Νεκροφόρα… μαιευτήριο!

Νεκροφόρα

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας El Heraldo, μια πρωτότυπη γέννα πραγματοποιήθηκε στην Ονδούρα, στην οποία μια ετοιμόγενη μητέρα κατάφερε να γεννήσει μέσα σε μια νεκροφόρα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ενώ η γυναίκα προσπαθούσε να πάει πεζή στο πιο κοντινό νοσοκομείο, ξαφνικά την έπιασαν οι πόνοι. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν έξω από ένα γραφείο τελετών και βλέποντας την, ο ιδιοκτήτης του φώναξε τους υπαλλήλους του για βοήθεια και τους ζήτησε να την μεταφέρουν με την νεκροφόρα στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς όμως είχε πολύ κίνηση και το αμάξι αναγκάστηκε να παραμείνει κολλημένο στον μποτιλιαρισμένο δρόμο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να γεννήσει τελικά μέσα στη νεκροφόρα με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών.

Ευτυχώς ο τοκετός πήγε περίφημα, μόνο που ο ιδιοκτήτης του γραφείου που αναγκάστηκε να την ξεγεννήσει, δεν είχε τίποτα για να μπορέσει να κόψει τον ομφάλιο λώρο. Τελικά μητέρα και νεογέννητο πήγαν στο νοσοκομείο σε πολύ καλή κατάσταση, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος, το νεογέννητο αυτό κοριτσάκι, όπως δήλωσαν οι ευτυχείς γονείς πρόκειται να ονομαστεί Ρόζα, προς τιμήν του άνθρωπου που βοήθησε να γεννηθεί, δηλαδή του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών.