Ταριχευμένη καρδιά βρυκόλακα πωλείται στο eBay (Photos)

Τελικά στο eBay μπορεί κανείς να βρει ότι ψάχνει και ακόμη περισσότερα… Μέχρι και ταριχευμένη καρδιά βρυκόλακα μαζί με το παλούκι που τον σκότωσε!

Η περιγραφή του προϊόντος είναι η εξής:

Σας παρουσιάζουμε την ταριχευμένη καρδιά του βρυκόλακα Auguste Delagrange. Πριν την καταστροφή του το 1912, ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο πάνω από 40 ανθρώπων κατά τη διάρκεια ενός από τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα βαμπιρισμού στις ΗΠΑ. Τελικά, αναγνωρίστηκε και κυνηγήθηκε από έναν Καθολικό ιερέα και έναν Voodoo Hougan. Οι δυό τους άρχισε να καταστρέφει συστηματικά τα κρησφύγετα, ωθώντας τον Delagrange να βρει καταφύγιο σε μια εγκαταλελλειμένη φάρμα στα περίχωρα μιας μικρής πόλης της Louisiana, εκεί όπου τελικά τον παλούκωσαν. Δηλαδή, έμπηξαν το παλούκι στην καρδιά του, καταστρέφοντας το σώμα του και οδηγώντας την ψυχή του σε αυτό το αναπόφευκτο τέλος.

Τελικά, ότι απέμεινε είναι η καρδιά του, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ταριχευμένη, λοιπόν, καρδιά του βρυκόλακα και το παλούκι που τον κατέστρεψε, φυλάσσονται σε ένα κουτί από ξύλο βελανιδιάς με διαστάσεις 5″ σε ύψος, 8″ σε πλάτος και 11″ σε μήκος. Η επιγραφή που βρίσκεται πάνω στο κουτί αυτό γράφει την μέρα που καταστράφηκε ο βρυκόλακας και φαίνεται να είναι χειρόγραφη και σύμφωνη με την χρονική περίοδο.

Η δημοπρασία λήγει σε μερικές ώρες και αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά είναι $630. Φυσικά δεν πρόκειται για αληθινή καρδιά βρυκόλακα, αλλά για έργο τέχνης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.