Με ένα φτέρνισμα του βγήκε σφαίρα από τη μύτη!

Ένας 28χρονος Ιταλός βρέθηκε με μια σφάιρα στο κεφάλι μετά από ατύχημα, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, αφού μόνο με ένα φτέρνισμα κατάφερε να βγάλει τη σφαίρα από το ρουθούνι της μύτης του!

Το ατύχημα που τον οδήγησε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο συνέβη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ο Ντάρκο Σαντζερμάνο πήγαινε έναν ρομαντικό περίπατο με την καλή του στους δρόμους της Νάπολης. Σκοπός του ζευγαριού ήταν να απολαύσουν μαζί τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον ερχομό του νέου έτους, οι οποίες συνοδεύονται ως είθισται από πυροτεχνήματα καθώς και πυροβολισμούς στον αέρα.

Ξαφνικά, ο νεαρός άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από μια αδέσποτη σφαίρα 22 χιλιοστών, η οποία τον χτύπησε στον δεξί κρόταφο και σφηνώθηκε στο κεφάλι του.

Όπως ήταν λογικό οι αυτόπτες μάρτυρες αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Έκει περιμένοντας να εξεταστεί από τους γιατρούς, του ήρθε να φτερνιστεί και έτσι έκανε. Το αποτέλεσμα ήταν η σφαίρα που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι του να του βγει από το ρουθούνι!

Τέλος καλό, όλα καλά όπως λένε, ωστόσο χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στο μάτι προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που προκάλεσε το βλήμα. Η επέμβαση πέτυχε και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να χάσει την όρασή του.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.