Air Phone 4: Πιστός κλώνος του iPhone 4

Δεν έχουν περάσει καλά καλά δυο εβδομάδες από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου iPhone 4 από την Apple, και ήδη ένας ολοκληρωμένος κλώνος του βρίσκεται στην αγορά (και στους δρόμους της Αθήνας), με το όνομα Air Phone 4.

Οι Κινέζοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, με το Air Phone 4 να αποτελεί πολύ καλό αντίγραφο του iPhone 4, τόσο εξωτερικά, όσο και στο μενού με τα εικονίδια/γραμματοσειρές τα οποία είναι πανομοιότυπα με το διάσημο κινητό της Apple. Παρ’όλα αυτά το λειτουργικό σύστημα δεν είναι smartphone.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει 2 κάμερες των 0.3 megapixels, ενσωματωμένο bluetooth & WiFi και μια μεγάλη οθόνη αφής 3.5 ιντσών, ενώ το πάχος του είναι λίγο μεγαλύτερο από το αυθεντικό iPhone 4.

Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 80€ και όπως προαναφέραμε κυκλοφορεί ήδη στους δρόμους της Αθήνας σε αντίθεση με το κινητό της Apple που αναμένεται στα τέλη του καλοκαιριού σε πολλαπλάσια τιμή.

Όπως βέβαια γίνεται αντιληπτό, όσο καλή αντιγραφή του iPhone 4 κι αν αποτελεί το Air Phone 4, σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με την ποιότητα κατασκευής και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το πρωτότυπο μοντέλο της Apple.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.