Αυτοκίνητα – μύθοι προς πώληση

Θέλετε στο γκαράζ σας τον “Χέρμπυ”, το κατσαριδάκι; Το αμάξι των “Dukes” ή το Delorean από το “Επιστροφή στο μέλλον”; Ή μήπως τον KIT απ’ τον “Iππότη της ασφάλτου”; Μπορείτε να τα αποκτήσετε!

Ο Peter Nelson εδώ και 30 χρόνια έχει ξοδέψει όλη του την περιουσία για να μαζέψει τα κινηματογραφικά αυτά αυτοκίνητα. Έχει μάλιστα φτιάξει και ένα μικρό μουσείο στην πόλη Keswick στην Αγγλία το οποίο και στεγάζει αυτά τα αμάξια.

Με τα χρόνια ο Peter έχει κάνει τις δημόσιες σχέσεις του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αλλά ιδιαίτερα στο Χόλιγουντ, όπου και παράγεται η πλειοψηφία από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα. Μάλιστα παρευρίσκεται στις “Χρυσές Σφαίρες” κάθε χρόνο.

“Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι έχω καταφέρει και έχω μεταφέρει όλα αυτά τα αυτοκίνητα εδώ. Υπάρχουν κι άλλα μουσεία με τέτοια αυτοκίνητα αλλά έχουν μόνο δύο, τρία και σε καμία περίπτωση δε φτάνουν το μικρό μου μουσείο”. Ο Peter Nelson έχει στην διάθεσή του 25 αυτοκίνητα!

“Αγόρασα αυτό το γκαράζ με σκοπό να φτιάξω ένα συγκρότημα με διαμερίσματα διακοπών αλλά τελικά σκέφτηκα να κάνω ένα μεγάλο μουσείο αυτοκινήτων. Έκανα μια λίστα με τα αυτοκίνητα που θυμόμουν από τις ταινίες και άρχισα να επικοινωνώ με τις εταιρείες παραγωγής.”

Πολλά από τα αυτοκίνητα, μάλιστα, είναι ακόμα μηχανικά αξιόπιστα! Ακόμα, πάντως, δε ξέρουμε πότε θα δημοπρατηθούν μέσω e-bay…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.