

 • elena

  Παιδια συμφωνω με την λλλλλλ!
  Λετε βλακειες!Η μητερα μου διαβασε προσφατα ενα αρθρο για ενα παιδι που διαβαζε και εβλεπε τις ταινιες του Λυκοφως και ειχε παθει μανια,σαν κι εσας με τους βρικολακες και ηθελε να γινει κι αυτος!Το αποτελεσμα…?Τρελαθηκε απ΄την μανια του και αρχισε να σκιζει το δερμα του για να τρεχουν αιματα και ταχαμου να ειναι τρομακτικος!Τελικα το εκλεισαν σε τρελοκομειο το παιδι!

 • vampirelover

  to twillight eine mia gelia tenia kai den exei kamia cxeci me to poc dixnoun touc vrikolakec h allioc aimodipcic!!
  kai epicic eine gelio na picteuoume ce tainiec pou to mono pou procpa9oun eine na icpra3oun apla xrimata apo autec!!!
  epicic kai egw eime iper tn aimodipcon kai euxome na iparxoun opoc pragmatika eine kai oxi opoc 9eloun oi alloi na eine…

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  geia sas paidia eimai kainouria….8a h8ela na sas pw pws egw den exw prwsopikh empeiria alla mporw na sas pw pws 3erw oti uparxoun….egw apo mikrh blepw tainies me brukolakes gia auto tr exw tetoio kollhma…otan bghke to twilight kollhsa perissotero,oi brukolakes uparxoun mporei na einai opws tous 3eroume h toulaxiston na tous moiazoun h mporei na einai kai entelws diaforetikoi mporei na einai kai apesioi alla egw zw me auta po0 3erw kai po0 ma8enw kai me auta 8a sunexisw na zw an dw brukolaka h an telika ton brw kai einai opws ton 3erw tote den 8a to skefto 8a ginw amesws…(peite mai trelh alla egw etc eimai…)…..

 • X+M=l.f.e.

  Εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν βρυκολακες αλλα ο καθενας εχει τη γνωμη του…αν καποιος πιστευει οτι υπαρχουν βρυκολακες η θελει να γινει δεν θα του κοψουμε και το κεφαλι…..ωστοσο συμφωνω με ολους σας ακομα κι αν εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν βρυκολακες….μπορει το ενα,μπορει το αλλο,μπορει το παραλο….λεω απο μεσα μου!!

 • X+M=l.f.e.

  Συμφωνει κανενας??

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  x+m fusika kai o ka8enas exei thn gnwmh tou…alla den ginetai na legontai ola auta ta pragmata gia autous kai na mhn uparxoun…h uphrxan……kns den 3erei pws einai pragmatika gia na 3eroume an to0s exoume dei h oxi gia auto den bgazoume kanena sumperasma……..!(perimenw apanthseis sas);)

 • anna maria

  θελο να γινο βαμπιρ

 • http://windowshotmail titiki

  paidia egw den xerw alla pisteuw pos iparxoun vrikolakes kai tha ithela na imoun mia apo autous….den xerw gt alla ou aresei poli kai tha ithela na gnorisw vrikolakes alla oxi kakasximous kai aimoroufixtres alla oraious kai na min skotonoun anthropous toulaxiston p.x edwart….!!!makari na apantithei auto to erwthma sintoma:iparxoun telika vrikolakes i oxi?…kai pws einai…???

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  titiki mou kai egw to idio (alla to parakaname me to twilight uparxoun tosa erga me brukolakes…)

 • lesly

  paidia k egw picteuw ct0c vrikolakec oxi omoc opoc t0c par0ciaz0n oi tainiec ….mia 3aderfi m ct cxolio tic paei ena paidi p0 pinei aima alla pwc n t pw pernei adia prwta k dn exei dontia pernei mia sirigga k vgaz lg aima gt t exei anaggi gia n zicicpania omoc ginete auto.t0 mirizei epicic..autaa…xexexe..alla picteuw poc t twillight k auta ein mia vlakia k mici…1!!!alla auto t new t true blood…!!!!porociii!!!xexexexexe!!!:D

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  kala les (lesly) giati apokleietai re ‘su na einai opws stis tainies giati oute autoi po0 ftiaxnoun tis tainies den tous exoun dei…..egw pisteuw oti kaneis pote den 8a ma8ei monos tou tous brukolakes…an einai na ma8oume 8a to ma8ei poluuuuuuus kosmos….(auta..)

 • neda

  pragmatika einai polu endiaferon olo auto kai 8a i8ela na gnwrisw enan kai na katalavw ti akrivws einai kai pws pragmatika zoun oi vrikolakes.

 • Souki

  ρε παιδια ποιοσ θα μασ πει αν υπαρχουν βρικολακεσ??εγω ομωσ πιστευω οτι υπαρχουν εχω πολλα στοιχια και νομιζω υπαρχουν ειμαι 65% σιγουρη

 • Souki

  αν υπαρχουν βρικολακεσ βγαινουν σιγουρα την νυχτα.θα σας πω γιατι ημουν την νυχτα 11ηωρα το βραδυ εξω σε ενα τεραστιο δασος ακουγα συνεχεια κατι σαν να με ακολουθουσε και ετρεχα μηπωσ φυγει αλλα δεν εφυγε μεχρι να φτασο στο σπιτι μου προσεξτε ομωσ δεν ηταν ζωο ηταν κατι σαν ανθρωποσ.εφτασα στο σπιτι κοιμηθηκα μετα το πρωι ξαναπηγα στο δασοσ δεν υπηρχε τιποτα ψυχη.σας λεω αλιθια

 • kakos

  paidia egv pantos pistebv kati allo oti einai peripoy aliuina ola ayta (peripoy)(arages oti mas lene ( dn einai fhmes telika ola exoyn mia aliuia
  opos drakoi lukanuropoi gigantia zva akoma kai h atlantida exei ena nohma (to trigono tvn bermoydvn ) kai polla alla ama uelei kaneis na me rvtasei gia alla na sas pv

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  paidia den ginetai na mn uparxei tpt apo auta alliws gia poio logo na mhlame gia auta xwris na uparxoun kapoiws,kapou,kapote 8a eixe dei h 8a eixe zhsei kati den ginetai…..

 • mentalist

  geia sas paidia diavasa to thema giati asxoloumai me ola auta kirios ta metafisika ego pisteuo pos pragmati pos ipirxan palia opos kai oi magisses tora to ama iparxoun akoma kanenas mas den to gnorizei kai einai logiko na pathiazeste me olo auto alla apo oti eidame sto thema vampires prospathoun na ta mimithoun kanontas auta vampire einai oi gnostoi vrikolakes sosta;

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  loipon egw ena lew kai eseis meta peite oti 8elete………egw pisteuw para ma para pl stous brukolakes kai eimai sugourh oti zoun anamesa mas alla eite tous exoume dei eite oxi den 8a to 3eroume auto auto….opoios den pisteuei as mn mpenei se auth thn selida ok?an kai oloi parolo pou den to paradexeste pisteuete alliws den 8a eixate mpei kan se auth thn selida…afou den exete logo na briskestai edw fugetai….(milaw gia ta atoma ta opoia elegan oti leme mpourdes)….e3allou gia ta poio polla pou shmbenoun oi upeu8hnoi den eimaste mono emeis uparxei kai allos kosmos oxi mono o dikos mas…………

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  opoios sumfwnei as apanthsei :D ty…

 • axlado

  aaa pa pa den simferei na ta exeis me vrikolaka…ama fas skordo kai meta reuteis h pordalisteis tha lipothimisei to atomo!!! kai meta ti kaneis???

 • elena

  Χαχαχαχαχα!Ειναι και αυτο :D!
  Eγω θα ρωτησω κατι συνηθησμενο που δεν το λεω για ολους αλλα για συγκεκριμενους εδω μεσα που ειναι παντελως παραλογοι!
  Πεταει ο γαϊδαρος??Δεν πεταει…
  Καποιοι ειπαν πως για να τα λενε στις ταινιες κατι θα ξερουν!Αλλο πραγμα το Τριγωνο των Βερμουδων ,που πραγματικα εκει υπαρχει ενα μυστηριο και εχουμε αποδειξεις,και αλλο πραγμα ενα εργο απ’την ανθρωπινη φαντασια!
  Δεν μπορουμε να πουμε οτι αυτοι που γραφουν τετια εργα κατι ξερουν και λογικα γι αυτο υπαρχουν βρικολακες!
  Αμα το παρουμε ετσι τοτε υπαρχουν ζωα που μηλανε,υπαρχουν οι 12 θεοι του Ολυμπου και διαφορα αλλα σχετικα!

 • http://grmovies.wordpress.com bluepanther

  Πες τα ρε Έλενα γιατί έχει παραγίνει μ’αυτό τον παραλογισμό πια.Σε λίγο θα μας πούνε ότι και η γη είναι επίπεδη.Τι κόλλημα έχουν φάει πια όλοι με τους βρικόλακες και νομίζουν ότι όλα αυτά που δείχνουν στα έργα είναι πραγματικότητα

 • axlado

  den ksero ti lete eseis…pados i tainia einai ieroxi!!! ;) kai to nohma einai oti ooooles oses theloun enan eduard theloun na zisoun enan aparamilito erota, na paradothoun sto epivlitiko vlema enos aprovleptou kai misiriodi A D R A K L A, pou tha prosferei KAI asfalia…oxi na tous pinoun to aima…sotoa??? :P
  Vrite mou emena enan tetoion…kai as einai kai ufo :P :P :P :P

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ mairy alice

  sumfwnww as htan kai ufoAXXX (kala oxi akribws kai ufo alla enta3ei)xax….!!

 • αννα

  ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΣ’ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑΙ.Η ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΑΝΝΑ

 • depi

  egw pisteuvw oti uparxoun vrikolakes….giati an dn upirxan pios o logos n akoume kai n diavazoume diafores apopseis..!??ee???auta t exoun grapsei kapoioi p exoun akousei n t lene alloi..!!kai kati akoma….fusika dn einai san ton edward…autos einai enas xaraktiras p tn eftia3e i suggrafeas mono kai mono gia n tairiazei st ergo tis…!!tipota parapanw….dn uparxoun oi kaloi kai oi kakoi vrikolakes…..kai mono an usxuei oti pinoun aima anthrwpwn g n trafoun to thewreitai fusiologiko????eleos…an uparxoun dn einai kaloi…..einai apsuxa onta p kanoun kako..!!

 • axlado

  vasika egw na rotiso kati allo…apo tin stigmi pou einai apsixa onta pos aisthanodai…kai episis ao tin stigmi pou einai athanatoi pos pethainoun apo ton hlio as poume…??? lete na iparxei kai i xionath??? :D :D :D hahah asteiaki !!! :D

 • sinidisi

  to mono pu dimiourgi ine i ske4i an eixame geni8i stin antoli 8a imastan musulmanoi !etsoi kai oi ellines pisteuan sto 128eo!i ske4i tis ipar3is kai i ske4i tis diafonias sigruonte dimiurgontas i katastrefontas!mono to dn 3erw sozi !i oudeterotita ine apo tis isxiroteres dinamis!oi athinaioi dikazan me grafi asevias opion amfisvituse ta 8ia !i ka8olikoi eixan tin iera e3etasi!o an8rwpos katestre4e to 12 pisteuontas pos dn iparxi mazika apenanti stus periorismenous pu akoma pisteuoun se auto!an dn piste4is sto vrikolaka dn dimiourgis ton vrikola(oloi 3erete gia tis diastasis (lene pos ine adiaspstes pi8anes paraliles zoes)(aloi lene pos diasponte oles ektos apo to xrono(kai oxi dn ine efiktoi i xronomixani alios gt dn mas exun episkeftoi apo to melon))!gia na to kanw pio aplo an o john lenon dn eixe skefti to imagine dn 8a ipirxe imagine

 • λλλλλλ

  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ εχετε παρατραβεξει το θεμα δεν καταλαβαινω γιατι θελετε να γινετε και να σιναντισετε εναν σας λεω μην τον εμπηστεθτειτε ειναι δεν ειναι καλοι μην νομιζετε κι αμα γινετε κι εσεις θα σας ελκειει πιο πολυ το κακο παρα το καλο

 • axlado

  kai poios orizei to kako??? :P

 • sinidisi

  poli kali erotisi apantisis axlado!to kalo kai to kako orizonte apo tin ekastote koinonia kai 8riskia px o fonos ine kai itan 8emitos ipo kapia plaisia panta se polles xores namesa tus kai i elelda prin ka8iero8i o xristianismos gia na katapatisi ti filosofia kia tin e3eli3i mas!px stin arxaia ellada o dolos itan apolitos 8emitos kai 8ewruntan kai kalo stoixio gia ton xaraktira kapion ka8os tonize tin e3ipnada tu!twra oso gia ton vampirismo i alithia ine pos tin geniki morfi pu exume simera tin opoia epe3ergastikan oste na dimiourgisun diafores ekdoxes ana peristasi do8ike ton 15 aiona ka8ara logotexnika o apo4i tu vrikolaka !ine elliniki kai ine pio konta stin enia zombie!o brikolakas kata ta ellinika dedomena dn ine mia metala3i alla enas nekros pu bgeni apo to mnima gia na oloklirosi tin moira tu exontas ite kaki ite kali pro8esi parte gia paradigma to laiko pioima “tu nekrou aderfou”pu o konstantnos epistrefi apo tus nekrous gia na ekplirosi tin iposxesi tu !i o4i tu ine as8eniki alla dn parusiazi nekrika xaraktiristika anti8eta sti nisiotika ellada o vrikolakas parusiazete episis san on pu bgeni apo ton tafo alla me iperfisikes dinamis kai apokosmi emfanisi!i servi tautizun to (vrikolaka)me to fantasma (skia) opos anaferete kai stin arxaia elliniki laografia dld o nekros pu epistrefi gia na ekliposi ti moira tu!o 8rilos stin rumania e3aplo8ike kirios meso tis logotexnias an kai i paradosis tus tinun na ine pio konta stis servikes!8rilous peri plasmaton pu rufun to aima eixan kai oi egyptioi kai oi indianoi(to daimonas Apotamkin )!o 8rilos peri vampire opos parusiazonte sto twilight ine got8ikos opos kai i onomasia vampir=autos pu ton varenun frikta eglimata (arxia got8ika)!ta vampire kata tus got8ous ine organismoi (metalagmenoi) dn ine onta nekra ala somata xoris 4ixi i me to pneuma tus eglovismeno(diaferi ana perioxi tis germanias) gia auto aloste kai to soma tus ine af8arto kai a8anato!tu dontia tus dn ine mitera i o4i tus ine leuki(alla etsi itan kai ton got8on alloste) to fos tis meras dn ta skotoni ine koinonikopioimena kai exun kirios pneumatikes dinamis(enorasi,diavazun ti ske4i) ka8os kai terastia taxitita opos kai ipervoliki dinami exun omali koinonikopioisi kai mporun an trafun em to aima ka8e organismu metatreponte apo alla vampire i geniounte vampir exun ais8isis kai i o4i tus ine apoliton an8ropini kai iparxun arsenika kai 8ilika!!!!!!

 • sinidisi

  pantos iparxi mia e3eretika spania gonidiaki as8enia pu apo tin emfanisi tis isos na min exi pli3i perisooterous apo 2000 an8ropous!simera prolamvanete pliros kai katapolemate me amesi metagisi aimatos an kai exi na emfanisti panw apo miso aiona opote pisteuete pos exi katestrafi pliros!emfanizotan kirios stis vories xwres kai onomazete porfiria (ine mia goniadiaki nosos ton aimosferion) ta 8imata parusiazun ola ta simptomata tu vrikolaka somatika kai 4ixologika

  1)pliris apoxromatismos tu dermatos(i ek8esi ston ilio estw kai gia mikri diarkia mpori na apovi 8anatifora ka8ws to derma dn dia8eti ka8olou melamini)

  2)priximo ton oulon (etsi to stoma meni misanixto kai oi kinodontes proe3exu arketa)

  3)ta daxtila leptenun kai ginonta oso ta nixia enos arpaktikou puliou

  4)oi elegtes tis trixofiias aliononte(i trixes bgenun akanonista sto soma kai genikos to soma paramorfonete se poli emgalo vathmo)

  5)loipun vasika enzima diaspasis kai ta skorda ka8os kai otidipote periexi stoixia idia me tu skordou prokali 8anatifora alergia)

  6)a as8enis vriski anakoufisi mono stin metagisi aimatos
  (i li4i tu aimatos mpori an gini ite apo to stoma ite apo ti fleva omos prin anakalif8i i metagisi aimatos o as8enis ixe moni lisi tin posi aimatos se posotites fagitu

  7)ta 4ixologika provlimata pu dimiurgunte apo tin oli aktastasi odigun stin apomonosi

 • sinidisi

  a episis kata tus ellines o vrikolakas dn pini aima enw to soma tu dn aposindi8ete pote meni akrivos opos itan tin stigmi pu pe8ane mexri na ekliposi ti mira tu gia na mporesi na aposinde8i an oi pro8esis tu ine kakes mpori na pari opiadipote morfi simforas i na skotosi kai o idios an ine kales tote aplos tis ekplironi dn epireazete apo to fos tis imeras kai ine a8anatos alla oxi vixros dn exi mitera dontia exi iperfisikes dinamis mpori na alazi morfes kai na xrisimopioi ta fisika stoixia gia tis apostoles tu ine o oros vrikolakas dld plisiazi pio poli to zombie dld epd i 4ixi tu dn anapauete sinexizi na ine pagideumeni sto swma dn xanete dld!mono sta ellinika nisia epikrati i ditiki apo4i tu vrikolaka logo ton kataktiton (fragi,eneti,italoi,veneti) !pio apla egw 8a elega oti stin elada dn iparxi o mi8os tu vampire stin ipirotiki tulaxiston (iparxi autos tu “zontanou” fantasmatos i zombie me 4ixi! se kapia nisia tu ioniou opos i tinos i vrikolakes ine skeletoi pu perpatus stin samo ine kokina an8ropomorfa onta pu pinun aima kai se alla nisia exun katamauro derma kai pinun episis aima to mono koino ine pos emfanizonte nixta (kirios logotexniki pros8iki gia na do8i ena pio mistiriako klima)

 • ISABEL

  ΒΑΜΠΙΡ…….!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ Η ΟΧΙ?ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ????? ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!

 • maraki

  εβρεθει μια :)

 • elena

  Αννα μπορεις να πιστευεις ανετα στους βρικολακες αλλα δεν μπορεις να μας επιτιθεσαι γιατι εχουμε εντιθετη γνωμη απο εσενα!Και οσο για το οτι λες πως δεν πιστευεις στο θεο σκεψου μονο το ονομα σου!Εισαι χριστιανη και οι βρικολακες δεν ειναι θεοι!Ειναι πλασματα τα οποια (κατα την περιγραφη) πινουν αιμα αντι για φαγητο και εχουν καποιες ευαισθησιες και διαφορες απο εμας!Ειναι σαν να μας λες οτι δεν πιστευεις στην θρησκεια (στην οποια πρεπει να πιστευεις εφοσον εισαι χριστιανη) αλλα πιστευεις στους πολιτικους ας πουμε!Ειναι παραλογο!Φυσικα εχεις το δικαιωμα να μην πιστευεις στην θρησκεια σου αλλα μην το παρακανεις!Και να υπαρχουν βρικολακες δεν εχουν καμια σχεση με τον θεο που πιστευουμε.

  Εγω θεωρω πως οσοι ειδαν το Λτκοφως μπηκε στην συνεισηση τους το ποσο ομορφοι ειναι οι συγκεκριμενοι βρικολακες,το ποσο πολυ αγγιζουν την τελειοτητα και το οτι ο Edwart ειναι ενας αντρας που ολες θα ηθελαν.
  Μα δεν ειναι τοσο ομορφα τα πραγματα οσο δειχνουν στις ταινιες!Ασχετα αν αυτες παρουσιαζουν τους βρικολακες και με ευαισθησιες.Το μονο που μας ελκυει ειναι οτι και εμεις θα θελαμε να εχουμε δικο μας ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ !
  Ομως ο τελειος υπαρχει και γυρω μας και ειναι ανθρωπος!Ο τελειος δεν ειναι μονο ο προστατευτικος,κουκλος,δυνατος,γρηγορος,εκθαμβοτικος και αιθητικος αντρας που βλεπουμε στην οθονη!
  Αρκει να επαναφερουμε τον εαυτο μας λιγο στην πραγματικοτητα και να καταλαβουμε πως τελειος μπορει να ειναι και ενας ανθρωπος!

 • elena

  mairy alice το site δεν λεει πουθενα “ΣΧΟΛΕΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ”
  Το site μηλαει για τους βρικολακες και ολοι εχουμε το δικαιωμα να εκφρασουμε την γνωμη μας!Και το οτι σχολειαζουμε εδω δεν σημαινει οτι πιστευουμε αλλα δεν το παραδεχομαστε.
  Σχολειαζουμε γιατι θελουμε να βγει και η δικη μας γνωμη στην φορα και λογικο ειναι.
  Δεν μπορουμε να βλεπουμε αντιθετες γνωμες απ’τις δικες μας και να μην αντιδραμε.

 • bampirgirl

  makari na hmo0n brikolakas an kai exw polla xarakthristhka kai megalo0s xabliodontes exw kai megala nuxia kai mytera kai mo0 aresei apisteuta poly to aima to opoio pinw oso poio poly ginete kai dn mo0 aresei to fws kai koimamai ollh mera kai 3upnaw to brady kata tis 12:00 kai briskw aneta ta feretra kai exw perierga go0sta me maura kapes nekrokefales kai tetoia kai mia mera me eixa dagkwsei kai arxiza kai epina to aima mo0…!!!peite mo0 ti mo0 leipei!?…

 • sinidisi

  pedia to thema ine pos twra ta vampir ine tis modas ,likofos,true blood, opion kai na dis to dromo 8a su kani to meletiti se ligw 8a organosume kai ekdilosi sto 8eatro tu likavitou me thema <>

 • sinidisi

  thema:(ferte mu ton edward) kai an dn fta si to 8eatro likavitu exume 8eatro braxon ,irodio,….OAKA

 • http://friv.com mustirios

  re paidia ego pisteuw pws eiparxoun brikolakes i mporeis na gineis esi pantws ego tha eithela na eixa mia dunami tou brikola opws to na trexw grgora kai kala tora an uparxoun spania tha tous deis kai an tous deis pote re paidia den katalabeno kati giati i brikolakes trone kanonika eno pinoun aima einai mia apporia opios mpei edo kai ama mpei thelo na mou lisei tin apporeia mou kala tha ta poume re paidia alli mera pou tha mpo kai ama mpo ta leme apote mpo ane kai kati ektos apo brikolakes uparxoun kai lukanthropws afou uparxoun brikolakes giati na min uparxoun kai lukanthropoi tora teleiono tha ta poume kapia alli fora ta le me paidia bb!!!!!!!!!

 • sinidisi

  kai afou iparxoun likan8ropoi gt i gi na min ine trigoni?????????i perisoteroi mi8oi 3ekinun apo spanies gonidiakes metala3is pu o laos emploutizi me diafores ikanotites i ine logotexnika prosopa pu i arxiki tis proeleusi xanete ston xrono !!!!!!!!!!!!

 • Bella

  Παιδιά τελικά πόσοι ψυχοπαθείς και πόσοι αφελείς υπάρχουν στην Ελλάδα???αρχίζω να ανησυχώ!!πού ζωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Annnnonymos

  Ο συντάκτης με άλλα λόγια υποστηρίζει πως οι “βρυκόλακες” είναι άνθρωποι που πάσχουν από μια ασθένεια(η οποία θεραπεύεται)!!το τονίζω γιατί βλέπω ότι οι περισσότεροι δεν το ‘χετε καταλάβει! :)

 • sinidisi

  akrivos toso i porfiria oso kai o vampirismos ine mexri enos simiou 8erapeusima,(pantos i porfiria emfanizi kai ta siptomata tu likan8ropou se kapies periptosis-pliroforiaka), alloste polloi europaioi aristokrates ipir3an porfirikoi9 kai vampiristes ,i porfiria edine kai eperne stin messaioniki europoi logo to emomi3ion toso stin aristokratia pu ginotan skopima oso kai sto lao mias kai ena xwrio me 100 katoikous dn ginete para na exun oloi sigenia meta3i tus!polles polemikes files (notia ameriki,aiti,mikronisia,polinisia)ine an8ropofagoi as min 3exname kai tus kinigous kefalon tis amazonias !kai erxomqaste kai se pio prosfata paradigmata o drako tis vlaxias epine to aimaton aixmaloton kai stin taiwan pinun aima fidiou

 • http://aprosarmosti.blogspot.com Lpda90

  Όταν δεν είχαν με τι να ασχοληθούν πριν κάτι αιώνες, υπήρχαν διάφορες ιστορίες,όπου θα τους προκαλούσαν λίγο ενδιαφέρον στην ανιαρη ζωή τους. Τελειώσαν τα παραμύθια. Ώρα για την αληθινή ζωή, καλά είναι και τα διαλείμματα, αλλά είναι ώρα να ξυπνήσετε.

 • sinidisi

  ακριβώς πχ αν δεις κάποιον με το λιοντάρι στο δαχτυλίδι θα πεις να ένας 10ρχος

 • heleny

  what the fuck ?????iremiste paidia ….o xronos tha deiksei!!!!!

 • lpda90

  Ήρεμοι είμαστε :D

 • sinidisi

  asfalos kai imaste iremoi!alloste an iparxun me ton tropo pu lete mallon na mas fovunte prepi!!!!xaxaxaxa

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  AN EIXATE NIOSEI POS EINE NA EISE BRIKOLAKAS 8A TO SIXENOSASTAN

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  nomizeis oti exoume eues8isies mikre stn pragmatikotita eimaste ATROTOI k oso gia ekino to arthro me ekinous pou to ekanan sto feretro eine 4ixas8enia k oxi bampirismos allios dn 8a tn skotonan prota k meta 8a tou epinan to aima.
  A k kati akoma dn pisteuoume so satana.

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  twra prepei na paw na rw lia ta leme sis 12 ta mesanikta

 • sinidisi

  erimoni kai i athina to kalokairi kai menun oi vrikolakes nistikoi………..gt dn trote ena suvlaki

 • lpda90

  Εγω είμαι θύμα των βρικολακων. Μου πίνουν το αίμα κάθε μέρα οι πολιτικοί. Όσο για τους “άλλους” συγγνώμη παιδιά, (για όσοι λέτε ότι είσαστε) άλλα έιναι θέμα ψυχολογίας και δεν θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα γιατί είναι μεγάλο. Σωστά sinidisi? :P

 • http://facebook Ελενα

  Paidia kai egw pisteuw pws uparxoun oi brikolakes alla pou dn 3erw kai 8elw para polu na dw kai na aggi3w enan prepei omws na paroume kai kapoies profula3eis gt kaneis den 3erei ti mporei na tou/thskanei enas brikolakas.Re paidia kai oi brikolakes kapote upur3an an8rwpoi fantasteite twra me ka8e 8anato se OLON TON KOSMO na eixame brikolakes twra dhladh 8a eimastan poio poloi brikolakes para an8rwpoi skefteite to kai auto ligo bre paidia. Mister VAMPIRE LORD MARINOS kapoi to exoun niwsei gia auto mhn milas kai BOULOSTO ok???

 • Ιωαννα Αργυροκασρτιτη

  den yparxoun

 • λλλλλλ

  ελενα δεν εχεις ιδεα ποσους βρυκολακες εχεις ακουμπησει

 • lpda90

  paidia katantisete aidia ;p peste mou twra oti iparxoun kai oi theoi tou olimpou ;p

 • sinidisi

  akrivos kirie/kiria lpda90 !!!!oi vrikolakes opos tus anaferun ine ka8ara logotexnika dimiourgimata opos o vrikolakas drakoulas(ane3artita an ipir3e istorika, o stoker tu apodidi idiotites ) kai oi fatria ton callen ine dimiourgima tis stefanie meyer !alloste o drako epine to aima ton egmaloton se potiri ka8ara simvolika opos oi danaoi pu gimnonan tus nekrous polemous!oso gia ta vampire stn europoi o vampirismos ta e3igi mia xara fantastite ti emomi3ies ginontan tote stin aristokratia pantreuontan aderfia skopima kai kat e3akolou8isi,poso mallon en agnia tus vevea se mikra xwria 100 atomon pu oloi ligo poli ixan sigenia!oso gia ton 4ixologiko vampirismo oli pasxume o vampirismos os as8enia simeni na xriazomanste kati se vathmo e3artisis (opos oi kapnistes apo ti nikotini px) i egw apo ta pliktra mu !8erapeuete sini8os me apli 4ixo8erapia!gia tus allous 11 8eous tu olimpou dn 3erw pantos egw ime o apollonas!xaxaxaxa

 • lpda90

  axaxaxxaa kai egw i thea afroditi – :D so cheers stin mithologia kai stin mithoplasia :D

 • sinidisi

  em vevea ti tin exume tin 8ewritiki kateu8ins!oso gia tus vrikolakes ida enan na perpatai extes sto dromo mpige se mia kafeteria kai zitise bloodchino !!!alla ton edio3e o kafetzis!eleos!ti ratsistes kikloforun!xaxaxaxaxaxaxa

 • lpda90

  pisteuw mono emeiw to diaskedazoume edw pera :D muahahahah :D

 • sinidisi

  ne mallon!gt apo oti vlepw poli to exun pari sta sovara

 • lpda90

  shhh! mi les tetoia kai thimwsoun;p k erthei kapoios vrikolakas kai sou piei to aima :D

 • kleftw

  proswpika eixa apo mikri mania m tous vrikolakes…eixa dei oti tainia kikloforouse k dn simazeuotan…twra da3 mn arxisw n lew k egw g ton edwart ktl…prosfata eida ena dokimanter g ton vampirismo :O eixa meinei m to stoma anoixto sas lew…tespa periliptika edinan sinenteu3i ka8imerinoi an8rwpoi legontas oti kamia trofi den tous diwxnei to ais8ima tis pinas oute tis dipsas opws episeis to na ekti8ontai ston ilio den itan k to kalitero tous…mia ginaika eixe anakalipsei oti to wmo kreas tin ekane n ais8anetai kalitera k rwtontas tous sigkeneis tis vrike pws polloi apo tous progonous tis eixan to idio akrivws ”provlima”…k etsi t klirwnomise k i idia…mia alli episeis sinenteu3i enos zeugariou…eixan ta idia akrivws simptwmata me tin proigoumeni ginaika mono pou autoi trefontan diaforetika…epine aima o enas apo ti artiries tou allou mia fora stis 2 vdomades…frikiastiko e??? :P

 • sinidisi

  dn fobame egw ime merovatis!xaxaxaxaxaxa !!!!!! kai troo ka8e mera poli tzatziki gia na tus apo8w !vasiki amina kata ton vrikolakon!xaxaxaxaxa

 • lpda90

  Kanivalismos legete :D

 • kleftw

  haha pes taa…dn mporousa n koimi8w t vradii :P

 • sinidisi

  fantasou na gerasun kai na 8elun isixia 8a allilofago8oun !oi geroi!xaxaxaxaxa

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  ipda90 eime panw sti gi 146 xronia k pote dn ani3a dialogo gia to ti kanoume oi brikolakes k dn prokite na ani3w twra me sena

 • sinidisi

  kai egw imuna stus 1000 pou eminan stis 8ermopiles !epezisa mazi me enan allo!alla o mlks pige kai skoto8ike sti maxi ton plateon

 • kleftw

  x0a0x0a0x0ax0 :D

 • lpda90

  VIMPIRE LORD MARINOS” emm? poios sou eipe oti thelw kapia sizitisi mazi sou ?:D ise poli trendy vampire gia mena kai asxolise me pc, to eixes kai prin 146 xronia? :D kai pote tha pethaneis? den varethikes? :P egw varethika na akouw tis mal**** sou :D

 • lpda90

  “Ο Gregory Alston, ένας διάσημος μαθηματικός είπε οτι ένας βρυκόλακας χρειάζεται να πιει το αίμα ενός ανθρώπου τη βδομάδα.. Τότε αυτός ο άνθρωπος γίνεται βρυκόλακας. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας θα υπάρχουν τέσσερις βρυκόλακες και αυτό συνεχίζεται. Στο τέλος της τριακοστης τρίτης εβδομάδαςθα υπάρχουν 5 000 000 000 βρυκόλακες. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα, υπάρχουν μόνο 5 000 000 000 άνθρωποι στον κόσμο. Για αυτό το λόγο, αν υπάρχουν βρυκόλακες, τότε εσύ και οι φίλοι σου πρέπει να είστε και εσείς βρυκόλακες , αλλά δεν είστε … είστε ; :D

 • sinidisi

  peidia !oso gia tus ipologistes o ptotos prosopikos efeure8ike to 1971!oso gia to arithmo ton vrikolakon ine pleon midenikos ston ditiko kosmo !ipir3an kapia krousmata stin asia to teluteo to 1996 alla 8erapeutike!!!!!aaaa kai lorde mu egw nomiza pos i vrikolakes pezun ekklisiastiko organo dn i3era oti tus aresun kai ta video games

 • λλλλλλ

  auta pou tha pw mporei na ta theoreisete blakeies alla th ta pw kai anaferomai ston vampire lord marino ama eisai brukolakas pou den nomizw apokleite na eise athanatos giati ligoi einai oi tyheroi

 • lpda90

  ta ipoloipa pou eipe einai logika :D

 • sinidisi

  fisika ola ine poli logika lpd90 mu na aplos!exume enan vrikolaka 146 etwn, pu tu aresun ta video games, simetexi sta forum, ine toso klistos pu dn mas lei tpt gia ton eauto tu … ektos tu oti ine vrikolakas!pu vlepis to para3eno kai to sarkazis!xaaxaxaxxa

 • lpda90

  kai ase pou einai kai anorthografos:| me egrapse “ipda90″ gia mia stigmi nomiza pws imun ipod :| Lord kati apo mena se esena :D ” Ti na pw gia tin zwi mou? mia stigmi ap tin diki mou, olokliri diki sou :D “

 • sinidisi

  lpda90 mias kai toso poli diakrinw oti twriazoume…dn mu dinis to msn su na se flertarw….kapia stigmi na su pw oti 8elw na sinanti8oume…na se paw cinema….na arxisw ta romantika gia tin tenia…kapia stigmi na su doso ena petaxto fili…kai kata to telos ena kateu8ian sto stoma……..!em … rwtisa to lordo tosa xronia sto kourbeti (146 gia tina krivia) me ekpedeuse kala!

 • lpda90
 • sinidisi

  Αλλάζει πρόσωπα η θλίψη
  ένα κορίτσι με κοιτάει
  χορεύει, κι ύστερα πετάει
  πάνω απ’ τα μπαρ και τα ηχεία

  Δεν έχει τίποτα να κρύψει
  καμιά φορά αντί να κλαίει
  χορεύει, κι είναι σαν να λέει
  σπάστε την πόρτα αν δεν ανοίξει

  Αλλάζει πρόσωπα η θλίψη
  μαζεύει πίσω τα μαλλιά της
  θυμίζεις μια μικρή κυρία
  που όλο ξεχνάω τ’ όνομα της

  Ποιος θα τα βάλει με τη θλίψη
  όσο αντιστέκεται νικάει
  σ’ όποιον τη ρίχνει από το θρόνο
  εσένα λέει θέλω μόνο

  Όταν τελειώνει η συναυλία
  κάτι παιδιά έρχονται κοντά μου
  στα σκονισμένα της αρχεία
  λένε πως είδαν τ’ όνομα μου

  Κι εγώ αρχίζω να γελάω
  αλλάζει πρόσωπα η θλίψη
  ρωτάνε αν την αγαπάω
  έστω για λίγο θα μου λείψει

 • lpda90

  Αλλάζει άραγε ρε γιάννη? :)

 • sinidisi

  fisika kai allazei!
  lipomaste gai diaforetika 8emata

 • lpda90

  kai lipomaste kiries kai kirioi gia tin diaforetiki thematologia pou anaptiksame edw :P keep in touch sto blog :D

 • sinidisi

  ok!I am in stand by !xaxaxaxa :)

 • sinidisi

  kai 3anagirname sto thema mas! loipon lorde mu eixa panta mia aporia pos pini enas vrikolakas me kalamaki dn ton enoxloun ta dontia!kai alli mia otan pai ston odontiatro pios exi e3idikeuti sti vrikolakoodontoxirurgiki???????

 • maria

  egw 8elw na sinantisw ena pragmatiko vrikolaka kai na tu pw na me dagosi !oso pio dinata mpori! 8elw na ginw kai egw gia na bgenw to vradi na dagonw kosmo kai na sinantisw kai allous vrikolakes

 • lpda90

  Kali diaskedasi! ikanos gia auto poy zitas ine o lordos marinos ;P alla twra lipi gia taksidi :P di4ouse gia aima, ti na kanoume!

 • sinidisi

  akoma kai enas vrikolakas es8anete tin anagi an 3efigi apo tin ka8imerinotita!auti i poli mas piezi olus poli!prepi na trafume kai me ligi isisxia !alios i 4ixi diatrexi kindinous terastion!sixna mu pernai apo to mialo oti tis polis tis extisan daimones

 • sinidisi

  alla kai o antropos daimonas ine !afou to megalitero emros tu idous katastrefi oti agizi gia na ikanopioisi ti mataiodo3ia tu !nomizontas lan8asmena pos “oti skotonsi ine gia panta diko su”

 • maria

  ax!na zusa ena dinato erwta san tou edward!o marinos pote epistrefei?

 • maria

  o marinos pote 8a er8i??????8elw na tu pw na me dagosi

 • frst

  sinidisi poli kaustika mas ta les!pu meletises esi gai ton vampirismo!3eris ti exw di egw!eixw di ereymes kai sinenteu3is apo pragmatikous vrikolakes!an 8es na 3eris exun organosi pu tus ma8eni flevotomia kai to pos na elegxun tis dinamis kai ti di4a tus!sinergazonte me ta nosokomia gia na tus promi8eui aima kai pinun kai apo zitianus kai allus astegus pu dn 8a tus anazitisi kanis!!!esis koroideuete alla dn 3erete posi pe8enun apo tus vrikolakes ka8e mera!!!!prospa8isa na tus sinantisw alla dn me afisan !!

 • falsh

  dikio exi o frst !auto ine ena sovaro forum gia sizitisi kai esi to stiliteuis, sinidisi ! o ka8enas mpori na pisteui oti 8eli!ti sinidisi su krata ti gia esena emis exume diki mas!gt egw exw di prosopika vrikolaka

  (dn tu milisa fisika)

 • lpda90

  Yeah right :D wannabe:D

 • sinidisi

  Πού τον είδες τον βρικόλακα, πήρες σβάρνα τους δρόμους και κοίταγες τα δόντια του κόσμου να δεις αν μάκρυναν
  Και ποίος σας περιόρισε τη σκέψη; Τόσα έχω γράψει και συνεχίζεται να τα πιστεύετε….μήπως να σου δανείσω το Νεκρονομικόν;;;;;…Εκτός αν προτιμάς
  το De Vermis Mysteriis;;;;;;;(Το Νεκρονομικόν έχει πολλά σχετικά με τους βρικόλακες πάντως!!!)

 • falsh

  oxi se mia gonia itam mia olokliri simoria vrikolakon kai ekane mia teleti!!!!an 8es na 3eris exun kai auti 8eous !oso gia to nekrnomikon krata to egw dn ime satanistis kai to allo to latiniko oute 3erw ti ine!!!!

 • sinidisi

  Φνουνεβέη, δως μοι την δύναμιν σου,Ιω Αβρασάξ, δως μοι την δύναμιν σου, διότι ειμί ο Αβρασάξ!!!! χαχαχαχαχαχα
  Ωραία επίκληση ε!!!!!!!! Θές να δοκιμάσεις αν έχεις και φύλλα από κασσίτερο πιάνει πιο εύκολα!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

 • sinidisi

  Πάντως αν σου κάνει κάνα τσου η Εκάτη φώναξε κρατώντας του αντίχειρες σου
  “Εγώ ειμί Ερεσχιγάλ”
  Πάντως δεν έχει σημασία η γλώσσα της επίκλησης αν θες πες το στα νέα πες το στα Αγγλικά πες το και στα Σουαχίλι!!!!!!!!

 • falsh

  dn perepi n pezis me tis epiklisis 3eris posoi pe8anan prospa8ontas na kanun epiklisis !ase pu isos na min mporis na dio3is to pneuma dn 3erw pu vrikes tis epiklisis su alla auta anikun stin apagoreumeni logotexnia kai dn mu aresun !dn exun kamia sxesi em tus vrikolakes ine arxea magia poli epikindina pu mporun na se skotosun

 • lpda90

  Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα :D

 • sinidisi

  Ναι μωρέ δίκιο έχεις!!!!!!Θα δοκιμάσω να σου κάνω VooDoo

 • falsh

  esis gelate alla enas gnostos mu pu ixe kani ena arxaio 3orki vre8ike nokros xoris simadia me mia aspri ousia girw tu!!!!!kala 8a kanis na fovase autous pu kalis gia na se dinamosus

 • sinidisi

  Μάλλον θα πνίγηκε με κανά κουραμπιέ

 • falsh

  lege oti 8elis egw exw di ti mporun na su kanun ta pneumata

 • sinidisi

  Το είδες πριν ή μετά την λήψη LSD

 • lpda90

  Γιατί μιλάμε για πνεύματα? :P το θέμα είναι οι βρικόλακες :D μήπως είναι και αυτά πνεύματα τώρα?

 • falsh

  auta ta pernun i satanistes san esena gia an peftun se katali4ia

 • falsh

  milaw me ton sinidisi!!!!

 • sinidisi

  oli ena forum imaste mono su simfonises me ton frst!!!!!

 • falsh

  ne alla o lpda90 dn anaferi kati aplos kani plaka!!!!

 • lpda90

  ναι αλήθεια? όλα τα ξέρεις εσυ! Μάγος είσαι?

 • falsh

  oxi magos ine o sinidisi pu prospa8i na demonisi to forum!pu tis ema8e tis arxaies epodus auta ine tis apagoreumenis logotexnias vazw stixima oti dn vrike magikous epodus tis ekatis sto internet!!!auti i an8ropoi ien epikindinoi

 • sinidisi

  Δυστυχώς είναι μόνο 1:28 και θα πρέπει να περιμένω να νυχτώσει για να σου κάνω μάγια! Μήπως ξέρεις που θα βρω δόντια δράκου;;;;

 • lpda90

  ela mi les vlakies falsh :P etsi eukola kalis pneumata? iparxi diadikasia ;p

 • sinidisi

  fisika xriazese kata arxin mia 8isia …..(falsh gia perna apo to spiti meta na to dis zontana)

 • sinidisi

  ΑΒΡΑΚΑΔΑΒΡΑ
  ΒΡΑΚΑΔΑΒΡΑ
  ΡΑΚΑΔΑΒΡΑ
  ΑΚΑΔΑΒΡΑ
  ΚΑΔΑΒΡΑ
  ΑΔΑΒΡΑ
  ΔΑΒΡΑ
  ΑΒΡΑ
  ΒΡΑ
  ΡΑ
  Α

 • sinidisi

  faslh 8es na akousis ena pantodinamo magiko 3orki http://www.youtube.com/watch?v=BjQmOcfQGrI

 • falsh

  ne koroideue kapia stigmi 8a plirosis tis vlakies pu kanis

 • lpda90

  ouuuuu scaryyyy :P

 • falsh

  kai esi lpda90 dn 8a minis anikanopioitos pu koroideueis ta pneumata

 • ceasar

  staying alive a! a! a! a! staying aliiiiiiiiiiiiiiiiiiive!!!!!!!!!!!!!!
  goustarw a dagono sto sex

 • sinidisi

  ne!e!ke egw

 • lpda90

  1. Eίμαι female
  2. Ας έρθουν να τους κάνω το τραπέζι.
  3. εσυ δηλαδή δεν είσαι χαλαρός γιατί φοβάσαι μήπως έρθουν πνεύματα.

  Η ζωή είναι η μικρή για να είναι θλιβερή. Και ο φόβος σταματάει να ζεις. Δεν θέλω να πεθάνω και το τελευταίο μου συναίσθημα να είναι ο φόβος. Γι αυτό θα ρισκάρω. θα ρισκάρω να ζω ;P και να λέω τα πράγματα όπως εγώ τα σκέφτομαι. και όχι να φοβάμαι μια σκιά ή ένα πνεύμα. Ζήσε εσύ falsh πίσω απο μια σκιά. Τώρα μπορείτε να με χειροκροτήσετε.

 • sinidisi

  klapklapklapklapklapklap(xeirokrotima

 • lpda90

  euxaristw teknon mou :D

 • falsh

  ceasar kai sinidisi dn mas endiaferei ti kanete sta krevatia sas !!!(ceasar dn grafete etsi gia na 3eris) oso gia tin kiria lpda90 protimo na zw fovismenos para na pe8anw xazoxarumenos

 • lpda90

  xazoxaroumeni?:P axaxaxaxxaa! ksana ksana exis ali mia eukairia na apantisis kalitera :P den ine kai toso epitiximeno to sxolio sou

 • lpda90

  ma argis? ela skeftou kalitera. mporis! fovismeno penumataki ;p

 • sinidisi

  to “ceasar” astixiote to exi gra4i sta latinika kai ine olososta grammeno!!!!!!!!

 • sinidisi

  mallon dn isun stin dream team ton latinikon

 • falsh

  sinidisi kai ceasar ante na dagosete kamia afou gustarete toso kai min mas enoxlite!oso gia to pneumataki dn ime o casper!!!!fona3e to tekno su ton sinidisi na su kalesi kanan aggelo apostati kai afou se sfa3i 8a dume pios 8a zisi perissotero!ante mpravo !pedakia pezete me tis 8eikes dinamis san 5 xrona!!!!!!!

 • lpda90

  Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
  γερμένος πάνω σ’ ένα δεκανίκι. :) ouuuuu :P υπάρχουν και καλά πνεύματα θα με προστατέψουν από το τέρας sinidisi !

 • sinidisi

  falsh !!!gt dn pernas apo to spiti na dokimasume tin 3exualiki mu fantasiosi me ta dagomata!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!akous eki na tin sfa3w!esena eixa sto nu!alla

 • falsh

  euxaristw dn 8a parw meros stis anomalies su!!!!!!!!oso gia ta kala pneumata 3eri o filos su an ta kali???????gt to nekronomikon pu 8eli na mu danisi dn lei gia leuka pneumata

 • falsh

  lipame gia esas pu 8a xasete tis 4ixes sas esi pu kanis magia sinidisi kai esi pu isos na ise kai sinergos lpda90 stamatiste tis satnistikes pra3is

 • lpda90

  εγω falsh θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που νοιάζεσαι για εμένα :O μάθε και κανένα εξορκισμό μπορεί να μας χρειαστεί. :O εγω έχω ένα καλό πνεύμα που με προσέχει, με τις νεράιδες δεν τα πάω και τόσο καλά. Με τους βρικόλακες έχουμε διαφορές ποιος έχει τα πιο ωραία νύχια. με τα άλλα πνεύματα έχουμε σφάλματα εποικινωνίας, μόνα με ufo το διασκεδάζω

 • sinidisi

  apo auta pu pernis!……8elw kai egw

 • falsh

  pantos apo auta pu pernis esi egw dn thelw!!!!!!!!!!!oso gia ton kalo sua ggelo an enois ton sinidisi su exi dilitiriasi to mialo kai se ekmetaleuete

 • lpda90

  τον αγαπάω γι αυτό δε μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν! είναι η ζωή μου. Με αναγκάζει να τα λέω :( και με εκμεταλlεύεται σωματικά και ψυχικά.. :(

 • falsh

  an auta ien alithia 8a prepi an ton katagilis dn mpori an se ekmetaleuete etsi gia na ikanopioi tin diki tu arrostia

 • sinidisi

  skase dula!!!!!!!!

 • lpda90

  συγγνώμη αφέντη.

 • falsh

  ola auta ien arrostimena ase to koritsi isixo katestre4es tin 4ixi kai to swma su em auta pu kanis alla auti dn su ftei se tpt daimonismene

 • lpda90

  άσε χάλια που είναι η ζωή μου… τώρα πρέπει να σε αφήσω γιατί δεν με αφήνει άλλο να έποικινωνώ.

 • falsh

  an se derni kai se viazi prepi an ton katagilis

 • sinoriofilakas

  dn mpori an su milisi twra gt tin exw desi kai ti viazw isos ti lisw aurio!!!!!!!pira pali narkwtika kai exw kaulosi agria

 • lpda90

  :| h e l p

 • falsh

  gt alla3es onoma se “sinoriofilakas” ????nomizis oti toso eukola 8a me mperde4is dn 3erw ti kakapia pneumata se exun katalavi kai kanis toso kako se esena kai stin kopela h an apla me koroideuete alla ime ipoxreomenos na su di3w to dromo!!!!!!!!

 • sinidisi

  ne dokimasa na se paraplanisw alla logo tis efiias su dn ta katafera gt dn erxese na dida3is latinika sto panepistimio ida ta milas farsi oute to ceasar dn ema8es na grafis

  homo homini lupus

  akous eki an tin sfa3w apo to arrostimeno su mialo bgenun diamantia gt dn pas stin paramount etimazi ena kenurgio thriller

 • falsh

  ante se kanenan e3orkisti na se diavasi

 • sinidisi

  falsh mu aresis poli erxese na kanume noumerada???????????

 • falsh

  gt dn fonazis tus filous su tus daimones !!!!fantazome 8a exis epiklisi kai gia tis vakxes!!!!!!!!!

 • http://www.otherside.gr Otherside.gr

  Καλό θα ήταν να επιστρέψει η κουβέντα στο θέμα του άρθρου. :)

  Επίσης το να γράφει (και να spamαρει) κάποιος σε ένα θέμα χρησιμοποιώντας 4-5 διαφορετικά ονόματα μπορεί να τον οδηγήσει σε πλήρη αποκλεισμό από τα comments. ;)

 • sinidisi

  xaxaxaxaxa!3eris tis vakxes me ekplisis!!twra anevikes sta matia mu !!!!alla egw mono esena 8elw (fere omos kai tus filous su mazi)

 • sinidisi

  emis apla pezume twra ta onomata su emfanizonte etsi epd ine apo alla email elegxe ton DNS

 • sinidisi

  alla kala 8a girisume stus vrikolakes

 • sinidisi

  gia tis alages ton IP ftei to firewall

 • lpda90

  :|

 • Ashley vampire

  κοιταξτε,θα σασ πω κατι απιστευτο που γινεται επανω μου μπορει να ειμαι μιση βρικολακασ θα σασ πω γιατι.Τα ματια μου ειναι χρυσα την ημερα και το βραδυ κλινουν γινονται μαυρα δηλαδη αλλαζουν χρωμα και δεν εχω προβλημα στα ματια μου και το εχουν παρατηρησει και οι φιλεσ μου ειναι σαν τουσ βρικολακεσ που αλλαζουν χρωμα τα ματια τουσ.2 στοιχειο,οταν χτυπαω και μου τρεχει αιμα η πληγη κληνει αμεσωσ οπωσ στουσ βρικολακεσ.και γενικοσ φερομαι σαν βρικολακασ και ολοι μου λενε αν ειμαι βρικολακασ γιατι εχεισ τα μισα χαρακτηριστηκα απο τουσ βρικολακεσ σασ λεω αληθεια.Με πιστευετε?????

 • sinidisi

  Βασικά η λαογραφία σε σχέση με τα μάτια του βρικόλακα , τα παρουσιάζει ωχρά γαλάζια ,όχι χρυσά αυτό είναι απλώς ένα στοιχείο της ταινίας, ενώ στην Σερβία πιστεύουν πως είναι κόκκινα και το χρώμα εξασθενεί ανάλογα με τη δίψα του βρικόλακα. Ο βρικόλακας δεν παρουσιάζεται απλώς με ταχεία ανάρρωση αλλά απόλυτα άτρωτος.Τώρα και εγώ έχω πράσινα μάτια και όταν είμαι σε έντονο φως κάποια σημεία τους γίνονται σχεδόν κίτρινα!!!είναι απλώς μία αντίδραση του ματιού στο φως (επειδή όλα τα χρώματα ματιών εκτός από το καστανό και το γαλάζιο, στην ουσία δημιουργούνται από γενετικές ανωμαλίες μιας και δεν υπάρχει ανάλογο γονιδίωμα ,για αυτό και παιδιά ατόμων με ίδιο χρώμα ματιών παρουσιάζουν διαφορετικό χρώμα).Όσο για την άμεση επούλωση σου ,εξαρτάται από το χρόνο μία μικρή πληγή κλείνει σε 10-20 λεπτά….

 • lpda90

  sinexizetet akomi! -.-

 • sinidisi

  ne

 • Ashley vampire

  sinidisi,τα ματια μου δεν γινονται μονο χρυσα καποιεσ φορεσ τα ματια μου πανε να γινουν κοκκινα κραταει λιγο το κοκκινο χρωμα για 3 λεπτα μετα γινονται ξανα χρυσα που ξεφυγε αυτο νομιζα οτι δεν θα ειχε σημασια να το πω τωρα το ειπα.αλλα θα σασ πω κι αλλο ενα στοιχιο οι βρικολακεσ δεν ξερεται αν ειναι διπλα μασ γιατι καμια φορα μεταμορφονονται σε σκια π.χ. ημουν στην αυλη του χωριου μου και δεν ηταν κανενασ αλλοσ διπλα μου και αντι να εχω μια σκια ειχα 3 σκιεσ οχι απο αντικειμενο απο ανθρωπο μου φανηκε πολυ παραξενο λεω αληθεια.

 • sinidisi

  otan se xtipa to fos apo diaforetikes gonies paragonte diaforetikes skies….kai mallon anaferese sta (astrika) opos onomazonte vampire auta ta3ideuoun meso tou paraliloi 4ixikou kosmou kai anti gia ema aporofun tin idia su tin 4ixi me sinepia na ine san na su roufoun to aima ston diko ams kosmo.den metamorfononte se skies ,an kai sti rumania iparxi autos o mi8os se kapies perioxes,alla se liko,skilo kai nixterida!!!!!diavase laografika vivlia isos se voithisi na 3emple3eis ligw ton mi8o apo tin pragmatikotita kai tin tenia apo ti laografia…oso gia ta kokkina matia an to xrwma tus ine foinikoun kokkino afilete aplos sto fos opos su exw pi poli exun auto to thema me ta matia ta dika mu sto flas tis fotografikis mixanis emfanizonte polles fores griza

 • lpda90

  Mono o lordos marinos leipei kai to tsopanopaidi apo edw pera! ;) den einai anagki na prospathoume na peisoume ton eauto mas pws eimaste kati allo apo tin pragmatikotita gia na dwsoume aksia stin zwi mas. :P

 • sinidisi

  twra gt mu 8imises tin maskot ton ΤΣΟΠΑΝΑ RAVE!!!!!!!dn iparxoun vrikolakes, alla tulaxiston as ma8oun laografia

 • Ashley vampire

  ακου να σου πω αν δεν πιστευεισ στουσ βρικολακεσ μην μπαινεισ οκ??

 • sinidisi

  Το θέμα είναι “υπάρχουν ή δεν υπάρχουν”.

 • Ashley vampire

  α και μην νομιζεισ οτι θα σταματησω ποτε να πιστευω σ΄αυτουσ lol

 • sinidisi

  Δεν με ενδιαφέρει τη θα πιστεύεις.

 • lpda90

  axaaxaxxaxxaxa :P pou ine o lordos? tha ginetai top zeugari tis xronias.

 • sinidisi

  Ναι! Και το πρώτο σας βρικολακάκι θα σας το βαπτίσω εγώ , Vlad Dracul, λέω να το πούμε!

 • dimitris

  ego tha ithela na imoun brikolakas alla entaxei den tha ithella na me kapsei o ilios

 • dimitris

  makari na gino exo odigies

 • dimitris

  ego ferome san brikolakas alla xoris fobo den fobame tipota me pisteyte?

 • dimitris

  eimai kai 11 xronon

 • dimitris

  ego latreyo poli ta bampir alla thelo na gino alla tha metanioso nomizo

 • sinidisi

  Αγόρι μου κατ’ αρχήν άσε τους βρικόλακες και άντε να διαβάσεις, έχεις θρησκευτικά. Άλλωστε εγώ ξέρω έναν βρικόλακα τη γιαγιά μου 95 χρονών έχει φτάσει , είναι λογικό αυτό.

 • Ashley vampire

  να σου πω πολυ δεν ασχολισε μαζι μασ αυτην η σελιδα αγαπη μου ειναι για αυτουσ που πιστευουν οχι για αυτουσ που κοροιδευουν μην ασχολισε αντε επιτελουσ μου τα πριξεσ.να σου εισαι αγορι η κοριτσι sinidisi για να ξερω πωσ θα βρισω??

 • sinidisi

  eimai akti endiameso!!!!!!!!
  alla…………ise 8ea agapi mu………..oute stin 4aragora tetia varvatila………ftiaxtika i rufiana

 • Ashley vampire

  Δημητρη αστον αυτον να λεει να πιστυεισ οτι θελεισ δεν θα σου πει τι θα κανεισ δεν ειναι ο μπαμπασ σου πωσ τολμησε να σου πει ετσι πεσ του οτι θελουμε θα κανουμε σωστα δεν τα λεω Δημητρη??

 • sinidisi

  asta la victoria siempre

 • edwartcullen

  kl ta les agapi mou oti goustari o ka8enas 8a kanei

 • Ashley vampire

  ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΣΙΝΙΔΙΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΣ ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΑΓΟΡΙ Η ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙ??ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ??

 • sinidisi

  eeee!yparxun kati pedia………..pu dn ginonte antres!!!!!!!!

 • lpda90

  “Υπάρχουν ή όχι βρικόλακες;” Βλέπεις το ερωτηματικό είναι στίξη. Το οποίο σε ρωτάει τι πιστεύεις. Άρα μπορούμε να γράψουμε ελεύθερα την γνώμη μας και εμείς που δεν τα πιστεύουμε. Και αν είσαι τόσο ικανή θα ήταν καλύτερα να μην εκνευρίζεσαι και να μπορέσεις να μας το αποδείξεις… Μπορείς? Δεν μπορείς!

 • sinidisi

  wriste exw kai ton agripno frouro mu kai 8ematofilaka tis ieras e3etasis lpda90

 • Ashley vampire

  τι να αποδειξω ipda90??

 • sinidisi

  tin 8ewria ton anti8eton……….(oti iparxun vrikolakes .fisika .ti alo????

 • lpda90

  ipda90? Ποιος είναι? :D

 • sinidisi

  i anorthografia prosopopioimeni ine

 • lpda90

  ΈΛα ύπνε
  παρτούς…
  στα σκουπίδια όλους βάλτους. :D Στο τέλος tης ημέρας.
  τα σκουπίδια είναι με τα σκουπίδια. :D

 • sinidisi

  Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι
  πως ήμουνα λέει σοφός
  οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι
  κοιτούσαν και βλέπανε πως
  κυλούσε γλυκά η ζωή τους
  αφέντες κακό πουθενά
  χιλιάδες παιδιά στα ποτάμια
  ψαρεύανε φως στα νερά

  Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι
  πως ήμουνα λέει σωστός
  πως δεν τραγουδούσα μονάχος
  κι ο φόβος φευγάτος κι αυτός
  δεν είχαν αξία τα λόγια
  δεν είχε ο Ιούδας φιλιά
  και το πιο περίεργο απ’ όλα
  φωλιά η βουλή για πουλιά

 • sinidisi

  Χιόνι,σεντόνι τρυφερό για του φιδιού τον ύπνο
  χιόνι και πένθιμο σκυλί, βραχνός προφήτης

  Και όμως το πιο γλυκό βιολί το παίζει ο θάνατος

  Κοιτάς απ’ το παράθυρο, καπνίζουν τα πηγάδια
  χιόνι και ανάψαν τη φωτιά στο κάτω κόσμο

  Και όμως το πιο γλυκό βιολί το παίζει ο θάνατος

  Ο κυνηγός στο πέρασμα, το σπίρτο πίνει
  το λύκο που εχίμηξε, πίσω του δεν τον βλέπει

  Και όμως το πιο γλυκό βιολί το παίζει ο θάνατος

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  1wn 9lo na ma9o ali9ina an iparxun vrikolakes…kapios pu na 3eri na apantisei sosta se aftin tn erotisi ke na exi meletisei ya afto…wste na mporei na vgalei 9eoritika mia sosti apadisi…ke akm an kapios exi zisei kati pu pistevi oti sisxetizete me vrikolakes…

 • sinidisi

  egw exw diavasi kai ena mporw na su pw !!!! dn iparxi kanena viologiko on
  me tis logotexnikes idiotites tu vrikolaka!iparxi i as8enia porfiria alla to 8ima dn mpori na pari ta podia tu poso mallon na sikoni tafoplakes kai na ginete likos kai nixterida!!!!!!!!!kai iparxi kai o 4ixologikos vampirismos pu o as8enis exi tin pares8isi (optiki kai akoustiki) oti ine vrikolakas!!!!!!!!ka8os kai oi 4ixas8enis opou aresknte sto na pinun aima!episis iparxi kai mia 8riskeutiki organosi pu exi ekdosi malista kai ena vivlio me titlo “i vivlos tu vampirismou” to opio mila gia mia katigoria vrikolakon pu rufun apo ton an8ropo anti gia aima energia dn pauei omos na ine aplos mia 8riskeutiki organosi opos oles!!!!!!!!me ton tropo tu mi8ou i apantisi ine ,oxi,dn iparxun!!!!!me tin skopia tis viologias kai tis 4ixologias ine efikta kapia xaraktiristika ta opia alloste dimiourgisan kai ton mi8o… legete pos poli europaioi aristokrates itan porfiriki pragma ka8olou para3enw afou i as8enia ofilete stin aimomi3ia!!!!!

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ec fenete na t exic psa3ei poli t 9ema…ala apo pu ta exic vri ola afta??

 • sinidisi

  pira vivlia , ntokimanter , eva3a sto intrnet an 8elis ti “vivlio tu vampirismou” kiklofori dwrean se .pdf

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  a ok…ke gt se endiaferun esena toso poli afta afu dn ta pistevis??

 • sinidisi

  gia laografikous logus …… ime tis 8ewritikis vlepis kai i laografia mu xriazete

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ed3…ke t vivlio tu vampirismou boro na t vro st internet?

 • sinidisi

  ne!to edwse se mai ekdotiki ena atomo pu efige apo tin 8riskeutiki organosi nomizw i organosi legete “kranio tis UR”

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  mipos boreis na vris t link ke na mu t stileis?

 • sinidisi

  ne!ame

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  PEITE STIN MARIA OTI GIRISA PEDIA K OTI DN PERIMENO TN WRA NA TN DAGOSW ;).A KAI GIA SENA SINIDISI AN DN PISTEUEIS SE EMAS TOUS BRIKOLAKES DIKO SOU PROBLIMA MPOREIS NA PEIS TN APO4H SOU ALLA 8A SE PARAKALESW MN MAS A PREIZEIS.BLEPETE DN APANTAGA OLLO AUTO TN KAIRO GT WSTA EIXE PEI EIXA PAEI NA 3ESKASW GT EBLEPA TS BLAKEIES POU ELEGES KAI KONTEUA NA 3ERASW SINIDISI

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  thnks otan t vris stilto…

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aa ke kati alo ”vampire lord marinos”
  ec dld tora t pezis vampir??

 • sinidisi

  lorde mu klisou se parakalw sto feretro su .min su er8i kanenas pasalos aeroporikos .ante mpravo!!!!ctef dn to vriskw an 8elis dos mu to email su na su to stilw egw pou to exw . i alios parigile kapou to vivlio eukola 8a sto vroun kai dn ine poli akrivo

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ok…9a t paragilo…9nks pados ya ts plirofories su :D
  xaxaaxaxx
  aftos o lord marinos exi poli fasi
  xaxaxaxaxx

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  OSO GIA AUTA POU ELEGE H Ashley vampire SIMFONO ANTE GT MAS TA EPRI3ES A KAI DN MOU ARESEI TO ONOMA Vlad Dracul GIA TN GIO MOU K AN EINE NA KANW PEDI MPORW NA TO KANW ME OPIA 8ELW K DEN 8ELW NA BAFTISEI TO PEDI MOU ENAS AGRIKOS SAN ESENA SINIDISI

 • sinidisi

  http://www.slideshare.net/star3salonica/ss-2606492 to vrika edw alla dn nomizw na mporis na kanis download kai dn ine kai poli kali i piotita ektiposis

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aaa ok…
  tnks 9a mpo na t do…
  ke mia erotisi stn ”LORD MARINO”
  perniese ya vampire??

 • sinidisi

  28 selides ine dn ien megalo diavase to eki pata fullscreen ine poli euanagnosto

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  TI MAL***** EINE AUTA EGW SAN BRIKOLAKAS DN PISTEUW SE BIBLOUS K BLAKIES GT BLEPEIS OSI KINIGANE ME OMADES TA PISTEUOUN AUTA

 • sinidisi

  lorde dn i3era oti exi kai intrnet sto mnima !!!

 • sinidisi

  signomi lorde alla exw megali periergia na se rwtisi…….auta ta les kai e3w h mono edw???dld otan plisiazis mia kopela tis les oti ise lordos vrikolakas????????

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ec ice malakas…pu nmzeis kiolas oti ice vrikolakas…apedi3e to kapos afu t les ke t 3anales…

 • sinidisi

  pige pali gia ipno o lordos apominame moni mas ctef….prose3e min petaxti kai se dagosi.

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  gt dn apadas lorde?e3oryistikes ke psaxneis ya aima??

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ox…les na dagosei emena?? :O
  ti tromero…

 • sinidisi

  lorde….apo auta pu pernis…8elw kai egw!!!!:)

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxxaxa
  gt dn apadaei tora??
  9lo na 3ro an ine vrikolakas ya na prosexo gt tn exo e3oryisei ke fovame polii!!! :P
  vck ine ala mas t pezi diskolos t alani na pume ;)

 • sinidisi

  edw 8a ine kai 8a kitazei to forum………alla kapws noris dn ien gia vrikolaka dn ipti8ete oti autoi bgenun stis 12???????? ;)

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aa klaaa sinidisi dn skeftikes k9l oti mporei na exi forito ipologisti mesa stn feretro ya ores varemaras ke aipnias????

 • sinidisi

  LES NA EXI KAI PLAYSTATION????/ :| ?

 • sinidisi

  LES NA EXI KAI PLAYSTATION????/ :| ????

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  neeee…ya afto mas grafei tora…pezi pexnidia o atimos… :p

 • sinidisi

  exi bgi kanena pexnidi em vampire???????
  :) to thelw

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  OXI DN XORAEI STO MNIMIO MOU BLEPEIS PE8ANA LIGO MIKROS

 • sinidisi

  ti krimaaaaaa!!!!!!!

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aaa katafoni ke o vampiras…
  ya apedi3e oti ice vampire lorde marine…

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  A KE KATI AKOMA BLEPEIS DN ZOUME PLEON SE MNIMIA ALLA SE SPITIA ME YPOGIA

 • sinidisi

  mpravo … san ta mpourdela sti mixalakopoulou ena pragma.eee?????

 • lpda90

  ax giati na lippwwwwww tetoies wreeees :D giati na min imoun kai egw sto forum na milisw me ton lordo marino- kai giati marino?:| ton vaftisan?:O pws to vaftisan?:O me aima?:O

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  SAS AFINW TWRA PAW NA KOIMITHW A KE MN 3EXASEIS NA TO PEIS STI MARIA OTI GIRISA

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  sosti i ipda…
  lorde marine kremomaste apo t xeilia su…ade dn 9a apodi3eis oti ice vampire??

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  BLEPW EISE E3IPNH

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  PWS NA TO KANW AUTO

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  EEEEEE AKOUS

 • lpda90

  sou emiasa :P mikro anthrwpaki :D

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  apedi3e to afu ice mporeis ke na t apodi3eis…sosta??ade kanto…dn 9a su po ego t pos..

 • VIMPIRE LORD MARINOS

  KL 8A MPW TO BRADI NA DW

 • sinidisi

  marine to dontaki to limaris ka8olou i exi ftasi sto laimo???????

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaaxaaxaxa
  rr marine mas pi9eis…dld pistevo se sena megale vampira :D
  zo mono ya sena

 • sinidisi

  girise o marinos???????

 • sinidisi

  apo tis gis ta vathi??????

 • lpda90

  τα αγαπημένα σου είναι τα δρακουλίνια ???? :D

 • sinidisi

  ti les twra to pedi dn troi almira anevazun to ouriko oxi 140 eton vrikolakas

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  gmt o marinos kimi9ike…ftusu

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  tcpa vgeno 9a mpo t vradi mzi me tn marino…an dn mu exi rufi3ei olo t aima gt borei na eknevrisa tn megalo vampira…exo afisei mia sizitisi stn mesi me tn megalo ”LORDO MARINO” :P

 • sinidisi

  ela marine ir8e to drakoulokoritso …. ela su vrika gomena

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxxaxaxa
  ne ne elaaa megale marineee…
  dn bro na antista9o stn tromeri goiteia su…pu se ligo 9a kliseis ke ta 146… XD

 • axlado

  paidia eida tin tainia eclipse…oute sti marimar den sinevainan auta!!! :P

 • maria

  marine mu exis mpi?????ipes oti 8a mpis to vradi

 • lpda90

  koukouu? mikro vrikolakaki :D p iseee mwre?:P

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ee 9a mpei 9a mpei…se ligo paei 12 pu 9a paei 9a 3ipnisei o vrikolakakos..ke 9a exume tn timi na mas milisei… :P

 • maria

  8elw na tu milisw oposdipote

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ke ego :D
  xaxaxaxxxa
  ke ec 9ima tu ice maria? XD

 • maria

  se parakalw an ton 3eris 8elw na mas feris se epafi!!!!!!!8elw poli na ton gnorisw

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  oxi dn tn 3ro…gt pistevis oti mpori na ine vrikolakas?

 • maria

  dn kserw alla thelw na niosw ta dontia tu sto laimo mu

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxaaxaxax
  ya plaka ta les etc??

 • maria

  oxi gt me koroideuis!!!!!!!!!esi dld dn itheles pote kati trelo?

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  kita aftos siyura dn ine…
  dld epidi mpike enas akiros ke lei oti ine vrikolakas…ec t pistevis??

 • maria

  dn ime siguri an ine!!!!alla etsi kai alios 8elw na me dagosi gia na dw pos ine

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ne ke pos 9a se dagosei an dn ine??
  ti les?
  ke aftos dn pistevo na ine…

 • maria

  akoma kai an dn ine thelw na niwsw ta dontia tu sto laimo mu na dw pos es8anese otan se dagonoun

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  e vale kapion alon na se dagosei afu 9es toso poli…
  dn tn 3eris ya na tn sinantiseis ke apo koda

 • maria

  auto ine to wraio gt 8a me dagosi xwris endiasmous

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  9a se dagosei xoris ti?? :P

 • maria

  fovous mipos poneso,i trexei aima,i akoma kai traumatistw

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  klaaa ok..
  dn 3ro ti na su po

 • maria

  8elis na me dagosis esi???????8a ine wraia

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  oxi efxaristo pados :P

 • maria

  ma gt??????dixnis glikouli !!!!! protimo to lordo alla kai esi mporis!meta 8a se dagoso aki egw an 8elis

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  1on ime kopela :P
  ke 2on dn ime zwo ya na se dagoso

 • maria

  dn pirazi!vre!ena dagoma thelw

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  orea pare tn lordo :P

 • maria

  enta3i!!!!alla esi pote dn 8elises kati trelo?????????

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ne 9elisa…
  ke emena mu aresun oi vrikolakes etc opws ts dixnun…omws dn boro na t pistepso kiolas oti iparxun i na ekfrazo afto pu 9lo dimosiws

 • maria

  ides kai esi thelis kati trelo!gt dn thelis an dokimasume kai meta 8a dokimasume to diko su trelo 8elw

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  dn ine etc…dld ec etc gnorizese??
  pu 3eris an o alos ine epikindinos??
  afu dn 3eris me pion milas…

 • maria

  egw 8a bgw!twra re marino gt dn mpikes thelw toso poli na se gnorisw

 • maria

  dn me niazi as me skotosi meta aplos na to niosw

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aa ok…bravo ya t poli mialo su…
  ke ego vgeno…kalinixta

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aa ke lordee marine otan les kati na to tireis… :P
  edo perimeni oura ya na se gnorisei ke ec ka9ese ke pineis aima na pume :P

 • axlado

  na rotiso kati apo periergia…ti ilikies paizoun edw???

 • idomeneas

  Δεν πάτε σε ένα chat λέω εγώ, να τα πείτε με την ησυχία σας?

 • sinidisi

  ta perissotera ine 13 xrona trelamena me tin tenia kai oli oi ipoloipi kanun aplos plaka!!!!!marine ti egine di4uses ex8es :) ?????????

 • lord marinos

  oxi aplos eixe polikosmia 8es k eixe poli pikilia apo aima a k maria eime apo ta filiatra k piste4eme 8a sou aresei oxi mono to dagoma alla kai kati allo

 • sinidisi

  oli ti nixta dld epines………to sini8izw kai egw……..kai pia katigoria su aresi to 0-?????? :D

 • sinidisi

  dn i3era oti ise apo tin mesinia etsi e3igite???????????pos ta pate eki akoma me tin (geoponiki*) asxoliste!kai egw pou nomiza oti i dwriois 8a latrevan to kinigi! :|

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  lord marine…
  ti ala 9a vris na pis??

 • axlado

  esu sinidisi diladi poso xronon eisai?

 • sinidisi

  17

 • sinidisi

  gt ti se endaferi li3iarxos ise???

 • axlado

  nai… hahaha:P

 • sinidisi

  tote simiose lordos marinos etwn 146 monimi katikia trito mnima de3ia.

 • axlado

  polla ksereis gia 17 xronon!!! bravo su!

 • sinidisi

  dld an imun 60 auta 8a ta i3era outos i allos!!!!!!!!stin gnosi dn pezi rolo i ilikia mu dini sta neura otan mu to lene auto

 • axlado

  ok pao paso! sto thema mas pls!!! :P

 • sinidisi

  swsta !marineeeee……….to feretro su eixan vali gt ta tina3e mia gitonisa min tin fane kai ta skoulikia

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ma se parakalo t pedi meni se ipogeia…o marinos ine me tn kenuria texnologia…exi ke forito ipologisti kiolas :P

 • sinidisi

  ine poli trendy hi-tech gadgetakias vrikolakas!!!pes kai esi ctef ston li3iarxo poso xronon ise gt ine etoimso an rwtisei!! :)

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxaxxxax
  kiria li3iarxaaa
  edo kikloforun anomaloi 146 etwn ke emena 9a rotiseis poso ime??

 • sinidisi

  eleos!!!!!!!

 • axlado

  kale afiste to paidaki stin isixia tou…to fagate!!!

 • sinidisi

  auto 8eli na mas fai kir.li3iarxe :|

 • axlado

  ela mwre tora…siga ta o a :P

 • sinidisi

  pes tu kai esi tpt tu vrikouliara …ti siga ta augia…..edw milame gia ena agrio aimostagi vrikolaka

 • lord marinos

  oxi toso agrio blepeis oi brikolakes me tn kairo ma8ennoun na elenxoun tn di4a tous

 • axlado

  esu lorde poso xronon eisai??? :D

 • lord marinos

  blepete uparxoun 26 vrikolakes pou eine poli pio maniakoi apo mena bebea ka8e brikolakas exei kai mia dikia tou fili pou mporei na apoteleite apo 5-6 atoma.oi files exoun xoristei ws e3eis h boreia,h anatoikh,h ditikh,h notia k h kentrikh egw anikw stn kentrikh me alous 7 vrikolakes.k eime ligotero maniakos apo autous

 • lord marinos

  katalabate?

 • lord marinos

  146 to eipa k prin

 • lord marinos

  maria sr pou dn mpika to bradi

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  tora afta pu les perimeneis na ta pistepsume??

 • sinidisi

  na su pw re marine………exete kai simvola??????????px i anatoliki to de3i arxidi i ditiki to aristero …. kai pai legontas???????xaxaxaxaxaxa

 • sinidisi

  na su pw re marine mipos exis kai GPS na vriskis to dromo gia to igro sixamero aimatovameno kai disosmo ipogeio su????????????

 • sinidisi

  re axlado ti kolima exis fai me tin ilikia!eleos pia ! sinadelfos tu marinou ise!!!!kamia 150 xronia exis mipos kai esi??????se pia fyli ise stin voria h sti notia???????xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

 • maria

  marine ise mesa????????????

 • maria

  marine dosmu kati na epikinonisw mazi su ena msn ena skype kati

 • lord marinos

  maria auto eine to msn mou:fonisk@in.gr balto ean 8es na me breis

 • lord marinos

  kai na 3erete mpenw panta noris to prwi wpos;twra 8:00 h wra

 • lord marinos

  la8os mail eine foniask@in.gr

 • sinidisi

  molis mu ir8e mia idea gia vivlio …(to msn tu 8anatou)!xaxaxaxaxaxaxa

 • lord marinos

  xaxaxaxaxa kalo

 • maria

  marine

 • maria

  su stelnw minimata sto msn kai dn apantas

 • maria

  sigura mu to egra4es sosta… :( ??

 • lord marinos

  ne aplos eleipa

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  aaa klaaaa…
  dn i3era oti stus vrikolakes aresei toso poli o ipologistis ke asxolunte toso me afton :P

 • sinidisi

  re lorde exis kai msn dn to eleges re pedi mu na gelame perissotero!1!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!exis vali kai fotografia su me ta dontia???????xaxaxaxxaxaxaxa

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxaxaxxa
  les na exi valei??
  XD
  tora nmzei me afta pu lei oti tn pistevume??

 • sinidisi

  sout!8a se rufi3i sto lepto!!!ine poli di4asmeno vampir

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  oxi proigite i maria…
  pu 9li kiolas :P
  oxi se parakalo o filos mas pio pano mas e3iyise oti borei na sigratei tn dipsa tu ke oti ke me omades kiolas..
  xa0xa0xx0xa0x0
  mu fenete oti exi poli fantasia i ine i idea mu? :P

 • sinidisi

  exi kani kai tatou to simvolo tis omadas tu !!!!!! ena arxidi spasmeno!xaxaxaxaxaaxaxaxa

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxxaxaxxax
  mn t dei afto o lordos 9a se vrei ke 9a su rufi3ei mexri ke tn teleftea stagona aima :P

 • λλλλλλ

  ρε παιδια αφηστε τον στο κοσμο να νομιζει οτι ειναι

 • sinidisi

  xaxaxaxaxaxxaxa!ton lordo ton exi varesi i agamia sto kefali!xaxaxaxaxaxaxaxa!oli i papoudes 3emorenonte fantasu autos o ipereonovios!146 etwn!

 • sinidisi

  na dite pu o aimatopotis ta vlepi twra ta sxolia alla dn 3eri ti na pi!!!!!!!!!!!!na su doso mia lima na troxisis ta dontakia?????????

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxaxaxaaxa
  poli fasi XD

 • sinidisi

  les na exi kai xbox?????

 • sinidisi

  pedia opios 8eli dagoma sti sira o marinos exi pelatia!xaxaxaxaxax

 • sinidisi

  na dite pu to lamogio tsimpise gomena kamia vrikolakina kai dn mas milaei twra….pedia ferte ta skorda na ton vasanisume

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxxaaxxax
  tn maria 9a tsimpise ;)
  ya afto dn milaei o atimos :P

 • sinidisi

  ne!pi8anon!re marine!gomena dn vriskune sto intrnet!!!!!alla na mu pis pia na se plisiasi me ta suvlera su dontia fovunte!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!a re se exi varesi i agamia katakoutela!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxaxxaxax +fono
  ya afto ka9ete ke lei afta…

 • sensi

  oti nanai!!!!!!!……:-I

 • lord marinos

  oxi file dn mou aresoun oi vrikolakines alla oi 8nites

 • sinidisi

  ne!etsi kai se plisiasi esena 8niti egw …. na katsw na me dagosis(pu lei o logos , min su mpenun idea 4ixanomale)

 • maria

  na min se niazi sinidisi ti kani me tis 8nites, egw ton pisteuw….

 • sinidisi

  marinos! to trendy vampire !ola hi-tech sto ypogeio tu!mexri kai msn exi!alla tu sikonete se toso megali ilikia pu 8eli kai gomena(dn exi pa8ei akoma prostati)????????xaxaxaxaxaxaxaxaxa

 • sinidisi

  to kalokeri to aima to pineis me pagakia????????

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxxaxaxaxaxaxa
  klaaaa oti naneeee :P
  i maria tn pistevi kiolas
  xaxxaxaxa
  a rr marineeee
  egines papus ke akm na valeis mialo??

 • sinidisi

  marine!ti egine gt dn milas????????????? :| … dagoses ti glossa su?????????xaxaxaxaxa

 • brikolakas marinos

  MPOREIS NA ME KOROIDEUEIS MLK SINIDISI ALLA ME TA SINES8IMATA MOU KALITERA NA MN PEZEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

 • thalitca

  egw pistevw stous vrikolakes kai pragmatika thelw na ginw san ton mpil kai ti soukie apo to trueblood….!!!!:P:P:P:P

 • brikolakas marinos

  blepw sinidisi to bouloses k dn milas

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  rr marine tora xoris plaka…
  me afta pu ka9ese ke les ti nmzeis oti kerdizeis???

 • sinidisi

  marine dn milaw gt akonizw tus passalous!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!na su pw to stauro ton 8es apo kastania h velanidia???????/!!!thalitca!!!!ne ke emena mu aresun polles tenies … alla dn tautistika pote toso poli me kapio rolo!

 • brikolakas marinos

  sinidisi dn eine rolos eine h zwh

 • sinidisi

  na su sistisw ena kalo 4ixologo???????????????????? :)

 • brikolakas marinos

  oxi dn tn exw anadh

 • sinidisi

  na ‘3eres posa atoma 8a diafonisun mazi su…. :(

 • brikolakas marinos

  wrea as to gra4oun sto forum

 • sinidisi

  pedia … gra4te posoi nomizete oti o marinos xreiazete 4ixiatro…

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xriazeteeeee
  xriazeteeeeeeeee ;p

 • sinidisi

  egw episis sistinw: pagomena ntouz, elafria fagita kai na vris kapia asxolia………………..alla kai to ilektrosok 8a itan mia arketa kali idea! :)

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxaxaaxx
  +fono mazi cu sinidisi :D
  protineis kialaaa??
  ego nmz oti xriazonte kiala ala dn mu erxete kati eukero tora ;)

 • sinidisi

  ne!!!!!!!!!E3ORKISMOS

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  :O les na tu kanume ke afto??

 • sinidisi

  mmmmmmmmmmmmm…………gt oxi ?????????? :)

 • λλλλλλ

  kl o lordos exei xefigei teleios
  auton ton trelogiatro ton xreiazete epeigontos

 • sinidisi

  kai ena kalo ilektrsok.e.e.e…. dn simfonis????? :D

 • λλλλλλ

  akribos kai se hlektrikh kareklia na ton baloun emena den me peirazei

 • sinidisi

  akous marine…….akous…….su exume etimi ti suita sto dafni……..monoklino me 8ea sti 8alassa!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

 • sinidisi

  vrikolakaki…….ela e3w na dis to kenurgio su pukamisaki……wraio…….aspro……..me oria manikakia……(pu denonte kiolas)! ;)

 • λλλλλλ

  kai kamia berta gia parigoria

 • sinidisi

  8a tu parw to drakoula tou stocker se wraia dermatodeti ekdosi na exi na asxolite

 • λλλλλλ

  kalo mou akougetai!!!!!!!!!

 • sinidisi

  file!mipos exis kai esi an protinis tipota……..na enimeroso ti suita tu dld oxi tipota allo …. na exi ola ta comfort ! ;)

 • λλλλλλ

  leipon exw mia proidopeihsei gia ton marino mas den mporeis na mas apeilhs giati emeis exoume ta paloukia kai tou staurous !!!!

 • sinidisi

  KAI AN DEN FTANI AUTO………..8A AMOLISO TON 3ADERFO MU (DN DINW PERETERW PERIGRAFI GT 8A XASETE TON IPNO SAS GIA KANA MINA)

 • λλλλλλ

  nai lew na tou baloume staurous apo exw gia na mhn mporei na apodrasei
  ade vre tuxerouloi ola ta skefteikame

 • sinidisi

  tu staurous marine apo ti 3ilo tus protimas?????………..8eloume na su aresun ta dorakia min 3odeuomaste tsampa

 • λλλλλλ

  kai den ton amolas psixi pou einai na bgei as bgei

 • sinidisi

  ise poli agrios h aplos dn exis idea gia ti milaw :|

 • λλλλλλ

  egw lew na tou paroume kai fererto gia na koimate kai ama mas meinei sto topo na exoume kati proeitimasmenw …a xehasa den pathainei krima …mmmm ante kl mono gia ton upno

 • λλλλλλ

  aaaa proteimo to agria

 • λλλλλλ

  aaa…kai sto feretro lew na tu baloume stauro esu ti les?

 • sinidisi

  …..mmmmmmmmmm…….egw lew na tu parume kai ena piano ……. oloi i vrikolakes pezun piano!!! :)

 • axlado

  po po po kataksodeueste re paidia den einai anagi…!egw thelo na mas pei o marinos pos egine vrikolakas!?!?! :D

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  ne rr marine pos egine vrikolakas?
  mn pane ke ola ta parapano adika..
  na 3rume ke kati ya sena :P

 • sinidisi

  8a sas pw egw………..3ipnise ena proi …………… kai apofasise na pai sxolio…………….eki omos variotane kia skarfistike oli autin tin istoria pokimenou na exi kati na kani

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ ctef

  xaxxaxa
  exic mialo sinidisi ;)
  ala na mas pi ke o marinos akrivos ti egine :P
  gt dn milas marino?????

 • brikolakas marinos

  ok afou 8elete na ma8ete akouste htan 14 noembriou 1878 eimoun 14 xronwn.Ena bradi bgika na paw me tous filous mou sti 8alasa gia mpanio. se mia stigmh peftw apo to podilato.se ena xwrafi k kanenas dn me brike 3ana apo tote.K twra olh mou h zwh eine ena krifto pia exw bare8ei

 • idomeneas

  Να σου πω, το ποδήλατο το έφερες από το εξωτερικό κρυφά? Γιατί το πρώτο ποδήλατο ήρθε στην Ελλάδα το 1885…

 • sinidisi

  idomenea me prolaves etimazumoun na to kita3w!!!! na su pw re marine …. epidi exi adiasei i tampakiera mu …. kai mias kai dn exis tpt kalitero na kanis……dn petagese mexri tin agglia na mu fereis merika sobranie black russian … (pu ine kai tis epoxis su)…. ???????????

  :D

 • sinidisi

  …..ela marine kavala to podilato kai fige…. :D

 • lpda90

  axaaxxxxaxaxxaxaxaxaxaaxxaax

 • http://www.google.com Basilis

  Δηλαδη εμενα που με δαγκωσε σκυλος στο μπρατσο και μου αφησε σημαδι ειμαι βρυκολακας???…ελεος δηλαδη μην τρελαθουμε και τελειως τωρα..

 • sinidisi

  emena me tsimpise kunupi………..les na ginw muskitoman!!!!!!!! :| ????????

 • gaou biou

  ade re paidia ftanei toso…den varethikate na asxoliste me bourdes???

 • sinidisi

  mpa oxi akoma! :)

 • κωνσταντινα

  ειμαι ενας διψασμενος βρικολακας

 • sinidisi

  πρόσεχε μην πάθεις αφυδάτωση :|

 • mosquito

  pisteyw oti opou yparxei kapnos yparxei k fwtia oloi aytoi h mythoi as poume apo palia kapou stirizontai oi anthrwpoi pou zousan tote kati eixan dei . . . oso gia twra an yparxoun pisteyw oti menoun kryfoi ektos apo aytous pou theloyn na ginoun tous enthousiazei olo ayto alla einai paranoiki k psyxopatheis giati apla den einai k prospathoun me kathe tropo na ginoun

 • axlado

  oso ipirxan oi 12 theoi…oso o Axileas itan imitheos…allo toso iparxoun kai oi vrikolakes!!!

 • sinidisi

  gia tus allous 11 8eous dn 3erw pantos egw ime o Apollonas … pu pira to to3o tou Pari tu kakoma8imenou tu Priamou kai skotosa ton Axillea ekino to vouvalopedo tis 8etidos pu paristane kai ton dai.

 • axlado

  kala posa paidia exei ennisei auti i Thetida pia!!!!

 • sinidisi

  9 eixe

 • melina

  einai kaneis mesa??

 • melina

  marine

 • sinidisi

  ton marino ton paloukosame dn ine edw !xixixixixiixi :D

 • nansy

  είστε φοβεροί!!!!
  μου έχετε φτιάξει το κέφι!!!
  ειδικά εσύ sinidisi….

 • sinidisi

  ta xrostaw ola sto vrikolakaki ton mikro marino pu eixe podilato prin tin efeuresi tu …… kai malista me taxitites dastimopliou… pou me empnei kai 3ipna ton pioiti mesa mu!xaxaxaxaxaxax :)

 • http://- ORFEAS

  brikolakes ipaxoun ala oxi opos exoume dei stin tileorasi

 • http://- ORFEAS

  ego pantos pisebo poli stous brikolakes kai emena mou aresi to aima to skordo pali katholou kai opote exi ilio klino panta ta pantsouria den mporo kathelou ton ilio

 • sinidisi

  ουτε εγω την ηλιθιοτητα! την αυθυποβολη την εχεται ακουστα

 • seeker

  ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ.ΟΧΙ ΠΑΝΥΨΗΛΟΣ.ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΠΡΟ(ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΟΖ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΦΤΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΡΥΩΝΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ…ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ…

 • sinidisi

  το πιθανότερο είναι απλά να σε γουστάρει για αυτό κοιτάει σαν μαλάκας. άντε να του την πέσεις και πες μας τη έκανε να γελάσουμε και εμείς, που είμαι και με φαρυγγίτιδα να μου φτιάξεις το κέφι

 • seeker

  ΔΕ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ……

 • lestat

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ .ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ.

 • sinidisi

  εχει κατι απο τη ματια του γερακιου!;χαχαχαχα

 • sinidisi

  lestat συνοικέσια λες ότι κάνουμε;

 • lestat

  Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ TWILIGHT ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΙΣΜΑΤΑ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΘΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Κ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ. ΟΠΩ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο JOHN LENON. IMAGINE ALL THE PEOPLE.ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΗΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Κ ΞΕΡΕΙ….

 • lestat

  ΑΣΤΕΙΟ ΓΕΛΑΣΑΜΕ!!!

 • sinidisi

  αυτο σημαινει “φανταζομαι , ολους τους ανθρώπους” , ψαγμένε έφηβε σύνελθε !!!!!!!!!!!!!! γιατί εδώ κυκλοφορεί και ένας αμολητός ο Μαρίνος ετων 146

 • lestat

  WELL NOBODY KNOWS.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ FORSAKEN ΑΠΟ ΤΟ QUEEN OF THE DAMNED. YOU SEE I CAN NOT BE FORSAKEN BECAUSE IM NOT THE ONLY ONE. WE WALK AMONST YOU FEEDING RAPING .MUST WE HIDE FROM EVERYONE.

 • sinidisi

  εγω ξερω ενα καλυτερο “gauloise de liberte”

 • lestat

  ΦΩΒΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΕΣΕΙ ΔΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 146 ΕΤΩΝ????

 • lestat

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?

 • http://googlechrome Vampire Night

  exo zisi os enas vrikolakas..ine to kati alo..ime 19 xronon. apo ta 12 n asxoloumoun me tipota.Death kovomoun k epina to ema m.Skeftomoun mono TON THANATO.ine i gnomi k i apopsi t kathenos.Mas krinoune sklira legodas ta xirotera gia mas.Mia nixta epixirisa na peso apo ton 1o orofo ( 6 metra) ta katafera.Pistepsa se auto p ime..k dn epatha tpt..

 • seeker

  ποτέ δε ξέρεισ τι μπορεί να σου συμβεί πάντως.μην τουσ αμφισβητείς και πολύ γιατί μπορεί να είσαι και ένας απλά να μην το ξέρεις……..

 • http://googlechrome Vampire Night

  to mono p prepi na kanis ine na kitaksis brosta k na kanis auto p thess. na min akous kanena.mono tin mavri kardia s.thimame sta 15 kopika poli asxima se mia artiria piga sto nosokomio k imoun se koma..Otan irthe o kolitos m ( vrikolakas anotatou epipedou) m edose to ema tou.Den ksero pos ala siniltha.An thelete odigies i sxolia edo: kostas-theman@hotmail.com

 • http://googlechrome Vampire Night

  Oi progoni mou ine i isxiroteroi filh.skotonane k pinane ema.Ine oreo na se dexode os vrikolaka.Emena sta 16 me dextikan.Thimosan oi dikoi m.Prospatho na gino kaliteros k kaliteros na kano ripsokindina pragmata opos auti.Exo kani pola..k akoma sinexizo

 • http://googlechrome Vampire Night

  sas parakalo an me niothete kante me add sto messenger : kostas-theman@hotmail.com

 • http://googlechrome Vampire Night

  an thelete na mathete pos pername k ti kanoume kante me add

 • sinidisi

  πω-πω και να σκεφτείς ότι εγώ προσπαθώ για να μπω στη φιλοσοφική :p!τι έγινε Μαρίνε αλλάξαμε όνομα!αχ!παιδεία όποιος λέει ότι είναι βρικόλακας έχω να του προτείνω έναν καλό ψυχίατρο!και από πότε οι βρικόλακες παρατήσανε τα ρουμάνικα για να μάθουν ελληνικά και αγγλικά

 • lestat

  ΣΩΣΤΗ Η ΣΥΝΗΔΙΣΗ!!!

 • sinidisi

  αγορακι ειμαι καλε!

 • lestat

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΜΕΤΡΕΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ .ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΛΑΝΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ

 • sinidisi

  εγω δεν ξερω κανεναν καρδηναλιο που να μη ξερει λατινικα οι βρικολακες γιατι να μην ξερουν ρουμανικα

 • lestat

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

 • sinidisi

  δεν πειραζει ! ειναι καλο αν εισαι κοριτσακι…αρκει αν εισαι ομορφο κοριτσακι….θε εβλεπες ποσο γρηγορα αλλαζουν γνωμοι πολυ κατα συρροη βρικολακες εδω μεσα

 • sinidisi

  (σκιζω στη δαχτυλογραφηση) :p

 • lestat

  ΣΩΣΤΟ Κ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙ

 • sinidisi

  brikolakes … ti na pis????(ta paw kalitera me ta greeklish) … TRELOKOMIA

 • lestat

  ΦΥΣΙΚΑ . ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ

 • sinidisi

  SSSS….8es na er8i kanenas na mpi3i ta dontia tu sto laimo su……..ine para poli……..kindineuoume!xaxaxaxaxaxaxa

 • lestat

  ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ??

 • sinidisi

  oxi gia pes mias kai exw akoma farigitida na perasi i wra

 • lestat

  ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΚΟΡΔΑ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΗΜΙ ΦΥΣΙΚΑ!!

 • sinidisi

  to asimi ine gia tus likan8ropous … kai gia na se prolavw filtate to mparouti … gia tus kinigus…kati kavalarides me maura(mi8oi tis axaias)

 • lestat

  ΟΚ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Κ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ.ΛΕΕΙ ΣΤΝ ΜΠΑΡ ΓΟΥΜΑΝ.{ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ ΑΙΜΑ}ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ{ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΙΠΙΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΑΙΜΑ} ΘΕΛΩ ΑΙΜΑ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩΜΕΣΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.ΠΑΕΙ ΤΝ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΑΕΙ Κ ΤΝ ΤΡΙΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΠΑΡ ΓΟΥΜΑΝ{ΑΚΟΥ ΝΑ Σ ΠΩ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ}{Ο.Κ ΛΕΕΙ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΥΡΙ ΝΕΡΟ} ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ.ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΑΜΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. {ΠΑΛΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ}!! ΚΑΛΟ???

 • lestat

  ΟΠΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΧΑΙΑ???

 • sinidisi

  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!ise megalos pos to skeftikes auto :D

 • sinidisi

  oxi apo athina

 • sinidisi

  tin kanw paw gia nani … pai kai auto to paketo………ox ….ske4ou kai alla …perimeno…

 • lestat

  FILTATE EISAI AKOMA MESA?

 • lestat

  OK KALHNYXTA FILAXOY TO BRADY

 • sinidisi

  tin ebgala ti nixta apekrousa epitixos tis miriades epi8esis ton vrikolakon xaris tin apola me tzatziki pu efaga

 • lestat

  xaxaxaxa!!!!

 • lestat

  xaxaxa!!kalo kalo

 • lestat

  gia akoyste ki auto. symfona me mia ereuna gia na zysei ena vamp. prepei na pinei aima apo 12 ews 24 atoma tn nyxta gia na zisei.fantastite an yphrxan 1.000.000 vamp. stin gi tha eixame exafanistei.

 • sinidisi

  pu 3eris … mpori na to pinun simpiknomeno (me neraki)!!!!pantos fantasou na pigene ena vampire sto periptero…..<> :D

 • sinidisi

  (ena mpironi…pou dagoni)

 • lestat

  ti leei??? kalo kalo. ela twra pes tn alithia dn stin spaei o robert pattinson? pou ola ta gkomenakia ton exoun kanei theo .kai oxi mono auto theloyn na ton valoun na ypodithei ton kurt cobain se tainia gia thn zwh tou.

 • sinidisi

  katarxin o patinson ine standar aderfi kai deuteron me 60euro vriskis gomenakia 2 metra 3an8ia galanomatika !me tis kotes 8a asxoloumaste twra

 • sinidisi

  ton curt cobain twn “nirvana”!lipi8itai toulaxiston ti mnimi tu

 • lestat

  ayto lew k gw.na se rwthsw ti mousiki akous??

 • lestat

  toulaxiston edw stin ellada prepei na pisteyoume stous vrikolakes .afou exoume ton mhtsotakh k tn oikogeneia tou!!!!

 • sinidisi

  xaxaxaxaxaa!sinenteu3i mu pernis !
  rekviem ti allo vrikolakes 8a mas kanune na min proetimazomaste … !
  ase autoi exun 3eperasi akoma kai tus vrikolakes ine i gantemia prosopopiimeni

 • lestat

  tin exoun sto aima tous…giauto tous fovoude oi drykolakes k dn tous dagwnoyn!

 • seeker

  λες?πάντως εγώ δε ξέρω τι να κάνω…και δεν είναι μόνο αυτό.είμαι πολύ περίεργη να μάθω αν αυτό το αγόρι είναι βρικόλακας ή όχι.(παίζει και να το φάω το κεφάλι μου…)αλλά πώς μπορώ να το μάθω?πείτε και καμιά ιδέα να με βοηθήσετε…!!!

 • sinidisi

  άντε πέστου ότι τον γουστάρεις και εκεί να δεις για πότε τα ξεχνάει τα φιλοσοφίστικα και τις μαλακίες:για πότε πεταει τα μαύρα, για πότε πάει γυμναστήριο, για πότε κοινωνικοποιήτε, για πότε κόβει το κάπνισμα , για πότε αρχιζει το φυσικό χυμό, για πότε γίνεται μαστερ στο σίνεμα ….

 • sinidisi

  αυτό για τα σιδεράκια δεν το είχα προσέξει !χαχαχαχαχαχα! βρικόλακας με ορθοδοντικό χαχαχαχαχαχαχαχα!ενδιαφέρον !πολύ ενδιαφερον!χαχαχαχαχ

 • seeker

  1)δεν τον γουστάρω
  2)δεν καπνίζει και
  3)όσον αφορά για τα σιδεράκια είδες που σου είπα κάτι και σου έφτιαξα το κέφι?
  πάντως είμαι σίγουρη ότι κάτι τρέχει με αυτόν και που θα πάει κα΄τι θα βρω…
  α!και εσύ που μας κάνεις πολύ τον εξυπνάκια και τον φωτεινό παντογνώστη, για πες τίποτα για να καταλάβουμε αν είναι βρικ. ή όχι και να δούμε ποιος έχει δίκιο????

 • sinidisi

  ελεήστε με τον άθεο! τι να σου πω φάει σουβλάκια με τζατζίκι και πήγαινε και κάτσε δίπλα του…αλλά πως έρχεται σχολείο δεν υποτίθεται ότι τα βαμπίρια κοιμούνται την ημέρα.
  Τέλος πάντων … εννοούσα χασίσι…όχι καπνό!!!

 • seeker

  ααα!κατάλαβα τώρα είμαστε χειρότερα!φιλαράκι,δεν είναι απαραίτητο να κοιμούνται την ημέρα…θα σε μαλώσω!!!μα να μην είσαι ενημερωμένος!!!!!!!

 • sinidisi

  δεν ξέρω πάντως οι λέξεις που με έβαλαν σε ανησυχίες , αν ένας βρικόλακας κάπνιζε τι νομίζεται να προτιμούσε … εγώ λέω ντανχιλ … ίσως χτανχιλ φαιν κατ…ωραια απαλή γέυση σχετικα πλυσια…σχτικά ελαφρυ … με λιτό αρωμα…εσεις τι λετε;

 • sinidisi

  wwwhkn@hotmail.com καντε με add στο msn να σας πω πολλα για τα βαμπιρια

 • lestat

  opoios thewrei ton eauto tou vamp. eina psyxanomalos. egw thewrw ton eauto mou vamp. alla dn eimai giati vamp dn einai to teras pou pinei aima.h ousia tou vamp. einai o anthrwpos pou exei travixtei apo tin ekklisia,pou einai monaxikos k niwthei apokleismenos apo parees.kai fysika exei katalavei to noima tis zwis kai dn fobate ton thanato.an eimai swstos ayto to pragma niwthw pws einai to vamp.k an me ayto to kritirio me rvtisete an eimai tha sas to epivevewsw.

 • sinidisi

  tin idia simperifora exun kai oi kamiles…mipos ise kai kamila….4ixologika o oros vampire diloni auton pou proskolate se mia idea,enan an8ropo, mia omada kai trefete kiriolektika apo eki….me liga logia enas poli erwteumenos katanta vampir giati trefete apoklistika apo ton sintrofo tu … 4ixologika milontas panta…lestat gia kita stin plati su mipos fitroni kamia kampoura kai an ne ela gt panta i8ela mia kamila gia katikidio! :D

 • lestat

  ok alla apokleietai dn maresei to xroma

 • sinidisi

  8a se va4w re min anxonese!xaxaxaxaxaxa

 • lestat

  wreo ayto exypnakia maresai. mypos eisai k sy vamp,k dn mas to les??????????????????????????

 • sinidisi

  ναι τώρα έρχομαι αν σε δαγκώσω! έλεος !αλλά τώρα που το λες αρχίζω να χλωμιάζω λες να είναι απο την ίωση ή ειμαι βάμπιρας;;;

 • lestat

  pantos athina yparxoyn vamp. nyxterina kentra k etsi.. to xeis psaxei katholoy??????

 • lestat

  k to na eisai vamp iosh einai……….

 • sinidisi

  το κιρέτσιλερ και το γκαλουαζ αφιλτρο ψαχνω μήπως ξέρεις που πουλάνε;;;

 • lestat

  k gia na s apanthsw gia tn aporia s xthes.giati dn yparxoun kentra xenwn glwsswn gia vamp?? ginontai se ypogia k se metaferoun autoi me nekrofores.dn exeis akoysei to moto .mathetai xenes glwsses xwris na sas pinoyn to aima se 50 nyxtes me dialeima gia faghto sto opoio tha sas parexoyme emeis oi idioi aima.

 • sinidisi

  απο αυτα που παιρνεις….θελω και εγω!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

 • lestat

  what??????? egw edw xerw mono poy poulane alla pragmata. alla auta pou mou les dn ta xw xanakoysei

 • sinidisi

  δεν εχεις ακούσει το κιρέτσιλερ με τον μπασμά ξάνθης το απολύτο καλτ ελληνικο τσιγάρο και το γκαλουαζ αφιλτρο το συμβολο του υπαρξιστικου ρευματος

 • lestat

  poly m ta zitane alla to xw sto aima m giayto dn to lew paraexw

 • lestat

  oxi tha to psaxw alla xerw gia thn anapodh kai to allo pou to ftiaxneis k meta to epimikineis.

 • sinidisi

  εεεεε;;;;

 • lestat

  egw otan eimoyn mikros eblepa aima k lypothimoysa les na eimoyn se prohgoymenh zwh vamp. k na eixa syxathei to aima k giayto na lypothimousa???

 • sinidisi

  εγω ειμαι ακομα μικρος και με το αιμα δεν λυποθυμω

 • lestat

  to strifto pou prwta ftiaxneis ena kanoniko k meta bazeis kiall kiallo kai to kaneis apo kei poyne 5 ekkatosta 20.

 • sinidisi

  κανενα δεν ειναι πανω απο 12 εκατοστα

 • lestat

  twra tha symfonisw me xardavella . les oi toyrkoi k oi germaoi poy polemisame 28 k 25 na eitan vamp. k giayto ekeini thn mera na trwme skordalia???

 • sinidisi

  εγω εκεινη τη μερα εν οψη αργειας κατεβαινω μοναστηρακι και ξεκολιαζομαι στα κεμπαπ

 • lestat

  egw ta trww dyo dyo siskebap se ligo

 • sinidisi

  zitw to kempap to dwro tis anatolis stin an8ropotita

 • lestat

  a kai gia na sou apanthsw dn borw na eimai kamyla giati eimoun sthn proigoumeni zwi mou. k met me patise amaxi stn erimo symfona meto facebook

 • lestat

  emeis edw stin poli tis vardas stin ilia an exeis akousta exoume ena mikro potamaki ton brykolaka poy to onomasan etsi ston polemo k eixan krypsei ekei konta kati xrysa nomismata pou estelne h antistasi an to xerame tha pigename me ftiaria k skorda!!!!

 • lestat

  enw yparxoun tosoi poly k kalyteroi mythoi giati mas goiteyei toso o mythos tou vrykolaka??????

 • lestat

  filtate gt dn beneis se skotwse kanenas vampiras h piges gia kebap??????????????????

 • sinidisi

  mas goiteui aytos o mi8os gt oi ellines imaste 4ixanomali…oxi den piga gia kebap kai zw akoma…aplos dn imun sto internet xriazete kai xronos gia nero fai xesimo…

 • lestat

  mam kaka k nani!!!!!!

 • lestat

  kalo einai na yparxoun vamp. pes oti eisai se clab. kai pes oti i serbitora xexase na sou anoixei tin mpura.pou na trexeis twra mesa ston kosmo na tin breis gia na stin anoixei.enw an yparxei dypla s enas vamp. tou les sygnwmi re file boreis na mou tin anoixeis me tous kynodontes sou. kai stin anoigei amesws!!!

 • sinidisi

  ρε φιλε την ανοιγης με τον αναπτυρα ή με τα κλειδια κάτι προβληματα που βρίσκεις, πάντως το μόνο βαμπ ποθ ξερω εγω αποδεδιγμενα ειναι η γιαγια μου 94 παρακαλω!περναει ακομα και τον επιτιμο!!!!!!!

 • lestat

  xaxaxaxa!!

 • lestat

  se paw sinidisi!kala kanei h gynaika.eidika twra pou ta
  eurw paih dypsoun gia aima na xoume k thn syntaxh!!!

 • seeker

  sinidisi mazepsa kai alla stoixeia!(vevaia tha arxiseis na aporripteis ws sinithws alla telwspantwn).loipon paratirisa oti einai pio eudiathetos otan vrexei h otan genika o kairos einai kakos…

 • sinidisi

  kai egw ime eudia8etos otan o kairos ine kakos gt dn stravonome apo ton ilio kai mporw girnaw me tis wres

 • lestat

  eeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! kai gw eimai eydiathetos otan o kairos einai kakos!!

 • sinidisi

  eeeeeeeeee!kai 8a ginw akoma perissotero otan arxisi nixtoni apo tis 5

 • seeker

  ti mou les re paidi mou???toso poly sou aresei h nixta???sta normal atoma kai stous perissoterous aresei h mera pantws…

 • sinidisi

  de mu les vre seeker poso xronon ise????gt otan megalosis kai prepi ka8e mera na perpatas kontra ston ilio 1 km 8a dis gt mu aresi i nixta

 • lestat

  siga tn mera. me tn hlio. h nyxta kryvei pola!!!

 • sinidisi

  gia tin akrivia i mera skiazei me to fos…sti nixta lampi i ali8ia

 • lestat

  ektos kian exeis to apolyto giali metaxy slash k ozzy osbourn opote to theloume tn hlio

 • lestat

  reeeeeeee.ti leei to atomo esy prepei na gineis filosofos.alhthia

 • sinidisi

  asfalos….pezume twra …. auti exun giali…ti ray ban kai mlks twra

 • lestat

  EIDES XTHES SKAI??? EIXE THEMA VAMP.

 • lestat

  to na pisteuoume sta vampir einai prokatalypsh.auto ginotan stin arxaiothta.dld mas ypovathmizei.
  kai tha to pw mia fora k teleutaia{leme twra} DEN YPARXOUN TA VAMPIR..kai gia autous pou pisteyoun ston theo exw na tous pw ena pragma
  otan pisteyeis ston theo prepei na pisteyeis k ston diavolo/otan pisteueis stn paradiso prepei k stn kolash k otan pisteyeis stous aggelous prepei k stous demones

 • sofia-vasw

  kalhspera se olous tous agnwstous!!!eimai poly erwteumenh me thn gunaika m thn basw………..oxi den eimaste lesvies,aplws pinoume aima….
  kanoume thn tainia pragmathkotita ston eleu8ero xrono mas kai zoume apisteutes stigmes hdonhs!!!!

 • lestat

  kalhmera!!

 • lestat

  agnwsth.poia tainia?

 • lestat

  sinidisi dn boreis na peis…..kai oi palioi alla k oi neoi mas afinoun afonous me ts apopseis tous!!!

 • seeker

  ase to poso xronwn eimai….entaxei re paidia kai emena mou aresei kai i nixta kai i vroxi kai ola ta loipa…alla panw tou.de xerw,vlepw kati to diaforetiko…sinidisi kanonise ti sxolio tha kaneis….a!kai stigmes hdonhs pws kai etsi vampir as poume???????????

 • sinidisi

  katalava to poli …14 ! auto to diaforetiko opos to perigrafis egw to leo kata8li4i,auto to pedaki kapote 8a gini sinadelfos mu an dn to exun maze4i gia to dafni mexri tote….tipota more anomalies lene…

 • http://google Vampire Night2

  Pedia o Vampire Night ime tr sas milao apo ton kenourgio m ipologisti.
  dn exo logia.
  ekopsa tis fleves m k ipia to ema m.Pedia ime vrikolakas?
  exo kani tosa
  k dn exo pathi
  tpt
  apadiste m sas parakalo.

 • http://google Vampire Night2

  Den mporo na katalavo.Kati simveni se mena.Xthes ida oti ixe aima to sedoni m.Lete na patha tpt?

 • http://google Vampire Night2

  Sas parakalo kante me add sto messenger. Thelo na m pite tin gnomi sas. ( kostas-theman@hotmail.com )

 • sinidisi

  na su sistisw ena kalo 4ixiatro??????

 • lestat

  na sou shsthsw enan kalo dikigoro?????

 • sinidisi

  gt 8a me minisis??????

 • λλλλλ

  eixa polu kairo na bw kai otan eida th grafoun oi kainourgoi efrixa

 • sinidisi

  ne ides ti anomaloi pu imaste

 • lestat

  eimaste eimaste alla dn to leme paraexw mn mas paroun me ts ntomates

 • sinidisi

  gt na min to pume…..8a glitosume kai ti laiki…. :D

 • lestat

  einai o vasilias twn vamp. k thelei na pantrepsei tn korh tou. mazeyontai oloi oi dynatoi vamp. ths perioxhs gia enan diagwnysmo.{opoios gyrisei me to perissotero aima panw tou tha tn pantreutei}. paei o 1os, gyrizei me aima mexri to laimo t.tou leei o vasilias{ esu pou piges??}tou apanta {to vlepeis auton tn purgo, pisw einai ena xwrio phga k tous esfaxa olous k tous hpia to aima.paei o deyteros gyrizei me aima mexri to sterno tou, {esy pou phges} tn rwtaei. {ton vlepeis auton ton purgo?? pisw einai mia polh, phga k tous esfaxa olous k tous hpia to aima.paei k o treitos , gyrizei gematos aima apo tn korfy os ta nyxia{esy pou phges tou leei?} apanta {ton vlepeis auton tn pyrgo…egw dn tn eida }kalo??????

 • sinidisi

  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

 • seeker

  oxi filaraki…14 den eimai…aneva aneva….kai apo ki ws pou sinadelfos sou????????

 • sinidisi

  ise 17 xronon kai pezis me tus vrikolakes…………lipi8itai me…….ma ti pernete????na su 8imisw oti autos o tipos pu les exi ta idia xaraktiristika me auton pu mpoukare me ta pistolia ston OAED propersi

 • lestat

  tha sou elega ti pernoume alla fovamai mn mpoukarei h astunomia

 • sinidisi

  lestat afieromena :

  1)τι λεει μια βρυκολακηνα σε μια λεσβιά;;;

  -θα σε δω σε 28 μερες

  2)
  Ήταν μια φορά ένας βρυκόλακας και πήγε σε έναν φούρνο.

  – Τι θα θέλατε κύριε; ρωτάει ο φούρναρης.

  – Δώσε μου αίμα αλλιώς θα σε σκοτώσω! του λέει ο βρυκόλακας δείχνοντας τα δόντια του.

  Ο καημένος ο φούρναρης δεν ήθελε να πεθάνει και έτσι σκότωσε έναν περαστικό και έδωσε το αίμα του στο βρυκόλακα.

  Αυτό γινόταν επί πολύ καιρό ώσπου μια μέρα ο βρυκόλακας μπήκε τρέχοντας στο φούρνο…

  – Γρήγορα,γρήγορα δώσε μου ψωμί!

  – Μπα πώς κι έτσι είπε έκπλήκτος ο φούρναρης.

  – Γρήγορα! έγινε ένα δυστύχημα παρακάτω και θέλω να κάνω παπάρα!!!!

 • lestat

  h mallon tha s lega ti dn pairnoume pou einai k ligotera…

 • sinidisi

  οτι περνει κανεις καααααλο ειναι!!!!!!

 • lestat

  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxati leei???? mn s to skeythkes?? teleio

 • lestat

  auto me tn lesbia dn to katalava

 • lestat

  giati na valeis ena vamp stn fulakh?? giati lustepse trapeza aimatos

 • sinidisi

  28 μερες … ο κύκλος περιόδου….

  παει ένα γκέι βαμπ σε ένα μπαρ και λέει στο μπάρμαν … “ένα αίμα με 2 παγάκακια ομπρελίτσα και λεμονάκι”
  …βγάζει ο μπάρμαν μια καραμπίνα και του λέει “τα αρχίδια μου θα πάρεις”
  και το βαμπ του απαντά “οκ…δέχομαι”

 • seeker

  konta epeses alla oxi 17.2on den paizw kai triton den eipa oti einai vrikolakas apla mou fanike oti kati tetoio simvainei….exipnakia!!!

 • seeker

  ti epathes re sinidisi???egine thauma kai sou kopike i milia?????

 • sinidisi

  wraia ise 16 ! oxi veva dn to ipes…alla ti pio logiko apo to na nomizis oti kapios ine vrikolakas????pigene gia 4onia twra … molis girisa kai egw i athina exi mia wraia sinefia kai dn se kourazi o hlios enw exi kai zestula

 • seeker

  sixainomai ta pswnia….esy pali katholou profanws….edw pantws exei arketa kali mera.a!kai eimai 15,5 sta 16 alla me wrimo mialo!!!
  xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!

 • sinidisi

  aaaaaaaaaa!kai egw tote ime 17,876986!alla me poli anorimo mialo!!!!!!!!!!!!!pigene na paris skorda gia to vamp su!!

 • lestat

  paidia mn to kourazetai egw exw to orimo mualo pou eimai 14,6420029. afou na fantasteite diavazw ts mlkies sas k me poianoun ta gelia…….

 • seeker

  koita re paidi mou.eides simptosi!!!!kai egw to idio pathainw otan vlepw auti tin aperanti metriofrosini sou lestat!!!xaxaxaxxaxaxaxaxaxxa!

 • sinidisi

  kai egw to idio pa8enw otan diavazw gia tin ereuna su sxetika me ton 4ixopa8i pu exete sto sxolio

 • seeker

  den thimamai na apefthinthika se esena sinidisi.twra mas vgike kai dikigoros?polla talenta re paidi mou…den einai psixopathis re kai oute vrikolakas…egw upotheseis kanw agori mou gliko…poses fores tha to poume gia na katalaveis????

 • sinidisi

  πολλες γιατι ειμαι και λιγο ηλιθιος…και ναι εχω πολλα ταλέντα παιζω πληκτρα γραφω ωραια ποιηματακια ειμαι ο καλυτερος στο να λεω μαλακιες….μεσα σε ολα γιατι να μην ειμαι και δικηγορος;

 • sinidisi

  ….και τι ειναι τοτε κοριτσι μου γκυκυτερο …ενα ατομο με την περιγραφη που μας εδωσες … ακρως φυσιολογικο;;;;

 • sinidisi

  γλυκύτερο*

 • seeker

  papse re?paizeis kai pliktra???to mono pou menei na mou peis einai oti eisai kai rock!!!
  episis auto gia to oti eisai ilithios kai o kaliteros stis mmalakies sto anagnwrizw…
  kai edwsa re file apla mia perigarphi…dn sou eipa kiolas oti einai o sxizofrenis dolofonos me to prioni h o komis drakoulas!!!

 • sinidisi

  οχι βεβαια δεν ειμαι ροκ…μονο οταν χρειαζεται να ριξουμε καμια γκομενιτσα του στυλ σου επιστρατευουμε τα πληκτρα να της παιξουμε κανα τραγουδακι και το βουρλο νομιζει οτι εχει γκομενο το χατζηγιαννη Νο2 !χαχαχαχαχχαχα!οχι απλως οπως τον περιεγραψες νορμάλ ανθρωπος δεν είναι !λεστατ θυμασε την περιγραφη;

 • seeker

  koita o xatzigiannis den einai rock…kai an to xrisimopoieis gia ta ”gomenakia” bravo.de ftais esy,autes ftaine pou einai ilithies kai ufa kai trwne ta paramithakia sou!!!xaxaxaxaxax!

 • sinidisi

  δεν εχει σημασια αφου εχει αποτελεσμα την να την κανω την επιστημονησα να μου τα ζαλιζει ενω ….ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ …
  άλλωστε είναι γνωστό ο άνθρωπος ζει για δύο πράγματα για “το πλουτίζειν” και το “το γαμείν”

 • seeker

  alithia ti spoudazeis???philosophia?????????????

 • sinidisi

  οχι ακομα απο του χρονου!!!!!αλλα μαλλον θα με καλεσουνε κατευθειαν για το νομπελ οποτε ας μην κουραζομαι!!!αααχχχ

 • seeker

  katalava…mas vgikes kai esy metriofrwn san ton lestat….ma kala 18 eisai???egw nomiza oti spoudazeis kai gi auto mas kanei ton exipnakia…!!!!

 • sinidisi

  μπα δεν θα δεχτω το νομπελ … θα ιδρυσω δικο μου ….

 • sinidisi

  γιατι το λες αυτο εκτος απο πανεξυπνος,πανεμορφος,γοητευτικοτατοςκαι καθ’ ολα τέλειος …ε ! δεν ειμαι και τιποτα άλλο!

 • lestat

  1.oxi dn thymamai tn perigrafh.2. thes dukigoro?egw eimai dw,kougias.3 egw eimai rock paizw kithara.

 • seeker

  nai nai….den eisai tipota allo ektos apo panexipnos,panemorfos,goiteutikotatos kai kathola telios…alithia..kikloforoun kai alloi tetoioi san ki esena???giati esy exeis poli fasi!!!

 • sinidisi

  lestat an menis athina se 8elw gia sigrotima.seeker prosopika 3erw polus tetious olous tus filous mu…alla apo oso 3erw egw ime o kaliteros

 • seeker

  bravo re file…gi auto se paw…ki egw eimai rock mexri to kokalo!!!mallon tha parw kai egw kithara….

 • sinidisi

  egw exw omos ola ta cd ton ypogeia reumata endelexeia trypes diafana krina psofious korious kai paraxenes meres

 • sinidisi

  epidi pira kai tin kle4idra ton onirama tote pu kolaga stin Eliza 8a me kremasete diladi!!!!!xaxaxaxaxaxaaxaxa

 • seeker

  kala re sinidisi afou to les esy!!!mallon etsi tha einai…….

 • sinidisi

  ma8enis seeker….pare kai to vamp su na kanete goth-metal sigrotima na exoume kati na gelame!!!!!!!(mipos ise lesvia???? :| )

 • seeker

  egw pantws akouw xena sigrotimata…xereis.deep purple,scorpions,AC/DC,a system of a down,led zeppelin,nirvana kai ola ta loipa…!!!

 • sinidisi

  egw 3erw ….esi pu ta 3eris :| …. oses 3erw egw akoune xatzigianni rouva martaki … eniote mazonaki… esi pos mas bgikes etsi?????

 • seeker

  den thimamai na se prosvala sinidisi..kai oxi den eimai lesvia…tha theles!!!xaxaxaxa.ithela na xerw.tis skeftesai kai tis petas???
  gi auto:Μ.Π.Κ.! TIN EPOMENI FORA…

 • sinidisi

  dn iparxi tpt 8iliko pou na mu antistekete mexri kai oi gatules me latreuoun … ara ise lesvia…deuteron akous deep purple…(xere OZZY 8ee)… dn su aresi o xatzigiannis kai to 8ewris normal….twra katalava gt se travi3e to 4ixotiko su vampiraki…ena hard-rock,gothas san esena

 • seeker

  sixainomai ola auta pou eipes?ma mazonaki???kai stin prokimeni periptwsi etsi vgika.ti na kanoume…pes mas twra oti de sou aresei kiolas….

 • sinidisi

  dn 3erw perna mia volta apo ta endotera na su pe3w to “xeria 4ila” h to “s’ agapw” kai vlepoume…

 • seeker

  den akouei rock…apo oti xerw laika.eipame lesvia den eimai kai kopse tis malakies…episis de me rixnoun tipakia san kai esena.katalaves??????

 • seeker

  sto katw katw kanei bam apo makria to ifaki sou!!!akous ekei???
  ”mexri kai oi gatoules me latrevoun”….kala re pou se vrikame esena??????den eimai xanthia ara den exei paramythi!!!
  xaxaxaxxaxaxaxxaxxax

 • lestat

  seeker i love you. plaka kanw kai gw goustarw trela .nirvana kovw fleva, guns n roses metallica, bon jovi paw synaylia phga scorpions,slsh apla theos placebo,red hot chili peppers,rolling stones black subbath k ola ta klasika.sinidisi tha to thela para poly alla dn eimai athina.an theleis egw to vlepw na phgenw pros mousikos.opwte an thes se kana 4 xronia s rxomai.paidia vreite me sto facebook xari kg xrs eimai….

 • seeker

  lestat se paw me xilia.exoume akrivws to idio gousto.pws eisai sto fb??

 • sinidisi

  egw se 4 xronakia paw … mallon fantaros !xaxaxaxax :p !alla pote dn 3eris!ase mas re seeker pu 8a mas pis oti 3ereis kai to ifaki mas … 8elis tin klassiki ilithia antimetopisi 1)to pan ine na su travi3oun tin prosoxi! 2)prosegisi apo plagia … h na se afisun na parlaris proti. 3)se treleni i idea na min mporis na katalavis ti exi sto mialo tu kapios … dn ise diskoli periptosi … min kafiese toso alla to 8ema ine oti ton gomeno su ektos apo 24 wres to 24 afieromeno…ton 8elis
  1)na se agapai apodedigmena 2)na empnei mia ilithia romantikotita xwris na dixni omos pustis 3)na se ipakoui pista ….ise to gnosto modelo… GNOSTO OS pri3@@!!!!! opote min prokalis ton arxonta….paw stixima oti an exis gomeno ine a)megaliteros b)oli ton 8ewroun elafros mlk ektos apo esena

 • sinidisi

  na o neos su filos o lestat gia paradigma molis ekane to prwto….me tis mlks tu su travi3e tin prosoxi…kai twra se akoui san skilaki….lestat 8a ginis megalos kapote…vadizis sta vimata tu arxonta

 • seeker

  1)etsi gia na se pliroforisw den exw agori 2)den eimai auto to gnwsto modelaki 3)oti lew to ennow
  4)ama egw kafxiemai esy ti kaneis re ”arxonta”???????

