Φωτογραφία της ημέρας: Ανώμαλη προσγείωση + Bonus

Φωτογραφία της ημέρας

Μέσα από την συγκεκριμένη στήλη, θα παρουσιάζουμε καθημερινά μια φωτογραφία που ξεχώρισε και μας έκανε εντύπωση. Περιορισμοί δεν υπάρχουν, θα δούμε εικόνες παράξενες, αστείες, μυστηριώδεις, επίκαιρες, σοκαριστικές, υπέροχες… Πάντα συνοδευόμενες από την περιγραφη της μικρής τους ιστορίας.

Απολαύστε την φωτογραφία της ημέρας + μια ακόμη Bonus!

Η κακοκαιρία που πλήττει αυτές τις μέρες τις ΗΠΑ είναι συγκλονιστική και τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι τους -35 βαθμούς κελσίου θυμίζοντας παγετώνα, έχουν προκαλέσει χάος.

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ένα αυτοκίνητο που προσγειώθηκε κάθετα σ’έναν λόφο από χιόνι, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν αρκετά αυτοκίνητα σε περιφερειακό δρόμο του New Hampshire, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Τραγική ειρωνεία: Το χιόνι που προκάλεσε το ατύχημα ήταν και αυτό που βοήθησε το αυτοκίνητο να προσγειωθεί στα μαλακά με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί κανείς.

Φωτογραφία της ημέρας: Αυτό θα πει άσπρη μέρα

Αυτό θα πει άσπρη μέρα!

Μια πινακίδα “stop” ξεπροβάλλει πίσω από ένα τεράστιο βουνό χιονιού, σε έναν δρόμο του Connecticut, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Νέας Υόρκης και Μασαχουσέτης.