Παντρεύεται τον εαυτό της!

Όπως είχε πει κάποτε και η Αλίκη Βουγουκλάκη: “Ο άνδρας της ζωής μου είμαι εγώ”, έτσι και η 30χρονη υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι της Ταϊβάν, Τσεν Γουέι-γι, συμφώνησε και αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

Έβαλε λοιπόν το λευκό νυφικό της, κάλεσε έναν φωτογράφο γάμων και πόζαρε για το άλμπουμ του γάμου. Βέβαια γαμπρός δεν υπήρχε, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την πτόησε, αφού όπως δήλωσε είναι απογοητευμένη από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και από την κοινωνική πίεση.

Όσο για τη γαμήλια τελετή ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικού για τη διοργάνωση γάμων, νοίκιασε μια αίθουσα και θα την κάνει σε κλειστό κύκλο με μόνο 30 φίλους της. Η δεξίωση του γάμου θα γίνει σε ένα μήνα προς τιμήν της ίδιας και μόνο, ενώ τον μήνα του μέλιτος θα τον περάσει μόνη της, κάνοντας ένα ταξίδι στην Αυστραλία.

Η γυναίκα αυτή δήλωσε: “Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω; Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η όλη διαδικασία θα της στοιχίσει 5.675 δολάρια, ενώ διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.