Online Shopping: Οι καλύτερες εκπτώσεις & προσφορές

Online Shopping

Οι αγορές μέσω Internet αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης από τους Έλληνες καταναλωτές και όχι άδικα, αφού τα online καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εύκολο & γρήγορο shopping από το σπίτι και το κυριότερο, εκπληκτικές τιμές και ευκαιρίες! Εμείς, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα για όλα τα γούστα!

Ρούχα – Παπούτσια – Accessories

MyShoe – To MyShoe.gr είναι το No1 ηλεκτρονικό κατάστημα για παπούτσια στην Ελλάδα, αφού διαθέτει φθηνά παπούτσια και όχι μόνο σε χιλιάδες σχέδια, καταφέρνοντας να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Opo – Βρείτε όλα τα παπούτσια μαζί από 10άδες ηλεκτρονικά καταστήματα σε ένα site. Μπορείτε πολύ εύκολα με τη χρήση φίλτρων (brand, χρώμα, σχέδιο, νούμερο, κλπ) να βρείτε το παπούτσι της αρεσκείας σας ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες σχέδια.

Celestino – Το ηλεκτρονικό κατάστημα της γνωστής εταιρίας ρούχων Celestinο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ρούχα σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

BrandsGalaxy – Το πρώτο Private Shopping Club στην Ελλάδα για αυτούς που αγαπούν την μόδα και τα brands… σε μοναδικές τιμές! Επώνυμες μάρκες που ανανεώνονται κάθε 4 μέρες με έως και 80% χαμηλότερες τιμές.

Cosmossport – Tο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει βραβευθεί για τρια συνεχή έτη σαν το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στη χώρα με e-volution awards.

Factory Outlet – Tο Factory Outlet, το μεγαλύτερο Ελληνικό πολυκατάστημα Outlet αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας εξαιρετικά είδη επωνύμων brands και σχεδιαστών σε μοναδικά χαμηλές τιμές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Sugarfree – Η Sugarfree είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες στο χώρο της μόδας και αυτή τη στιγμή απαριθμεί 28 καταστήματα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Προσφέρει μια ευρεία συλλογή προϊόντων που περιλαμβάνει γυναικεία ρούχα, φόρμες, μαγιό και beachwear, loungewear, εσώρουχα, παιδικά και επιλεγμένα αξεσουάρ, συνδυάζοντας το μοναδικό design, την εξαιρετική ποιότητα σε απίθανες προσιτές τιμές.

Tsakiris Mallas – Από το 1969 η TSAKIRIS MALLAS έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα. Tαυτισμένη με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές αποτελεί must fashion item όχι μόνο για τον κόσμο του σήμερα αλλά κυρίως για αυτόν του αύριο.

Fashionroom – To Fashionroom είναι ο απόλυτος προορισμός για γυναικεία μόδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία trends σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές!

Heaven of Brands – Το HeavenOfBrands είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ειδών ενδύσεως που απευθύνεται σε όλους όσους τους αρέσει το αθλητικό και το casual ντύσιμο και έχει σαν στόχο να προσφέρει τα καλύτερα επώνυμα ρούχα και παπούτσια σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές.

La Redoute – Ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας. Ενδύματα, αξεσουάρ και υποδήματα για τη γυναίκα τον άνδρα και το παιδί. Πληροφορίες, προϊόντα, παραγγελίες on-line.

Προσφορές & εκπτώσεις έως 90% σε υπηρεσίες και προϊόντα

Ekdromi – Το ekdromi.gr κάθε μέρα προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις! Είναι το μοναδικό που ασχολείται αποκλειστικά με deals από το κλάδο του τουρισμού.

Happy deals – Οι πιο “happy” προσφορές της πόλης, μια “Ομαδική συμφωνία” για έξυπνες on line αγορές!

Flash deals – Το Flashdeals.gr είναι μια σελίδα που περιλαμβάνει προσφορές για όλες τις κατηγορίες! Φαγητό και ποτό, διασκέδαση, ξενοδοχεία, υπηρεσίες και προϊόντα για εσάς και όλη την οικογένεια! Τα μεγαλύτερα deals είναι διαθέσιμα εδώ και γίνονται δικά σας μόνο με ενα κλικ.

Deals365 – Το Deals365.gr είναι μια υπηρεσία όπου καθημερινά προσφέρει εκπτώσεις από 50% έως 90% σε εστιατόρια, κέντρα αισθητικής, κομμωτήρια, προϊόντα και πολλά άλλα.

Dealsafari – Το Dealsafari είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία καθημερινά παρουσιάζουμε συναρπαστικές προσφορές για εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς και αδυνατίσματος, ψυχαγωγία και άθληση, ξενοδοχεία, και άλλες υπηρεσίες από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο είδος τους, με έκπτωση από 40% έως και 90%.

Gadgets – Είδη Δώρων

Vour.gr – Ηλεκτρονικό κατάστημα με πρωτότυπα, έξυπνα, αστεία και πρακτικά δώρα και gadgets!

Telemarketing – Το σημείο αναφοράς για τα καλύτερα Gadget! Δώρα και ιδέες που θα ξετρελάνουν με Gadgets που είναι εντελώς ouaou!

Dealsshop – Το Dealsshop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται στο χώρο των έξυπνων και χρηστικών προϊόντων για το σπίτι, το γραφείο αλλά και όλη την οικογένεια.

Unique Shop – To UniqueShop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης δώρων, ηλεκτρονικών, gadgets, παιχνιδιών και οικολογικών προϊόντων.

Ομορφιά – Καλλυντικά – Αρώματα

Gleek – Ένα νέο, ηλεκτρονικό κατάστημα με αγαπημένα premium brands ομορφιάς. Πολυτελή αρώματα, προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, αρωματικά χώρου, ηλεκτρικές συσκευές ομορφιάς και πολλά άλλα!

The Body Shop – Αποκτήστε online περισσότερα από 900 φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για τη γυναίκα και τον άνδρα!

StrawberryNET – Μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην online πώληση επώνυμων καλλυντικών σε μειωμένες τιμές, η οποία προσφέρει καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα όλων των διάσημων brands.

Delivery Φαγητού

Pizza Fan – Η μεγαλύτερη αλυσίδα pizza delivery στην Ελλάδα που την εμπιστεύονται 1.200.000 ενεργοί πελάτες από τα 62 καταστήματά της πανελλαδικά. Οι πελάτες που παραγγέλνουν οn line, έχουν επιπλέον έκπτωση που φτάνει το 55% (50% και 5% επιπλέον για την επόμενη online παραγγελία).

Domino’s – Παραγγέλνοντας την αγαπημένη σου πίτσα online μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο σε ποιο στάδιο είναι η παραγγελία σου, έχεις έκπτωση που φθάνει έως και το 40% καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές!