Νεκρή Νεράιδα

Τη νεκρή νεράιδα βρήκε ντόπιος περπατώντας με τον σκύλο του σε έναν παλαιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield και Belper, στην επαρχία του Derbyshire της Αγγλίας.

Το σώμα της έχει ύψος περίπου 20 εκατοστά και ανακαλύφθηκε πλήρης με δέρμα, τα φτερά, τα δόντια και κόκκινες τρίχες. Εξετάστηκε από ανθρωπολόγους και ιατροδικαστές οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το σώμα είναι αληθινό.

Οι ακτινογραφίες της νεκρής νεράιδας αποκάλυψαν έναν ανατομικό σκελετό ίδιο με ενός παιδιού, τα κόκαλα όμως είναι κοίλα όπως των πουλιών, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα ελαφριά.

Υπήρξε ένα μπέρδεμα με την παρουσία ομφαλού που έδειξε ότι αναπαράγονται όπως οι άνθρωποι αλλά το παράξενο ήταν ότι απουσίαζαν αναπαραγωγικά όργανα.

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC η “νεράιδα” αποτελεί ψέμα, αφού είναι δημιούργημα του σχεδιαστή Dan Baines, ο οποίος λιγες μερες πριν την 1/4/2007 ανέβασε στο site τη δημιουργία του. Επειδή όμως δέχτηκε απίστευτο αριθμό μηνυμάτων και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με την δημοσίευση του στο ιντερνετ και σε εφημερίδες, την 1/4/2007 ανέρτησε ένα σημείωμα στη σελίδα του όπου έλεγε ότι η νεράιδα ήταν ψεύτικη.

Καλή πρωταπριλιά!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.