Έσωσε μια ζωή, τώρα χρειάζεται νέο πρόσωπο

Έσωσε μια ζωή, τώρα χρειάζεται νέο πρόσωπο

Ένας 29χρονος βετεράνος του στρατού των ΗΠΑ είναι ο τελευταίος άνθρωπος που εγκρίθηκε για μεταμόσχευση προσώπου στην Βοστώνη.

Προσοχή: Το άρθρο περιέχει σκληρές εικόνες.

Ο Mitch Hunter έσωσε μια γυναίκα από τροχαίο ατύχημα απομακρύνοντας την από ένα ενεργό ηλεκτροφόρο καλώδιο που είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητο της. Δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας παραμορφώθηκε όταν χτυπήθηκε από 10.000 volts ηλεκτρισμού για 5 λεπτά.

Όταν βρεθεί δότης, κάτι που ίσως πάρει και μήνες, ο Hunter θα ταξιδέψει από την Ίντιανα στην Βοστώνη όπου θα χρειαστεί να παραμείνει για περισσότερο από έναν χρόνο, ώστε να κάνει την επέμβαση στο νοσοκομείο “Brigham and Women’s Hospital”.

Ο 29χρονος δήλωσε πως το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι πρέπει να πεθάνει κάποιος για να μπορέσει να κάνει την εγχείρηση. “Αυτό με κάνει να νιώθω άσχημα. Δεν θέλω να περιμένω να πεθάνει κάποιος για να συμβούν όλα αυτά. Αλλά αν κάποιος θελήσει να μου δωρίσει το δέρμα που χρειάζεται για να κάνω την επέμβαση, τότε σίγουρα ο άνθρωπος αυτός έχει καλή καρδιά και θέλει κάποιος άλλος να ζήσει μια καλύτερη ζωή.”

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Mitch Hunter έχει έναν γιο 4 μηνών, τον Clayton.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.