“Υπόδειγμα” μητέρας

Μητέρα και κόρη

Αυτή τη μαμά δεν θα ήθελε κανένα κοριτσάκι να την έχει. Όσο για τα αγοράκια μάλλον θα ήθελαν να ήταν η μητέρα του κολλητού τους. Η 50χρονη Σάρα Μπέργκ δεν είναι μια συνηθισμένη μητέρα. Έχει το δικό της σεξ κλαμπ ενώ και η ίδια είναι στριπτιζέζ. Τίποτε το μεμπτό μέχρι εδώ.

Αυτό που ξεπερνά τα όρια είναι πως η 50χρονη καλλονή έχει ήδη κάνει μπότοξ στην 15χρονη κόρη της, ενώ τώρα διδάσκει την 7χρονη κόρη της πώς να κάνει επαγγελματικό στριπτίζ και να κινείται ανάλογα στον γνωστό στύλο.

Μάλιστα, η Σάρα δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι λάθος αφού όπως ισχυρίζεται το να χορεύει η κόρη της χρησιμοποιώντας το στύλο είναι σαν να σκαρφαλώνει, μοιάζει με παιχνίδι. “Το κάνουμε για γυμναστική” αναφέρει.

Ωστόσο, οι παιδαγωγοί προειδοποιούν τη Σάρα ότι η εξοικείωση με το σεξ είναι πρόωρη καθώς η κόρη της είναι πολύ μικρή ακόμα.

Αλλά η Σάρα τον χαβά της.. “Απλά προσπαθώ να κάνω ευτυχισμένη την Πόπη και εάν στο μέλλον θελήσει να γίνει στριπτιζέζ να ξέρει τι να κάνει”, αναφέρει, προσθέτοντας ότι επιδίδονται σε στριπτίζ με τις ώρες μαθαίνοντας νέες φιγούρες και στάσεις.

“Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για μένα, δε θέλω το παιδί μου να κάθεται μπροστά από μια τηλεόραση. Το ξέρω ο κόσμος κάνει βρώμικες σκέψεις αλλά την προετοιμάζω για τη στιγμή που θα κληρονομήσει το στριπτιτζάδικο”, αναφέρει.

Μάλιστα, διατυμπανίζει ότι όταν η μικρή μεγαλώσει θα την πάει για αυξητική στήθους, ενώ ήδη μακιγιάρεται και κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα.

Παράλληλα, και ο σύζυγος της Σάρα αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, δηλώνοντας ότι “δεν είναι κακό να κάνεις στριπτίζ και να είσαι σε φόρμα”.

Πηγή: News247.gr

Κοινοποιήστε στο Facebook