 • sinidisi

  siga min eixes pios 8a se antexe kai asfalos ise auto to modelo egw dn kanw lathoi!egw ime arxontaaaaas

 • seeker

  re file poso megali idea paizei na exeis gia ton eauto sou kai poso megalo pswnio paizei na eisai????
  eleos!kai me ton lestat apla akoume tin idia mousiki.tipota allo…kai den paizw tin diskoli..eimai!!!profanws tha itheles poli na eisai mesa se autous pou mou exoun travixei tin prosoxi kai pistepse me einai poli ligoi…..

 • sinidisi

  nomizw oti auto to exw kani idi….kai signomi lestat pu sto xalaw alla outos i allos ine makria re file….me to pouli sto xeri 8a menes…..egw exw to gno8is auton…alles epd dn tis pidane… palevune me vampirakia….pantos na 3eris se ligw 8a exis epitixia … poli maze4oun asximules gia na min anisixun min tixon tis vouti3oun mias kai oute autes 3erun oti 8a vroun alo gomeno oute kai autos anisixi min tis vouti3oun

 • seeker

  pou exoume mplexei re paidia me auton!!!re sy ti provlima exeis mazi mou kai mou tin mpaineis sinexia????apo pou ki wspou na mou travixeis esy tin prosoxi???pou nomizeis oti auto to exeis kanei idi kiolas?kai eipame M.Π.Κ…!!!

 • sinidisi

  dn exousa erwtika koritsaki mu….dn sti mpenw pernaw tin wra mu gt varieme afantasta kai ise enas euxaristos tropos na diaskedazw alloste …. iparxun poli kaliteres epiloges apo esena me 60 euro

 • lestat

  ti lete re kala dn paizeste sygnwmh alla olh h parea exei xefygei apo to thema ts SYZHTHSHS.se ligo tha metaonomasoume to site.

 • lestat

  enyway, paidia i cant live if living is without kurt.milame exw faei kolhma.exw 3 afhses tou k 1 kollaz pou exw kanei + fonto sto kin.k thelw kialla mexri k tragoudia grafw,give back to us kurt and we will sent you lady gaga pou leei k mia omada sto face

 • sinidisi

  file ena to organo … to kalo ….klarino

 • sinidisi

  seeker esi gt dn ma8enis klarino…ti na tin kanis tin ki8ara…alloste esi i diskoli 8a asxoli8is me kati toso kinotipo….o vamp su ti pezi ektos apo ton p*&tso tou??????

 • lestat

  sinidisi poly tn exypno kaneis twra teleytaia.dn mporeis na krineis etsi tous anthrwpous.maga esy. kai otan les poly kalyteres apo sena me 60 enoeis ts poutanes na ypothesw??

 • seeker

  xereis sinidisi kai egw diaskedazw afantasta mazi sou…eixa kairo na epikoinwnisw me kati traxanades san ki esena…..wraia tapa lestat!!!!

 • seeker

  a kai lestat.egw akousa oti lene to allo:thee mou dwse mas pisw ton kurt kai pare stih thesi tou tous jonas brothers kai ton justin bieber!!

 • lestat

  tn exoume pidixei tn syzitisi

 • lestat

  xaxaxa einai k auto mia apopsh. mas exoun pidixei tn mousiki gt nypia pou epeidh exoun show stn tv nomizoun oti kapoioi einai..

 • sinidisi

  vre seeker ise pleon to ka8imerino mu standar dialima geliou……. pos katafernis na pernas apo emena stous nirvana kai apot us nirvana ston bieber enas 8eos 3eri….ise fenomeno koritsi mu prepi na se meletisi…o frankenstain

 • lestat

  erwthsh einai auth??? oi nirvana einai kaloiteroi apo tn bieber pou einai kalhteros apo sena..

 • sinidisi

  egw eimai o 8eos tu pentagrammou…..

 • seeker

  arxisame pali….thee tou pentagrammou…profanws ta berdepses sto tosodouliko mialoudaki sou.esena tha meletisei o frankestein!!e na min xasei tetoio kelepouri…..

 • lestat

  fysika gt ws gnoston o frankestain psaxnei enan megalo egefalo gia to dymiourgima tou ektos kai an h synidish einai auto k mas to krivei……….

 • sinidisi

  proton lestat dn ime h ime o alla euxaristw pu tulaxiston dn me aneferes os to …. mpa o frankenstain 4axni kati mikro gia na min tu bgi e3ipno

 • melina

  Vampire Night?? pas kala? t les mwre???? a re sinidisi….polu se paw…

 • sinidisi

  ne alli me pane emena….alli oxi

 • melina

  etsi paei..

 • sinidisi

  esis despinis….ti iste vampire…gnorizete kanena vamp…tpt tetio …EXETE MIPOS KANENA VAMP SIMMA8ITI?

 • melina

  ax oxi re gamwtoooo alla thelw polu na dw enan….opws tn marino..:P:P esu t eisai???

 • sinidisi

  an8ropos….akoma dn me dagose o 146 etwn marinos!xxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa

 • melina

  ahahahahaha :P :P mhpws 3ereis pou vrisketai???den mas milaei…… :(((

 • sinidisi

  mallon….sto feretro tu

 • melina

  les???thelw k emena na me dagkwsei…etsi..na dw pws einai…….

 • sinidisi

  aaa…perna apo mena dianiktereuw…..xaxaxaxaxaxaxa

 • melina

  hahahahaha…ma esu eipame oti eisai anthrwpos…

 • sinidisi

  swsto kai auto….alla kai egw dagwno ama xreiazete!xaxaxaxaxaxaxax

 • sinidisi

  na dis ena donti pu exw!xaxaxaxaxa ;)

 • melina

  em ti…mono o marinos tha dagkwnei???:P an epitrepetai…poso eisai?

 • sinidisi

  17…distixos dn exw tin empiria tou marinou!xxaxaxaxa esi????

 • melina

  ahahaha…18 egw

 • sinidisi

  pu kolas o marinso ien 146!xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

  8a tu pw an mu danisi merika na r8oume sta isia

 • sinidisi

  kai siwpi kalipti 3ana …tin nixta ton vrikolakon……

 • melina

  to 3erw ,to 3erw :P :P diavasa kai thn wraia istoria tou…gia to pws egine vampire :P :P

 • sinidisi

  ne….pu eixe podilato prin kan efeure8i!xaxaxaxaxaxa

 • melina

  ma giati gelas??? mporei ektos apo vrikolakas na einai kai magos…

 • sinidisi

  fisika kai megas erastis….to idilio tu me ti maria to diavases!xaxaxaxaxaaxaxaxa

 • melina

  fusika kai to diavasa!!! hahahaha…kanenas allos vrikolakas uparxei????h mono o marinos edw mesa…..??

 • sinidisi

  dn 3erw gia allous alla o marinos ine o pio empiros ine profesoras to lei kai olas LORD marinos

 • melina

  ksexasa…uparxei kai o Vampire Night2….:P

 • sinidisi

  idioi ine autoi o marinos se polla prosopa …. ne!ine kai dixasmeni prosopikotita

 • melina

  mas exei ksexasei omws o LORD MARINOS….kai stenoxwriemai :(

 • melina

  ahahaha…ola se ena pou leme… :P

 • sinidisi

  akrivos kai magos kai vamp kai erastis….kai me empiria 146 etwn

 • melina

  ti allo thelei kaneis e???ola ta exei to “palikari” polu tn zhleuw :P :P na sou pw???mhpws tha prepei na fovamai t vradu pou tha ksaplwsw??les na exei neuriasei kai na erthei na me vrei??

 • sinidisi

  dn 3erw kai egw me tin idia anisixia kimame … pantws oli zume akoma…kalou kakou klise tin mpalkonoporta…i ela na koimi8oume mazi!xxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxa

 • melina

  den mou les….exeis skorda?an nai…erxomai..gt emeis den exoume…:P :P

 • sinidisi

  exw …exw apola kai skorda kai staurous….passalous kai papadaria

 • melina

  e tote tha erthw…pantws tn mpalkonoporta tn exw kli. les na pernaei mesa apo mpalkonoportes?

 • sinidisi

  dn 3erw…..marinos ine autos…..ine 146 etwn….eixe podilato prin efeure8i…pernai apo mpalkonoportes … ka8arizi kremidia…skoupizi sfougarizei

 • melina

  ahahahahaha ….. eidika ta 2 teleutaia sigoura ta kanei….dn mou les marine…?!otan ta katharizeis ta kremidakia…mhpws klais kiolas??

 • sinidisi

  oi vrikolakes exoun vouvi 8li4i….xaxaxaxaxaxaxa

 • melina

  ahahahahaha …..

 • sinidisi

  op kati akouw e3w …. an dn 3anagra4w na pis oti me 3ezumi3e o marinos!antio kosme….xaxaxaxxaxaxax

 • melina

  :O :O :O pare ta skorda kai ts staurous…hahahaha….marineeeeee??elpizw na mn tn poneseis otan tn dagkwseis….

 • sinidisi

  aaaaaaaaaaaa!voithia…….mu dagoni ta @@!xaxaxaxaxaxaaxaxaxxaaxxaxaxaxaxaaxxaxaxaaxxaxaxaxaaxxaxaaxxaxa

 • melina

  e oxi….ekei vrhke k autos?ekei ponaeieiei :P :P

 • sinidisi

  xaxaxxaxaxaxaaxaaxaxaxaxxax!!!!!!

 • melina

  :P:P:P:P hahahaha… vale star …exei wraio ergo :P ASXETO.

 • sinidisi

  dn exw tileorasi ti varieme….aplos ta malakismena me exoune paratisi mono mu

 • melina

  a ok tote. xaneis :P :P marine…vale esu..mporei na pareis idees… haha.

 • sinidisi

  ti ergo me vrikolakes?????????????

 • melina

  mmm oxi….den paizei o marinos tha rrw hahahha….edeixne enan..pou forousa kapa klp kai mia maska…kai htan me mia gunaika..alla den eipe ti akrivws einai……periergos tupos!!!

 • sinidisi

  to matia ermitika kleista les….wraia tenia

 • melina

  oxi oxi…dn einai auto!!! v kati legetai….

 • melina

  v for vendetta vasika

 • sinidisi

  v for vendeta

 • melina

  naiai :D

 • sinidisi

  kala auti i tenia ine simvolo…para3eneuome pu dn tin 3eris….ax…ma kala mono me vrikolakes asxolise….ien cult tenia….palia ebgene kai mplouzaki…mexri perisi dld

 • sinidisi

  alla twra bgeni mono mplouzaki “i love marinos”

 • melina

  dn tn hksera :S pantws wraia prepei na einai apo to ligo pou exw dei mexri twra…….kale dn asxoloumai mono me vrikolakes…mono apo otan vghke to twilight haha…

 • melina

  i ahahahaha…agorasa k egw mplouzakiiiiiiii

 • sinidisi

  pio katw i tenia ginete ligw anatrixiastiki…..akoma kai gia vrikolaka alla min sto xalasw

 • melina

  gia vrikolaka?

 • sinidisi

  ne…gt 8a dis ti 8a kani stin kopelia auti tin 3an8oula…..i kalitera mi dis…..

 • melina

  oxi…tha dw ,tha dw

 • sinidisi

  eeee….des….ti na su pw…..egw meta xriastika 2 nixtes na kimi8w

 • sinidisi

  8a mu dosis to msn su gt varieme na pataw refres ka8e 2lepto?

 • melina

  thelw na exw mia idea gia to ti mporei na mou kanei o marinos…

 • sinidisi

  wwwhkn@hotmail.com dinw egw…..loipon mporei na se diaskedasi afantasta….mporis na akous gia wres tis malakies tu….mpori kiriolektita na se skotosi…..sto gelio….kai episis na su ma8i … podilato

 • melina
 • melina

  ahahahahaha .endiaferon!

 • melina

  vasika akuro auto pou sou edwsa…einai t palio :Pse kanw egw

 • sinidisi

  ok..despinis…egw perimenw

 • sinidisi

  ax! o marinos les na exi msn mesa sto feretro???????

 • melina

  exei msn…

 • melina

  ………..

 • lestat

  sinidisi dn mas 8eleis emas pia???? ti egine vrikes kainourgia parea????????

 • seeker

  NAI RE SY….EMAS MAS PARATISE…..

 • melina

  gt to lete auto??????

 • athina karamelenia

  egw 8a i8ela na ginw polu vrikolakas opws i rozali sto twilingh alla dn 8a me xalage na ta eftiaxna me enan vrikolaka opws ton emet i ton edwart

 • melina

  allo ergo allo pragmatikothta!!!!!! pou zeiteeeeeeeeeee?

 • sinidisi

  signomi pu dn ime 24wres to 24wro edw na asxoloume me tis mlks sas … alla san an8ropos…exw kai dulies….opios 8eli na gini vrikolakas na perni sira sto marino….20eurw…..(mipos akougome san ntavatzis????)(dn pirazi)

 • lestat

  ti etsi? prepei na tn plurwsetai gia psyhikh odynh, vale to taxi gia nar8ei spiti sas..vale to f.p.a ase pou an o marinos einai k sto dimosio……….

 • sky

  παιδια εγω ειλικρινα εχω μπερδευτει….δεν ξερω τι να πιστεψω ναι η οχι?????παντως ειμαι ηπερ της αποψης,οτι πισω απο ενα μυθο κρυβεται ενα υποβαθρο αληθειας…..ομως θελω να σας πω και κατι αλλο,ειμαι χριστιανος αλλα ερωτευτηκα μουσουλμανα….τι θα κανω???????????

 • http://tatiana Gelo

  na rwtisw kati ? lpn exw mia filh h opoia exei porosh me to aima exei megala dontia mitera k exei poli aspro aima kai de pistevei sto 8eo mporei na ne vrikolakas ?? kai tis areco0n oi lemmoi p.x. anti na se filish sto magoulo 8a se filish sto lemo einai brikolakas ?

 • sinidisi

  pros sky: politikos gamos
  pros Gelo:oxi ine aplws ligw idiorithmi….

 • lestat

  h apla…8elei na mas kanei na pistepsoume ts amerikanies tou hollywood.

 • maria

  paidia dn 3erw ti na pw!yparxoun h oxi???me ayta pou grafei panw malon yparxoun!!!!poioc 3erei…filakia se olouc!maraki

 • sinidisi

  ne euxaristume gia ta filakia kai antapodidume…alla lipame pu se apogoiteuw alla distixos dn iparxoun

 • lestat

  filakia roufixta!!!!!!maraki!!alla k egw 8a se apagoiteusw…..oxi san tn sinidisi pou tn exei _________ alla dn uparxoun pistepse me!!!!

 • andriana

  paidia egw pisteuw oti uparxoun brikolakes kai 8a h8ela polu na dw apo konta eidika an einai kouklos san ton eduard poolu 8a h8ela na ginw brikolakas kai na zhsw gia panta…… opws oloi 8a 8elate………. alla auta ola ta fantazomaste pws 8a ginoume etsi giati oi brikolakes den einai kaloi to mono sigouro apo osa exw diabasei se alles istoselides gia brikolakes an uparxoun kalloi brikolakes tote einai duskolo na breis…..

 • lestat

  gt dn pas ston zwologiko kipo ekei mporei na mn exei vrikolakes alla exei asvous to idio vromane me tn edwart h an 8es pigenai na deis to xristougenniatiko dentro sou to idio labei……

 • http://google Vampire Night2

  Pedia o Vampire Night ime.m lipsate ! stamatisa..Terma ipa ! vrika ton eafto m,ekana filous !!! zooo san anthropos epitelous,ma exo akoma 3-4 iperfisikes ikanotites opos to na trexo poli grigora k na exo megala almata..POPO ine telia na zis !

 • sinidisi

  episis exis kai alli mia iperfisiki ikanotita…..na les apisteutes malakies

 • melina

  hahahah t allo tha dou ta matakia mou edw mesa….(vampire night2) exeis polu fantasia tharrw!!!

 • lestat

  ooooooo.s.o.u.l.t.a.n 8a ta akousw ola edw mesa………..kai egw paidia eimoun vamp….alla twra giatreutika k mena mou exoun minei poles ikanotites k dynamis opws otan pianw tn ki8ara ta xeria mou pane polu grigora kati se steve vai ena pragma pou dn mpwrw na to elenxw kai etsi spane oi xordes kai kegetai o enisxitis……….

 • takiss

  re tsakali sinidisi!! gia pes mas se ti uperfisiko na pisteuoume mia pou ksereis ta polla kai o nou sou katevazei; lukanthropoi!xlomo ee;fantasmata ti sou leei; daimones isos; gia dose mas ta fota sou re alan!!!

 • Polikarpos

  loipon…akouste to kai an thelete pisteuete…asxoloumai me ayto to thema,kai genika me ola ta ane3hghta edw k xronia…to vampire i o vrykolakas p exete sximatisei kapioi apo edw,den einai alithino..o Edward sto Twilight einai mia papatza stin pragmatikotita k stin kyriole3ia exei parasyrei polu kosmo apo ti vlepw k exw akousei..Den einai alithino ayto p vlepete sto ergo..edw omws sas thetw ena erwtima..exoun vgei tosa k tosa erga,tainies,allwte seires stin tileorash,me vampires k vrykolakes..sas thetw to erwtima an yparxoun…tha sas apantisw kiolas vevaia..to an8rwpino myalo,o nous,o egefalos,dn mporei na vgalei tipota apo monos tou xwris na exei dei kati..ara,mayto thelw na sas pw,oti yparxei kati..den lew sayto pou nomizete,alla anaferomai se ena wn to opoio exei kapoia xarismata,kapoies dunameis ligo parapanw apo enan meso an8rwpo…p.x…ena vampire,exei ligo kaliterh osfrhsh apo enan meso an8rwpo..exei megaluterh taxhthta me ta podia apo enan meso an8rwpo…exei tin dunatotita na exei polu kalo enstikto,kai ekriktikh adrenalinh kapoies stigmes…mporw na sas pw,xwris na lew malakies k trela pragmata,ayta ta stoixeia p sas egrapsa parapanw,ta katexw..eixa katalavei apo mikros pws eixa kapoies dunatotites se pollous tomeis,pragma p den eixan alla pedia tis ilikias m..to epsa3a tote gia plaka..k etsi evgala ena sumperasma gia mena…den to exw oloklirwsei akoma,k oute pisteyw oti eimai vrikolakas…pros 8eou..den exw satanikes skepseis…alla se stigmes p exw zhsei diafora gegonota,m exoun er8ei kapoies tetoies ili8ies skepseis,p tis vgazw amesws apo to mialo m,xwris na thelw na efarmosw kati apo ayta..prospathw na eimai kala stin zwh m,kai na ta exw kala me tous filous mou,apo tous opoious o enas 3erei ta panta gia mena,k pisteyei oti eimai enas apo aytous(vrikolakas)..to pistepse apla apo tis ikanotites m prin egw tou pw kati..telos,tha thela na sas pw na vgalete apo to myalo sas oti exete kratisei apo to ergo,giati einai ena psema..den yparxoun tetoia plasmata,para mono oi demones..den legontai vrikolakes,k den einai san to edward..kalopsixh ennow..giati polu apla den exoun psixh..ayta akoustikan apla apo tous palaioterous(goneis,giagiades,progiagiades)oi opoioi apo stoma se stoma ews to diko sas ayti,ta exoun valei ligo saltsa,kai kanan tin trixa trixia..ayta ithela na sas pw,sugnwmh gia tin talaipwria k to megalo keimeno mou..opoios to diavase pisteyw evgale kapoia sumperasmata..pisteyw na voithisa..euxaristw..

 • Polikarpos

  episis 3exasa na sas pw,oi vrikolakes einai 8nitoi..den einai oute xlwmoi,oute pinoun aima..apla einai <>,organa kai voithoi tou diavolou..exoun vgei polles fimes oti pinoun aima,alla aytin i istoria exei arxisei apo ton mitho tou komh dracula,o opoios htan anthrwpos,satanisths,sadistikos,kai epine aima o idios..exei vgei i fhmh oti eixe dunameis vrikolaka,htane dhl vrikolakas,kai trefotane me an8rwpous..to deytero isxyei,to prwto oxi..apla epeidh htane komhs,plousios tis palias epoxhs,ta ekane ola ayta k ton fovotan oloi,epeidh eixe lefta k ekane oti ithele..sory gia tin talaipwria..eyxaristw..

 • λλλλλ

  ELEOSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!re file molis arxisa na diabazw to sxolio soy lew na enas logikos anthropos alla otan diavasa kai to parakatw me epiase neyriko gelio anaferome SE OLOYS DEN EISTE VRIKOLAKESSSS edw einai gia na sxoliazoume to arthro oxi gia na petaei o kathenas tis malakies tou
  (aaa kai lestat thn exw dei thn tainia)

 • Polikarpos

  ok file mou..egw lew malakies..na sou pw kati allo..exeis akousei sto e3wteriko ti eixe ginei me mia gunaika,pou pige na patisei to pedaki tis ama3i,to xtypise to pedaki,kai htan akoma zwntano katw apo to ama3i..u gynaika aytin,sikwse to ama3i kai pirw to pedaki apo katw..otan tin e3etasane kapoioi epistimones vrikan kati diaforetiko mesa sto DNA tis..ayto pou ekane htan apo ekrh3h adrenalinis..psa3e to thema k tha deis..k den eimai pedaki na s pw oti eimai vrikolakas kai petaw k diafores istorioules gia na se peisw..an eides ti grafw stin arxh,pou lew pws opoios thelei pisteyei,apo kei k pera dn me endiaferei ti tha peis..o ka8enas exei tin apopsh tou edw mesa,kai ta dika tou ta pisteyw xwris na sxoliazei o ka8enas tin gnwmh tou allou…ok??psaxnomai apla..dn eipa oti eimai..exw katalavei oti exw kati diaforetiko apla,k den eimai o monos ston kosmo oso periergo k na s fenete..kai thya s ferw ena paradeigma..an apo tote p hsoun mikros k arxizes na katalaveneis,sou legane nai,uparxoun vrikolakes,k sy tha ta eixes sto myalo sou san zwa,tha to pisteues mexri k simera?egw pisteuw pws tha to pisteyes..opws megalwseis einai..tespa..tzampa ta lew,dn akous tin gnwmi m,k sxoliazeis arnitika..ok..dn me endiaferei ayto giati o ka8enas exei tin dikia tou nootropia..bye

 • evita

  paidia dn eiparxun vrikolakes!ksekoliste to mialo sas!ola auta p lene gia tus vrikolakes einai psemata kai vlakies!opiws to pistevei kako tou kefaliou t!ante mpravo

 • Jojefina

  ante mori!p 9a mas peis ti na kanume!vlameni!eiparxun vrikolakes etsi pistevw opws ton edward!9eooossssss axxxxx!kai egw mia mera p pigena volta me tis files m eixe nera mprosta mas kai peftoume kai mia filh m evgale aima kai egw to eipia olo!kai meta sikothikame kai pigame spiti mas oles!makari na erwteutw enan vampire opws i bella kai na kanume erwta!:D

 • lestat

  1.λλλλ…poia tainia?2 polikarpe kala to pas alla merikes fores eisai ligo akuros o komis drakoulas eitan enas stratigos pou tn etreman oi laoi logo tou oti eitan polu dinatos kai tous fovize opws me tn anaskolopisi…eitan enas polu ikanos stratigos kai meta tn epiase to hwood kai tn ekane opws tn ekane.3jojefina mazepsou,,,,,

 • sinidisi

  polikarpe agori mu exw kai egw diavasi platwna 3erw gia ton kosmo twn idewn kai ton ais8isewn episis kapnizw drum….alla ollandos akoma dn egina……to gegonos oti trexis grigora dn simeni kati….an simene tote o spiros louis 8a htan vampiraki.

  o vlad tepes gnostoterws os vlad draco h draculas htan transilvanos igemonas (i transilvania eixe sxetiki eleu8eria gt logo tu disvatou edafous i turkoi dn mporusan na anevun ta vouna…oute eixe omos kai kapio sigekrimeno politeuma) autos o kalos an8ropos pu les zwntas se mia diskoli epoxi eipe na troa3i tus turkous….opote opion turko epiane ton paloukone epivlepontas proswpika tin diadikasia (paloukwma….su karfwnoun ena 3ilo sto stomaxi kai se kremane panw se auto mexri na ta tina3is … ne, ine poli epodino) epita epine simvolika se potiri to aima…….o mi8os oti itan vrikolakas geni8ike aliws …. 20 mis8oforoi kini8ikan enantion tu pliromeni apo turkous san akolou8i tu se kinigi afou ton logxisan piswplata katafere oxi mono na skotwsi tus 16 alla na tre4i se figi tus 4 girnontas pe8ane pao aimoragia kai oi turkoi apokefalisan enan kakomiri ipan oti ine o vlad tepes kai kremasan to kefali tu stin Poli afou ton paloukosan meta8anatia…etsi afou to pragmatiko swma ma8eutike pos dn vre8ike pote ton evgalan vampira…

  twra oute 8eos iparxi oute diaolos gt an iparxi mia anwter dinami dn 8a prepi na ipokite se kalo kai se kako….opote aplws dn 3erw an iparxei….vampiria omos dn iparxoun aliws kai egw 8a imun vamp afou exw tin ikanotita na sas diavazw xwris na lipo8imaw apo ta gelia….

 • natasa

  k egw pisteuo pos uparxOun k 8elo na gnoriso kapoion vrikolaka..!!

 • Polikarpos

  ok akyro…

 • Polikarpos

  k den milisa mono gia tre3imo sinidisi..genika milaw…k dn upostirizw oti yparxoun vrikolakes..Mporei na to katalavei kaneis ayto????????????????apla lew oti uparxoun kapoia wnta p einai kati parapanw apo meso an8rwpo..tespa..alla lew k sy mou milas gia ton loui..k i giagia mou emena kentaei kala..ti paei na pei???an asxolitheis me kati tha to kaneis kalutera..logiko den einai???ti tetragwni logikh einai aytin??

 • Polikarpos

  aaa!!k gw exw diavasei alla gia ton komi dracula file m..gia tin pragmatikh istoria tou..an exeis paei stin roumania sto kastro tou tha katalaveis mono apo ayta p tha deis ti htane..tespa…tha vrw tin selida k tha sou tin dwsw na tin diavaseis..

 • Jojefina

  se enoxlw?oti thelw tha kanww

 • nancy

  re paidia me ola auta egw mperdeutika………. kai me to ar8ro enow kai me oles tis sunomilies…… pws eina dunaton apo ti mia na lene kai na lete oti einai vlakies kai oti den uparxoun kai apo tin alli na episkeuteste ena site pou eksigei tin uparksi ton brikolakwn……..????? kai kati allo an ontws den usxiei tipota apo ola auta pou leei to keimeno giati re na asxolountai tosous aiwnes me auto to thema( tin uparksi twn brikolakwn enow)….??? osoi lete otoi den uparxoun brikolakes giati episkeutikate auti ti selida……??? sas ekane ksafnika kefi na mathete gia tous brikolakes??? auto apoklietai…..

 • sinidisi

  loipon autw pou esi polikarpe les kastro 4ixopa8i…egw to lew roumanikia rxitektoniki…to kastro ipirxe aiwnes prin ton vlad tepes kai malista emis exoume poli xeirwterous na di3ume……o troxos ine to kate3oxin arxeoelliniko vasanitirio….su espagan ta kokala kai se kremagan se ena troxo na se kanun svoures mexri na pe8anis….(ne htan epodinw)…..ektos autou ti ikanotites les…..na vlepis ka8arotera….kai i skopeutes tu staligrant evlepan kala…..exis ipiretisi sto b pagosmio dn nomizw…

 • VRIKOLAKAS

  Na me ki egw!yparxume!kai dn eimaste ka9olu filikoi me tus anthrwpous prin kan milisun!tus trwme xa :DDD

 • sinidisi

  ax…….makari na eixa kai egw apo auta pu pernete…..8a mu eftiaxnan tin pesmeni dia8esi…..

 • lestat

  1.to oti trexeis grigora borei na simenei kai oti eisai pro8ipourgos ts xoras…………polikrate….2.nancyegw dn pisteuw sautes ts holigountianes mpourdes alla to psaxnw to 8ema….3.auto einai gegonos auta pou pernoune dn prepei na kikloforoun stn agora….rwta kai mena pou me apo xasisosoo dn uparxei auto pou pernoun………les an tous pioume to aima na mastourosoume?

 • sinidisi

  egw lew na tus anakrinume prwta na dume pus sto diaolo to vriskoun……..

 • lestat

  paidia eimai vrikolakas eir8e x8es h yroika spiti m kai m roufixe to aima kai apo twte dipsaw gia auto……….alla exw provlima exw piei polu aima kai exw varistomaxiasei kanei na piw coca cola?????

 • sinidisi

  ………….ama dn kani pies pepsi

 • sss

  gia thn yparxh ton vrikolakwn dn einai kaneis sigoyros!!!!alla kai pali einai oraio na elpizeis oti yparxoun vrikolakes……

 • λλλλλ

  kl me auta pou diavazw mou erxetai na xtipisw to kefali mou ston toixo

 • sinidisi

  όχι πολύ δυνατά!!!!!!!……μπορεί να σπάσει ο τοίχος :D (αστιευόμεθα)

 • λλλλλ

  kanenas den einai sigouros gia to ama iparxoun vrikolakes!O an8ropos pou 8a sigoueuti einai autos pou 8a dei live enan vrikolaka(oxi psiftiko)mprosta tou!giauto mexri tote dn mporoume na kseroume ama iparxi!giauto kalitera na to rapsetai oli i na mas pisetai pos eistai vrikolakes me ali8ina epixirimata!:|

 • lestat

  exei ena dikio otan 8a dw enan vrikolaka 8a tou pw xeretai 8a tn vgalw mia fwto kai 8afigw h 8a tn dw dn 8a me faei kai 8a eimai zwntanos h 8a tn vw 8a ma8w oti uparxoun vrikolakes k meta 8a pe8anw kai stis 3 periptoseis uparxei to i8iko didagma oti lete mlk!!!!!!!!

 • aria

  AAAAAAAA!toso eksipnos eisai!dld kirie ipoti8ee vrikolaka)ta ksereis ola e???tote 8a epraipe na kses oti i ipoti8emenni vrikolakes
  1)tous kaiei to flas!
  2)dn fainontai oute se fotos oute se ka8reptes!
  3)dn mprokitai na vreis pote kanena vrikolaka gt:
  1)dn prokitai na sou pei “e kses hi eimai vrikolakas!
  2)dn prokeitai na ton deis eksw m toso ilio!Giauto kalitera na mazepseis to stomataki s kai na milas mono me ton eautouli s!
  kai pola mystery vivlia diavazeis giauto exeis gini toso fantasiopliktos!

 • λλλλλ

  A!kirie vrikolaka!e tosa polla pou kses kai poso eksipnos eisai(na min kserasw!)akoma kai egw pou dn eimai vrikolakas kserw pos oi vrikolakes dn mporoun na emfanistoun se fotos!kai episis kserw pos eisai (ipoti8etai)arketa megalos opos les giati ipoti8etai eisai vtrikolaka!kirie vrikolaka!dn eisai arketa megalos ia na mpaineis kai na kses toso kala na grafeis kai na kses toso kala enan ipologisti!isos 8a praipe na milas sta ellinika,na min gradeis to θ me 8 kai na eisai pio eksipnos se auta pou les ok!
  kai na stamatas na divzeis polla vrikolakistika vivlia giati se sinepernoun arketa!eisai sta pro8ira fantasiopliksias!kalitera na pas se ena poli kalo psixologo!8a ton xriasteis!

 • ariad

  kai ama eisai kanonikos vrikolakas giati dn to les dimosios stin TV gia na gineis diasimos e??kirie eksipne!

 • sinidisi

  popo! nomizw vlepw ena vrikolaka… :| … exi megala koftera dontia , foraei kostumi , ine kataxlomos … kai ine stin othoni tu ipologisti mu………min me fate kirie vrikolaka…..ime analatos

 • vrikolakes sthn gh

  koita3te..ola auta pou leme einai perierga!kata thn gnwmh mu,uparxoun vrikolakes,fantazomai omws oti 8a nai teliws diaforetikh apoti nomizoume,dn hmaste ta mono onta se auton tn planiti auto einai to sigouro;)

 • sinidisi

  ne to exw katalavi kai egw….opote siniditopio poso iperoxos ime enw girw mu girnane tosi axristoi

 • vrikolakes sthn gh

  eheis diki0 se auto….alla dn xriazetai na pisteueis se kt pou akoma dn 3ereis an uparheis….i o8onh.o kinimatografos ehei kanei toso teleia tous vrikolakes,wste na mas dilitiriazoun ta mualia!!!!!paidia egw eimai euais9hth sto fws,antexw tn hlio apla me ekneurizei na vriskomai k polu wra kato apo auton,dn dhmainei oti eimai kt diaforetiko apo an8rwpos….oso oti gemisame axristoi,kanenas dn einai a3ios na krinei kt!:)

 • sinidisi

  kai emena me ekneurizun ta magazia pu to xeimwna vazun auti tin zelatina h mazeuoun tis e3wterikes karekles gt dn mporw na kapnisw…….dn pinw to aima tu idioktiti omos……episis exw kai poli megali aies8isia otan vlepw ginaika astinomiko sinexeia tus fonazw “PARADINOME….SINALABE ME TWRA”

 • aporimeni

  telika iparxoun vrikolakes i oxi!kai den 8elw na mou apantisi autos o vlakas pou leei pos einai vrikolakas!

 • vrikolakes sthn gh

  an uparxoun dn mporoume na su poume me sugouria….!uparxoun diafores endi3eis pou martirane thn upar3ei ton vrikolakwn:)………..OSO GIA SENA “SINIDISI”….mallon se la8os 8ema mphkes:$ mhpws lew mhpws allo psaxneis k ohi thn upar3ei diaforwn ontwn?

 • sinidisi

  ontos 4axnw tin ali8ia kai ti gnosi alla mias kai ta 2 ine asta8is enies dn mporw na ta vrw … opote 8a perioristw sto OXI DEN IPARXOUN VRIKOLAKES OPOS TUS FANTAZETE O LAOS IPARXOUN OMOS DIAFORES AS8ENIES POU E3IGOUN OS ENA VATHMO TO MI8O

 • lestat

  8a sou apantisei o vlakas pou dn einai..oi vrikolakes epiviwnoun kai uparxoun epeidi h fadasia mas tous exei dwsei osta kai kokala….mesa apo kapoious skino8etes exei vgei auto stn tv kai to vlepoun ta koritsakia kai pisteuoun oti uparxoun epeidi o robert pattinson paizei kai exoun xetrela8ei mazi tou….einai ena mu8iko plasma an 8eletai…kai dn einai ali8ina prepei sinidita na to paretai oloi idisi..epeisis uparxoun an8rwpoi pou prospiountai kai skotwnoun kosmo k tous pinoun to aima epeidi pisteuoun oti einai vrikolakes autoi xriazontai psixiatrio…..an exetai dei dokimader stn mesaiona pisteuan oti upirxan kai xe8avan tous nekrous gt nomizan pws eitan vampir kapoia stigmh oi lukoi exafanistikan apo tn eurwpi gt nomizan oti an se dagwsoun 8a gineis lukan8rwpos…exw na dilwsw oti einai prwtogwnoi kai katwteroi gt to mualo tous einai prwistoriko!

 • λλλλλ

  to exoume paraxesei to 8ema alla ok

 • sinidisi

  tote……kante to skato sas pa3imadi…..

 • vrikolakes sthn gh

  to oti ehoume kanei tin ka8e tainia tropo zwhs isxuei!!!!! to 8ema einai gt dn pisteuetai oti uparxei kt diaforetiko apo emas????????k dn lew gia vlakies opws twillight k tetoia….k an uparxoun ontws kalhtera pou dn “emfanizontai” gt hdh eimaste ratsitses me thn idia mas thn ulh,sigoura 8a paroume strava to teliws kt diaforetiko apo emas

 • lestat

  Nai auto isxuei alla an lew an upirxan 8a eitan me to perasma twn aiwnwn poio ikanoi kunigoi…etsi wste na mn dinoun simadi oti uparxoun…alla twra akoume gia dolofonies ka8e mera .atoma pou skotwnoun alla kai dn uparxoun periptwseis pou kapoios na pe8ane kai na upirxan tripes stn lemo tou kai na tou eixe aferesei olo to aima…an dn skotwnoun pws zoune?

 • vrikolakes sthn gh

  mporei na nai teliws diaforetikoi…apo auto pou nomizoume i apo auto pou vlepoume sths tainies….se alla vivlia uparhoun an8rwpoi pou prosferoun to aima tous..k anti gia ena fovero pono,tous aresei na tous dagkwnoun gt einai polu apolaustiko!!!!kanena apo auta pou akoume dn ehei vaseis omws!

 • sinidisi

  i 4ixas8enia sto zeni8

 • kashrin

  egw eimai mia apo avtous!!

 • vrikolakes sthn gh

  astaa astaaa….i ka8e politeia ehei k thn dikia tou apopsi se auto to 8ema:)

 • sinidisi

  ela…ise apo autous…egwime apo tus allous

 • vrikolakes sthn gh

  xa0xa0xa0

 • tina

  ego eho mia fili ligo mikroteri mou kai kathe fora pou htipai kai trehi ema tin vlepo na to pini alithia leo!

 • athid

  Kai na iparxoun poios noiazetai- enoo 8a to ma8oume an vre8ei ptoma me tripoules kai xoris ema sto nekro apoli8omeno pia soma tou. Borei tora pou dn eimaste sigouri an iparxoun i oxi na 8eloume na iparxoun alla an auto apodix8ei 8a tin exume vapsi oloi mas kai dn 8a mas aresei kai ka8olou gt 8a imasteme me ton fovo tou 8anatou, mipos sta kala tou ka8oumenou ekei pou eimaste etoimoi na pesoume gia ipno er8ei kai mas roufiksi to aima-dn eimaste sigouroi oti 8a ginoume vrikolakes gt mporei kai na pe8anoume.

 • sinidisi

  twra katalavenete oli pos niw8oun oi amites….. :/

 • http://aporitobebaia tralala

  paidia xipniste….min basizete pos i zoi ton brikolakon einai san autin stis tainies!ola einai psemata stis tainies opos panta!afou lete oloi pos tha sas arese na eisastan brikolakes kai den sas noiazei tpt giati poli apla basizeste stis tainies tote ama mathete kapote pos einai pragmatika kai pos zoune pragmatika tote tha allaxete sigoura gnomi…

 • sinidisi

  les na poulane vampiria sto pet shop???

 • athid

  Kirie pane3ipne pws 3ereis oti i zoi tous einai diaforetiki apo tin zoi pou parousiazoun stis tainies kai pws an tin 3erame dn 8a mas arese sigoura. Pote dn 3ereis, i mallon 3ereis an eisai vricolakas. Ego sou leo(pou eimai sigoura kanonikos an8ropos) pos 8a i8ela na ma8o pws zoun kai na dokimaso ti zoi tous esto kai gia ligo.

 • siakiMbir

  paidia geia sas…
  eimai kainouria edw,k xreiazomai tn voithia sas!!!pragmatika me endiaferei para pl n mathw an upirxan h akoma an uparxoun vrikolakes sts meres mas k ithela n rwtisw an 3eretai kapoio site p n milaei g ts vrikolakes idika an uparxoun plirofories g vrikolakes ts torinis epoxis(20os k 21os aiwanas)th m diefkoline para pl n vgalw t simperasmata p yhelw!!!thelw n pisteuw oti uparxoun…k mia mera th ithela pl n gnwriza enan!!!:)…(parakalw pl an yparxei kapoia apantisi st e-mail mou n pn m dwsete plirofories p afwroun t twilight…)
  euxarisrw pl!!!:))))

 • sinidisi

  psa3e dokimanter metafisikou stixeiou exun sigura sta megala video club

 • bella…

  na rwtisw kati???apla apo periergia…dld an kapoios p dn exei arketa megalous koinodontes alla miterous,einai lg xlomos(oxi kataspros,san tn miga mes sto gala)alla oso na´nai einai lg(alla vazei makeup),kl tr g t nixia dn t sxoliazw gt t kovei (dn t mporei makria),k sinithizei n dagwnei t oulo t k arketes fores matonei k olas…autos dld einai vrikolakas????????????? :/ what are you saying gays??????
  vasika….min m tromazete tr…(aaa na rwtisw metrane k t sinaisthimata???gt pls fores exei proethimata…aisthanetai oti kt th simvei k ts perisoteres fores leei kt th simvei 3r egw k th einai kako i…kalo…!!!what is mean???gays???)

 • siakiMbir

  euxaristw pl sinidisi!!! :P

 • tina

  ego pados tha ithela poli na ginomoun vrikolakas tha itan telio na ise athanatos

 • tina

  kai gia ena lepto na diefkriniso kati pios sas ipe oti enas vrikolakas den bori na ine omorfos? sifona me afto pou eho skefti ego sigoura bori na ine omorfos giati an to kaloskeftis otan to leromeno ema ine sto soma sou tote aftes i ousies sou vgazoun diafora exartimata kai afou enas vrikolakas den ehi ema pos bori na ehi afta ta exartimata kai gia to allo pou lene oti i vrikolakes ehoun kerata exogomata kai xero go tatia pou lene den simeni oti ena plasma an kani thelimatika kako i athelatou prepi na ine kai ashimo. skeftite to

 • tina

  kai ego ime apo tin romania kai alithia eho akousi kai eho mini me to stoma anihto apo tis istories tis transilvanias (sto akro tis romanias, an tin ehete akousta)

 • sinidisi

  tis exoume akousi … episis i transilvania eixe mia paromia istoria to 2003 … telos pantwn … egw ena exw na pw…..ola auta ine malakies

 • λλλλλ

  kserete kati den xerume oti yparxoun kai den yparxoun kai apodixeis A KAI OPOIOS LEEI OTI EINAI VRIKOLAKAS DEN MAS NOIAZEI TI EINAI KAI NA PAEI NA GAM********!!!!OK??

 • aria

  Paidia sinel8etai!!!!!!!!!!!
  Vrikolakes iparxoun kai mporei kai oxi!giauto opios leei oti einai vrikolakas kai dn mas to exei apodiksi einai megalos m**************!!!
  loipon katalavate????
  an dn katalavate eisatai x2 m**********!

 • dikio exei…!

 • athid

  an kai dn einai pistopiimeno an iparxun i oxi-lestat-dn eisai vrikolakas kai koftis malakies!

 • sinidisi

  egw ime vrikolakas tu frape…..kleinw sta 8anatifora xeili mu to kalamaki kai sin8livw tin akri tu roufontas to mexri kai tin teleutea stagwna

 • tina

  kala oli to kanoume afto

 • melina

  ontws

 • λλλλλ

  se merikous den aresei o kafes

 • sinidisi

  as pioune tsai h kalitera jin

 • lestat

  kai gw xalaraaaaaaaaa..me frape…kai kana buroni!!!!…….egw 8a kopsw ts MALAKIES otan ts kopsoun kai oloi oi upoloipoi…!!! :-P

 • lestat

  paidia gia apantiste gt polu vrikolakes einai malakes??????????????

 • lestat

  gt mastigonoun to delfini apo ta 12ka tous kai twra 8a nai panw apo 200 xronwn….xaxaxxa!!! :-)

 • gergana

  nmz pws oloi lete mpourdes..vrikolakes uparxoun alla einai pl kala krimenoi k siga mn mporesoume pote n t paroume xampari..

 • sinidisi

  akrivws krivonte sto kolo su

 • aria

  paidia sorry pou sas enoxlw alla EDW SXOLIAZOUME TO KEIMENO POLI PIO PANW!!DN GRAFEI O KA8ENAS TO MAKRI TOU KAI TO KONTO TOU!!(kai episis kalitera 8a einai opios leei oti einai vrikolakas na paei na to pei se kanena pou 8a ton pistepsei!emeis dn tou ftemai se tpt!!)

 • aria

  ok?:O

 • sinidisi

  oxi………egw me ti 8a gelaw ama dn mpenoun tetioi?

 • lestat

  nai twra mn mas to xalas exoun polu gelio autoi oi psycho!!!!!

 • λλλλλ

  ah eipe o gaidaros ton petino kefala

 • lestat

  ti les o gaidaros exei dontia na roufixei aima,,,,,,,,o petinos exei dn exei!!!!!!!!!!

 • lestat

  kai giauto kanei kala alla pragmata……………..

 • SoulStealer

  Re pedia eleoc ! ti malakies lete? ti vrikolakes k aidies? pedia esis p iste <> pite m pos legode auta p pernete gt malon ine ligmena k paranoma :D

 • sinidisi

  tus lew sinexeia na mu dosun alla ta kratane gia tin parti tous oi tsigunides

 • wtf΄΄

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ;; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ!!ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Μ***ΑΡΑ!!!

 • sinidisi

  na maze4oume ipografes na mas ferune belles kai stin ellada….exoume pi3i stis xamilokoles

 • tina

  ego eho cilo pisino ok
  den ine oles hamilokoles alla ego ime kai misi romana alla ohi ellinida

 • sinidisi

  peraste mprosta gia epi8ewrisi despinis………..

 • tina

  ha ha ha
  gia astio to ipa

 • sinidisi

  xamilokola dld……….xaxaxaxaxaxa

 • http://www.otherside.gr/2009/03/kratousan-to-kefali-skylou-zontano-video/ alex

  den 3r ama uparxoun ne i oxi alla 8a i8ela na uparxoun mou aresoun kati tetia kai kakoi na einai 8a i8ela na uparxoun :P hiih

 • lestat

  mlkes prepei na xemastourosoume leme dinexeia ta idia pragmata peri vampir ++ mlk oti mas er8ei stn pou…o gt egefalo dn exoume…………auth pou einai xamilokolla na xrisimopoihsei tourlokoli oso gia mas tous adres na paroume tourlopouli gt h ereuna mas evgale mikrotsoutsounous 12,7 meso oro to mikrotero ts eurwps…..

 • sinidisi

  egw dn exw tetia provlimata

 • http://- Μαριέλ INCOMNIAC

  εγω πασχω απο πορφυρια και με ολο τον σεβασμο οφειλω να πω πως η πορφυρια δεν ειναι ακριβως ετσι οπως την περιγραφει παραπανω , ειναι αρρωστια που καποιοι την αντεχουν και καποιοι αλλοι οχι. περα απο αυτο και γω υποστηριζω την υπαρξη των βρυκολακων!
  Διακρινω πολλα κοινα λογο της αρρωστιας μου γιαυτο και προσωπικα πιστευω ειναι ενα ενδιαφερον θεμα. :)

 • http://www.facebook.com/amyprwhnrapunzel Μαριέλ INCOMNIAC

  :) Καλη συνεχεια <3

 • sinidisi

  i porfiria ine e3eretika spania kai tis perissoteres fores i ekdilosi tis ine atipi………mipos ise apogwnos kanenos aigiptiou faraw??????

 • mairy alice

  exw akousei polla gia thn porfiria…enta3ei den susxetizetai kai toso me ton vampirismo

 • sinidisi

  i kiria nosos pu sxetizete me ton vampirismo ine i ili8iotita

 • nemesis

  heyy geia sas paidia…exete akousei gia ta psychic vampires????

 • sinidisi

  ne opos kai gia ton psycho-giatro

 • aria

  katatala milate gia to keimeno pio panw!den prepei na sxoliazetai ola ta sxoleia pou grafei o ka8enas apo esas.Den prepei na exetai apopsi gia ola idika amma einai i apopsi sas kai m******!

 • sinidisi

  oxi den exw aposi…….sinaxi kai vixa exw…. :D

 • lestat

  paidia to xerate oti ta vampir pinoun ema??kalo e?? eloipon simfwna e to ektos oriwn ekpobh tou skai an exetai akousta exei pei oti gia na trafei ena vampir xriazetai to aima 20 atomwn tn nyxta..k auto dn simvenei gt 8a xame exafanistei gia auto loipon osoi pisteuoyn sta vampir na vgaloun tn skasmo gt prepei na xrisimopoioun kai ligo ena organo pou legetai mualo an to exetai akousta…giauto loipon mn mas prizetai allo ta trifera mas kai mas anagazetai na xrisimopoioume orxidometro…giauto prepei na sas dei enas kalos psixologos h oxi la8os psixiatros giati h trelares eiste h skeutestai opws skeutontan oi an8rwpoi prin 2 ewnes….kai dn uparxoun an dn me pisteuetai rwtiste kai tn epistimh bb xx!!

 • λλλλλ

  diladi to siberasma einai oti dn yparxou.

 • sinidisi

  akrivws

 • sinidisi

  pianis nixteridakia ston aera

 • lestat

  xaxaxaxaa kl kl…..to xeretai oti uparxei kai h ekdoxh na uparxoun ??????? paidia plaka kanw mn xanarxisoume tn suzitish…..

 • λλλλλ

  tha sou elaga ti pianw ston aera alla den eina prepon

 • sinidisi

  dld poulia(me ftera) oxi nixteridakia

 • http://nnnnnn snop

  gt oxi…….?

 • sinidisi

  gt ne?

 • dafni

  αρχικά θέλω να πω wow γτ ενώ αυτό το κείμενο δημοσιεύτηκε πριν απο 2 χρόνια η συζύτηση συνεχίζεται ακόμα!!όσον αφορά τα βαμπίρ εγώ πιστεύω πως κανείς δν είναι σε θέση να ξέρει αν πραγματίκα υπάρχουν ή αν απλά είναι ένας μύθος!!πάντως στην εποχή που ζούμε λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας πιστεύω πως θα έπρεπε να τους είχαμε βρει…εκτός αν κρύβονται πλ κλ(δλδ έχουν κοινή ανθρώπινη μορφή)ή αν απλά πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ασθένια!!όσο για το twilight δν λέω ωραίο το ρομάντζο και όλα αυτά μα δν το βρίσκω λογικό κάποιος να ισχυρίζεται πως θέλει να γίνει βαμπίρ μόνο και μόνο επειδή είδε μια ταινία γτ(οι βρυκόλακες αν πράγματι υπάρχουν) δν ξέρουμε αν είναι καλοί ή κακοί!!

 • sinidisi

  eixa faei mia kouta pop corn sto twilight 5,60 tin eixa pari etrwga 1,1/2 wra

 • dafni

  sinidisi μόνος σου μιλας;

 • sinidisi

  mporei………

 • dafni

  ok!!τότε περαστικά..!

 • sinidisi

  euxaristw poli……wx exasa ta farmaka mu……..TRE3TEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!

 • dafni

  περικαλώωωωω!!

 • λλλλλ

  otan ta vreis pes mas na na isixasume(alitheia pes mas )

 • sinidisi

  enta3i

 • elsa…

  paidia eleos t exete g….ei t themataki…!!!pragmatika osoi pisteuoun oti ein vrikolakes t mono p prospathoun n kanoun ein n ftiaksoun t diko ts fantastiko kosmo,mesa ap ton opoio theloun n ksexwrisoun gt i dikh ts zwi ein aniarh k provlepomenh….kalutera n wrimasoun k n logikeutoun ligo gt dn th tn palepsoun g polu akoma!oso g tn sinidisi mporei n petaei akura wres wres alla fainetai oti ein psagmeno t atomo…mn eiste oloi uperoptes k anoikste ligo t muala sas…SUGKENTRWTHITE!!! filouskia!!!;) :P

 • Lisa

  Loipon egw pisteuw oti uparxoun vrikolakes apla kruvontai paaara polu kala… Alliws 8a ts eixame anakalupsei!! Kai den to lew gt 8elw na pistwpsw s enan kosmo diaforetiko ap auton pou exw suni8isei gt den paizei na ginw ki egw kapoia mera…. Kala 8a htan alla as patame sta podia mas! Twra uparxoun polles marturies kai apo to parel8on, eidika sta arxaia xronia, alla kai apo pio prosfata pou epivevaiwnoun thn upar3h vrikolakwn…. Alla mhn perimenete na deite kapoia stigmh enan Edward na sas kleinei to mati h enan Stefan h enan Damon… (Vampire Diaries) Oi rikolakes exoun logo pou kruvontai kai pisteuw oti einai epeidh misoun to an8rwpino eidos… Twra gia esas pou 8elete na “ginete” vrikolakes… Apla diavaste egkuklopaideies kai genika psa3te to an sas endiaferei toso olu to 8ema… Kai an psa3ete polu 8a ts anakalupsete!! ;) Opoios psaxnei vriskei!!!! Makiaaa :*

 • sinidisi

  mukia

 • wolf

  Lipon…Opwc eipe kapoioc parapano ta atoma pou den touc arecei i idea oti mporei na eiparxoun Vampires i ta atoma pou 9ewroun geleia kai mono tn ckepci ac mhn acxolounte me to 9ema!Alloi exoun fanatictei me tn tainia Twilight. akoma kai egw. alla den uparxei periptoci na iparxoun Vampires opoc o Edward! i lukan9ropoi opwc o Jacob! ola auta einai dimiourgimata tc Stephani Meher! einai apla xaraktirec pou epinoice ya na plouticei!apla pire ton mi9o kai ton morfopihce etci wcte na einai arecto cto kocmo.an paroume to 9ema opwc leei k to ar9ro apo auti tin arrwctia, i e3igicei einai pl apli, opwc ftia3ane i arxaioi ellinec to 129eo ya na e3igicoun ta kairinka fenomena kai oti allo dn mporouce i logiki touc,etci kai kapoia allh omada an9ropoc epinoice mia ictoria kai mia onomacia ya ta atoma pou pacxoun apo auti tn arrwctia. opoiocdipote tote 9a tromokratiotan ctin 9ea enoc pare3enou placmatoc.epicic, an otnoc iparxoun Vampires, 9a genniounte allioc pwc 9a upirxan? 9a epece kapoio Vampire mia wrea mera apo tn ourano kai etci 9a 3ekinice auti i ictoria? kai an ontoc auta ta Vampires mporoun na metamorfocoun an9ropouc c Vampire 9a prp na exoun enoc idouc dilitirio p 9a metalacei to dienei touc. An pali uparxoun Vampire 9a prepi na einai etci to dienei touc kai etci o organicmoc touc wcte na xriazonte oti apotelei to aima ya na paroun dunami,ya na zicoun.omwc,enac organicmoc xirazete 9reptikec ouciec ya na zicei,energia,lipoi,idatan9rakec opou ola auta ta vrickoume apo tn trofi. mporei ola auta pou lew na einai ena karo balkiec,alla mexri ekei mporw egw na to dw to 9ema me ocec pliroforiec mporeca na brw yt me endiaferei poloi to 9ema k ilikrina elpizw na upraxoun Vampires wcte na meleticei i epictimi auton tn para3eno organicmo pou oi mi9oi ton 9eloun na xrizete aima ya na litourgicei,alla einai adinato na uparxei ena teteiou idouc on.perimenw tic gnwmec cac!

 • wolf

  a kai kati akoma…sinidisi prp na ce koita3ei kanac giatroc kai epicic prp na cou apagoreutei i xrici internet ;)to poli to taka taka kaneic tn an9ropo m*l*k*a*!

 • sinidisi

  kai to ligo/ka8olou to gamisi kani ton an8rwpo …. kita ligo ton ka8refti

  homo homini lupus

 • wolf

  poco xronwn eicai teloc panton??? 3reic eimai 25 xronwn :/ lgoc cevacmco den vlapei yt cigoura 9a eicai kana 14xrono p dn civete tipota.

 • stellitsa

  egw dn 3erw an iparxoun vambir alla molis diavasa ayto to ar8ro trela8ika emeina me anoixto to stwma!! egw eixa dei ena dokimader gia mia basilisa pou ezise polli palia alla elegan pos itan vrikolakas eixe ta simptomata 8elo na po polli giatroi tn e3etazan kai evriskan ayta ta simptomata kai sto telos tn apokefalisan nmzw gt fovodan i poli mn kolisi gt pisteuan pos itan kollitiko ego ayta exo na po kai episi bravo se ayto to paidi pio pano pou asxolite parapanio kai grafei vivlio gt einai endiaferon 8ema pou endiaferei pollous!!!!!

 • sinidisi

  stellitsa teties as8enies itan poli kines stin europaiki aristokratia logw twn emomi3iwn…..eixa re like mia skasila pu ise 25 pantws gia likos ise poli geros….

 • lestat

  na s pw re kolaro gia psulous foras?? sugnwwmh an se prosvala…….kai na sou pw mias kai eisai lukos exeis pidixei kamia skula gt xreiazomai ena lukoskulo na m filaei to spiti axaxaxaxa!!!!

 • HollyShit

  8a pw kati alla na kserete oti den exei kamia sxesei me to twilight i kapoia apo ths stupid tainies me vampires … den lew pws eimai aplos … kanw kolimbisi apo 5 xronon kai eimai oi pio grugori sthn omada … eimai kataspri dld ama katsw panw apo 15 lepta ston hlio exw kaei !!! kai ontos isxei den lew psemata ta maatia mou einai polu perierga dld otan eimouna mikri htane kafe me elaxista prasino mesa twra p eimai 18 prin apo 2 xronia siga siga evlepa diafora kai twra einai galazia me prasino kai elaxisto kafe mesa alla einai toso entona pou oloi me koitane perierga .. mono oi fili m mporoun me wres na ta latrevoun xixix … meta 3-on den koimame sxedon ka8olou t vradu polu spania paw gia upno prin ths 7 t proi kai einai k auto to provleima me to aima den einai oti 8elw na pio aima kamia sxesei aplos otan dw kapoion na aimoragei kapos me ftiaxnei …. paidia peite mou ths apopsi san uparxei periptosi na eimai ?

 • kristen2

  na sas pw kati?an den uparxoun brikolakes tote giati oloi kati 3eroume gi autous o skhno8eths den ta ebgale apo to mualo tou. nomizetai oti oi brikolakes 8a er8oun kai 8a mas uparxoume? oxi bebaia mia fora 8a tous doume an einai kapoios tuxeros alla 8a tous doume gia ena kai mono logo epeidh 8eloun na mas fane. pantws uparxoun 100% den mporei tote egw giati blepw oramata kai blepw ti skeftetai o allos opws h Alis exw ton idio xarakthra me authn alla mono egw xerw ti eimai kaneis den 8a me piste3ei oti eimai idia me auth. alla na xeretai uparxoun mesa mas 3erw poios mporei na einai brikolakas. to xerw an 8elete stoixeia.

 • kristen2

  κοιτα hollyshit etsi opws ta les mporei kai na eisai ki egw sxedon san esena eimai otan blepw na trexei aima 8elw na to piw alla 8a me lene trelh. dwse mou to thlefwno sou na milisoume. an 8es. koritsi eimai na xereis. h to msn sou dwse mou oti 8es!

 • mpela

  emena moy aresoyn poloi oi vrhkolakes opws o entoyart

 • λλλλλ

  nomizw oti eimai i pio mikri edw kai pistevw oti sxedon oloi eiste eleos kl eiste edw na perigrapcetai tn eauto sas ? an to pate etsi ki egw otan eimoun polu mikri skepazomoun mexri to laimo gia na mn me dagosei tpt eno oute kan ixera ti simeni brukalakas telos panton orismenoi apo sas eiste polu hidei eleos dld dn borirai na sxoliazete mono to thema

 • dafni

  λπν αρχικά γράψτε και καθόλου με ελληνικά γράμματα δν βλάπτει..βγήκαν τα μάτια μου να διαβάζω τα greeklish!!έλεος δλδ!!στο θέμα μας τώρα!!εγώ συμφωνώ απόλυτα με την λλλλλ..το θέμα της συζύτησης δν είναι με ποιόν χαρακτήρα του twilight ταιριάζουμε περισσότερο και πόσες φορές έχει δει ο καθένας τη συγκεκριμένη ταινία..είμαστε εδώ για να πούμε απόψεις πάνω στο μύθο των βρυκολάκων!!τώρα όσοι ισχυρίζονται πως έχουν αδυναμία στον ήλιο,πως τα μάτια τους είναι περίεργα και άλλα χίλια δυο είναι απλά ιδιοτροπίες του δικού σας οργανισμου και όχι συμπτώματα λόγω βρικόλακα!!!

 • elsa…

  Παιδιά το θέμα έχει πάρει τρελές διαστάσεις!!!!Τι κάθεστε και πιστεύετε?Μήπως, λέω μήπως πρέπει ν κάνετε όλοι μαζί μια ομαδική επίσκεψη στ ψυχίατρο?

 • moca

  grafete re elinika keas ine la8os

 • http://google metalqueen

  geia sas paidia…lpn diavazw k 3anadiavazw kt annohsies gia psilous me galana matia 8eous vrikolakes(xaxaxa)ayto p exw na pw einai pws auth h idea oxi mono me vrikolakes alla k me alla tetia perierga, exei 3ekinhsh apo kapies arrwsties p.x. porfiria me apotelesma na dimiourghsoun aytes ts tainies, p ta nea koritsakia prosdokoun na gnwrisoun enan tetio hrwa-vrikolaka (h oti allo einai), opws htan palia oi prigkhpes etsi einai shmera oi vrikolakes:P egw exw na pw mhn trwte oti san deinoun mesw ts TVs gt mono lefta 8eloun na vgaloun tpt allo…genika dn pisteuw oti uparxoun vrikolakes me opoiadipote morfh, aplos einai mia deislitourgia t organismou p pistepste me dn einai paramh8akh me happy end alla mia arrwstia p upo8ereis apo authn asxeta me ts fantasies t ka8e nos p 8elei na poulhsei tainies, etsi loipon ta koritsia p anazhtoun maniwdws kati peripediodes na zhsoun pisteuoun se ayta gt genika oi an8rwpoi exoun anagkh gia kati pio isxuro apo autous..k kt pera apo ta an8rwpina vareta k monotona oria p mas exoun orisei etsi lpn oti pio periergo k neo toso pio elkustiko ginetai…an 8elete na zhsaite kt peripetiotes ta oneira gia vrikolakes tou paramu8iou dn 8a sas voh8isoun:)

 • http://google metalqueen

  a! k kt paremferes ola osa lete gia tn arxaia ellada k gia ts martyries gia ola uparxei mia logikh e3hghsh…ka9ws k auto me ta oramata k me to oti moiazetai me vrikolakes pisteuw oti einai meros ts fantasias dioti otan doume kati polles fores k poro8oume tote gennietai h idea oti dn mporw ara 8elw etsi nomizoume oti eimaste enas apo ts <> p eftia3e ayto twilight eleos mwre paidia ola einai mia emporikh alhsida mporw na sas pw <<ekatomuria seires-tainies me vrikolakes k oles exoun mia diaforetikh 8ewria..xwris na 8elw na krinw k h na pw oti ta 3erw ola ayth einai h gnwmh m 8a h8l na akousw ts dikes sas peri aytou tou 8ematos:) filia

 • zeledaki

  egw pisteuw pws uparxoune brikolakes exwdiabasei toso polladen kserw ama einai omorfh asxhmh xlomh h kokkinh opws legane palia pantos uparxoune

 • angel

  resis afu iparxun ti to 3axente

 • stars

  μην το ψαχνετε αλλο αν υπιρχαν θα το ξερα με οι πιο πολι

 • athid

  1) stars exeis trela or8ografika la8i~me skotoneis!!!!
  2) Dn einai sigouro pws 8a t 3erame oloi…

 • twilight 4 ever

  re paidia eleos! afiste na pearasoun kamia 25 xronia kai tote isws na 3eroume thn alh9eia!!!alwste mporeite na perimenete kai ligaki!!!!siga!!!!

 • twilight 4 ever

  re sorry epeidh eimai kainourgios mporeite na m peite ti ennoouse o 666 stis 26 feabruary 2010 me to minhma tou???????????

 • kristen2

  ούτε εγώ κατάλαβα τι λέει ο 666 αστό μάλλον τα έχει χάσει. ποιο μήνυμα πες του της φαντασίας του??

 • λλλλλ

  kai kathese kai diavazeis apo to 2010

 • janet

  όλοι ειμαστε βρικολακες…… γιατι οι προγονιμας σε σχεση με αυτα που λεει το κειμενο ηταν ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ!!!

 • melina

  anohsies pia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • σημαντικο διαβαστε το

  παιδια βρικα στοιχεια. και οσοι δεν πιστευουν τωρα να το βουλωσουν. λοιπον μπηκα σε ενα πολυ καλο σαιτ και βρηκα αρκετα στοιχεια.οταν καποιοσ πεθανει αν κατσει πανω του πουλι, γατα και ποντικι ενα απο αφτα θα γινει βαμπιρ. οταν ομωσ ο βρυκολακασ εχει γινει ειδη για να πιει αιμα απο καποιον γινεται μυγα η νυχτεριδα. οι βρυκολακεσ πινουν το λαδι απο τα καντιλια και γι’αυτο ισωσ τελειωσει καποιο γρηγορα.επισησ αν ο βρυκολακασ θελει να μπει σε εναν νεκρο μεταρτεπεται σε γατα η ποντικο. και επισησ αν θελουν να πιουν και παλι αιμα πινουν οτον καποιοσ κοιμαται και ιδιαιτερα τα νυπεια.επισησ αν ο παπασ διαβασει το μισο απ’αυτο που διαβαζει ο νεκροσ θα γινει βρυκολακασ.οπωσ καταλαβαται υπαρχουν πολυ τροποι να γινει καποιοσ βαμπιρ ειναι και αλλοσ ενασ αν καποιοσ πεθανει με βιαιο τροπο δηλαδη τον μαχαιρωσουν η πεσει σε βραχο γινεται βρυκολακασ.και επισησ οι βρυκολακεσ χρειαζονται το αιμα ενοσ ανθρωπου ανα μια εβδομαδα. λοιπον αυτα ειναι τα στοιχεια και ειναι αληθινα ευχαριστω που το διαβασατε για σασ και αυτα ειναι στοιχεια οχι που λετε πωσ ησαστε.

 • @lis

  einai orees aftes i istories alla mono mi8i stin pragmatikotita einai byrdes…

 • kristen2

  α να σου πω. δεν τα βγάζουν και από το μυαλό τους άντε τώρα μην τα πάρω. αυτά είναι τα πιο σημαντικά νέα που βρήκα και εσύ που το ξέρεις ότι δεν υπάρχουν?? :@

 • Eve

  Δεν ξέρω αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν vampires, αν είναι καλοί ή κακοί, το μόνο που ξέρω και είμαι σίγουρη γι’αυτό, είναι οτι κάθε ον που υπάρχει στο πλανήτη μας υπάρχει για κάποιον λόγο! Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο στενόμυαλοι που πιστεύουν σε ο,τι τους πλασάρουν οι αμερικάνικες ταινίες. Απλώς πρέπει να μάθετε να μην δινέτε τόση σημασία σε όλα αυτά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή και άμα το καλο σκεφτείτε το να είναι κάποιος βαμπίρ για μια αιωνιότητα δεν είναι οτι πιο ευχάριστο!!!!! Αυτή είναι η γνώμη σε όποιον δεν αρέσει το σέβομαι, ελπίζω να κάνετε και εσείς το ίδιο!

 • x

  eleos pia ti alli aidia tha grapsete edw pera? sinidisi prepi i goneis sou na sou apogourepsoun to internet!! eleos poia!!!!

 • λλλλλ

  lipon auto gia ta zwa an katsoun pano s einai mlk kai an to doume apo thema logikis einai eleos opios pisteuei stous vrikolakes kai asxolite tha xerei oti auta einai vlakies pou i anthropi sta palia ta xronia ithelan na pisteuoun kai episis otan petheneis me vieo tropo epotithete pos ginesai fantasma oxi vrikolakas

 • Limassol

  Anakaluya to site auto xthes k diavasa sxedon ola ta sxolia sas.. tapini m gnwmi einai pws fusiko einai na pathiazomaste me to uperfisiko , to diaforetiko.. Moipos einai omws kairos na syniditopoieisoume pws kai san anthrwpoi p eimaste , eimaste kati to 3exwristo… Den eimaste dynatoi.. den eimaste grigoroi alla to gegonos oti exoume yuxh den einai arketa kalo gia sas;;;Gia mena toulaxiston einai arketo gia na pisteyw pws eimaste xexwristoi..
  Eyxaristw polu ti syneidish me ekane na gelasw!!!

 • λλλλλ

  auta pou leei dn einai gia gelia gia klamata einai xwris pareksigisi

 • Limassol

  ok o kathe enas me tin apoyi t.. ftanei na tin ekfrazei me to swsto tropo …. xwris na prokalei … etsi;;:o)

 • athid

  Prokalodas to i oxi to kanei omws kai gia tin akriveia kapoioi, gia na min anaferw onomata, lene mpourdes opws eipe kai i melina! Wraies oles oi istories alla prepei na vgeis kai na to apodi3eis…oxi aparetita pws eisai vrikolakas alla pws oi i stories s einai ali8ines kai oxi mi8oi, opws ipostirizoun oi perissoteroi…! kai gia na pistoun kapoioi an einai i oxi zvrikolakes…(pou exun kai amfivolies tromara tous!) na pathsoun sto google na kanun kana testaki gt polu mas ta pri3an…

 • athid

  *) istories
  *2)vrikolakes
  *3)patisoun

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ Epistimonas

  Omfg kai tria Lol pite mou toso xaza eisaste? ti brikolakes kai malakies lete …

 • ntina

  kai egw pisteuw pws iparxoun kai 9a i9ela poli na gnorisw enan,idika enan kalo.kai an ein toso endiaferousa auti dld n exeis iperoxi omorfia,oxines ais9iseis,n trexeis grigora,kai mporei n exoun kai mia kainouria dinamia p.x.tilekinisi tote gt oxi na ginw kai egw vrikolakas.

 • werewolf

  den kserw me esas h gnwmh mou einai oti mpwrei kai na uparzoyn vrikolakes alla egw paidia eimai lykan8rwpos

 • Mrs.Pitsi

  παιδιά ο βαμπιρισμοσ και δεν μιλάω μονο από ιατρικής απόψεως δεν είναι απαραίτητα κατι σατανικό … εγω αντιθέτως το θεωρο πολυ σεξυ και γοητευτικό .. ενταξει δεν φαντάζομαι τουσ βρικολακεσ οπωσ το twilight αλλα πιστεύω οτι υπαρχουνε και καλοι βρικολακεσ .. βασικα ειναι οπωσ τουσ κανονικουσ ανθροπουσ σαν και μασ οταν φτασει στα ορια του λογικο ειναι να γινετε κακοσ ουτε δουλοσ του σατανα και μαλακειεσ … μην κοροϊδευόμαστε τωρα…

 • Fotis GrRd

  Paidia eimai kai egw akoma enas o opoios pisteuei stous vrikolakes..dn mporw na pw an yparxoun i oxi alla 9elw na uparxoun..kai an nai 9a i9ela pl na ginw enas apo autous!!!!!!

 • http://den-exw.com dn paleueste…

  an ta pisteuete auta pou lete…eiste pragmatika ta pio kamena atoma…………

 • vikaki

  dn 3erw an uparxoun pragmatika h vrukolakes alla pisteuw pws o kwsmos ein megalos…
  uparxoun pola meri pou h a8anatoi an8rwpoi dn exoun paei akomoi…
  opws dasoi k.a mporei na krivonte h kati tetio…
  h akoma mporei na einai apla parami8ia gia na vgaloun lefta …omws to an8rwpino mialw dn mporei na vgalei kati xoreis na to dei h na akoush kati gia auto…pisteuw pws enas an8ropws pou gnorize thn arwstia evgale ena 8riler me vrikolakes…
  me ta xronia h an8rwpoi paramorfosan tn arostia kai to 8riler kai evgalan tenies pou lene oti oi vrikolakes uparxh kai einai kaloi k.t.l.
  mporei na kanw la8os na upirxan h vrukolakes…
  mporei na e3afanistikan…
  pantos 8a u8ela polu na uparxoun k na gnorisw kanenan kalo vrukolaka san ton edward kalen h ton stefan salvator h akoma k san damon salvator…

 • vikaki

  ama sas aresoun h vrukolakes dite thn sira vampire diaries…
  emana prosopika m aresei…

 • Eve

  Ρε παιδία σκεφτείτε λίγο λογίκα….. με βάση τους μύθους και τις ταινίες οι βρυκόλακες δεν μπορούν να γονιμοποιήσουν (πείτε μου αν κάνω λάθος)άρα πως στο διάολο ”γεννήθηκε” ο πρώτος βρυκόλακας;;;
  Αφτό που θέλω να πω είναι οτι κάθε πλάσμα της γής πέρασε απο μια πορεία εξέλιξης δεν φύτρωσε έτσι απλά…….
  My Opinion :)

 • rafakos

  egw magkes pisteuw stous vrikolakes k 3erete gt???gt sthn xwra mou prin arketa xronia uphr3e enas pou zouse se spiti htan kanonikos san emas..k oso gia ta xronia pou zeis panw apo 100 xronia den isxiei gt autos pou sas lew exei pe8anei k to spiti tu to xrisimiopoioun san mouseio k an pate roumania sto ‘catelul bran’ ta deite to spiti tu apo koda h an 8elete mpeite google grapste to k deite ;)

 • kathyyyy

  sygnwmh g auto alla kata ti gnwmh m oloi osoi pisteuetai tis malakies g tous brikolakes eistai ba8ia nyxtwmenoi…3ypnisteeee reeee :P Den yparxoun teteia plasmata!!!

 • marrii

  paidia ainte xainte! an pistevete se tetoia!! ola prokalountai apo pathiseis h arrwsties!

 • Eve

  Μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν φαντάσματα γιατί υπαρχουν φωτογραφίες και τέλος πάντων αποδείξεις (αληθής και μη) αλλά για τους βρυκόλακες δεν υπάρχει καμμία απολύτος απόδειξη…..και στη τελική στις ειδήσεις δεν έχει βγεί κανένας να πει οτι είδε κατι που μοιάζει με βρυκόλακας αλλα για φαντάσματα έχουν αναφερθεί πολλές φορές…γενικά δεν πιστεύω σε αφύσικα πλάσματα αλλά μπορώ να πιστέψω σε αυτά μόνο αμα υπάρχουν αποδείξεις…… :D

 • panoc

  fantasmata uparxoun daimones uparxoun brukolakec uparxoun pneumata uparxoun sxedon ola auta pou pisteuete oti dn uparxoun uparxoun giati eseis prospa8eite na peisete ton euto sas oti auta dn uparxoun brikolakec fusika kai uparxoun dn einai opws tis tainies einai polu diaforetikoi pisteuw oti kapios apo dw mesa exei synanthsei enan akouste kala legontas oti auta dn uparxoun ta prosbaleic kai an ta prosbaleiccc kti 7a pa8eic poly apo dw mesa dn me pisteuoun alla merikh nai 3upniste zwaaaaaa mhn lete oti dn uparxoun psa3te kai 8a deite oti ta upotimateeeeeeeeeee deite auth th seira kai 8a 3etrela8eite omws dn exeis kamia sxesh me thn pragmatikothta :
  the vampire diaries exei 2 season kai vgenei kai h 3

 • shiva

  oloi oi mythoi exoun kapoia basi isws ypirxan kapote,alla den nomizw oti yparxoun pia san idea omws einai yperoxi.
  an isxyei tha ithela na gnwrisw an yparxoun sigoura den metamorfonoun anthrwpous kai an to kanan tha metamorfonan kapoion pou exei dynami,xrimata ktl,opote….min kanete oneira
  yparxoun anthrwpoi pou kanoun epembaseis kai polla alla na moiazoun den exoun kamia sxesi.
  egw thelw na pistevw alla min treleneste kiolas evlepa ena ntokimanter astynomiko,itan enas typos pou pisteve poly kai ithele na ginei vimpire evgene panta ta bradia kai ekane voltes zitage apo alous na ton dagkwsoun ktl to apotelesma????ena brady skotwse tin gitonisa tou tis ekopse to kefali tin kremase mazepse to aima kai to ipie nomizontas oti etsi tha ginei brikolakas ennoeitai ton piasan sto telos kai pige fylaki.
  ayto pou thelw na pw einai oti poloi theloume na pisteyoume alla min to parakanete to paidi den itan trelo alla ksefyge!

 • shiva

  aaaaa kai gia osous endiaferontai exei stin tv to twilight ayti tin stigmi

 • melissa

  hahaha… nai kai egw to ida molis teliose…

 • shiva

  ax krima pou einai mono tainia,egw eixa diabasei ta biblia opoios den ta exei diabasei na to kanei einai makran kalytera i tainia einai sxedon misi oxi oti me xalase bebaia pou tin eida

 • kill bill

  δεν το πιστευω και πολυ αυτο!

 • shiva

  kill bill??basili esy eisai?apo sigri?an einai dynaton to mono pou den perimena einai na brw esena edw mesa eleos,ayto einai teleios koufo

 • shiva

  an eisai esy pare kana tilefono re aliti

 • shiva

  aaa gia kill bill an eisai esy fotini edw

 • shiva

  oops opoios kai an einai o kill bill sorry grapse lathos!

 • black angel

  sorry paides: diabasa kapoia sxolia sas oxi ola gt eitane polla kai bariomouna tes pa 8elw na sas pw to e3is brikolakes uparxoun alla oxi opos merikoi tous perigrafete twilight apla oi an8ropoi exoume to proson na kanoume tn trixa trixia afto pou 8elw na pw einai oti min 8elete toso polu na ginete brikolakes dn einai opos to fantazeste dontia nixia kalosines uperfisiki dinamoi ktlp brikolakes mporei na sinantame kai stin ka8imerinotita mas kai na min to katalabenoume kan mporei na min diaferoun kai poloi apo tn upolipo pli8ismo alla ok o ka8enas exei tn gnomi tou apla tsampa asxoliste gt dn 8a sas bgei se kalo……pote dn 3ereis ti akribos einai o ka8enas kai ena sxolio gia kapoion pou ei8le na dei dontakia as er8ei na dei ta dika mou………….

 • shiva

  sygnwmi black angel alla giati tha mas bgei se kako???apla tin gnwmi mas leme

 • λλλλλ

  gt oi pades boroun na vlepoun ti grafoume a ke black angel wraio onoma

 • λλλλλ

  as poume dn exw sximatisei kai thn kaliterh gnomh gia kapious edw

 • http://aesgfsdggsd Rousos

  black angel 3ekola re Oufooooo….

 • λλλλλ

  ti exeis me ta U.F.O?

 • http://explorer gothik neraida

  pistevw pws yparxoun vrikolakes h mallon 8elw toso polu na to pistepsw pou……de 3erw…8elw na ginw vrikolakas an ontws uparxoun k einai anamesa mas..edw k xronia niw8w oti den anhkw se auth th zwh..me travaei oti pio skoteino uparxei k oti exei sxesh me vrikolakes..exw alla endiaferonta k genika den eimai egw..den anhkw edw!!!!!!!as apanthsei kapoios!!!

 • xenaki

  ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

 • http://adsasd nikos

  nomizo oti iparxoun vampires ke den pe8aniskoun pote epidi den exoun kardia ala ke ego tha ithela na gino vampiras santon edouard :)))

 • sinidisi

  vlepw i vlakeia kala kratei. SINEXISTE ETSI!!! ME DIASKEDAZETE APISTEUTA

 • xenaki

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ SINIDISI!!!!!!

 • sofaki

  θλιβομαι πραγματικα…

 • sinidisi

  kai egw … to aristero mu arxidi idika exi pa8i kata8li4i.

 • kill bill

  μπα δεν νομιζω!

 • sinidisi

  …les na ine to de3i?! ma! ti mperdema kai auto! :S

 • http://google.gr FLOGA

  Pedia…edaksi…den nomizo na iparxoun oute vrikolakes oute fadasmata oute tipota tetio.Ola einai mesa stin sinidisi mas.An kai poli isxirizode oti milane me fadasmata oti ine sigenis me kapies kataramenes psixes kai tetia..ola einai fake.

 • http://google.gr FLOGA

  gothik neraida den nomizo na iparxoun vrikolakes…opos ipa einai ola sto mialo mas.Otan imoun 5 xronon ida mia poli tromaktiki tenia.Gia tote.Ida ton eksorkisti.Tote p ida na girizi to kefali t demonismenou koritsiou stin tenia evala ta klamata k dn ida tpt parapano.Gia 3 mines toulaxiston evlepa tin skia m na kouniete h toulaxiston to fadazomoun as poume evlepa na kouniete to domatio m evlepa paraksena pragmata.Meta apo ligo kero katafera na kseperaso ton fovo m kai ola itane fisiologika.Giauto sas leo oxi mono stin gothik neraida ala se olous.Einai ola sto mialo mas.

 • sinidisi

  ma ti les kai autos pou ka8ete sto apenanti mpalkoni kai pini aima frappe me kalamaki ti ine?

 • tina

  vlakas…

 • sinidisi

  xaxaxaxxaxaxaxaxaxa … mpravo tina mpeneis sto pneuma tis epixeirimatologias

 • tina

  ne ne.. to xr

 • sinidisi

  kala min to perneis kai panw su se zitisei gia vrikolakes ise oxi gai tin epilisis tu kipriakou

 • lestat

  file ola auta pou ginwntai ta kanoun 1.oi vrikolakes
  2. oi exwghinoi
  3.oi komounistes
  4.oi allodapoi
  ante kai kalh tyxh mages xaxaxaxaxaxaxa

 • sinidisi

  min 3exnas ton chuck norris … min 3exnas ton chuck norris

 • 10 June 2011

  ρε σεις δε γίνετε να υπάρχουν οι βρικόλακες…αν και κάποιοι το πιστεύουν.Πάντως αν υπάρχει σαν τον Edward θα τον παντρευόμουν..!!!χαχαχαχα

 • sinidisi

  ki egw thelw na bgi mpira pou na anigi moni tis alla orismena pragmata paramenoun sto oneiro.

 • ΖΩΖΩ

  i gnomi m gia auto to 8ema einai i eksis pisteuw oti iparxoun vrikolakes ala dn ksero an einai kaloi i kakoi ksero omos oti den prepei na fovomaste kati mono kai mono epidi dn kseroume ti einai..egw 8a i8ela na gnoriso kapoion vrikolaka ala oxi gia na ziso mazi tou opos o edwart ki i bella kai den me niazi an 8a einai 8eos opos o edwart i gia na m kanei kai mena san kai auton ala 8a i8ela na ma8o gia ekeinous tin istoria tous apo pou erxonte….tous vrisko poli endiaferon kai an kai exw diavasi polla vivlia ar8ra mi8ous.. kai fisika exw dei poles tenies mautous den ksero ti pragmatika isxih giaftous!oso gia ta paidia kirios koritsia pou 8eloun na gnorisoun kapoion vrikolaka na ton eroteutoun kai na zisoun ton megalo erota mazi tou sas leo mono auto “i zwi den einai parami8i”

 • sinidisi

  ZOZO exoun bgi kati katapliktika xapakia akrivws gia to provlima su…rwta ena 4ixiatro kai 8a su pei.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000490407785 billys

  o kolitos tou kolitou enos filou m exei ali8ina dodia mitera .. tixeo den nomi2w .. pisteuw alla oxi san tis tenies .. kai iparxoun pola pragmata p h an8ropotita den xerei kai den 8a ma8ei

 • sinidisi

  kai o mpatzanakis tu pappou tou proppapou tu 8eiou tis giagias tis prwhn 3aderfis mu exi 3 arxidia

 • http://facebook darkangel

  an uparxoun 8elw na ginwww!!!

 • ΖΩΖΩ

  sinidisi malon esu ta xriazese perisotero

 • ΖΩΖΩ

  gt egw eipa aplos ti gnomi m opos kai oi aloi ama diafonis diko s provlima antilavou

 • http://shliamp shlia

  egw lew pws apo ola auta p ein grammena s authn tn istoselida gia tous vrikolakies olo k kati 9 iparxei.dn ein dinaton oles autes oi istories n ein fantasia kapoiou….

 • sinidisi

  nomizw pws eida ena vrikolakouli…sigura sigura eida ena vrikolakouli

 • IWantDie

  kalhspera se olous proti fora mpeno stin selida afti

 • IWantDie

  Lipon sinidisi bravo morfomenos eksipnos kai me kali estisi tou xioumor akrivos oti prepi me tin orea ironia pou kilaei stis fleves sou gia na gineis politikos kai to leo afto giati oi politikoi mono tin gnomi tous ipostirizoun kai tous aresi na tsakizoun onira gia plaka prosexe ligo ti grafeis se parakalw isos kapion enoxlise kati apo ola afta…

 • IWantDie

  einai ena forum gia na leei o kathenas tin apopsi tou kai esena i moni apopsi pou ida mexri tora ine to oti prepi na krinis tous alous kai to theoreis kai astio min krinis kapion pou isos leei @@@@ ala na sopas kalitera kai gia sena kai gia olous giati isos mia mera na min prolaveis na sopasis egeros

 • IWantDie

  kai sigoura tha sxoliaseis to name mou kai sto leo to evala mono gia na teriazei me to thema kai gia na fenete oreo

 • sinidisi

  mpa dn eixa skopo na sxoliasw to onoma su… profanws su ekana afto pu leme click logw tou arrenopou logou mou kai prosapatheis na me plisiasis prokalwntas me…DEN MASAW…gia masisis apeu8in8ite stus vrikolakes…kai oso gia to politikos ti na pw mexri twra dn to eixa skeftei 8a doume sto mellon.

 • λλλλλ

  sorry pou blekome anamesa sto kaugadaki sas alla einai fanero pos iparxei mia kosraa anamesa sas kai dn vlepw ton logo dn pirazei pou ipostirizei thn gnomi i sinidisi efoson omos se enoxli i want die einai allo thema egw lew pos kalitera tha itan ba stamatiseis kai na mn asxolise gt ime sigouri poss tha se ekneurei perissotero kai etsi ki allios edw eimaste na poume th gnwmh mas pou esi iwantdie dn mas exis ekfrasei akoma gt asxolise me thn sinidisi

 • IWantDie

  apla ipa oti den prepi na lei panta tin gnomi tou se kapia themata pou aforoun alous telos panton den to ksanasxoliazo afto to thema afou se enoxlei ΛΛΛΛΛ…

 • IWantDie

  kai sto iposxome den prospatho na se plisiaso kai afto ine alithia den mou aresi kan na mplekome se zoes kai sizitiseis pou den me aforoun ^^

 • sinidisi

  asta afta oi xiliades kataktiseis mu alla martiroun…nai! oloi sto soi mu gamiades imaste

 • IWantDie

  stamata na les anekdota kai siggentrosou sto thema -_-

 • sinidisi

  sigentrwnome sigentronome ….aaaaaaaaaaaax.ouf

 • IWantDie

  isos o kosmos na min kindinevei apo vrikolakes ala mono apo tous idious tous anthropous pou pathenoun emoni me “vrikolakes” kai se skotonoun pinoun to ema sou mono kai mono apo mia idea ala iparxei kai i aroskia an ontos pathenoun tosi mania oi anthropoi me ena “isos” mitho tote prepi na iremisoun ligo ta pragmata i aroskia giatrevete apo oti diavasa ara afto den prepi na mas apasxoli

 • lestat

  loipon sinidisi oraios re ,billy mipos me ta dontia tou pairnei tilefono to 11880???????? i want die uparxei tragoudi twn nirvana i hate myself i want to die akouse to kai an 8es kanto kai opoia 8elei ton edward kavlen na prosexei gt vazei polli ma polli stras oute nifi na tan!!aaa kai sinidisi pare ton fillo tou billy na s anoigei tis bires..pare kai enan drako na sanavei ta tsigara :-P

 • sinidisi

  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa…….8a parw kai ton iwantdie na mu lei anekdota.

 • http://nnnn777 Natalie Mejia

  Den jerw ti lete eseis….alla egw otan mpw sta 20 8a kanw ereuna gia to an uparxoun h oxi Brikolakes…..Sumfonw me osous lene oti oi vrikolakes den einai sthn pragmatikothta opos tous vlepoume sthn Tv….epishs ksipneiste ligo..to na zeis gia panta katantaei vareto…den lew mia xara einai na zeis polla xronia,alla an mesa se ola auta ta xronia ta exeis dei ola..meta ti 8a kaneis????kai katarxas oi vrikolakes den einai etsi opos tou lene muthoi p.x(xlomoi,pagomenoi,den trwne kanoniko fagito)k.alles tetoies poustomalakies..oi vrikolakes einai mistireiodeis tupoi,peinoun mikrh posothta aimatos apo an8rwpous,tous upovaloun me to vlema tous etsi wste na mhn poun se kanenan ti tous ekanan gia na parameinei h urpaksh tou mustikh,mporoun na petaksoun mexri kapoio upsos,zoun anamesa mas alla kanoun ta panta gia na perasoun aparathrhtoi kai apomakrinontai oso perissotero ginete apo tous an8wpous…..auta!!!!!

 • http://yahoo xristina

  οι βρυκολακες υπηρχαν αλλα ειναι ανωτερα οντα.δεν τα δημιουργεισε ο θεος αυτα εξελιχθεικαν απο μονα τους.μερικοι ανθρωποι εχουν ιδιαιτερες ικανοτητες αλλα δε ειναι βρυκολακες με μαυρους μανδιες,μεγαλους κυνοδοντες και διαθεση να παρουν αιμα με τη βια.μπειτε στο site πως να γινω βρυκολακας και θα με θυμηθειτε{μη σχολιασετε ορθογραφια,ειμαι 12 χρονων ειναι καλοκαιρι και εχς ξεχσει τα παντα απο το σχολειο]

 • sinidisi

  xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

 • http://facebook lalou

  den 3erw ti lete eseis pantos egw eimai 100% sigouri oti uparxoun brikolakes….

 • lestat

  loipon natalie mejia oi vrikolakes dn einai san to poto apo 20 etwn kai panw kai xristina greekenglish a kai epeishs dn mas eftiaxe o 8eos o tsak norris to kane gia na exei kapoion na rixnei ts strifogiristes klotsies tou kai lalou eisai 100% sigouri bravo xerw atoma pou dn einai sigoura an tn exoun megalh px oi arxaiologoi pou psaxnoun sta apoli9omata kai su eisai sigourh gia ts vrikolakes proskinw!!!!!!!

 • sinidisi

  pantws oi vrikolakes vlaptoun kai to kratos fantasu na pernis 400 xronia sinta3i.

 • Luiziana The True Vampire

  hey mages pion n faw proto?
  ke pios ipe pos dn iparxun vampire?

 • lestat

  egw fae me roufa kai tn teleutaia stagona apo……to aima m..roufixtra esu exeis va8u larigi??????

 • lydia h kokkinoimala

  Paidia egw pisteuw oti iparxoun alla einai ligoi autoi p einai vrikolakes 8elw na binw ema meta apo otan eida true blood kolisa!! o edward einaii xaliaaa egw 8elw na gine vrikolakas na ipnotizw na pinw aima kai na exw ae8ropinh morfi ! makari na iparxoun

 • kill bill

  εγω θα σχολιασω τεσσερα πραγματα:

  1.ποσες φορες να το πω δεν υπαρχουν βρυκολακες!

  2.αν υπηρχαν βρυκολακες γιατι δεν εχουμε δει κανεναν ως τωρα εκτος απο τα θριλερ;

  3.ελεος θεμα το καναμε αυτο το πραγμα!1009 σχολια πανε πολυ!

  4.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΤΥΚΟΛΑΚΕΣ!

 • lestat

  dikio exei den borw allo….olh mera xe 8elw vampir olh nixta 8elw vampir stn douleia 8elw vampire valte m zoulomandia exw trela8ei tas kebap kebap gardouba sis kebap kebap doner….swstos sinidisi???

 • http://mouaresounoibrikolakes pleit

  pedia gia sas egw pistebo stous brikolakes kai tous 8aumazo an mporosa na gino 8a to ekana xoris deuteri skepsi

 • http://mouaresounoibrikolakes pleit

  pedia eiparxoune alla den 8eloun akoma na emfanistoun se emas

 • kill bill

  και τοσο καιρο γιατι δεν εχουν εμφανιστει;η απαντιση ειναι οτι δεν υπαρχουν!ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ 1013 ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 2000 ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

 • TRF

  ^oo^
  TT

  Ωχ οχι, ενας βρυκολακας! Τρεξτε !

 • lestat

  kill bill dn pas na skwtoseis tn bill na glitwnoume apo sena kai ase mas na poume kamia malakia pleit opws leme piato h opws leme blade??????? trf auto dn einai marka amaxiou???pes mas twra kai gia amaxia-vrikolakes…..

 • marianna

  paidia 8a sas to po uparxoun brukolakes kai 8a pite pos to 9ero to 9ero epidi eimai brikolakasok???kai mhn arxisete tis a’i’dies pos den uparxoun

 • ανώνυμη

  καλησπέρα σας..δεν ξέρω αν οι άνθρωποι που έχουν αυτά τα φαινόμενα λέγονται βρυκόλακες ή όχι..από προσωπική εμπειρία θα σας πω για μένα ότι πράγματι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κάπως χλωμοί, έχουν μια αδυναμία με το αίμα τους,είναι σαν δύναμη για αυτούς αλλά όχι όπως αυτά που βλέπουμε στις ταινίες..έχουν πολλή ευαισθησία στο έντονο φώς,ιδιαίτερα στον ήλιο..συνήθως έχουν χαμηλά αιμοπετάλια και όχι απαραίτητα χαμηλό αιματοκρίτη..όταν ήμουν 15 χρονών οι γιατροί μου διέγνωσαν βαμπιρισμό..είναι ένα είδος πορφύρας το οποίο έχει όλα αυτά τα συμπτώματα και δανείζεται τον όρο από την λέξη βαμπίρ για προφανείς λόγους..τα συμπεράσματα δικά σας..καλό σας βράδυ

 • sinidisi

  nearos vrikolakas(265 etwn) anazita erwtiki sintrofo. 4ilos galanomatis me 30pontus (l)outso. plirofories 3o nekrotafio athinwn.

 • TRF

  Καταλαβαινεις αμεσως οτι ειναι απατη η αγγελια, επειδη καποιος που δεν εχει αιμα δεν μπορει να εχει και στυση (επιστημονικο γεγονος)!

 • lestat

  xaxaxaxaxaxa!!!!wraios////trf mallon kati parapanw 8a xereis…..

 • ανώνυμη

  πολύ σωστά trf…:)

 • lestat

  opote an dn sou sikwnetai gt na ziseis gia panta???/

 • Vampire

  I am vampire and it’s very difficult day.And i wand to be normal person.And i am also 96 years old and looks 28!!!!!

 • lestat

  kai gw eimai 15,5 k moiazw 15!!!!!!!!!!!!

 • Vampire

  If you are 15.5 years there is little difference!!!!!!!

 • Eκατη

  paidia htan paaara pola ta sxoleia gia na ta diavasw ola kai na katalavw thn roh ths suzitiseis – an uparxei – auto pou8a h8ela egw na pw einai oti pisteuw apolita stous vrikolakes. exw diavasei apira vivlia (oxi mu8istorimata) kai ola dinoun stixia alla kanena de linei thn aporia. exw diavaseis gia ton mu8o tous apo opoia apopsi mporeite na skeutite kai exw katali3ei apla sto simperasma oti einai ali8eia, sigoura tromera e3eligmenoi se sxesh me tis perigrafes twn mu8on kai se kamia periptosh opws tous vlepoume sths tainies. kai nai, kai egw 8a h8ela na gnwrisw enan, kai opos oi perisoteroi 8a h8ela na hmoun….
  kleinontas 8a h8ela na tonisw oti oloi osoi exoun faei skaloma me tous vrikolakes e3etias tou twilight, einai va8ia nuxtomenoi kai anideoi an pisteuoun oti einai etsi oi vrikolakes…. h sigkekrimenoi kunimatografikh sira einai h 3eutila tou vampirikou sinema kai ths vampirikhs logotexnias. 3eutilizei ton mu8o tou vampirismou kai olous emas pou ton pisteuoume… eleos pia… anoi3te kanena vivlio tis prokopeis kai meta milate….!!!!!

 • billakos

  vampire wake up i believe to vampires but i cant’t believe that you are 96 years old and you look like 28 come on can you prove it? i’m sure you can’t

 • λλλλλ

  den xriazete na tou milas sta agglika afou mas katalavenei kai sigoura mporei na apadisei sta elinika

 • G.p.

  an uphrxan vrikolakes 8a tous vlepame eidh…

 • lestat

  ekati an eisai se ena domatio me ekato atoma kai klasei o enas kai to katalavoun oloi kaneis dn 8a xereis poios to ekane if you know what i mean kai g.p vale ena t.k dipla a kai borei na nai aoratoi xaxaxa kalo e? k λλλλ borei na exei provlima ston egefalo opws oloi exetai kai na katalavenei ellinika kai na milaei agglika….

 • G.p.

  nai gia auto den tous vlepoume tous aoratous…:)

 • http://greg1996@hotmail.gr Bill Compton

  paidia egw pisteuw stous brikolakes kai pisteuw epishs oti einai makria apo emas opote 3exasteto dld oti 8a gnwrisete kanenan

 • http://greg1996@hotmail.gr Bill Compton

  kai to onoma klemeno apo ton theo tou true blood
  opou 8s h8ela na exw thn monaxikh zwh tou

 • lestat

  Na pas na monaseis xaxaxaxaxaxa…….bill
  akou ekei h souki ti kanei kl einai?!!!??!!poso makria einai gt an einai na mn tous perimenw gia fagito to vradi gt tn mera……….BOUAXAXAXAXAXA

 • nina

  sinidisi eisai theos..ta spas re sy…egw den kserw an yparxoun an kai den ta pisteyw ola ayta!!!balte ligo to myalo pou diathetetai estw k ayto to ligo k tha katalabete oti lete malakies!!!!

 • lestat

  egw exw myalo..[dn pisteuw autes tis mlkies] alla lew malakies na arxisw na anisixw??

 • lestat

  a. kai erwtish dn einai provlima otan oi vrikolakes pernoun pipa?????

 • zofia mploumplou

  re den eiste kala ka8este kai zizitate gia to an pernoun i brikolakes pipa kai an yparxoun afto einai to mono sigouro ati den yparxoun epeidh prin apo xrono ena biblio tou komi drakoula egine best seler kai epirease tous an8rwpous 8a ka8omaste na to pisteyoume den lew kai egw diabazw biblia pou milan gia brikolakes zompi kai gia tetoia epidei mou aresoun alla oxi epeidh 8a katsw na ta pistepsw kiolas

 • lestat

  den xerw anarwtiemai gt eixa dei mia tsonta me vrikolakes oloi giname xafnika kritikoi…………

 • veronika

  egw loipon pistevw pos uparxoun vrikolakes … omos exw skeutei pos tha itan na me dagwsei… i skepsi auti marese alla meta skeutika poios tha ithele na ginei dolofonos … eyw tha eixa sixathi tn eauto m alla meta to ksana skeutika kai lew den tan kai asxima na me dagwsei gt meta tha mporousa na vasanisw tn zwi tn exthrwn m …… :D ( eseis ti lete ?)

 • edwbel

  ki egw 8a h8ela na ginw vrikolakas alla san tous cullen oxi kati entelws tromaktiko pou na syxenesai ton eayto sou. isws tote h zwh na htan kaliterh!

 • alex11

  iparxoun ta vampir pou mantevoune vampir pou ginwnta nixterides vampir pou antexoun ton hlio kai pigenoune ston tafo tous tin nuxta kai ta vampi pou vgenoune tin nixta ta dinatotera vampir einai afta pou mpo roun ton hlio

 • alex11

  ta vampir pistevete oti einai para poli asri kai einai to derma tous krio den einai etsi kai nai anamesas iparxoune vampir akoma ksi stn elada plis kopolis xwria spania atiximata me aftokinita kai tetia tesi gino ntai kai ta kserao parapoli kala poli kala apo olou sas

 • alex11

  kai sorry gia ta or8ografika mou gramata eones zw vampir ginete ama se katarasti ena alo vampir kai otan pe8anis ginese vampir emena me dimourgise vampir kai ali8ia leo apodiksis den dinw gt einai 8ana tifwres den pirazw an8rwpous tora pia gt iparxoun no mous

 • alex11

  zofia mploumplou megalo la8os kanis kai den mas pistevis den eimai vampir na mantevw eima vampir pou antexw ton hlio eimaste anoteri apo ta ala vampir eimaste dinati eimaste kai orei tora pia pavoume na skotonoume an8rwpous skotonosaste monisasa me ts mixanes sixa8ika na sko tono an8rwpous prin eo nes eixai ksespasi polemos egw kai o dimiourgos mou skotoname parapolous kai sixa8ika kai zw mono me aevri kai poli ligo aima

 • alex11

  idinamis mas pae isia me tin xronologi egw zw 9000 xronia o ka8enas mas 8a 8eli nagini vampir egw ekini tin mera eixai ksespasi o lemos kai 8a pe8ena kai eir8e o dinatotero vampir kai me dimiourgise ala o dimiourgos mou pe8ane

 • alex11

  o dimiourgos einai pio pano apo patersas

 • alex11

  den exw dimiourgsi kanenan mexri tora oute exw katarasti ta vampir exoun kai sintexnies ksespa polemos vampir vs vampir

 • alex11

  emeis ta vampir katalavenoume oles tis leksis exoume taksidepsi ola

 • alex11

  sas dinw oles tis plorofories emis ta vampr zoume se stixiomena spitia pou lete oli einai skotina

 • alex11

  ola afta ta erga me ta vampir pos vgkan pos ta skeftike aftos kati 8a egine kai ontos iparxoume den emfanizo maste gt iparxi nomos

 • lestat

  veronika pl skeutesai mn kapseis kamia flatza…edwbel trava pe8ane kai alex11 eisai baglantezos kai ma8eneis twra ellinika pies ena frape kai 8a ta ma8eis a kai pou sai dn bo reis na mn ka neisa or8og rafikos la 8h al la mi las kai greek inglish bravo….

 • alex11

  pou menete paidia gia na er8w na sas dw oxi vradi omos ok?

 • Jmar

  Δεν υπάρχουν τα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα… ΚΛΑΙΩ!!! :D

 • alex11

  apantiste opios einai mesa

 • alex11

  file mou esei mpori na gelas omos vampir stin zoi sou 8a 8eles na ginis

 • alex11

  lestat akoma ka den pistevs den me niazi den emai 8ews eimai a8anatos eseis eista apolos 8niti mprosta apomas eistai skones kato apo ta daxtilamas

 • alex11

  a kai lesta na vrizis ena vampir einai para poli kako gia se na

 • alex11

  lestat t 8esi aimatos exeis gt emena mares vita 8etiko

 • alex11

  lestat efkome otan pe8anis na ginis vampir na dis ti orea einai na se koroidevoune mikri apli 8niti

 • alex11

  protifora katarastika enan an8rwpo

 • alex11

  We will run we find vampires

 • alex11

  apo emena opios 8eli tou dinw ka dikes mou dinamis

  • http://www.otherside.gr Otherside.gr

   alex11 το Spamming που κάνεις απαγορεύεται. Γράψε όσα θέλεις σε ένα μήνυμα και όχι κάθε πρόταση και διαφορετικό μήνυμα.

   Επιπλέον, μην προσπαθείς να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας 2ο όνομα, γιατί θα αναγκαστούμε να διαγράψουμε και τα δύο.

 • alex11

  lalou mporw na xarisw a8anasia dinami osi 8eloune pte mou vampir den 8elete nama8ete oti iparxounai opos to fantazo mouna alo na tolete kai alo na to zite

 • alex11

  Jmar na gelas otan sou pinw to ema a as den exeis vita 8etikw

 • alex11

  Pread GR den fovame 900xrona zois dinw plirofories se esas den 8elate na ma8ete kai an me diagrapsis ftiaxno kiala kiala kiala kai to alo to heaven einai to idio emill ola ta vampir exoume to idio imeall na kseris parapola apomas

 • zofia mploumplou

  alex11 o ka8enas exei tin gnwmh tou tin kritiki tou kai tin fantasia tou twra an pisteueis esy oti eisai vrikolakas tote kai egw zw stin afroditi kai an pisteyoun h ypoloipi oti yparxoun megia tous kai xara tous den 8a krittikarw thn fantasia tou ka8enos

 • colony

  i support alex11

 • lestat

  hey you motherfucker ive got a fucken secret for you If you are 555 im 666

 • lestat

  kai alex11 gia vampir me tosa xronia exelixis eisai pl fasistas mipos psifizeis kai karatzaferi h apagoreuetai?????/

 • λλλλλ

  ne re file eleos an eisoun vampir kai eisoun kai oso xronwn les oti eise tha eprepe na mmn noizese giaauta pou leme emeis oi kini thinitoi !!!

 • zofia mploumplou

  pes ta re λλλλλ

 • g.p.

  ox ti 8a akousw oti o aalos einai vampir kai zei eones…8a mas trelanete,auta pou roufane to aima einai ta kounoupia,an eise esu vampir egw eimai lukan8ropws o eoneios ex8ros ton vampir,vampir den uparxoun kai an eiparxoun einai oi kanibaloi kai ta kounoupia ama htan na yparxoun vampire’s 8a yphrxan kai lukan8ropoi kia zombie…kai κοptsete tis poles tainies gia ligo giati sas ephreazou apo oti vlepw,kai opios leei oti einai vampir h oti yparxoun h tous exei dh as er8ei na mou ala3h thn gnwmh… ala proswxh exw faei skordo alatepoio meta gia na mporesete na me anggi3ete…kai terma oi poles fantaseioseis elate sthn pragmatikothta ston kosmo mas…

 • g.p.

  *elate poio meta oups sorry..

 • zofia mploumplou

  xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0a0xa0ax0axa0 pes ta re g.p. gt egw tous ta lew kai 8a me bgaloun kai trelh dld epeidh tous lew oti den yparxoun 8a me bgaloun trelh

 • http://twilight Isabella

  Και εγώ θα ήθελα να ήμουν η Bella από το TWILIGHT αλλά δεν ειπάρχουν vampire!!!Καλύτερα δηλαδή γιατί θα μας είχαν φάει όλους!!!:)Επίσης η ζωή δεν είναι ταινία!!!

 • zofia mploumplou

  oyte best seller me prwtagwnisth ton komi drakoula

 • lestat

  boua xa xax xa xa

 • g.p.

  kala 8a htan na uphrxan ola auta na ginomoun kai egw lukan8ropws na alaze ligo o kosmoa alla tzampa kopos… kai thank you zofia mploumplou auth einai h ali9ia den mporoume na thn kripsoume..ante keros htan erxete h nea tainia Twilight 4 Breaking Dawn gia osous kai oses endiaferwntai euxaristw…

 • zofia mploumplou

  kala ta les g.p. gt opws eipa den ta lete kai eseis kai ta lew mono egw me bgazoun kai trelh dld den ginete ayto :)

 • G.p.

  mhn anhshxeis zofia kaneis den se bgazh trelh pantws egw oxi,apla kapoioi den 8eloun na paradextoun thn pragmatikothta…kai komenes gia ligo oi poles tainies me blood, giati epireazwntai kapoioi kai nomizoun oti einai autoi h mporoun na ginoun oi idioi-dhl. na petan na periexoun uperfusikes dunatothtes h dunameis kai diafora alla pera ths fantasias k.a. ante pante gia kanena mpanaki wso einai keros kai kales bouties twra se loutro aimatos h se 9alassa na pw den 3erw oti protimai o ka9enas… by G.P.

 • G.p.

  * ;)

 • http://facebook lalefaki

  Geia sas,eimai apo ti Chio kai exw faei geri kolimatara me tous brikolakes…….ap’ti mia fobamai alla apo tin allh thelw na ginw…!!! Basika i gnwmi m emena prwsopika einai oti den iparxoun kaloi,simponetikoi,”zestoi”,triferoi vrikolakes alla mono kakoi,psixroi,kai mistiriwdes…………….den thelw me tin kamia na tous prosbalw….alla etsi pisteuw….opws oloi thelw kai egw na dw,na milisw,na akoumpisw……….enan brikolaka!!!Alla to enstikto m leei oti den iparxoun…….An iparxoun gt den mac kanoun kamia episkepsi??? 3er 3-4 lofous,opws ton basikoterw……….min tous skkwtosoume!!!!Alla eimai kai egw enas apos 2.000 pou den thelw na pethanoun!!!!!!!1

 • zofia mploumplou

  g.p. xa0ax0xa0xa0xa0xa0xxa0xa0xa0xxa0ax0xa0xa0a0xa0xa0xa0xa0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0ax0ax0xa0x0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0a00xa0xa0xa0xa0ax0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0xa0xa0

 • G.p.

  estw uparxoun edw pera xamogelastoi an9rwpoi auto einai to kalo ;) sofia…oloi 9eloun na ginoun h na doun enan vrikolaka k.a. alla ama gineis meta enas apo autous p.x.se dagkwsh totes sto telos o mu9os 8a ginh pragmatikothta akoma kai h fantasia mas alei9hnh,alla 8a shmfwnhsw me ton filo mas apo thn Chio se oti ama gineis kakos vampire??? eikai na doume ti exoume na travi3oume, giati den einai ola opws sta parami9ia kai stis tainies zhsan autoi kala kai emeis kalhtera …

 • G.p.

  ouppps mpedeutika anti na se pw (zofia se eipa sofia) sorry…:)

 • http://ellada βουλτουροι

  alex11 eisai sta ali8ia brikolakas???
  ego ego 3 xronia afierosa tin zoi moy gia na ma8o gia tous brikolakes,na ma8o an sta ali8ia uparxoun vampinezoi,brikolakes,boultouri kai likan8ropoi!!!
  se parakalo pes moy tin ali8ia eisai brikolakas??????????

 • http://ellada βουλτουροι

  gia to twilight poy eipe kapoios ,den 8imame,exo dei skines toy kai sas diaveveono ,opoioi endiaferontai,8a einai TELEIO!!!!!

 • kouklaki

  Alex11 mporei na uparxoun ta vabir akoma dn exw dei kai dn mporei na pistepsw kai poli alla an eise ontos brikolakas ella perama stin athina na se dw gia na se pistepsw gt allios dn se pisteuw!!!!!!!!!kai an thes na me deis ella 10 hwra sto parko po0 eine kai skotina stin pronia opote thes ekei arazw filakia se perimenw<3

 • kouklaki

  kita alex11 an eine kai thes pigene pare ton boultouri kai ellate perama alla gia na ertheis perama tha prepei na eise kouklos allios dn mas kaneis

 • kouklaki

  kita alex11 tora po0 mpika se ena sait exoun brei skeleto apo vabir kai thelw na se rwtisw …….esei po0 les oti eise vabir ti kaneis?….pineis apo to lemo twn anthrwpon to aima…….metamorfonese se nixterida PETAS ???? TI KANEIS OTAN EXEIS ELEUTHERW XRONO XTIPAS EPITIDES KAIEMA GLIFIS TO AIMA SO0 AN EXEIS AIMA…………ALLA NA SAS PW OTI EXW XASEI TON PATERA MO0 KAI I MANA MO0 EIPE OTI OTAN XATHIKA O PATERAS MO0 AKOUSE FONES KAI META EIDE MAURO AIMA TA VABIR EXOUN MAURO AIMA????????????????

 • kouklaki

  ox swri kai meta enow kala plaka so0 ekana me tonb patera ,mo0 aplos eithela na dw an eise ontos kita apoti blepw eseis ta vabir eiste poli proxwrimena:) exete mathei kai apo texnologia

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ christinaki

  παιδια…..γεια ειμαι καινουρια και πραγματικα ο τροποσ που σκευτετε ο καθενασ ειναι μοναδικοσ . θα ηθελα να σας πω εαν ποτε κανεισ γινει βρικολακασ πειτε μου τι κανατε και θα ειθελα να σασ πω αν και ειναι ασχετο…. οτι φαντασματα υπαρχουν 100% διοτι παω διακοπεσ στην κερκυρα και εκει εχουν γινει απιστεφτα πραγματα …..χαρικα που τα ειπαμε ..!!! :D

 • kouklaki

  christinaki!!!!!3erw pos uparxoun fantasmata gt egw blepw pragmata po0 dn iparxoun tin proigoumeni fora ekana mpanio kai stin ntouziera eida ena athropaki aspro me maura kai maigala matia kai otan to skoupisa e3afanistike alla extos auto otan eimoun 3 i ora ta 3eimeromata bolta me tin parea mo0 kita3a mesa se ena autokinito kai eida ena pragma na dimiourgite kai dimiourgithikai enas geros me poli poli aspra matia kai na me kitaei ekeini ti stigmi pagosa para para poli!!!!!!!!!:(:(

 • kouklaki

  sinidisi maresei otropos po0 milas mareso0n kati tetioi tipi mipos exeis kjopela an eine apanta ligo grigora

 • kouklaki

  eine kaneis mesa an eine tha xeromoun na epikinoniso mazi tou

 • G.p.

  pou ta vlepete ola auta kai egw toso kairw den vlepw tpt…

 • kouklaki

  kta plaka plaka to internet mas klatastefei

 • tina

  egw eimai

 • kouklaki

  eine kaneis akoma mesa?

 • kouklaki

  kita33te na sas po tin alithia tsampa tsakoneste edo mesa gtia malakies opios diafoni isifonei as apantisei

 • damon salvatore

  me 2 thelo na uparxun vimpires paidia!!!!!! :-D

 • damon salvatore

  ke thelo nagino

 • katherine salvator

  ki egw exw faei kollhma me tous vrykolakes …me e3itaroun ….

 • katherine salvator

  egw omws dn pistevw oti yparxoun ….mporei kapote gt exoun ipo8ei pl pragmata gi autous…tecpa exw kollhma alla oxi psyxosei me autous …..a k vlepw pl vampire diaries …einai gamato …o damon manari………………

 • Η φωνή της αλήθειας

  Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά πιστέψτε με ότι μία στο εκατομμύριο να υπήρχαν βρικόλακες ειδικά στη σημερινή εποχή δε θα περνούσαν απαρατήρητοι… Υπάρχουν αρχεία για το πότε και που γεννήθηκε και πέθανε το 99% της ανθρωπότητας… Υπάρχουν κάμερες δορυφόροι και τσιπάκια σε πολλά ζώα (σε περίπτωση που τρέφονται από αυτά). Το μόνο αληθινό που υπάρχει στην υπόθεση είναι οι βαμπιριστές οι οποίοι είναι ψυχικά ανώμαλοι… Όλα τα υπόλοιπα είναι μύθοι οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί παλιότερα στον τότε προκατειλημμένο και ευκολόπιστο λόγο ανεπάρκειας γνώσεις κόσμο για να ικανοποιηθούν συμφέροντα για κάποια μεγάλα κεφάλια εκείνης τις εποχής (κάτι σαν το συγχωροχάρτι).Οι πληροφορίες αυτές είναι διασταυρωμένες και όταν αναζητάτε την αλήθεια είναι καλύτερα να ανατρέχετε σε ιστορικές πηγές και όχι σε μύθους θρύλους και παραπλανητικά σάιτ που θέλουν να τραβήξουν κόσμο για να πουλήσουν διαφήμιση…

  Αυτή είναι η αλήθεια για τους βρικόλακες και απλά έχει μείνει για τις απόκριες και τις ωραίες ταινίες…

  Παρεμπιπτόντως το vampire diaries είναι πάρα πολύ καλή σειρά και σας το προτείνω σε όλους όσους σας αρέσουν οι ιστορίες με βαμπίρ…

  Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!! :D

 • kouklaki

  damon eise agori?

 • kouklaki

  kita katherine auto po0 les ne mpori na upirxan dn lew egw oxi alla mn erxete twra o kathe malakas kai naa leei oti vabir eleos re po0sti mo0 eleos eine san na erxome kai na so0 lew eime vabir kai tha sou pio to aima ………….dn eine ligo malkia??????

 • kouklaki

  (einai vabir)

 • Η Άλλη πλευρά

  Έκανα μια μικρή διατριβή πάνω στο θέμα των Αληθινών Βρυκολάκων. Αποτελεί μια αναλυτική περιγραφή και έναν χρήσιμο οδηγό σε όσους επιθυμήσουν να βαδίσουν το μονοπάτι. Διαβάστε λοιπόν και μάθετε!!!

  Βρυκόλακες φυσικά και υπάρχουν, όπως θα διαπιστώσετε δεν έχουν σχέση με τα φανταστικά πλάσματα του Hollywood. Τις περισσότερες φορές δε πίνουν αίμα, αλλά απορροφούν Ζωτική Ενέργεια (Lifeforce).

  Η Ζωτική Ενέργεια παράγεται από κάθε έμβιο Όν, είναι γνωστή ως “Πράνα” στα σανσκριτικά, “Τσί” στη κινέζικη ιατρική, “Κί” στις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες και ως “Κά” στην Αιγυπτιακή γλώσσα. Επίσης αναφέρεται συχνά ως “Αμβροσία” και “Νέκταρ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχαιότητα οι Έλληνες το ονόμαζαν ως τροφή των θεών.

  Ως συνήθως τα βαμπίρ επιλέγουν να πάρουν από τον άνθρωπο ζωτική ενέργεια και όχι από τα ζώα διότι η ανθρώπινη έχει υψηλότερη συχνότητα.

  Η απορρόφηση Ζωτικής Ενέργειας έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα, διότι το Βαμπίρ ενδυναμώνει το αιθερικό/αστρικό του σώμα, νιώθει μια ευφορία, βελτιώνει τη συναισθηματική σταθερότητά του, ενισχύει την υγεία του φυσικού σώματος, έχει μεγαλύτερη επιτυχία σε μαγικές τελετές που πραγματοποιεί (διότι η μαγεία χρειάζεται ισχυρή θέληση, γνώση, και ζωτική ενέργεια) και αποκτάει αθανασία ψυχής αφού έρθει σε επαφή με Ανώτερα Αστρικά Βαμπίρ.

  Όλο και θα έχετε ακούσει για άτομα που θεραπεύουν μέσω των χεριών, όπου ο θεραπευτής ακουμπάει τα χέρια του στον άρρωστο και του μεταδίδει την ενέργεια του. Τώρα για να καταλάβετε τη βασική διαδικασία του βαμπιρισμού, σκεφτείτε την ίδια κατάσταση αλλά αντίστροφα, δηλαδή αντί ο θεραπευτής να οραματίζεται ότι στέλνει ενέργεια, να προσπαθεί να πάρει την ενέργεια του θύματος.

  Οι Βρυκόλακες πιστεύουν ότι κάθε άνθρωπος έχει 2 σώματα. Το Υλικό και το Αστρικό.

  Το Υλικό Σώμα έχει όργανα και κυκλοφορικό σύστημα με αρτηρίες και φλέβες για να ρέει το αίμα.

  Το Αστρικό Σώμα έχει 7 βασικά Shens ή αλλιώς ονομάζονται Chakras, τα οποία αποτελούν τα βασικά όργανα της αστρικής ψυχής. Το Shen είναι αιγυπτιακή λέξη και σημαίνει δακτυλίδι ή κύκλος, είναι επίσης ένα σύμβολο αιωνιότητας γιατί δεν έχει αρχή και τέλος. Το κάθε Shen γυρίζει συνεχώς κυκλικά. Η κατεύθυνση και η ταχύτητα εξαρτώνται από την υγεία και καθορίζονται αυτόματα από το Shen. Επίσης το αστρικό σώμα έχει τα “Meridians” τα οποία αποτελούν τις αντίστοιχες φλέβες και τις αρτηρίες της ψυχής, μέσω από τα “Meridians” ρέει η πρανική ζωτική ενέργεια (Lifeforce).

  Όπως έλεγε ο σοφός Ερμής ο Τρισμέγιστος, «Ότι ισχύει υψηλά, ισχύει και χαμηλά», δηλαδή ότι συμβαίνει στο μακρόκοσμο, συμβαίνει και στο μικρόκοσμο. Έτσι λοιπόν και ότι ισχύει στο φυσικό σώμα, ισχύει και στη ψυχή. Το φυσικό/υλικό μας σώμα για να επιζήσει χρειάζεται ενέργεια που την αποκτά μέσω της τροφής. Το αστρικό μας σώμα όσο υπάρχει το υλικό σώμα, τρέφεται από αυτό και αποκτά μέσω αυτού τη βιοενέργεια δηλαδή τη ζωτική ενέργεια. Όταν όμως το υλικό σώμα πεθάνει, τότε η ψυχή καταναλώνει την ζωτική ενέργεια της και μετά από ένα χρονικό διάστημα πεθαίνει και αυτή με τη σειρά της.

  Όταν πεθάνει το φυσικό υλικό σώμα έχουμε το Πρώτο Θάνατο. Αν πεθάνει το αστρικό σώμα έχουμε το Δεύτερο Θάνατο.

  Ο Θνητός είναι καταδικασμένος να πεθάνει, πρώτα σωματικά και μετά ψυχικά, ο Βρυκόλακας πεθαίνει σωματικά, αλλά δεν πεθαίνει ψυχικά. Έτσι ζει αιώνια συνεχίζοντας και μετά θάνατον να παίρνει ενέργεια από τους ανθρώπους. Τρέφει τη ψυχή του μέσω αστρικών επιθέσεων και από τη λατρεία των ανθρώπων. Μια ευχή των Βαμπίρ είναι: «Ας είναι το ΚΑ μαζί με το ΜΠΑ σου», στα Αιγυπτιακά “ΚΑ” είναι η ζωτική ενέργεια και “ΜΠΑ” η ψυχή!

  Οι βρυκόλακες αρχικά διδάσκονται στα βιβλία τους την επέκταση της ζωής του σαρκικού σώματος. Αυτό το επιτυγχάνουν μέσω καλύτερης διατροφής, γυμναστικής, με καλύτερη πρόληψη και προστασία από κινδύνους της καθημερινότητας και αποφυγή των απειλών (μαθαίνουν πολεμικές τέχνες κτλ). Επιπλέον μελετούν τις δυνατότητες για επέκταση της ζωής με τη βοήθεια της μελλοντικής ιατρικής. Πολλοί μάλιστα ασχολούνται και με τη κρυογονική και μελετάνε τη νανοτεχνολογία.

  Όμως γνωρίζουν ότι κάποτε θα πεθάνει το υλικό τους σώμα ότι και αν κάνουν, οπότε για να διατηρήσουν τη συνείδηση και τη ταυτότητά τους διδάσκονται το πώς να επιτύχουν Αθανασία του αστρικού σώματος. Έτσι ο Δεύτερος Θάνατος δε μπορεί να τους αγγίξει.

  Για να ανέβει σε υψηλότερη συχνότητα και να μεταμορφωθεί το αστρικό τους σώμα από ανθρώπινο σε βαμπιρικό δεν αρκεί μόνο να γνωρίζουν το πως θα αποκτήσουν τη πρανική ενέργεια από τους ανθρώπους, έτσι λοιπόν χρειάζονται τη βοήθεια των Αρχαίων Βρυκολάκων, των Απέθαντων Θεών όπως θέλουν πολλοί να τους ονομάζουν που πλέον ζούνε χωρίς σάρκα στο αστρικό πεδίο.

  Μέσω μιας τελετής που τη γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι, οι επίδοξοι μελλοντικοί βρυκόλακες στέλνουν στους Αρχαίους Βαμπιρικούς Θεούς την ενέργεια που συλλέξανε από τους απλούς ανθρώπους. Αν οι Θεοί ικανοποιηθούν από αυτή τη προσφορά ενέργειας, κατά το τέλος της τελετουργίας τους επιστρέφουν ένα μικρό ποσό ενέργειας, μόνο που αυτή η ενέργεια έχει τη συχνότητα των Θεών και έτσι όταν εισαχθεί στο αστρικό σώμα του ανθρώπου, μεταμορφώνει σιγά σιγά τη ψυχή του. Για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση εντελώς, χρειάζονται πολλές επαναλήψεις της συγκεκριμένης τελετής. Μετά φυσικά συνεχίζεται να πραγματοποιείται εφόρου ζωής της σάρκας, γιατί δείχνει την εκτίμηση και το σεβασμό του Βρυκολακα προς τους Θεούς και επιπλέον είναι η μόνη μέθοδος επικοινωνίας μαζί τους. Η τελετή αυτή ονομάζεται “Vampiric Communion” ή “Sanguine Mass”.

  Οι Βρυκόλακες με λίγα λόγια είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη γνώση της μαγείας, με ειδικές τεχνικές απορροφούν τη Zωτική Eνέργεια από τους άλλους και πραγματοποιούν τελετές μεταμόρφωσης του αστρικού σώματος στις οποίες καλούν τους Θεούς τους. Έχουν Θνητό Υλικό Σώμα Ανθρώπου, αλλά Αθάνατο Ενεργειακό (αστρικό) Σώμα Βρυκόλακα.

  Φυσικά ένας άνθρωπος που απλά ασκεί βαμπιρισμό, αλλά όμως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους Θεούς, δεν είναι Βρυκόλακας! Είναι απλά ένας μάγος που αποκτά αρκετή ενέργεια μη γνωρίζοντας τι να την κάνει. Μπορεί βέβαια η ψυχή του να επιβιώσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο αστρικό πεδίο, όμως δεν έχει αποκτήσει την αληθινή αθανασία και έτσι πάλι κάποτε θα πεθάνει. Οι απλοί βαμπιριστές μάγοι πεθαίνουν, ενώ τα αληθινά βαμπίρ ποτέ!

