Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 ενεργειακά βραχιόλια Bios Balance

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης ντύνεται στα χρώματα του Otherside.gr και έρχεται να χαρίσει σε 10 τυχερούς ένα καταπληκτικό δώρο που εκτός από στυλ, προσφέρει ευεξία, δύναμη και γενικά καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Ο λόγος φυσικά για το ενεργειακό βραχιόλι Bios Balance που ήδη φορούν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών διάσημοι σταρ και αθλητές.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση αρκεί να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο, χρησιμοποιώντας έγκυρο e-mail (διαφορετικά δε θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε). Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες για το δώρο καθώς και για τον διαγωνισμό…

Όροι συμμετοχής & Διαδικασία

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από την 6η Δεκεμβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση μέσω του random.org και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

– Συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση όποιος κάνει ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε το πραγματικό σας όνομα, όμως είναι απαραίτητο να δηλώσετε έγκυρο και ενεργό e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε.

– Διπλές συμμετοχές θα θεωρηθούν άκυρες.

– Τα δώρα αποτελούν ευγενική χορηγία της Bios Balance, και θα αποσταλούν απευθείας από την εταιρεία κατόπιν συνεννόησης με τους νικητές σχετικά με το μέγεθος και χρώμα του βραχιολιού που επιθυμούν. (Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα μεγέθη & χρώματα εδώ)

Λίγα λόγια για το ενεργειακό βραχιόλι Bios Balance

Το Bios Balance είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία λειτουργεί με στόχο να εξασφαλίσει την καθημερινή μέγιστη απόδοση του οργανισμού μας, όσον αφορά την ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία. Μέσω του ολογράμματος που περιέχει, το Bios Balance αποκαθιστά την ισορροπία της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που παράγεται από το σώμα μας και επιτυγχάνει τη μέγιστη ροή ενέργειας.

Το ολόγραμμα είναι συντονισμένο με μια ηλεκτρική συχνότητα. Όταν έρχεται σε επαφή με το ενεργειακό πεδίο του σώματός μας, αντιδρά σύμφωνα με το βιολογικό μας σύστημα, “καθαρίζει” όλες τις διόδους από παρεμβολές και διατηρεί τη μέγιστη ενεργειακή ροή. Ως αποτέλεσμα, συντονίζει τη φυσική συχνότητα του οργανισμού και μας επιτρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο των ικανοτήτων μας.

Τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα:

* Ταχύτερη λειτουργία του εγκεφάλου
* Καλύτερη ανταπόκριση των μυών
* Περισσότερη δύναμη, αφού επιτυγχάνεται αποδοτικότερη λήψη και αποκατάσταση του οξυγόνου
* Βελτιωμένη ισορροπία
* Συντομότερη επαναφορά του σώματος από τραυματισμούς

Ο διακριτικός σχεδιασμός του βραχιολιού και οι μοναδικοί χρωματικοί του συνδυασμοί καθιστούν το Bios Balance στο νέο απόλυτο trend της εποχής.

Ήδη, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, διάσημοι αθλητές και πασίγνωστοι σταρ χαίρονται τα αποτελέσματα της τεχνολογίας Bios Balance!

Αφήστε το σχόλιο σας τώρα στο τέλος της σελίδας και μπείτε στην κλήρωση!

Επίσης, για να συμμετέχετε ΚΑΙ στην ξεχωριστή κλήρωση για τους Facebook Fans του Otherside.gr, κάντε like & comment στην εικόνα που θα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.