“Χρυσό” πλύσιμο αυτοκινήτου με κόστος 8.500 ευρώ

Ένα φυσιολογικό πλύσιμο αυτοκινήτου κοστίζει μεταξύ 10 με 15 ευρώ, αλλά ο Βρετανός Gurcharn Sahota πλένει το όχημα σας με “μόλις” 8.500 ευρώ, δηλαδή σχεδόν όσο θα σας κόστιζε ένα καινούργιο αμάξι.

Όπως φαίνεται το πρωτότυπο και “χρυσό” αυτό πλύσιμο διαρκεί… μόνο 250 ώρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 10 μέρες. Για την ολοκλήρωση του ο 30χρονος καθαριστής χρησιμοποιεί σε κάθε όχημα 100 διαφορετικά απορρυπαντικά και κερί, του οποίου κάθε συσκευασία κοστίζει σχεδόν 10.000 ευρώ.

Στην τιμή του πλυσίματος περιέχεται το γυάλισμα και βούρτσισμα κάθε σπιθαμής του αυτοκινήτου μέσα-έξω επί πέντε φορές, αφού χρησιμοποιεί μέχρι και επιστημονικό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, το οποίο μπορεί να βρει την παραμικρή βρωμιά ή γρατζουνιά που δεν φαίνεται με το μάτι!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Gurcharn άρχισε πριν 5 χρόνια να πλένει απλά τα αυτοκίνητα των γειτόνων του, χρησιμοποιώντας το κλασσικό σφουγγάρι και τον κουβά και σιγά σιγά κατάφερε να φτιάξει την δική του επιχείρηση, έχοντας μεγάλο και διάσημο πελατολόγιο.