Εθισμένη στη σοκολάτα

Μετά την κοπέλα που ήταν εθισμένη με τα πατατάκια και δεν έτρωγε τίποτα άλλο, σειρά έχει η 21χρονη Kim Do-yeon από την Νότιο Κορέα η οποία είναι εθισμένη στη σοκολάτα, την οποία συνδυάζει ακόμη και με ρύζι ή κρέας!

Η 21χρονη έγινε γνωστή μέσα σε μια νύχτα στην χώρα της με την παραδοχή της ότι είναι εθισμένη με τη σοκολάτα σε ζωντανή εκπομπή της τηλεόρασης.

Στις 2 Νοεμβρίου η Kim Do-yeon εμφανίστηκε σε ένα Κορεάτικο TV show, στο οποίο εξομολογήθηκε ότι καταναλώνει τεράστιες ποσότητες σοκολάτας καθημερινά. Μπορεί να μην φαίνεται από την μικροσκοπική και λεπτοκαμωμένη σιλουέτα της, αλλά η νεαρή Κορεάτισσα έχει φάει μόνη της πάνω από 1,2 τόνους σοκολάτα τα τελευταία 6 χρόνια. Της αρέσουν όλες οι μορφές της σοκολάτας, είτε να την πίνει στο ποτήρι, είτε να την ανακατεύει με noodles ή ρύζι στον ατμό, και δεν την χορταίνει με τίποτα. Για να ικανοποιήσει την ανάγκη της για σοκολάτα, την λιώνει σε μικρά δοχεία και την ανακατεύει με οτιδήποτε και αν τρώει, ακόμα και κρέας.

Η εμφάνιση της στην τηλεόραση έκανε μεγάλη ακροαματικότητα και η εθισμένη με την σοκολάτα Kim Do-yeon έγινε πραγματικά διάσημη μέσα σε μια νύχτα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.