  Είναι ενδιαφέρον ότι σε βιβλία Βρυκολάκων λένε ότι οι αρχαιότεροι Βαμπιρικοί Θεοί είναι οι Ανουνάκι! Γενικά έχουν πολλά ονόματα, Strigoi Morte, Undead Gods, Voladores, Annunaki κτλ. Αυτοί δίδαξαν στα ιερατεία τους πώς μπορεί ένας απλός άνθρωπος να τους μοιάσει.

  Τα αρχαία κείμενα δηλώνουν ότι οι Ανουνάκι κράτησαν τους ανθρώπους ως υπηρέτες για να φέρνουν σε αυτούς το Ελιξίριο της Ζωής στους Ναούς τους. Αυτό το Ελιξίριο αναφέρεται συχνά ως “Ζωτική Ενέργεια”, “Αμβροσία”, “Σώμα”, “Κρασί”, “Αίμα”, “Πράνα”, “Τσί”, “Κί”.

  Ιερά τους σύμβολα είναι ο Αιγυπτιακός Σταυρός (Ankh) που συμβολίζει την αθανασία, και ο Φτερωτός Ήλιος που έχει δύο φίδια.

  Ο Φτερωτός Ήλιος με τα δύο φίδια Χρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, τους Αιγύπτιους και τους Βαβυλώνιους! Συμβολίζει τους Θεούς που Ήρθαν από ψηλά. Στα Σουμεριακά αυτοί που ήρθαν από ψηλά λέγονται Ανουνάκι.

  Τα δύο φίδια παραπέμπουν: 1) στα διπλά εγκεφαλικά ημισφαίρια τα οποία είναι χωρισμένα και κάνουν τον άνθρωπο να παραμένει υποταγμένο από αυτή τη γενετική διαίρεση που μας επιβλήθηκε, 2) στη διπλή έλικα του DNA στην οποία είναι θαμμένος ο κωδικός για να ξεκλειδωθεί η φυσική αθανασία από τον γενετικό προγραμματισμό των Ανουνάκι, 3) σε ένα αφιέρωμα στον Ανουνάκι Ένκι ο οποίος εκπροσωπείται παραδοσιακά για ακόμα πιο πολλούς λόγους ως δύο φίδια που περιπλέκονται, για την απόφασή του να εμποδίσει την καταστροφή της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια ενός αρχαίου φυσικού κατακλυσμού, 4) η διττή φύση της πραγματικότητας όπως γίνεται αντιληπτή από αντίθετες οπτικές γωνίες, 5) στα “κέρατα”, που αντιπροσωπεύουν την επέκταση της δύναμης πέρα από το άτομο σε όλο τον κόσμο

  Τα φτερά παραπέμπουν: 1) στην αποδοχή ότι οι Ανουνάκι κατέβηκαν από τους ουρανούς, επιστρέφοντας σε αυτό τον κόσμο, 2) στην υπενθύμιση ότι οι μορφές τους ακόμα κάνουν βόλτες στους ουρανούς αυτού του κόσμου ως δίσκοι φωτός (μερικές από τις φωτεινές σφαίρες που έχουν παρατηρηθεί στον ουρανό δεν είναι σκάφη αντιβαρύτιτας UFO, αλλά είναι οι Ανουνάκι).

  Η προέλευσή τους είναι μυστήριο. Υπάρχουν δύο θεωρίες!

  Πρώτη άποψη είναι ότι αποτελούν εξωγήινα όντα που κάποτε με σάρκα και οστά επισκέφτηκαν τη Γη, εξέλιξαν γενετικά, δίδαξαν, υποδούλωσαν τους ανθρώπους και κατέχοντας γνώσεις περί αστρικού πεδίου φτιάξανε θρησκείες και ναούς ώστε και μετά το θάνατό τους να τους λατρεύουν οι άνθρωποι και να τους δίνουν ζωτική ενέργεια (Lifeforce). Έτσι εξασφάλισαν τη πνευματική αθανασία τους.

  Μετά από αρκετές χιλιάδες χρόνια έφυγε από τον πλανήτη μας το είδος τους, παρόλα αυτά όσοι από αυτούς είχαν πεθάνει και ζούσαν στο αστρικό πεδίο ως Βαμπίρ, συνέχισαν να ασκούν έλεγχο στο πλανήτη με τη βοήθεια των ανθρώπινων ιερατείων. Δηλαδή είχαν στις αδερφότητές τους ανθρώπους με πλούτο και δύναμη που ασκούσαν πολιτική εξουσία και εφάρμοζαν τα σχέδια των Βαμπιρικών Θεών. (Ίσως να συνεχίζουν να εφαρμόζονται τα σχέδιά τους και σήμερα).

  Δεύτερη άποψη είναι ότι γεννήθηκαν στο αστρικό πεδίο και δεν είχαν ποτέ σαρκικά σώματα. Στη πορεία των αιώνων επικοινώνησαν τηλεπαθητικά με ιερατεία των ανθρώπων και τους δίδαξαν ότι θα γίνουν όπως αυτοί αν τους λατρεύουν. Αυτή η θεωρεία τους παρουσιάζει σαν τους δαίμονες. Επίσης και σε αυτή τη περίπτωση πιθανόν οι οντότητες αυτές (ή αν θέλετε δαίμονες) να ασκούν εξουσία στο πλανήτη μέσω των πολιτικών και των πλουσίων που είναι μέλη στις ομάδες τους.

  Στη σημερινή εποχή αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλοί Βαμπιρικοι Θεοί στο αστρικό πεδίο που κάποτε ήταν και αυτοί άνθρωποι, μάλιστα σύμφωνα με τα ιερά βιβλία των βαμπίρ, όσοι καταφέρουν να μεταμορφωθούν σε αληθινό βρυκόλακα όταν πεθάνει το υλικό τους σώμα μπαίνουν και αυτοί στην ομάδα των Θεών και πλέον είναι η σειρά τους να λατρευτούν! Οπότε λατρεύουν τους Θεούς γιατί κάποτε γνωρίζουν ότι θα έρθει η σειρά τους να λατρευτούν ως Θεοί!

  Ο βαμπιρισμός μπορεί να ασκηθεί με διάφορους τρόπους. Είτε από απόσταση κοιτάζοντας το θύμα, είτε μέσω φυσική επαφής όπως χειραψία και αγκάλιασμα, είτε μέσω αστρικής προβολής όπου το βαμπίρ πηγαίνει εκεί που κοιμάται το θύμα και του ρουφά τη ζωτική ενέργεια. Επίσης μπορεί να ασκηθεί και μέσω τελετουργίας με τη χρήση ενός μαύρου καθρέπτη.

  Το Βαμπίρ πρέπει να γνωρίζει πως η απόσταση είναι μια ψευδαίσθηση, και με ότι κοιτάει έχει μια αστρική επαφή. Επίσης πρέπει να ξέρει ότι η ψυχή μπορεί να επηρεαστεί από τη θέληση του ατόμου και να αλλάξει σχήμα. Και τέλος πρέπει να γνωρίζει πως για να ασκηθεί βαμπιρισμός πρέπει να έρθει σε επαφή το αστρικό σώμα του Βαμπίρ με το αστρικό σώμα του θύματος.

  Όσον αφορά το βαμπιρισμό μέσω των ματιών, κοιτώντας το θύμα, το βαμπίρ οραματίζεται ένα αστρικό σχοινί να βγαίνει από τη ψυχή του, να προεκτείνεται και να τρυπά το αστρικό σώμα του θύματος. Επίσης νιώθει ότι δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των 2. Έτσι έχει επιτύχει αστρική επαφή. Καλό είναι να γνωρίζει την ανατομία της ψυχής και να προσπαθεί να τρυπήσει κατευθείαν σε ένα από τα 7 chakras. Μετά αφού έχει επιτύχει αστρική επαφή, το μόνο που μένει να κάνει είναι να απορροφήσει την ζωτική ενέργεια, οπότε Εισπνέοντας αέρα στα πνευμόνια του φαντάζεται πως τραβά την ενέργεια του θύματος, και Εκπνέοντας αέρα φαντάζεται ότι αποθηκεύει την ενέργεια στο δικό του σώμα. Αυτή η τεχνική αναπνοής είναι ακριβώς η ίδια σε όλες τις τεχνικές βαμπιρισμού.

  Όσων αφορά το βαμπιρισμό μέσω φυσικού αγγίγματος, είναι ποιο εύκολο για το μάγο να το πραγματοποιήσει διότι όταν αγγίζουμε το φυσικό σώμα ενός ανθρώπου, τα αστρικά σώματα μας ενώνονται καθώς το αστρικό σώμα προεκτείνεται μερικά εκατοστά από το υλικό σώμα. Έτσι λοιπόν με μια απλή χειραψία έχουμε αποκτήσει αστρική επαφή με το θύμα μας και εφαρμόζουμε πάλι τη παραπάνω τεχνική αναπνοής για του πάρουμε την ενέργεια.

  Σημείωση: Οποιαδήποτε μέθοδο απορρόφησης ενέργειας και αν επιλέξει το βαμπίρ, είναι σημαντικό στο τέλος να διακόψει συνειδητά την αστρική επαφή με το θύμα. Αν μετά τον επαρκή βαμπιρισμό ενέργειας δε σπάσει η ένωση και παραμείνει πχ κάποιο αστρικό νήμα, τότε μπορεί ο άνθρωπος να πάθει ζημιά αφού θα συνεχίζεται να του αφαιρείται ενέργεια, αλλά μπορεί επίσης η διαδικασία του βαμπιρισμού να αντιστραφεί και το βαμπίρ να αρχίσει να χάνει την ενέργεια που πήρε.

  Όσων αφορά το βαμπιρισμό μέσω αστρικής προβολής, είναι η ποιο δύσκολη τεχνική. Μόλις λοιπόν καταφέρει το βαμπίρ να διαχωρίσει τη ψυχή από το σώμα του, σκέπτεται το θύμα και μεταφέρεται στο μέρος που κοιμάται, το πλησιάζει και αγγίζοντας τον με το αστρικό του σώμα του απορροφά τη ζωτική ενέργεια. Πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει θύματα τέτοιων επιθέσεων, το έχουν ονομάσει μάλιστα και ως το φαινόμενο της “μόρας” και λένε πως νιώθουν μια παρουσία να κάθετε πάνω τους και να τους αποδυναμώνει. Τις περισσότερες φορές περιγράφουν τη μορφή ως μια σκιά.

  Αν μάλιστα το βαμπίρ είναι ισχυρό μπορεί να παίξει με το μυαλό του θύματος και να τον εξαπατήσει ώστε να νομίζει ότι έπεσε για παράδειγμα θύμα εξωγήινης απαγωγής. Διότι στο αιθερικό/αστρικό πεδίο μπορεί κάποιος να αλλάζει μορφές με τη θέληση του, οπότε ο μάγος/βαμπίρ παίρνει τη μορφή εξωγήινου και προβάλλει στο μυαλό του θύματος το σκηνικό ενός διαστημοπλοίου. Βέβαια αυτή η μορφή εξαπάτησης είναι σύγχρονη, καθώς τα παλιά χρόνια που οι άνθρωποι δε γνώριζαν για εξωγήινους, τα βαμπίρ έπαιρναν μορφές τη απόκρυφου Βρυκόλακα, του Λυκανθρώπου, της Νεράιδας, της μάγισσας, ή τη μορφή ενός δαίμονα, ή τη μορφή μιας τρομαχτικής οντότητας. Γενικά επιλέγουν τέτοιες μορφές επειδή η δημιουργία φόβου βοηθάει στο να χάσει ζωτική ενέργεια το θύμα ποιο γρήγορα. Υπάρχουν βέβαια και βαμπίρ που επιλέγουν να πάρουν τη μορφή μιας αγγελικής οντότητας.

  Η σημερινή φιλοσοφία των βρυκολάκων χωρίζεται σε Dayside, σε Nightside, και σε Twilight.

  Το Dayside είναι η υλιστική πλευρά και δίνονται κατευθύνσεις για το πώς κάποιος θα επιτύχει στην υλική ζωή, για το πώς θα αποκτήσει καλή κοινωνική θέση, το πώς θα γίνει αθάνατος σωματικά μέσω της τεχνολογίας και ενθαρρύνονται οι σαρκικές απολαύσεις. Στο Dayside σε γενικές γραμμές καλλιεργείται ο σκεπτικισμός.

  Το Nightside αφορά το μεταφυσικό κομμάτι όπου διδάσκεται ο ενεργειακός βαμπιρισμός, η ανατομία του αστρικού σώματος, τα Τσάκρας, υπάρχουν τεχνικές για την απορρόφηση της ζωτικής ενέργειας και πληροφορίες για το Τελετουργικό της Κοινωνίας με το οποίο κάποιος μπορεί να καλέσει τους Θεούς των Βρυκολάκων με σκοπό να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε αληθινό βρυκόλακα.

  Το Twilight αποτελεί την ισορροπία μεταξύ Dayside και Nightside. Προϋποθέτει κάποιος να έχει γίνει ειδικός στην Ημερήσια και στη Νυχτερινή φιλοσοφία ώστε να φτάσει στο επίπεδο του Λυκόφωτος. Να σημειώσω εδώ ότι ο όρος αυτός υπήρχε φυσικά στη κοινότητα των Βρυκολάκων για δεκαετίες πριν βγει τα ομώνυμο μυθιστόρημα Twilight που μετά έγινε και ταινία.

  Τέλος όσων αφορά το θέμα για τη καταστροφή του βαμπίρ από τον ήλιο, αυτό είναι μέχρι ένα σημείο μύθος. Διότι το Βαμπίρ μπορεί άνετα να απολαύσει τον ήλιο, μπορεί ακόμα να πάει για μπάνιο το καλοκαίρι καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνει ή να πάθει μόνιμο κακό. Όμως υπάρχει ένα μικρό τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συγκεκριμένα η βαμπιρική ψυχή όταν έρχεται σε επαφή με τον ήλιο αρχίζει και χάνει ζωτική ενέργεια, διότι την επηρεάζει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ηλίου, με αποτέλεσμα το Βαμπίρ να μη νιώθει μετά πολύ καλά. Μπορεί να αισθανθεί κουρασμένος, χωρίς ενεργητικότητα, και να πέσει η ψυχολογία του. Όμως αν βρει γρήγορα νέα θύματα μπορεί να αναπληρώσει την ενέργεια που έχασε από τον ήλιο.

  Κλείνοντας να τονίσω ότι τα Βαμπίρ μπορούν να πάρουν ενέργεια είτε με τις παραπάνω ενεργειακές τεχνικές που ανάφερα, είτε πίνοντας μερικές μόνο σταγόνες αίμα. Στο αίμα ρέει επίσης η ζωτική ενέργεια. Όμως είναι μια τεχνική που πολλά τάγματα βαμπιρισμού την απαγορεύουν αυστηρά καθώς αποτελεί μια κανιβαλιστική και αηδιαστική κατάσταση που περιλαμβάνει τον κίνδυνο να κολλήσεις αρρώστιες όπως AIDS ή ηπατίτιδα, αλλά επίσης υπάρχει και κίνδυνος άσχημου τραυματισμού κάποιας φλέβας, αρτηρίας ή του νεύρου του χεριού από βελόνες ή ξυραφάκια. Επίσης είναι και δύσκολο να βρεθεί κάποιος δότης.

  Πάντως ποιο εύκολα και άμεσα λαμβάνει κανείς ζωτική ενέργεια μέσω των μαγικών ενεργειακών τεχνικών, και έτσι δε χρειάζεται να καταφεύγει σε πόση αίματος.

  Η αλήθεια είναι εκεί έξω…

 • rita (diabase to olo)

  enta3ei re paidia k egw eida to twilight k egw diabasa ta biblia alla eipame den afhsa ton eayto mou na piste4ei toooso wste na kindyneyw na mou stri4ei…den lew k egw oneireyomai oti to brady tha mpei enas mageutikos me uperoxo derma brikolakas etoimos na kanei ta panta gia emena k to pisteyw oti kapoia stigmh tha ginei k anypomwnw giati anthrwpoi eimaste k ayfthn thn teleiothta aythn thn storgh aythn thn asfaleia akoma k apo to o3ygono 3eroyme oti den mporei na mas thn prosferei oso k na to thelei enas anthrwpos akoma k twra pou ta grafw ayta pisteuw pmws 3erw oti PRAGMATIKA k me olh mou thn 4yxh tha piste4w mono otan toys dw…opws epishs 3erw oti prin to twilight kaneis den epine aima oyte htan vampire giati?giati mesa apo ayto oloi eidan to teleio …to teleio oneiro…to teleio psema oto theloun gia ton eauto toys k gia ton erwta ths zwhs toys omws k pali poloi apo aytous pou lene oti pisteyoun kolwnoun (an mou epitrepetai)na diabasoun mnmata san to diko mou giati foboyntai oti tha bgoun apo thn teleia fantasiwsh toys thn teleia pseutikh alhtheia toys …pantws paidia mhn poroneste k den sas to leei kapoia poy den to kanei kapoies fores giati oloi mas theloume na fygoume apo aythn thn elehnh pragmatikothta sas to leei kapoia poy pisteyei oti uparxoyn toso polla omorfa monadika k oneiremena pragmata ston planhth pou pisteyei oti gia na breis to teleio den einai anagkh na psakseis oyte sto pseytiko oyte sto athanato..!!!!!!!!!!!

 • G.p.

  ox ftanh elate ston pragmatiko kosmo…

 • κυριαρχουν

  egw sas lew apla prosexete dn 8a sas pw polla alla balte thn logikh kai 8a katalabetai an uparxoun h oxi. egw pantws to exw 3axei dn 8a sas pw bebeaia alla 8elw na sas prohdopoihsw prosexte polu zoun anamesa mas!

 • G.p.

  siga mhn zoun kai dipla mas

 • kouklaki

  poooo signomi allh pleura alla dn mporesa na to diabasw olo auto!!!!!!!!!!!!!alla eipame na poronomaste ligo sta erga alla meta na mn skalonoume kai na leme oti eimaste vabir kai oti pinoume aima eleos sumfono apolita me ton G.p !!ELATE STIN PRAGMATIKOTITA !!!!!!!!!toubla eiste eleos kai alex11 se perimenw lew akoma mn anisixeis dn 3exnaw

 • G.p.

  nice ;) and thanks kouklaki, den prospa9w na to parw epanw mou h na paineutw, e3alou o ka9enas exei thn gnwmh tou kai thn apopsh tou, kla ta htan na ginomastan oti mas aresh h oti 9eloume, den lew oti den sumfwnw h oti den mou aresh, ala h pragmatikothta ths zwhs einai auth…ta leme

 • G.p.

  nice ;) and thanks kouklaki, den prospa9w na to parw epanw mou h na paineutw, e3alou o ka9enas exei thn gnwmh tou kai thn apopsh tou,den lew oti den sumfwnw h oti den mou aresh, ala h pragmatikothta ths zwhs einai auth…ta leme

 • kouklaki

  re kati asxetw extes mou ena autokinito patise to podi mou kai ponei parta p[poli gamoti panagia tis me exei pethanei ston pono !!!!!!!!!!asxetw alla ok G.P POSW XRWNWN EISE???????

 • kouklaki

  re sou milaw?????\

 • Vampire

  Koitakste paidia.. auta pou lete ine.. aspoume perierga… gia na po tin alithia ime brikolakas… miso to skordo kai ton ilio oxi ton stauro! imarton! ase pou ime xristianos!

 • sinidisi

  Η Άλλη πλευρά, παίρνεις ναρκωτικά;

 • kouklaki

  xaxaaxaxaxaxaxaxax ok vampire se pisteuw sinidisi oli edw pernoun narkotika apoti fenete

 • kouklaki

  sinidisi tha mou dwseis to fb sou??????

 • χρυσα

  poso 8a h8ela na hmoyn enas brikolakas einai to oneiro moy

 • stelios

  shmera shzhtaga me tous filous mou ama uparxoun vrukolakes h oxi kai enaas filos mou eipa oti vrhkolakes pou pinoun aima dn iparxoun alla uparxoun vrykolakes oi opoioi sou roufane olh thn 8etikh energeia!!!gia paradeigma ama eisai se mia cafeteria kai kapoios einai mesa sthn dia8esh,mesa sthn trelh xara kai ton deite se kapoia fash na einai psuxologika pesmenos tote kapoios apo ekei mesa 8a ton koitage gia ora kai apla 8a tou roufhxe olh thn energeia!!!borei na sas fenete trelo borei na sas fenete hli8iothta alla pistepste me mexri kai se emena mou exei sumbei!!!!!

 • stelios

  auto pou 8a grapso tora einai teleios asxeto me to 8ema!!!!!christinaki kai kouklaki pezei na eistai oi mones pou 8 pistepsete ti mou eixe sumbei otan phgena ekth dhmotikou gt kai eseis exete zhsh (dei) diafora kai oxi san kati karagiozoplayers pou epeidh den exoun dei oute exoun zhsh kati paraxeno sthn zoh tous dn pisteuoun kai koroideuon!!!!!!milao gia ta pneumata kai ta upoloipa diavolika pragmata pou uparxouN!!

 • VenCerCrach

  opoia 8elei na tin kanw vampire na m to pei

 • stelios

  alos hli8ios apo pano!!!!!eleos pia!!!!!

 • sinidisi

  egw 8a kanw mia mono erwtisi

  Auta dimosia ta exete pei pote???? (vevea oxi oti kanis 8a asxoli8ei alla isws pernaei kana trolei me grami apeu8ias pros dafni).

 • stelios

  asto sinidish hli8ioi einai!!!eidika o alex 11 pou to exei pistepsei einai teleios ka8isterimadi!!!!

 • sinidisi

  stelio min tus vrizeis…dagwnoun

 • stelios

  axaxaaxaxaxaaaxaxaxaxa!!!!lol sinidish!!!!!:P

 • nightwish

  Πω πω ποσο μ εκνευριζουν αυτες π γραφουν για το twilight!!!!αυτη τη μουφα που δν την λες καν βαμπιρ ταινια γτ δν εχει βαμπιρ μεσα!
  αξιολυπητο!!!

 • dead lover’s lane

  Ο θειος μου εχει πορφυρια,αλλα δεν εμφανιζει κανενα απο τα συμπτωματα που αναφερθηκαν.Δεν εχει καμμια σχεση με βαμπιρ.

 • stelios

  uarxounauta ta sumptomata kanonika alla merikoi einai trelares pou to pernoun sta sovara oti einai vampire kai dagkonoun!!!lol

 • eleansalazar

  kalare olli edo grafete

 • stelios

  apo oti fenete nai!!!lol :P

 • gwgw122

  oloi.edw.yrafete.rr???wraia..!!opios.9elei.as.pei.k.tin.istoria.tis.zwhs.to0. x]

 • stelios

  thn exoun pei pio panO!!!!!

 • alex11

  hi sas elipsa?

 • alex11

  esys pou den pistevete oti den eimai vampir

 • alex11

  ta simerina vampir exoun iremisi den itan opos palia skotonan opoion vri mprostatous profities iparxooun na kserete ama vrite kapos klistos xoros kai mousiki parakseni eki 8a dite den sas leo gia na tromaksete sas leo gia na pistepsete kanena vampir den einai tou satana apla etsi dimiourgounte

 • alex11

  exw parapola na sas po ama 8elete kante erotisis

 • alex11

  ama dite ena atomo monaxiko sto skotadi figete makria sas simvoulevw mpori na eimai kai egw tous ksafanizoume skotonoumai

 • alex11

  paidia pistepsteme den 8a 8ete ba ginete vampir eimaste poli konta esas iparxoun diavora vampir afti pou trefonati me zwa diafora zoumai anamesa sas

 • alex11

  8elw na ginw kanonikos an8rwpos na xarw tin zwi merika vampir antexoun tin mera kai den kimountai exw skotosi parapola vampir exw prostatepsi an8rwpous san ka esas

 • liana

  egw 8a ei8ela para poly na hmoyn enas brikolakas toys latreyw ma ayto dn 8a ginei pote

 • liana

  ama eimoyn vampire 8a htan telio 3erw ta panta gia aytoys kai to telio 8a htan na ypirxe ena 3orki gia ayto alla ayta einai mono sta paramy8ia

 • liana

  kai kt allo ama kapios htan brikolakas …(as mhn leme mlks paidia dn einai kaneis brikolakas

 • alex11

  liana den kseris tpt gia vampir

 • alex11

  o arxeoteros kai poio dina to vampir itan o Κόμης Κωσαντίνιους to komis min nomizete oti einai o komis drakoulas

 • alex11

  ένα φαινόμενο όπου πλέον αρχίζουν να εξαφανίζονται. Ο αρχηγός τους φυσικά ζει, και θα ζει και εις τους αιώνας.

 • kouklaki

  klklklklklklklklkl re 3eipniste pou nomizete oti briskeste staparami8ia ,,,,,,ei sta onirasas pou oti euxi8ite 8a sas ginei eiste elos reeeee stelio me ta pneumata pou les to 3erw oti uparxoun kai to 3erw pio kalaa apo saws gt asxoloume me 3orkia kai exw kaleseiiii pneuma alla dn mas ekane kati aplos kiklofori sto sxolio axaxaxxa kati aqsxeto pios baraei pakistanous????????????sinidisi kaneme add sto fb legome ioanna maniatisa

 • alex11

  kanis den kseri pos zoumai kanenas

 • alex11

  basia poios se dimiourgise gt emena me dimiourgisan

 • kouklaki

  RE ALEX AMA 8IMASE SOY EIPA POU NA ER8IS EKEI 8A ME DEIS ME KATI KORONAKIA NA PINOUME MAURO ;)

 • kouklaki

  EISTE !MALAKES!! ELEOS EIME VAMPIR KAI EIME VAMPIR ELEOS RE PEDIA STI MOUNARA MOU AN EISTE EI DN EISTEEEE

 • VampireDiaries

  Loipon paidia! Hremistee!!! Ki emena m aresoun para polu oi vrikolakes k pisteuw oti uparxoun alla den einai oute san to twilight, true blood h vampire diaries! Einai diaforetikoi! Telos Pantwn! Kai auto pou mia/enas elege gia ena paidi pou pinei apo surigga den einai aima! Einai sidhros! Epina ki egw mikri kai moiazei san aima me zaxarh! Ki emena m aresei to aima! Alla prepei na to psaksw polu gia na dw an uparxoun :-S

 • kouklaki

  re eiste elosssssss oli sasa dn eipa e4gw pos dn uparxoun mporei kai ne mporei kai oxi gt dn eimaste ei mo0nadiki zwi sto planiti gh alaloa rttwra mn mou erxete o 3ekarfotos kai na mouy leei eime vampir kai eime vampir kai pos emeis eimaste 8nitoi e4leos pia kai egw eime maniatisa me ta oolalla moy an to pqame etsi den eeine ligo9 malkaia auto twra xestika egw eine vampir eiden eine pros8eou piaaa 3eipniste apo ta onira sassss 3eipniste!!!!!!!elate stin pragmatikotita stam,atiste na onireueste elate ston diko mas kosmoooo eelate piaaaaaa swton pragmatiko kosmo na deite eine pio wraia ston pragmatiko kosmoooooo elateeee <>:/:);)

 • xristinoula

  ego pisteuo pos iparxoun vampire…..

 • kouklaki

  reeeeeee eiste eleos ok nene pisteuete oti 8elete ok ne kapioi pisteuoun oti uparxoun kai kapioi alli oxiii apopsis eine kai dn diafono me tis apopsis as alla mn leme twrra oti eimaste kai vabirrrrr eleosss:@:@:@:@:@:@::@:@:@:@

 • ToXiNE

  diabasa merika apo ta sxoleia sas kai 8elw na apanthsw…..DEN IPARXOUN VAMPIR KAI BRIKOLAKES KAI ALLES BLAKIES!!!!!!!!uparxei kapoia sxetikh arostia opos anefere polu sosta kapios apo pano..alla megaloste pia!!!ftanei den mporei na pisteuete oti uparxoun vampire kai malista san to lukofos kai xazomares!!poso eiste?5???eleos pia ..auta einai dimiourgimata an8ropinou mialou gia na trabaei kati e3ipnoblakes san kai esas…kai toso kairo pisteua oti den ginete na iparxoun toso ili8ioi anuropoi alla telika iparxoun.

 • alex11

  melene alex manitor zw xronia kai den me diaferi an den pistevete exw afto pou 8elate na ma8ete sas to edwsa

 • kouklaki

  lipon patiste sto google <>egw me to pou eida to bedeo dn to pisteua emina malakas

 • robert pattinson love

  paidia den iparxoun brikolakes…
  an ke na sas po tin alithia tha ithela na iparxoun alla stil twilight ke na gino ke ego kapote san tin bella alla krima….tha ithela poli na ginomoun vampir san bella swan

 • nightwish

  H apo panw einai teleiws zwon!h katw twn 13!

 • Ελεοςςςςς

  Ελεοςςςςς τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα!!!
  Αν υπαρχουν βαμπιρ τοτε εγω ειμαι ο Γκουσγκουνης!!!
  Τι βαρεμενα υπαρχουν Θεε σε τουτο το ματαιο κοσμο????:p
  Υπαρχουν οι νεραιδες!!! Το νιωθω το νιωθω!!!!
  χαχαχαχαχαχα

 • kouklaki

  nightwish lipon to zwon se pion pigene ama pigene se mena ti gamises mpastardo!!!!!!!!!!;)

 • nightwish

  σε σενα πηγαινε…!!! ;))

 • lonely

  lola eisai edw??

 • lonely

  afto pou 9a moirastw mazi sas paizei k n mhn to pistepsete….. kapoia nyxta prin 2 xronia eida ena oneiro enan typo m mavra rouxa k kapelo san enan alpo 20xrono…..thn epomenh mera phga g pswnia sthn ermou k htn mprosta m sta 10metra…etre3a n tn dw k eixe e3afanistei..apo ekeinh thn hmera tn evlepa ka9e mera ka9e nuxta ston upno m ston 3upnio m pantou perpatouse dipla m m milage k dn tn akouge kaneis oute k tn evlepe…sthn arxh htan tromaxtiko eklaiga etrema…eixan ferei papa sto spiti m k kanane agiasmous milame g trela pragmata…panta katalavaina oti htn konta mou k eniw9a ena rigos n me diaperna kati san mikro aeraki dn m aggize poote k pote dn eida t matia tou…eixa ftasei shmeio trelas…..3afnika sthn geitonia m eixe ginei salos g nekra zwa t vriskane 3ezoumismena….eixe tyxei n exw shmadia sto swma m k n t vlepw ka9e prwi otn 3uupnousa…panta erxotan thn hmera stis 12 t meshmeri k t nyxta apo tis 12 mexri tis 3 k vsk mexri n koimh9w htn ekei panta….mia fora ton eida m dermatina gyalistera mavra rouxa n sketekete sthn mpalkonoporta m akoumpontas t xeria tou sto tzami k eixe pantou aimata…tsiriza etrema k molis anoi3an t fwta tou dwmatiou m e3afanisthke….sto dwmatio m eixa parathtrhsei oti lupane kapoia pragmata alla dn mporousa n katalavw ti..mia mera hr9e k m 3upnhse mesa sthn nuxta m epiase t xeria k htn pagwmenos..dakryze k m eipe n mhn tn fovamai..pws an stamathsw n milaw g afton 9a e3afanistei…m rwthse an 9elw n perasw mia aiwniothta mazi tou k t apathsa ti ennoeis???me koita3e k eixe ena polu periergo xrwma san mple hlekrik oute kokkino oute xryso opws stis tainies…ekeinh thn wra troma3a ourliaza alla dn akougomouna m ekleise t stoma k m leei otn pragmatika niwseis monh otan pragmatika dn 9a 9es n zeis k 9a anarwtiese ton logo upar3hs sou otan m fwna3eis 9a eimai ekei….e3afanisthke…..apo tote panta niw9w kati konta mou ane3hghto aorato….alla oxi aparaithta kako….den lew pws htn vrikolakas….alla ti mporei n htan k giati hr9e s emena???ti anazhtouse???k an htn vrikolakas gt apla dn me dagwse???

 • http://t9esaseme.com Realisths

  Katarxas ena exo na pw.. an yparxoyn sigoyra den legonte bampir,brikolakes kai talipa… 9a einai aplos anr9opei aforismenoi kai zoyne me emma h einai mia paradosh…mporei na mhn exei sxesh me ton eksapodo ( :P ) …
  kai oloi lete ”an yparxoyn na mas dagkosoyne..” .. ti nomizete oti apo ayto to site 9a mpoyne sto spiti sas kai 9a sas broyne???? -.-”’ katarxas prepei na einai kapoy makrya kai na bgenoyn mono to brady gia na mhn toys blepoyne..

 • ToXiNE

  lonely πολλα θριλλερ βλεπεις

 • elina

  …απλα τα φοβαμαι.δε μπορω να ξερω αν υπαρχουν ομως…εσας δε σας τρομαζει η τυχον υπαρξη τους???

 • Damon’s girl

  Επιτελουςςς
  μόνο σ’αυτη την σελιδα μπορω να πω οτι θελω ΑΙΜΑ παραπανω δεν λεω….
  ΨΑΧΝΩ ΑΙΜΑ
  και δεν ειμαι τρελη
  εχω μια λατρεια που ΠΟΤΕ δεν θα την μαθετε

 • elina

  λατρεια?ψαχνεις αιμα…?γιατι?

 • Damon’s girl

  ναι ψάχνω γιατί πολύ απλά ΔΙΨΑΩ.

 • Damon’s girl

  lonely an exeis facebook 9elw na su milisw. plz ein anagkh na su milisw.

 • elina

  …eisai vampir?

 • ToXiNE

  τι εισαι βαμπιρ μορε ελινα??πατε καλα ολοι σας???ελεος δηλαδη σαν 5χρονα φερεστε..!!!

 • Damon’s girl

  Δεν ξέρω δεν τα λεμε αυτα. Αλλα το λατρευω και οποιος μου το προσφερε δεν θα ελεγα οχι….

 • elina

  ma…akou ti leei…den s tromazei?

 • vampires are true

  loipon akouste iparxoun brikolakes to diais8anomai ok??? dn 3erw ti 8a peite kai mhn troma3ete ok??? peite me trelh dn 8a eiste oi prwtoi. eimai kati san maggisa mia rogonos m htan mantisa kai bh8ise thn astinomia na piasoun enan klefth kai exw oramata exw dei pragmata sto mellon… osoi pisteuete oti oi brikolakes san ton entouart iparxoun tote nai einai alh8eia alla den legontai brikolakes legontai psixroi exw psa3ei gia afto. pinw to aima m apo mirh exw mirisei to aima filwn m apo to nipiagogeio kai to kaloakiri eipia to aima mias fimhs h liges stagones afth prosfer8ike… apo tote blepw pneumata kai epishs sto e3oxiko m brikame ena kouneli skotomeno panw se enan kado skoupidiwn kai phga kai to girisa monh m kai eixe duo mitera dontia opote mhn mou peite oti dn iparxoun dn to pisteuw

 • Damon’s girl

  Καλά θα κάνουν να φοβούνται λέω εγώ. Που είναι και ο Vampire Lord Marinos?
  Καιρό έχουμε να τον ακούσουμε.

 • ToXiNE

  αχ δεν ειμαστε καλα….ενας λογικος ανθρωπος δεν υπαρχει???και αμα ολοι ειστε αυτα που λετε γιατι τα βγαζετε στην φορα??ποποποπο πια σαν 2χρονα κανετε

 • Marino I LOVE YOU

  μίλαγα σήμερα με μία φίλη μου στο φβ και μου έλεγε για τους βρικόλακες,και μου έδειξε αυτή την σελίδα…και συζητάγαμε για έναν βρικόλακα Μαρίνο, και δεν ξέρω πως έγινε αυτο…μου αρεσει ο Μαρινος!!!! <3 <3 <3

 • Damon’s girl

  Λοιπόν η κοπελιά από πάνω αναφέρει μια φίλη αυτή η φίλη είμαι εγώ. Και ναι της γνώρισα τον Μαρίνο. Όλη την ώρα μου εχουν φύγει τα μυαλά ”marino i love you, marino i love you” όλη την ώρα αυτό λέει.
  Εγώ θα ήθελα απ’τον Μαρίνο μια υπέροχη πιπιλιά βασικά μια δαγκωνιά.
  Χαχαχαχαχαχαχα ποτέ δεν θα με πιάσει όμως να με δαγκώσει….θα κάνουμε πολλά.

 • Marino I LOVE YOU

  ναι σωστα! ευχαριστω Damon’s Girl <3…Απο τοτε που αρχισαμε να μιλαμε γ'αυτον, εχουμε φαει μεγαλο κολλημα και συνεχεια λεμε η μια στη αλλη ποτε θα ερθει ο Μαρινος σπιτι μας! χαχαχα λολ…! <3 <3 <3

 • Damon’s girl

  Μαρίνο θέλουμε την LordConda σου…

  Αντζυ εσυ καταλαβες τι του ειπα…

  LordConda απάντα μην την φάμε.

 • Marino I LOVE YOU

  χαχαχαχαχα!!! ^^ LordConda θελουμε γιατι αν νευριασουμε θα γινει του βρικολακα εδω μεσα! χδ…ομορφααααντρα μου (για τον Μαρινο το λεω)…και οσοι δεν πιστευουν οτι δεν ειναι βρικολακας τους γραφω ουτε αριστερα,ουτε δεξια…τσαααακ στη μεση -.-

 • Damon’s girl

  Σωστά τα λέει.
  Μαρίνο θες άγρια παιχνίδια???
  Πες μου να ξέρω…

 • Marino I LOVE YOU

  χαχαχαχα!!! #DirtyMind…Που ειναι ο Μαρινος? :'( Γιατι εχει καιρο να μιλισει? Αν ειναι με καμια αλλη,θα πηδηχτο απο το παραθυρο! Ο Μαρινος ειναι δικος μας!Το δικο μας αιμα επρεπε να πινει!!! χδ… <3 <3 <3 ΕΛα ρε Μαρινο μπες να μιλισεις λιγακι… #WeMissYou <3 <3 <3

 • -.-

  kata pasa pithanotita o marinos einai enas pou aplos gavloneete stin idea tou oti iparxei periptosi na einai vrikolas a kkai dn mas niazei pou mas grafeis idika otan dn exeis kai pou na grapseis

 • Marino I LOVE YOU

  Μορε αι χεσου!!! ^^ Οτι θελω κανω και οποιον θελω θα γουσταρω!!! -.-… Αντε τωρα…Εσυ τι ενδιαφερεσαι? Αν ο Μαρινος ειναι βρικολακας ή οχι,ειναι δικο του το προβλημα, και οχι δικο σου! Εγω πιστευω οτι ειναι… Τωρα τι μου λες εσυ, νομιζω οτι δεν θες να μαθεις που σε γραφω!!! -.-

 • -.-

  an pisteueis oti einai diko tou provlima tote gt asxolise toso poli kai dn sou eipa na mn kaneis oti thes me opoin thes aplos sou lew pos dn mas endiaferei kai poli

 • Marino I LOVE YOU

  na sou po…ase tis malakies giati arketes akousa simera..tha asxoloume oso thelo me ton marino thes dn thes…kai tora an dn se endiaferei esena o marinos mazi me tous allous tous parapano malakes se grafo se afta pou dn exo..!!!G’afto ante pigaine na pai3eis ligo facebook giati me gkastroses… -.-!!!

 • -.-

  egw tha paw na paixw fb esi pane na paixeis ligo tou marinou na xedwseis a kai : mn rwtas pos pernaw tr pou paw apo to kalo sto kalitero mn rwtas pos pernaw TWRA POU THA PAREIS APO TA TRIA TO MAKRITERO!:)

 • elina

  poios einai o marinos????

 • http://qqq badboy666

  ego na sas po tin gnomi mou lete blakies edo sas exoune kanei plisi egkefalou i tainies. Oo0oOoO EIME BRUKOLAKAS erxome apo ta ba8i tou sotous na sas kano olous dikous mou ou!!!!!! ti na po omg bb

 • Reaoer

  Πω ρε τι μαλακιες μπορει να διαβασει κανεις το πρωι.. η ειστε τουβλα η δεν εξηγητε αλλιως =D!

 • ToXiNE

  Reaoer eisai isws o monos logikos an8rwpos edw!

 • DEVIL

  ime vrikolakas..8elete na me gnorisete?? plaka kano…
  an den do enan den pistevo se afta..
  ine @@@@@@@@ .. ka8e mera vlepete tetius..? bori na iparxun teratogenisis i ke treli pu pinun ema den ine omos ke vrrikolakes. ke gia tis martiries iparxi ke eki e3igisi..

 • DEVIL

  kapote ixa akusi mia istoria ali8ini.. ixe vgi lipon mia fimi pos ka8e vradi erxotan o diavolos se ena nekrotafio. me to musi ke ta kerata opos lene pos ine o diavolos.. ixan troma3i para poli perastiki pu ton evlepan!! mia mera enas securitas pige na di ke aftos ton diavolo. molis eftase e3o sta kagela tu nekrotafiu ide ena kefali me kerata ke musi.. tromazi ke vgazi katef8ian to oplo tu ke adiase olo ton gemistira pano tu ke efige trexontas. tin ali mera vre8ike enas nekros gazomenos tragos…… kapos etsi pistevo pos dimiurgunte oli i mi8i me ta fantasmata vambir klp.

 • http://- love yaa

  ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ..
  ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ 3ΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ..
  ΠΙΣΤΕΥΩ ..ΒΓΑΛ΄ΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ..
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ :/ ..

 • DEVIL

  oti 8es pistevis..
  apla afti ine i apopsi mu..

 • vampires are true

  o ka8enas pisteuei oti 8eei kai afto pou les devil gia ton trago dn einai kai sigouro pes ipo8etika milame oti iparxoun brikolakes dn 8a htna toso blakas gia na mhn FHSEI KATI PISW TO PO NA DEIXNEI OTI AFTA Einai blakies dn ginetai tosoi an8rwpoi na troma3an me enan trago… einai an8rwpinos adinato na ekanan oloi to idio la8os

 • the vampire diaries

  den 3erw ama iparxoun brikolakes kai 4axnw na ma9w ala exw napw oti mia mera me tous filou m mazeutikame spiti m kai pe3ame potiaki ya xabale telo spadon apotote blepw sinexia para3ena onira kai exw frikari :?

 • the vampire diaries

  alex 11 ?

 • the vampire diaries

  3erei kaneis ama iparxoun brikolakes h exei apodi3eis yia autous ?

 • Helen

  re paidia ilikrina exw fah trelo kolima me to twilight alla den exw afhsei twn eayto mou na to pistepsei kai oi brikolakes den yparxoyn… apo thn apopsh oti an ypirxan kapoios 8a to h3ere kai an to h3ere den pisteuw pws 8a to ekane tenia (to lew ayto gia ayto poy letai merikoi oti o skino8eths kati exei dei)alla 8a to elege sta kanalia kai sths efimerides.epishs o λλλλλ exei dikio…enta3ei einai wrea exoyn korifosh alla mexri ekei tainies einai (xoris pare3ighsh)

 • Helen

  epishs as poyme oti yparxoyn 1pws e3ighte oti pote kaneis den toys exei dei 2kanenas epistimona h kapios alos poy apla psaxnei to 8ema den einai sigoyros 3 ante soy lew egw oti uparxoyn kai erxontai na minoyn sthn polu po meneis gia na zhsoyn oi vrikolakes 8eloyn kai aima kai 8alw na katali3w sto oti an skotosoyn thn mana soy h ton patera soy ti kaneis 8a sas arese giayto sas lew na hste sigoyri pws den 8a 8alate na uparxoyn kai ante soy lew einai kaloi kai phnoun mono aima zwwn kai er8oy kai skotosoyn to skylaki soy to pantikaki soy to gataki soy k.a. 8a toys katargiosastan nai h oxi? kai gia osoys den katalaban 8a protimoyses thn mana soy,skylo soy h toys vrikolakes?

 • Helen

  a kai kati allo gia aytous poy lene oti oi vrikolakes den phnoyn aima apla exoun kapoia hdietera xarismata den einai vrikolakes autoi. autoi legonte(πρικισμένοι)poy ayto shmenei oti etsi exoyn geni8ei kai toys exei prikisei h fysh oxi omos oti einai kati yperfisiko h autos pou to exei einai a8anatos. kai an den 3eretai thn le3ei kai an den me pisteutai ani3tai le3iko

 • Helen

  oi vrikolakes apla den uparxoun kai nwmizw pws sas e3ighsa oloy toys logoys (xwris pare3ighsh).Alla kai apo thn alh o ka8enas exei thn apopsh tou kai kaneis den mporei na tou thn ala3ei me to etsi 8elw aloste aplos thn gnwmh moy lew opws kai oi alloi.kai opois 8elei thn upstirizei.

 • DEVIL

  Ama ipirxan kapios rufianos 8a ixe gnorisi enan vrikolaka ke 8a to ma8ename oli apo tis idisis ke oxi apo mia selida sto internet pu kapios aradiazi tin apopsi tu..

 • Helen

  ante vrabo pes ta

 • Helen

  re paidia 3ipniste ligo kai elate sthn pragmatikotita megaloste kai mhn zhte mesa sthn mizergia kai sto psema oi vrikolakes den uparxoyn.mhn sas aresei toso poly to psema apodextite thn alh8ia kai tote 8a katalabetai to nohma ths zoh kai 8a pitai ston euto sas ”re ti malakas hmoun”

 • Helen

  the vampire diaries ti einai to potiaki??

 • the vampire diaries

  to potiraki h alios Ouija Board einai ena paixnidi pou kaleis pneumata kai erontai se pefi mazi sou
  kounontas to potiraki panw sta grama pou exeis gra4ei se ena xarti helen

 • bella

  paidia de 3erw poso eistai alla egw eimai 14 kai pisteuw …den diabaza oute ena logotexniko alla twra diabazw eina 450 se 6 wres xwrhs plaka[alla me brikolake] …den 3erw an esas sas lene oi goneis sas pws den kanei na pisteuoumai se tetoia alla emena mou to lene kai oti ama shnexisw etsi 8a arxisw na latreuw ton satana …pragmatika 8a h8ela para polu na eixa tetoies dhnameis na uphrxan ola auta kai oxi opws to lene edw oti einai etsi alla 8a sas pw kati kai prosexteto EIMAI APO THN MAKEDWNIA KAI EDW LEME OTI OI BRIKOLAKES BGAINOUN TA MESANUXTA KAI NAI DEN EINAI OPWS LENE ME FWTIES KAI TETOIA EINAI SAN NEKROI KATASPROI SAN KANONIKOI AN8RWPOI MONO UPERBOLIKA LEUKOI ….KAI NA YPARXOUN

 • stelios

  re malakes sugkentro8hte ligo!!!!!kai mena to oneiro mou einai n bgo prota8lhths mma alla dn kano kai etsi!!!!toulaxiston auto pou 8elo ego einai pragmatikothta!!!!!karagiozh alex11 eisai edo????

 • stelios

  bellla DEN uparxoun vampire eisai polu mikrh gia na to katalaveis kai giauto pisteuhs se auta kai ego otan hmoun sthn ilikia sou pisteua ston harry potter kai nomiza oti uparxei to hogwart’s h mageia kai ola auta mexri pou megalosa kai xupnhse to kefali mou!!!!oso giauto pou lene oi gonois sou exoun dikio kalhtera na stamathshs na asxolhse toso polu gt 8a blexeis axxhma!!!!!!

 • http://florina maraki mp

  re paidia true blood to telleio ergo me vampires i love stephen moyer tespa an uparxh kanenas 8elw na dw gnwrisw kai na ton rwtisw pola arkei na mhn me faei

 • http://florina maraki mp

  bella nomizw pws to exeis parakanei lg alla 3erw pws exeis faei olima kai eseis oi ipolipoi mhn brizete gia na episkepteste agthn thn isoselida eixate kapoio logo kai lg sevasmo dldl omg den 8a bgalete kai tpt apo auto aman kai pali i love stephe moyer

 • lonely

  pes m to diko s k 9a s kanw egw add ligo pio arga to vradu n t poume…

 • lonely

  ade pou eisaiii??????

 • http://florina maraki mp

  re sunexiste n grafete tis gnwmesas gt mporei kai me mia gnwmisa na sunfonisoun para polu mhn to bazete katw isws mporei kai n mn uparxoun alla poios den 8a h8ele na tous gnwrisei. mporei na einai aplos plasmata tis fantasias mas egw ts eipa tn gnwmh mou gia na akousw tr kai tis dikies sas pote den einai arga

 • http://florina maraki mp

  OX PANAGIA MOU TI MALAKIES LEWWWWW

 • http://florina maraki mp

  peite kati re paidia sthn mouga 8a thn bgaloumeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!

 • stelios

  einai kaneis edo?????

 • the vampire diaries

  naiiii

 • stelios

  einai kaneis mesa?????lol

 • lonely

  geia sas….

 • lonely

  einai kaneis edwwwwwwwwwwww????????????????

 • stelios

  nai edo eimaiaiaiai!!!!!!!

 • the vampire diaries

  kai egw mesa eimai

 • stelios

  omorfa!!!!!!!einai kaneis mesa???

 • lonely

  helloooooo

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  sinomi re paidia na rotisw kati kotzaman vrikolas exei pc me internet k mpenei se teties istoselides??i mipos mpenei apo to kinito??? signomi kiolas alla den stekei tin epomeni fora skeftite kati kalitero

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  signomi*

 • ToXiNE

  αιντεεεε σαλταρε ο κοσμος

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  den katalava ti iponoumeno einai auto???

 • the vampire diaries

  o ka8enas leei tn apo4i tou : )

 • efh

  pragmatika……….mipos mas exoun epireasei oles avtes oi tenies?

 • ToXiNE

  efh ακομα ρωτας? δεν εχεις διαβασει αυτα που γραφουν πιο πανω;;;

 • ToXiNE

  !!!!!!!!!!!!!!! αυτο που καταλαβες

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  oxi re dn katalava ante pia dn mporei na milisei kaneis kai sto katw katw dn einai logika auta!!!!!!!!!

 • http://florina maraki mp

  dikio exete re paidia alla etsi mpenoume gia xabalee

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  min to les kapoioi einai toso xapata pou to pistevoun kiolas!!!!!!!!

 • http://florina maraki mp

  mporei kai nai mporei kai na to pisteuoun alla einai polu uparboliko na uparxoun vampires sthn epoxi mas :-) florina florina

 • ToXiNE

  οχι δεν μπορεις να μιλησεις οταν λες μαλακιες…..και ρε να πεις αλλους οχι εμενα

 • vampires are true

  na rwtisw h efh mipws 3erei kati kiries apo to sxoleio ths pou legontai pontikh kai bentouri ??? giati an einai thn 3erw

 • ToXiNE

  ο καθενας με τον πονο του εδω μεσα ^_^

 • stelios

  kalo mhna paidia!!!!!!

 • Katia

  ree iste arosti pate kala?

 • lonely

  hii…

 • Mpatiraki

  Iparxoun vrikolakes! Sinantisa x8es ena xortofago kai tou zitisa na me kanei ki emena! fisika ipir3e fovero auto! ponaga poli, alla twra eimai enas neogennitos me xarisma! xaxaxaxaxaxaxaxaxaaaxaxaxa!!! Eiste oti na ‘nai, fovamai, fovamai! 3ekollate reeeeeee! Oneireueste aniparktous erwtes me vrikolakes kai malakies! An einai etsi na kanw ki egw kana vivlio me vrikolakes na xestw sto taliro!

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  nai re paidia ksipniste epitelous!!!!!!DEN iparxoun vrikolakes!!! plaka mou kanete diladi??eleos pia!!!

 • http://florina maraki mp

  re paidia mhn tsakoneste apla einai oles autes h teneia pou fenontai toso pistikes kai meta sou erxonte sto mualo oles aftes h boufles kai rwtame meta malakies

 • vasia mpenetsh thelw na ginw vampir

  alex 11 the na pis pos eise vrikolakas etsi ??
  hh opos alios onomazonte h a8anati pou pinun emma k ta lipa…
  an hne ali9ia 8elw n milisume pls…

 • vasia mpenetsh thelw na ginw vampir

  pedia egw sto ipno m exw di ton dialo ston hpno m na perni tn aderfo m se morfi t patriou m .

 • kill bill

  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!Εσεις δεν σταματατε καθολου να γραφεται σχολεια;;;;

 • vasia mpenetsh thelw na ginw vampir

  gt na stamatisume… ?????
  thelume k to pisteuoume .. an den saresei trava alou

 • Katia

  reee iLi8ii patee kaLa gamOto koLosas…den ipaRxoun vRikoLakes to kataLavatee eGinaa katanOitii…pOree peLee den patee kaLa…opOs vLepo 8a tRela8itee istee iLi8iii…sOrry xa00x0a0x0a0x iLi8iiii ree peLee :D

 • the vampire diaries

  oloi ya na boume se auto to sait 8elan na ma8oun ya tous brikolake opote den xriazete na grafoun kai na brizoun autou pou lene tn apo4iths tous

 • Helen

  nomizeis mpikame mono kai mono gia na broume kapoia selida kai na gelasoume me ths malakies pou lete…… ektos apo auto mpikame gia na doume kapoies gnomes alla kapoios mporei na mpike kai katala8os apws egw pou epsaxna eikones apo to twilight giafto mhn lete malakies ok??????? dikio exei h kopela kai thn krazete kai apo pano(katia)ante na poume oloi xazh eiste

 • vasia mp

  tratsikkkk eise eleos helen k oloi osei mas lene ili8ioi gt poli apla eiste anorima travate krinete tn eafto sas

 • viki

  elpizo na ypaxoun brikolakes giati tous latreuo

 • όπως γουστάρω με λένε

  koitakste den kserw an uparxoun oi vrukolakes alla den me xalaei i idea ….. omws oi vrikolakes pou mas parousiazei to hollywood den einn i pragmatikotita einn vgalmena ap tin fandasia tous olla auta pou mas dixnoun stis tenies …. ta vampire stis tenies dixnoun oti exoun asilipti taxitita , dunamh kk alla diafora auto einn malakia apla mporoun kk trexoun liyo pio grugora apo ton mesw anthrwpo logw tis andrenalinis pou kukloforei sto aima tous se megaliteri posotita ….. auto to oti an vgoun tin mera tous keei o hlios einn akomi mia malakia,to xlwmo derma(elipsi aimatos)exei apotelesma na kegonte ama katsoun panw apo deka lepta ston ilio …… olla auta vevea an uparxoun .. !!!

 • http://alex111 alex11

  hi paidia 8elete tipota na pite ksana ir8a

 • http://alex111 alex11

  ama 8elete na ma8ete gia emas gia ta vampir min prospa8ite afto exw na po mono geia sas pao agglia

 • vasia mp

  alex lipon sto ksana hpa an mporeis epidi exw kapies apories k an pinas episeis exw k lii :P :) giafto pes m pou n se vrw

 • 3eni@

  Twra sovara mhn 3anapei kaneis pws8elei na ginei vampir giati einai poli sklhro na zeis mia toso monaxikh zwh ! Gia ena paidi vampir h a8wothta ths paidikhs hlikias xanete pio grhrora apo to kanoniko opos nio8oun apo th fisi tous thn anagh na trafoun me aima prepei na antiliftoun oti eno to mialo tous megalonei to soma tous dn 8a megalosei pote!

 • 3eni@

  8elw na vrw kapoion na t pw t eimai ,pws niw8w ,gt me ekanan etci???????????????????????An iparxei kapoios ekei e3w p naeinai san emena ton xreiazome! H estw na me katalavenei!

 • eva6

  ? dn einai alithia ree an einai tha einai kakasxima onda k kakia k olo misos gia tous anthrwpous (distixws :/)

 • 3eni@

  Auto Eva6 dn to 3ereic………..

 • 3eni@

  Paidia plzzzzzzzzz an kapoioc mporei na epikinonicei me ton Alex ton xreiazome !!!!!!!!!!!!

 • vasia mp

  3eni@ an 8es mila mazi m…

 • the vampire diaries

  3enia mila kai mazi m …

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  re paidiaaaaa eleosssssssss TI vlakies lete!!!!!! mpenei o kathenas edw k leei oti tou kateuei!!!!!! kai estw pes pws iparxei enas vrikolakas (leme tora) tha empene se ena tetio site??? na min leme ot theloume tora!!!!

 • vasia mp

  alex…

 • the vampire diaries

  3enia ama 8es mila m opote 8es

 • the vampire diaries

  nomizw ot borw na boi8isw

 • 3eni@

  THANKS! the vampire diaries k vasia mp ! ali8ia thanks ontos xreiazome kapoion na milicw ………!!!

 • the vampire diaries

  lipwn egw eimai edw mila m

 • 3eni@

  HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 3eni@

  Nomizw pwc to agori m einai VAMPIR

 • the vampire diaries

  esu eisai vampir ?

 • μρ.ιπποτης

  an to agori sou einai vampire valton katw kai peston na se xeskisei ston poutso. tha me thumitheis;)

 • 3eni@

  einai kaneis meca??????

 • -.-

  μπ.ιπποτη ahhahahhahahhahahahahahha kala ta leei omg dld kopela mou (3eni@) ena tha sou pw mn anisixeis katholou o gomenos sou dn einai vampir to poli poli kanas gothic tipos kai se frikarei logiko alla vampir oute kan xerw kai gw ti lew

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  re seis!!!! sinelthete ligo apapapapa eleos!!!!

 • http://anti Denia…

  Παιδιά εγώ πιστεύω πως ναι υπάρχουν βρικόλακες και γενικά πιστεύω στην καλή μαγία αλλά και στην κακή ξέρετε νεράιδες,γοργόνες και έτσι…αλλά φοβάμαι τα υπερφυσικά στοιχεία… Και ξέρετε κάτι? Από την μία νομίζω πως θα ήταν ωραίο να ζούσα έναν μεγάλο έρωτα αιώνια…αλλά και βαρετό να ζεις αιώνια δεν ξέρεις τι να κάνεις…

 • 3eni@

  Ax paidia 1 dn ton exw sdei pote thn mera kato apo to fos tou hliou kai genika na exoume vgei prwi 2 dn exoume paei pote gia fagito 2 xromnia twra dn 3erw!!!!

 • vampires are true

  3eni@ gt d ton rwtas gt dn bgenetai ia aghto h gt dn tou protineis na pate kapou ena prwi kati 8a dn ginetai akou an tlk einai ti 8a kaneis?? opoios 8elei na ma8ei gia mageia na me rwtisei

 • stelios

  re kolozoa pate kala re?????ti mageia brukolakes kai malakies????pate kala????prota apo ola dn uparxei kalh mageia!!!!h mageia htan kai 8 einai gia panta kakh kai thn kanoun autoi pou latreuoun ton diolo!!!!!!kai ego otan hmoun 16 xronon h8ela n ma8o maurh kai asprh mageia gt nomiza oti 8 allaze h zoh mou pros to kalo alla megalonontas ema8a oti gia ligo kairo 8 einai ola coble kai meta o diaolos 8 mou gamhsh thn zoh kuriolektika!!!!opote malakes ksupnhste mhn prokaleite!!!kai vampires dn uparxoun!!!!oso gia esena alex11 mhn sunexhzhs n les pos eisai vampire gt sto telos 8 to pistepseis kai esu o idios!!!!

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3eni@ afou thes toso poli na matheis an einai vrikolakas giati dn ton rotas??? na doume ti tha sou pei!!! Y.G. ontos tora auta me tis mageies einai vlakeies

 • -.-

  vasika auta gia tin magia einai alithina an kai einai poli diaforetika apo ti nomizei o kathe malakas pou leei pos thelei na ginei san ton edward ade pia me tis paparies pou erxode sto kefali tou kathenos , vlepw sxolia kai exw frikarei mporei na iparxei tosi anomalia ston kosmo? dld poso iq mporei na exeis gia na pisteueis pos iparxoun vrikolakes kai idika ”kaloi” e-l-e-o-s !!!!

 • stelios

  ego dn eipa oti auta gai thn mageia dn einai alh8hna eipa oti dn prepei n prokaloumai to kako gt 8 mas gamhsh thn zoh!!!kai vrukolakes dn uparxoun balte to kala sto mualoudaki sas!!!!

 • vasia mp

  3eni@ stile m to fb s an thes to diko m eine vasia mpenetsh ;) kane m add

 • http://13456 alex11

  hi diabasa tis sizithsisas den legomaste vampir exoume simories kai den trefomai apo ema an8rwpou tora pia

 • http://13456 alex11

  3enia mila mou

 • http://13456 alex11

  3enia pos egete to agorisou

 • http://13456 alex11

  vasia pm pes mou
  oti 8es

 • http://13456 alex11

  poios einai mesa

 • the vampire diaries

  egw kai 8elw na ma9w

 • the vampire diaries

  basika esu prepei na ma9iseis

 • elena love twiligt

  egw exo mia fili p einai brikolakas einai sinexia pagomenh tis aresei na pinh aima exeis duo mitera mprostina dontia einai poli aspri kai ths aresei poli h broxh..!!!! alla den pirazei kanenan sigkrati ton eauto ths !!!!!

 • http://' ανδριανα

  an eipirxan 8a eixai dei kanein
  den einai kati ali8ino mono stin fantasia soy!!!!!!!!!!!!!!!

 • http://' andriana kalyva

  an eipirxa 8a toys elega dagkoseme gia na gino kai ego

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  reeee plzzzzz ksinpinste ligakiiiiii!!!! dn m les alex11 pineis?? ti exeis????gt vampir dn nomizw na eise opote tr esi…. ti na pw… anoisixw vre paidia…. einai dinaton na einai vampir???? sovara diladi tr….. me tromazete!!!! :(

 • vasia mp

  alex11 vsk 9elw na ma9w kt… pos egines afto pou hse gia na paw n gino k egw

 • vasia mp

  eine kanenas mesa ?

 • the vampire diaries

  naiiiiiiiiiiii

 • vampires are true

  prwon h magia einai poli pio alh8inh apo tous vampire kai o ka8enas pisteuei se oti 8elei kai kapoios exei kapoia xarismata sthn magia ta opoia an 8elei na ta askhsei prepei na poulhsei thn psih t ston satana dn iparxoun kales magises kai oute vampires egw dn eimai satanistria kai tetoia alla dn ginetai na askoun oloi thn mageia einai posoi exoun to xarisma kai egw pisteuw oti to exw alla dn mporw na to elen3w gt dn poulaw thn psixh m afta kai twra peite oti 8elete kai sas parakalo an einai o ale3 11 vampire na to apodei3ei kapos gt kai egw mono me logia eimai kai o harry potter

 • the vampire diaries

  egw borw na sou apantisw ya tn magia

 • vampires are true

  kalo mhna the vampire diaries akouse me nomizw oti exw magike dinameis kai dn mporw na to elen3w blepw oramata kai pneuma kai exon epikinwnisei mazi m xwris na kanw tpt 3ereis ti mporei na simbenei??

 • Helen

  koritsaki m maria mp prosexe ligo pws mhlas kai an 8es esi na krivese piso apo to daxtilo s legontas oti uparxoun vrikolake eisai eleu8erh na to kaneis alla na 3ereis oti teties skepseis kai tetia akrea pragmata pou les den 8a s vgoun se kalo

 • Helen

  sorry vasia mp h8ela na pw

 • vampires are true

  +ffwnw me thn helen epishs dn eimaste sigouroi oti iparxoun exoume aplw ipospies

 • Ria Rioula

  dn 3erw gia esas, alla egw exw ta perissotera simptomata tou vrikolakiasmatos, kai exw piei kai aima, mono p eitan to diko m…

 • the vampire diaries

  vampires are true egw evlepa sinexia to idio oniro mexri naginei auto pou exeis esu ektos apo magia borei na einai kapia metafisiki dinamh pou exeis alla borei kai isxirh dinamh !!

 • the vampire diaries

  kai isxirh magia *

 • vampires are true

  loipon to na peieis to diko s aima dn metraei oloi to kanoun idiaitera ta mikra dn einai tpt emena oi ikanothtes m arxisan otan hpia 2 stagones aima apo mia filh m kai dn mou arese kai h omada aimatos ths htan h prwth fora pou ipia allounou aima kai exw 3anapiei enos akomh an8rwpou kai toso oi ikanotites m egianan pio isxires alla pote k tpt me to diko m aima
  the vampie diaries esena ti sou simbainei kai edw kai poso kairo??

 • the vampire diaries

  blepw onira mesa sta oniro onira alokota eblepa pio palia ena oniro sinexia mexri pou egine t ONIRA POU BLEPW SIXNA SIMBENOUN nio9w ena para3enw sinestima kai opote stenoxorieme kai den eimai kala kati alokoto kai kako sinbenei

 • Pictevw

  Eyw piCtevw cta pnevmata, cta fantacmata k c ola t cxetika yti 3erw periptoceic apo cigenic, alla cto0c vrikolakec dn 3erw an pictevw. nomizw n, oti iparxo0n telika.

 • the vampire diaries

  isws ama eno9oume kai oloi mazoi maze4oume plirofories 8a anakali4oume pragmata pou den fantazomaste. ama enosoume ts dinamimas 8a fia3oume to dikomas kiklo 8a exoume pragmatiki dinamh

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  re seis!!!!!! ti mpourdes me mageies lete???? kai TI me tous vrikolakes?? ksipniste ligo!!! ok kai egw exw dei to twillight alla dn porothika kiolas!! dn lew wraia tha itan na ipirxan alla dn iparxoun ti na kanoume tr diladi? kai oxi pite mou tha ipirxe estw ki enas logikos (LOGIKOS to tonizw) anthropos p tha poulouse tin spixi tou sto diavolo gia na kanei kati ilithia magika??? arxizw na pisteuw pws oute eseis akoute auta pou lete!! Den iparxei oute ENAS logikos anthropos edw???egw dn pisteuw pws iparxoun vampire, kai gia na to pistepsw tha prepei na to dw alla dn ginete na to dw!!! ginete???? an mporei estw kai kapios na to apodiksei oti ola auta einai alithia tote na mou to pei alla logika kanenas dn mporei

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Y.G fetos oi psixiatroi tha ta oikonomisoun!!!!!

 • minaa

  paidia…dn mporeite na milate gia vrikolakes otan dn 3erete an uparxoun i oxi…auto einai ka8ara egoistiko dioti dn mporei kaneis na 3erei ti uparxei ekei e3o otan i gi mas einai san enas kokos skonis kai dn mporoume na milame otan emeis oi an8ropoi eimaste kati to asumanto gia to sumpan…. o ka8enas exei to dikaioma na pisteuei i oxi kai kata ti gnomi m auto einai ka8ara 8riskeutikoo…pantos ki ego exo kollisei me ta vampir(eidika gary oldman kai stephen moyer)

 • vampires are true

  koita3e o mi8os me ta vampire kai thn mageia einai poli palios kai inexizete mexi kai smr dn ginetai na mhn exei simbei kati kai nai iparxoun an8rwpou pou exoun poulisei thn psixh s ston diabolo kai iparxoun alloi pou dn exoun psixh eiani aplws an8rwpomorfa terata oi satanistes pws bghkan gt dn einai fisiologiko aftoi na exoun psixh h na mhn thn exoun poulisei iparxoun xiliades paradeigmata giro mas oti to iperfisiko iparxei anamesa mas aplws kapoioi an8rwpoi dn mporoun na to oun gt exoun koinh fantasia exoun ginei aspromauroi idio me olous tou allous idioi me thn maza kai 8elw na mou e3hghsei h ehppnada o !!!!!!!! afto to sxolio

 • minaa

  sumfono me tn vampires are true

 • the vampire diaries

  …………..

 • the vampire diaries

  vampires are true ti kaneis me tn ikanotita sou

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  katarxas min me les “o” kai nai se euxaristw gia to eksipnada(mou to lene sixna!!!lpn koitakse na deis… dn lew pws kanenas dn poulaei tin psixi t sto diavolo ( pou akoma kai na to lew den m aresei katholou) apla lew pws dn iparxei kapoios logikos p na to ekane auto. mporei otos kapios na to ekane alla dn nomizw na itan sta logika tou!!! auto me tin mageia to dexomai tous vrikolakes omws den ginete diladi esi mporeis na mou eksigiseis pws ginete na iparxoun vrikolakes kai na min tous exei dei kanenas??? didali poso kala krivontai pia?? kai ola einai apla mathimatika dioti afou ipotithete oti otan kapios vrikolakas pinei to aima enos anthropou aftos i pethenei i telika ton kanei vrikolaka tote omws i tha eixame oloi pethanei i tha eimastan vrikolakes kai dn nomizw na eise kati apo ta 2 etsi???

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  diladi minaa iponoieis oti mporei na iparxoun vrikolakes ston ari??

 • G.P.

  sorry kuklaki pu arghsa edw kai kairo na su apanthsw,eimai sta 22 xronwn kai opws aliws na to parume vrukolakes dn uparxun… kai autoi pu nomizun h lene oti uparxun as er9un na mu to apodh3un kai komena ta param9ia…

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  G.P. sta logia mou erxesai!!!!! ante na min lete pws egw mono ta lew auta!!!!!!

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Alex11exw kapies appories gia ta vampires kai mono esu mporeis na mou tis lisis
  1.eiparxou vampires sthn KYpro???
  2.pos dimiourgountai
  3.pos mporei na ginei an8ropos vampire
  4.giati 8elei aima
  5.einai ali8ia oti petane?
  6.kai pies oikanotites ecoun?
  7poses omades vampiri uparxoun
  8.se th pisteuete
  9.pos pe8enoun oi brikolakes kai
  10.mporeis se parakalw polu na mas balis mia foto sou. opou tripas to xeri sou etsi gia na pistoumoti ontos uparxoun brikolakes???
  11.mporeis na me metamorfiseis???

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  A kai 8elw kaimia foto sou pou tripas to xeri sou polu asxima kai den vgevei aima kai 8elw na dw kai ta dontakia sou!!!

 • http://www.otherside.gr/2009/11/yparxoun-i-oxi-vrikolakes/ eleftheria

  paidia kata tin diki mou aposph nomizo pos vampires yparxoun alla oxi san afta sta erga pou vgenoun kinodontes kai exoun perissoteri dunamh apo tous 9nhtous…..pistevo pos einai aploi an9rwpoi pou tous aresei to aima!!!9a h9ela na zhsw kati me vampire estw na dw mia mera….x9es to vrady sto dasos me kati files mou eidame kati alla h eimaste epireasmenes h uparxoun….perepiptontos oso kakes ipar3eis kai an einai egw ma9eno ka9e mera kai pio polles plirofories etsi wste kapoia stigmi na ginw…eidi avrio me9avrio 9a paw na troxiso tous kinodontes :D

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Ρε κοριτσι μου τρελαθικεσς;;;;; να καταστρεψεις τα δοντακια σου;;αφου και να το κανεις βρυκολακας δεν γινεσε και επισεις θα σε κοροϊδεουν οι αλλοι .
  Εγω παλι δεν πιστευω οτι υπαρχουβ οι βρυκολακες επειδει αν υπιρχαν δεν θα υπιρχαν ανθρωποι και πιστευω οτι αυτο που λεω το καταλαβενετε ναι και εμενα μου αρεσουν πολυ οι βρυκολακες και θα ειθελα να γινω αλλαδεν ειναι δινατον να υπαρχουν και αυτο το υποστιριζω και στο οτι ο alex11 δεν εχει απαντισει στις ερωτισεις μου και στο. οτι ενα νεογενιτο βρυκολακακι δεν νωμιζω να μπορει να σιγγρατη την διψα του και θα ετρογ κ;πιον ανθρωπι και θα. το ειχαμε καταλαβει επισεις εγω θεωρω πως αν καπος ηταν πραγματη βρυκολακας δεν θα το ελεγε με τοση ευκολια να μην ξεχναμε οτι το να μην επιδικνιονται οι βρυκολακες ειναι νομος (κιριε alex11)αυτα απο μενα και οπιος καταλαβε καταλαβε επισεος. εγω δεν θα ηθελα να προσβαλω κανεναν και αν το εκανα ζιρω συγνωμη αλλα αφτη ειναη γνωμη μου πρως το παρων αν θες να με διαψευψεις. alex 11aplws apabta sths. erwtiseis mou

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ksereis eiparxoun para poles ekdoxes gia to pws einai oi vrikolakes kapioi lene pws otan se dangonei enas vrikolakas i paitheneis i ginese vrikolakas kapioi alloi lene pws enas vrikolakas mporei na sou piei to aima polles fores kai na min patheis tpt pantos alithia tha ithela paaaaara pl na dw ti tha apantisei o alex11 thelw poli na gelaswww!!!!!!

 • ToXiNE

  εχει σαλταρει ο κοσμος

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Nai kai egw 8elw na dw ti 8 pei o alex alla egw pali e3apkoulou8w na mhn pisteuow oti uparxoun vrikolakes a ke ToXiNE se pion to les auto??

 • the vampire diaries

  kai egw 8elw na dw tn apadish tou alex 11

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ToXiNE gia pion akrivos les oti exei saltarei o kosmos kai pes kai tpt allo gt mono to saltarei kes??? 2i fora pou to eipes!!! anteeeee kai egw sas to lew o perifimos autos alex11 dn prokeite na apantisei gt dn tha kserei pia ti na pei kai oso gia tin foto….. meso pc isws tin kanei alla pithanotata na variete!!! A alex11 na se rwtisw ki egw kati??? exeis pc???? telika exei ekselixthei poli i texnologia stous vrikolakes palia pou dn exeis ti ekanes eplekes?????

 • http://www.otherside.gr anastasia

  pios kserei??;) hmmmm…. vrikolakes e? einai alitheia pws oi sumptoseis einai polles. toses istories? gt?? dn exei me ti na asxolithei o kosmos? i dikia m gnwmi einai pws kaneis dn borei na apantisei gia ton an yperxoun oi oxi vrikolakes. nai men oi istories kai auta alla an dn to doume dn tha to pistepsoume. gia paradeigma egw pistew st theo alla kseroume oti ipirxe stalitheia? pws eimaste toso sigouroi? epeidi egrapsan diafores istorioules? ti na pw… o kosmos exei anagh na psitevei se kati. pou pithanotata dn einai alitheia kai xanei ton xrono t :/ . nai wreo to twilight kai to new moon kai auta. kai pios dn tha eithele tetia agaph e? ;) alla oso pio polu to skeuteste toso pio polu stenaxorieste. kalitera na zisete kati alithino. normal. gia olous tha yparksei mia agaph. isws oxi san auti ty edwrd kai ts bellla alla mn paraponieste gt tha sas agapane toulaxiston. i zwh dn einai san sta paramithia. kai gt thelete na ginete vrikolakes merikoi merikoi? ;p diladh eleos… einai san na eiste dolofonoi. to thelete auto? skeutite to ligo na dite oti einai vlakia. egw agapw tn zwh m kai dn th eithela na eimai vrikolakas. amaaaa yparxoun tha to mathoume st melon me apodikseis. apo pouthena padws dn tha mathete tn alitheia. ama paratirisete padou grafoun diaforetika pragmata. ti na pistepseis ? pfff malakies twra.

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Αναστασια…….
  1το οτι ο θες υπαρχει αυτο δεν το επλασε κανενας ανθρωπος δεν ειναι μια ιστορια που εγραψαν οι ανθρωποι αλλα ειναι πραγματικοτιτα και αυτο το αποδικινουμε απο το οτι εχει κανει πολλα θαυματατα μεχρη τωρα και μην λες οτι κανεις δεν τον ιδε γιατι εσυ δεν τον ιδες πιστεψε με υπαρχουν αρκετη ανθρωπου που ιδαν στον υπνο τους την Παναγια και τον Χριστο και δεν ειναι μονο αυτο ο θεος μας διχνει οτι παντα ειναι διπλα μας στην καθε μας στιγμη γιατι δεν ετιχε πολλες φορες. να ετιχε κατι και να ζιτισες βοηθεια απο τον θεο;;και μετα ξαφνικα αλλα να πιγεναν οκ ε; πιος το εκανε αυτο πιος σε βοηθισε. δεν ηταν ο θεος;; και ακομα ενα. παραδιγμα ειναι. οταν πιγεναν να τον σταυροσουν. μια. γυνεκα σκουπισε το πρωσοπο του με το μανιλτιλη που κρατουσε εκεινη την στιγμη και βγικε το πρωσο Του επανο στομαντιλη αποτε δεν μπορεις να λες οτι πιστευεις σε κατι που δεν υπαρχει!!!
  2.συμφωνω με τον!!!!!!!!! Οτι ο alex11den prokite na apantisei sta erwtimata. mou kai…
  3.8eloune poloi na ginoune vampires giati exoun uperfisikes dinamhs. taxa
  giati einai sthn moda giati misoun to aima kai den 8eloun sto organismo tous na exoun h to anti8eto h giati nomizoun oti etsi 8a ginoun ta pio omorfa plasmata ston kosmo

 • Vasso

  geia sas padia diavasa ta sxolia sas dn pate kala ipraxoun aplos dn 8eloun na pinoun aima pia katarxas egw exw kapies sineixeia sckecis sto milao m kai oxi mono egw to vradi xwris n akanw tipota kouniete to fws an 8elete pisteceto kaneis dn einai san emena kai tin fili mou !!!.

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Vasso pou to upostirizeis auto oti uparxoun oi brikolakes epidi kounete to fws sto dwmatio sou???kai esu pou jereis oti den pinoune pia aima??pou to upostirizeis auto to oti uparxoun vrikolakes

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Vasso pou to upostirizeis auto oti uparxoun oi brikolakes epidi kounete to fws sto dwmatio sou???kai esu pou jereis oti den pinoune pia aima??pou to upostirizeis auto to oti uparxoun vrikolakes

 • -.-

  ox kala kai na iparxoun vrikolakes pou dn alla ok dn nomizw pos tha endiaferthoun gia kamia kameni pou thelei na ginei aiwnia omorfia kai kathe vradi proseuxetai kapoios na tin dagwsei ok ? katalavaite ligo oti ta twilight ,true blood ,vampires diaries kai loipa einai mono diafimisi kai pisw krivode simferoda gia lefta pou kerdizounapo xaza koritsia pou skeftodai teties malakies allo na thaumazeis auta ta mithika plasmata se plaisia fusiologika kai vlepeis tainies pou axizoun me kaloous ithopious kai allo na vlepeis enan edward pou xairetai monos -xwris parexigisi – aplos xipniste ligo sthn pragmatikotita tr prin prosgiothite argotera me pio apotomo tropo

 • the vampire diaries

  vampires borei na uparxoun. auto pou 3erw oti uparxei einai atoma me dinameis .arkei na tn anakali4eis esu tn ikanotita pou exeis …

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Αγορια συμφωνω και με τους δυο σας στο μονο που δεν συμφωνω ειναι αυτο που ηπεε για τον edward το μωρο μου μην μου το πλιγονεις !!ειναι τοσο κουκλος τοσο γλυκος και τοσο τροπαλουλις που οτι και ναψκανει δεν μπορεις να τον μισισεις. !!!!!τελος παντον αυτο που θελω να πω ειναι οτι εγω δεν θα ηθελα να γινω. βρυκολακας για να μηνω μια αλλα γιατι θελω να εχω υπερφισικες διναμης και να μης εχω αιμα μεσα. στον οοργγανισμο μου!!επισεθς εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν βρυκολακες αλλα ανθροπινει φαντασια και τρελα. γιατι μονο ενας αρρωστος ανθρωπος θα ελεγε οτι ειναι βρυκολακας χορεις να θελω να προσβαλω κανενςν βεβεα αλλα αυτο ειναι αρωστια

 • Damon’s Girl

  I’m back poeple <3 3;)

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Hello Damons girl!:)

 • the vampire diaries

  hello

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  varethika na to lew pos dn iparxoun vrikolakes pos nai einai istoria alla tha diafonisw anastasia pou les oti dn exei dei kaneis ton theo: apo palia o theos fanerotan se kapious anthropous tous legomenous profites kai mesa apo autous ithele na perasei ton logo tou stous anthropous epita irthe kai ezise edw o Xristos akoma kai tora omws o theos emfanizete se kapious anthropous kirios se monaxous, sto agio oros!!!! Vevea omws kapioi pou dn pisteuoun sto theo etsi opws pisteuoume emeis kai min ksexnas oti oloi ston idio theo pisteuoume apla ton apikonizoume kai ton doksazoume diaforetika!!!

  Y.G maria kai thes ton edward cullen!!!! plz min me les “ton”
  mou tin dineii!!! Kai siga pou tha apntouse!!!!!

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Sumfonh apolita mh thn!!!!!!!!!! Me synxorhs gia to ton apla. epidi den ebales. onoma den h3era th eise. kita egw den eimai koritsi ths ekkisias (den. sukonomai me tpt to prwi)idika gia na paw sto sxoleio paleuw me thn mama mou :-D alla auto pou. h8ela na pw sthn kopela authn einai oti hparrxei8eos kai otti den. einai. apla kti pou mas to hpan kapioi an8ropoi alla h8ela na ths dijo oti hparxh me paradigmata kai gia ton alex an apantish egw na ginw vampire

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  axaxxaxaxa to poli poli ama apantisei na aradiasei psemata diskolo einai nomizeis??? kai oute egw pigenw stin eklisia mono to pasxa kai auto apo eksw!!!!! entaksei kamia fora paw alla 1 fora ton mina eksalou dn prolavenw!!!

 • -.-

  dn katalava pou kolaeei i eklisia

 • BELLA

  I LOVE EDOUART KAI THELO NA HMOYN BRIKOLAKS H KAI LIKANTHROPOS MA TO EIDOLO M EINAI H BELLA(KRISTEN STEWART)!!!!!POSO THA UTHELA NA HMOYN…

 • -.-

  gt akrivos thes na eisai i bella einai kai mpazo kai sinexeia einai san na ponaei

 • Σηλια

  Μπορει μερικοι να μην πιστευουν σε αυτα αλλα εστω και στην ‘αλλη ακρη του κοσμου’ μπορει να υπαρχει οτιδηποτε…Ποτε μην λετε ποτε..Πλεον δεν πιστευουμε σε τιποτα…μονο σε αυτα που μας συμφερουν..δεν ειναι ετσι…Δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα..

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  nai ma kai na iparxoun dn mporoun na mas kanoun kati!!!!! eleos

 • -.-

  nai an iparxoun vasika mporoun na mas kanoun polla an…!

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Ρε παιδια δεν υπαρχουν τουλαχιστον ετσι νωμιζω. εγω και η λογικη το λεει αν υπιρχαν αυτα τα. μιθικα πλλασματα δεν θα υπιρχε οι ανθροποτιτα θα υπιρχαν. μονο ανβαμπιρ. αψιχα πλασματα που π που μονο σκοτονου γγιιατι δεν. το καταλαβενετε;; εξαλου δεν υπιρξε ποτε καπιι σ ενδιχτικο συμιο η κατι που μας. αποδικνει το αντιθετο”!!!!!ελεος ρεε. παιδια

 • ….

  pes ta epitelous!!! eeeemaaa piaaa!!! eleos!!!! kserete (to exw ksanapei) oti ama iparxan vrikolakes tha epinan to aima enos anthropou gia na zisoun epita autos i tha pethane i tha ginotan vrikolakas me ton kairo kai tote epita apo lg i tha eimastan oloi pethamenoi i vrikolakes!!!! dn nomizw na eiste kati apo ta 2 etsi???? xPPP

 • the vampire diaries

  den 3erw simbenoun periploka pragmata

 • maria kai 8elw tov edward cullen!!!!

  Ναι συμβενουν παρραπολλα περιεργα και ανεξιγιτα πραγματα αλλα βρικολακες το αποκλιω ρε παιδια

 • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  nai

 • maria

  an iparxoun 9elo na to 4a3ooo ki ann iparxoun 9elo na gino to eidioo!!..